Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

tmm canım benim benimki cumartesi test günüm bende erken baktırmak istiyorum korkuyorum ilkinde kimiyasal yaşadım

aranıza yeni katıldım.banada tüp bebek deniyor.ama ben çok korkuyorum.bu yıl içerisinde inşallah yaptıracağız.herkes birşeyler söylüyor ilkinde tutmaz deniyor.
1'de ankarada önerebileceğiz tüp bebek merkezi var mı?

ayşeeeeeeeeee
sen gezeceğinde kızı bana bırak ben bakarım haaaa
oyyy cnm benim yazdıgını görmedim balımm kızla ugraşıyordum kusura bakma yetercim bırakayım teyzesii gel zaten kaç gündür uyumuyormmmmmm:)))) birazcık uyurum hiç olmazsaaa

aramıza hoş geldin hiç korkulacka bir tedavi değil evet süreç birazcık sıkıntılı ama eğerki sonunda bebğine kavuşmak varsa bu sıkıntılarda aşılıyor
canım ilkinde tutumaz diye bir şey yok zaten garantisi olmayn bir iş sakın bu yola tutmayacak olmayacak diye çıkma inanarak pozitif olarak çık tutnmamada en büyük etkenlerden bir tansi sorunlardır iyi bir merkez iyi bir dr bu iş çözülür
ankarada maya tüp bebek merkezine çok iyi diyorlar ankara ünverstdi dr çok çok iyi olduğunu duydum birde gürgan klinik diye bir yer var oarası hakındada çok olumlu şeyler yalıyor sen merkezlere gidip görüşmelisin ve içine hangisi sinerese onunla devam etmelisin
birde bizim erkek infertlitesi yüzünden hamiş kalamaya bayanlar listesi diye bir topiğimiz var oraya gelirsen eğer oarada ank lı arakadaşlar var onlar sana çok daah iyi bilgi verirler ank merkzler hakında rabbim çıkıtın bu yolda meleğine kavuşmayı nasip etsin inşşş

yetercim eşin nasıl oldu ben bayağıdır yoktum buralarda tedavi için , dün benimde yumurtalarım toplandı bugün haber bekliyorum heyecanla öptüm seni canım

çok sağol canım içime su serptin.gürgan klinikte laparoskopi oldum zaten.ankalife gittim.diğeerleri hakkında pek bilgim yoktu.

yetercim eşin nasıl oldu ben bayağıdır yoktum buralarda tedavi için , dün benimde yumurtalarım toplandı bugün haber bekliyorum heyecanla öptüm seni canım
sağol canım kuzum inşşş yumoşların dölenmiştir hepside
inşşşşş seni anne yaparlar inşşşşşş

çok sağol canım içime su serptin.gürgan klinikte laparoskopi oldum zaten.ankalife gittim.diğeerleri hakkında pek bilgim yoktu.

canım yazdıklarım işine yaradısa ne güzel

bu gece tam 12 de çatlatma ığnemi vuracağım veeeee pazar günü yumoşlarım alınacak çok heyecanlıyım. RABBİMM KUCAKLARIMIZI DOLDURUR İNŞ.

arkadaşlar benide listeye alın,lucrin vurunuyorum p.tesi adet 3.gün başlıyorum,aynı yoldan geçiyoruz,heyecanlıyım...
hayırlı olsun tedavin gerçi tam karar vermemişsin canım ama bu yolda yanlız değilsin.....

inşallah canım bu denemen son olur ve allahım kucağını bebişlerle doldurur ....

dygucum senin adına çok sevindim bu inan son zamanlardabu topikte duymak istediğim tek şeydii...allahım tamamına erdirsin kesesinide gor bitanem inşallah güzel haberlerle......inşşşş

canım hoşgeldin ben ilk denemelerinde tuttuğunuda okudum bu kulupte boyle şeyleri takma rabbim tek ol desin ve olsun inşşşş

canımm hadi hayırlısıııı inşallah kaliteli kaliteli dollenirlerrr ve sana bebiş olarak donerrr allahım yuzunu guldursun....
bu gece tam 12 de çatlatma ığnemi vuracağım veeeee pazar günü yumoşlarım alınacak çok heyecanlıyım. RABBİMM KUCAKLARIMIZI DOLDURUR İNŞ.
canım heyecanlı olmann .çok normal ben hiç yaşamadım bu olayı fakat bebeişleimiz için atılan en buyuk adımlardan bitanesiihayırlısı canım umarım yumoslar ıyı olurlarrrr

topiğimde ne güzel haberler varmış
rabbim inşşşş yüzünü güldürsün

Son düzenleme:
kızlar ben idrar testi yapmıştım çarşamba ve perşembe gnü bir kaç saat sonra baktım çok belirgin 2 çizgi vardı çarşamba günü lekelendin hafif transferim 8 günüydü perşembe günü gece transferim 9 günü resmen adet gördüm ........sabah perşembe kan verdim ve kocaman bi 0dı şok oldum .....umutlarım yok oldu kolum kanatım kırıldı ......cuma günü bir idrar testi daha yaptım tek çizgiydi bugün bir tane daha yaptım 2çizgi 2 saat sonra çok net gözuktü ....umut yok biliyorum ....bu idrar testler güvenilmez demek ....aldandım ...yıkıldım ......benim için tüp bebek sayfası kapandı ne madi ne manevi gücüm var .....olmayınce olmuyor rabbimin bildığı birşey vardı ....allaha emanet olun

canım yaaa çok üzüldüm ama hep diyoruz ya idrar tesitne güvenmeyin güvenmeyelim diye böyle önce çift çizgi görüp sonra negatif alınca çok daha zor oluyor durum (ama bende dahil dayanamayıp yapıyoruz)kuzum çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun

Son düzenleme:
kızlarrr ben ade olmam gerekiyordu ayın 7.de (28.gunumdu ben genelde 28 gunde olurum)ama olmadımmm...ben geçen ay başlamıştımtüp bebek tedavisine adetin 21. gununden ıtıbaren bir ıgne oluyordum bu e2 degeri düşmesi için yanlız geçen ay doktor yurt dışında oldugu için iptal etti banada adet olmadan 2gun once aynı igneye başla dedi ve mart ayına kalmıştı..ben de bu igneyi ayın 5de vurundum 3 gun baktım adet olmuyorumm bıraktımm..igneler yetmeyecek diye...acaba bu ignelermi yaptıı bu arada itiraf ediyim ümitlenp test yaptımm tabiki negatif ama tırsıyorum bitaraftan :18: :18: neden adet olamadımm diye oda bir nimet biz kadınlar içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…