Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar benide listeye alın,lucrin vurunuyorum p.tesi adet 3.gün başlıyorum,aynı yoldan geçiyoruz,heyecanlıyım...

millet nerdesiniz yaaaaaaaa bu topiğin hali neee kimseler gelmemiş kaç zamandır in cin top oynuyor :86::86::86: hadi bakem topiğimizi yalnız bırakmayalım kendinizden haberler verin ve inşş bu haberler çok güzel olsun

evet yetercimmm kimseler yok valla nerelerdeler bilmem tatildelermii neee?ben veriyim kendimden haberlerr adet olacam heraldee karnım ağrıyorr 2 günü doktora gitcem igne oluyorum şuanda heyecanlıyımm bu kadar dualarınızı bekliyorum tabiki

tatil havasıda yok ama
canım benim dualrımda sizler hep varsınız inşşşşş rabbim yüzlerimizi güldürsün

merhaba kızlar bugün yine kontrolüm vardı.sağda 4 5 tane seçilmiş: 12 ve 12 den küçük. solda 10 a yakın seçilmiş: 3 tane 15, 2 tane 11 mm yumoşlarım oluşmuş.sizce nasıllar:97::97::97::97:
iğnelerimin tam 10. günü bugün

hiç fena değil inşş hepside kalitelidir kaliteli dölenirler veeeeeeeeeee seni anne yaparlar

ayyy ne güzel söyledin öyle:81::81::81::81::81:
ağzından bal damlıyor canım benim inşallah rabbim bizi o güzellikten mahrum bırakmazz

inşşşş inşşşşşş
önce göbüşte bir su damlası sonra mercimek sonra fasülye sonrada kucaklarda mis kokulu melekerler olarak girsinler dünyamıza aydınlatsınlar karanlık dünyamızı renk katsınlar hayatımıza
rabbim o muhteşem mucizeden bizleri mahrum etmesin inşşş

benide listeye ekleyin falan dedim ama ne cevap veren oldu nebişeyanlamadım k.kye yeni girdim ama istifa edicem

Kızlarrr bugün transferim 8 günü şefaf bir akıntıyle beraber bi damla kan geldi tek damla idrar testi yaptım negatif çokkkkkk ağladım

Kızlarrr bugün transferim 8 günü şefaf bir akıntıyle beraber bi damla kan geldi tek damla idrar testi yaptım negatif çokkkkkk ağladım

inşallah tutunma kanamasıdır o,bebişin sana sımsıkı tutunur Gebelik testini çok erken yapmışsın,idrarda genelde geç çıkıyor zaten.Biliyorum üzülme desem de üzüleceksin ama bir de bebişinin seninle olduğunu onu da üzülebileceğini düşün.Bol bol dua et,kafanı dağıtmaya çalış.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

cnm moralını bozma tatlım o allahın izniyle inş tutunma kanamasıdır bak benim arkadaşımında senin gibi oldu şimdi 1 bucuk aylık bir kızı var kesin bebek daha küçüktür bazen böyle oluryorr kan testindede çıkmıyor bir iki gün daha bekle inş güzel haberler alırsın
allahım yüzünü güldürsün inş aglarsanda rabbim sevinten aglatsın seni aminnn

yetercim cnımmm sen burayamı takılıyordun tatlımmmm seni yakaladımmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…