Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba arkadasalar .2 tup bebek tedavısı ve 2 negatıf sonucum var ne yazıkkı.sımdıde dondurulmuslarla devam edıcem yoluma 3.tedavıye basladım vıtamınlarım ve yapıstırdıgım bantlarım var onları kullanıyorum .bakalım ıns. bu sefer olucak dıyorum allahım hepımıze tum ıstıyenlere anne olmayı nasıp etsın ınsallahh.

benide listeye ekleyin falan dedim ama ne cevap veren oldu nebişeyanlamadım k.kye yeni girdim ama istifa edicem
canım listeyi artık yapmıyor sanırım arkadaşlar :26::26::26:ama belki arkadaşlardan birisi listeye el atabilir neden olmasın
yetercim cnımmm sen burayamı takılıyordun tatlımmmm seni yakaladımmm:)))

kız ben her yerdeyimmmmmm
canım burası benim her zaman geldiğim topiklerimden birisi

tedaviye devam edip etmeyceğimi bell, değil,liste olasad aolur yani

kızlar dün saat 12de bir idrar testi yaptım 10dk sonra baktım negatif diye bıraktım saat 4te felan tekrar baktım bayaaaa pozitifti bugün testi tekrarladım pozitifti dün bir damla kanama gördüm bugünde bir damla kan değil renk çok tuhaf kızlar alt tarafı biri tırnak batırıyor sıkıştırıyor ......kızlar bir sorum var idrar testi pozitif oluyor ama biraz gecikmeyle bu normalmı yoksa test geçersiz oluyor???

canııım ne güzelll haberrr inşalllah hamilesindirrrr.kaçıncı gündü senin bugüünnn.....

canım bence sen hamişsin
ama bak ne diyeceğim sana bir kaç damla bile olsa kanaman varsa eğer gebelikte varsa tehlikeli bir durum olabilir
ilk önce kandan gebeliğe baktır sonrada bir kadındoğumcuya git inşşşşş çok güzel haberlerle dön
sakın ihmal etme bak kızarım haaa

:)))))))))) cnm benimmm maşallahhh bütün topiklerdesin ne güzellll kızdan fırsat buldukca bende giriyorm artık

cnm hemen bir kanda test yaptırsana ayy inş hamilesindir rabbim yüzünü güldür inş güzel ve mutlu haberlerini bekliyorz cnmm bence hemen kan testi yaptırrrr

dyg aynı gündü seninle transferimiz.değilmii.ayrıca kaç embriyon transfer edilmiştiiii..

canım benim daha kanda test günüm cumartesi ayrıca kan lekesi çok tuhaf kan geğil koyu birsey çamaşırıma gördum çamur gibi bugün transferim 9 günüm daha

canım benim daha kanda test günüm cumartesi ayrıca kan lekesi çok tuhaf kan geğil koyu birsey çamaşırıma gördum çamur gibi bugün transferim 9 günüm daha

kız bekleme cmrts git yarın kandan baktır
belki yerleşme oluyordur:26::26::26: ama eğerki idrarda okadar çıkmışsa bence kanda kesin çıkar
birde 9. güne kesinnnnnnnn çıkar

bende 33 canımm tek embriyoooo allah gönlüne göre versin........................

bende 33 canımm tek embriyoooo allah gönlüne göre versin........................

canım rabbim yüzünü güldürsün
rabbim ol dediten sonra hiç bir şey engel olmaz
bizim burada bir tanıdık vardı bundan 5 ve ya 6 yıl önce kız tüp bebek yaptırmıştı tamıtamına 8 tane ebiryo transfer edilmişti ve tutmadı
bu yıl tekrar denediler tek embiryo ile hamiş rabbimin mucizesi

yeteeerimm inşallah ne olur dua edinnn bugün 8.günümm cuma test yaptırcamm ne olur bu kez olsuunnn rabbbimm lütfen yalvarırımmmm...:

yeteeerimm inşallah ne olur dua edinnn bugün 8.günümm cuma test yaptırcamm ne olur bu kez olsuunnn rabbbimm lütfen yalvarırımmmm...:

canım ben bu yolda yürüyen herkesi dualrıma ortak ederim
allahım sesimizi duyup mucizelerimizi göndersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…