maşallahh maşalahhhhhh
arkadaşlar benide listeye alın,lucrin vurunuyorum p.tesi adet 3.gün başlıyorum,aynı yoldan geçiyoruz,heyecanlıyım...
millet nerdesiniz yaaaaaaaabu topiğin hali neee kimseler gelmemiş kaç zamandır in cin top oynuyor :86::86::86: hadi bakem topiğimizi yalnız bırakmayalım kendinizden haberler verin ve inşş bu haberler çok güzel olsun
evet yetercimmm kimseler yok valla nerelerdeler bilmem tatildelermii neee?ben veriyim kendimden haberlerr adet olacam heraldee karnım ağrıyorr 2 günü doktora gitcem igne oluyorum şuanda heyecanlıyımm bu kadar dualarınızı bekliyorum tabiki
merhaba kızlarbugün yine kontrolüm vardı.sağda 4 5 tane seçilmiş: 12 ve 12 den küçük. solda 10 a yakın seçilmiş: 3 tane 15, 2 tane 11 mm yumoşlarım oluşmuş.sizce nasıllar:97::97::97::97:
iğnelerimin tam 10. günü bugün
hiç fena değilinşş hepside kalitelidir kaliteli dölenirler veeeeeeeeeee seni anne yaparlar
ayyy ne güzel söyledin öyle:81::81::81::81::81:
ağzından bal damlıyor canım beniminşallah rabbim bizi o güzellikten mahrum bırakmazz
millet nerdesiniz yaaaaaaaabu topiğin hali neee kimseler gelmemiş kaç zamandır in cin top oynuyor :86::86::86: hadi bakem topiğimizi yalnız bırakmayalım kendinizden haberler verin ve inşş bu haberler çok güzel olsun
hepinize KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
Kızlarrr bugün transferim 8 günü şefaf bir akıntıyle beraber bi damla kan geldi tek damla idrar testi yaptım negatif çokkkkkk ağladım
Kızlarrr bugün transferim 8 günü şefaf bir akıntıyle beraber bi damla kan geldi tek damla idrar testi yaptım negatif çokkkkkk ağladım
inşşşş inşşşşşş
önce göbüştebir su damlası sonra mercimek sonra fasülye sonrada kucaklarda mis kokulu melekerler olarak girsinler dünyamıza aydınlatsınlar karanlık dünyamızı renk katsınlar hayatımıza
rabbim o muhteşem mucizeden bizleri mahrum etmesin inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?