kızlar ben idrar testi yapmıştım çarşamba ve perşembe gnü bir kaç saat sonra baktım çok belirgin 2 çizgi vardı çarşamba günü lekelendin hafif transferim 8 günüydü perşembe günü gece transferim 9 günü resmen adet gördüm ........sabah perşembe kan verdim ve kocaman bi 0dı şok oldum .....umutlarım yok oldu kolum kanatım kırıldı ......cuma günü bir idrar testi daha yaptım tek çizgiydi bugün bir tane daha yaptım 2çizgi 2 saat sonra çok net gözuktü ....umut yok biliyorum ....bu idrar testler güvenilmez demek ....aldandım ...yıkıldım ......benim için tüp bebek sayfası kapandı ne madi ne manevi gücüm var .....olmayınce olmuyor rabbimin bildığı birşey vardı ....allaha emanet olun
kızlarrr ben ade olmam gerekiyordu ayın 7.de (28.gunumdu ben genelde 28 gunde olurum)ama olmadımmm...ben geçen ay başlamıştımtüp bebek tedavisine adetin 21. gununden ıtıbaren bir ıgne oluyordum bu e2 degeri düşmesi için yanlız geçen ay doktor yurt dışında oldugu için iptal etti banada adet olmadan 2gun once aynı igneye başla dedi ve mart ayına kalmıştı..ben de bu igneyi ayın 5de vurundum 3 gun baktım adet olmuyorumm bıraktımm..igneler yetmeyecek diye...acaba bu ignelermi yaptıı bu arada itiraf ediyimümitlenp test yaptımm tabiki negatif ama tırsıyorum bitaraftan :18: :18: neden adet olamadımm diye oda bir nimet biz kadınlar içinnn
Yeter cim nasılsın?eşin nasıl oldu?umarım iyidr.bende uzun zamandır giremiyorum foruma.tüpbebek negetifle sonuçlanınca moralim bozulmuştu arkasından eşim aniden rahatsızlandı apandist ameliyatı oldu.yani tuzu biberi oldu.ama hayat devam ediyor ve önce sağlık tabiikine.inşallah bizde birgün anne olabilirizz
kızlar dün sabah 9 15 de transferim oldu 2 tane civcivimizi yerleştirdiler 24 martta testim var hem heyecan hem umut hem de korkuyla belkiyoruz:18:
hayırlı olsuncanım inşş sımsıkı tutunsun sana ve seni anne yapsın
ama sakın korkuyla değil heycanla umutla sevgiyle bekle bebğininsana tutunacağı günleri
ki kendini nasıl bir annenin beklediğini görsün ve sana gelmek için çaba harcasın
ayyy süpersin ağzına sağlıkk inşallah canımın içi:90:
Yeter cim nasılsın?eşin nasıl oldu?umarım iyidr.bende uzun zamandır giremiyorum foruma.tüpbebek negetifle sonuçlanınca moralim bozulmuştu arkasından eşim aniden rahatsızlandı apandist ameliyatı oldu.yani tuzu biberi oldu.ama hayat devam ediyor ve önce sağlık tabiikine.inşallah bizde birgün anne olabilirizz
kızlar ben idrar testi yapmıştım çarşamba ve perşembe gnü bir kaç saat sonra baktım çok belirgin 2 çizgi vardı çarşamba günü lekelendin hafif transferim 8 günüydü perşembe günü gece transferim 9 günü resmen adet gördüm ........sabah perşembe kan verdim ve kocaman bi 0dı şok oldum .....umutlarım yok oldu kolum kanatım kırıldı ......cuma günü bir idrar testi daha yaptım tek çizgiydi bugün bir tane daha yaptım 2çizgi 2 saat sonra çok net gözuktü ....umut yok biliyorum ....bu idrar testler güvenilmez demek ....aldandım ...yıkıldım ......benim için tüp bebek sayfası kapandı ne madi ne manevi gücüm var .....olmayınce olmuyor rabbimin bildığı birşey vardı ....allaha emanet olun
yiteeeeeeeeeeeeergünaydınnnnniyi pazarlar kızlar bu topik yalnız kalmış yaaa neredesiniz
Canım çok geçmiş olunnnUmarım herşey yolundadırrr
Dyg hayatım nolur yapma böyle Rabbimin hikmetinden sual sorulmaz bak herşeyde var bir hayır.üzülme diyemem sana ne kadar üzülüyor neler hissedeiyor insan iyi bilirim ama.Umarım kısa süede atlatırsın.çok öpüyorum seni canım benimm
yiteeeeeeeeeeeeermuaaahhh nasılsın hayatımm özledim vallahiii
Kızlar hepinizee selamlarrr öpücüklerrr
uzun zamandı gi,rmedim topiğe.biliosunuz 2. denememde yükselemeyen tırt değerlerle gebeliği yakaladım ama drum sağlıksız gideceğine karar verdi ve düşürmek için iğne oldum.iğne olduğumda 69 olan değerim herhafta kan verdim önce 25 e sonra 8 e düştü.bu cuma ise 11 e çıktığını öğrendim.o kadar inanmışım ki bu hafta nokta koyabileceğimemoralim çok bozuldu.ilk denememde aldığım koca sıfırı dşünürken daha kötü ne olabilir demiştim.dememeliymişim.daha kötüsü hamile kalmak düşürmek zorunda kalmak bile diilmiş.emek emek bebek diye atan kalbin git artık nolur diye yalvarmasıymış ya gelişim sounlu yada yanlış yerlere kamp kurmuş bebeğine...Allah kimseye düşmenıma vermesin diyorum şimdi.negatif almak hiçmiş diyorum...Birde ben son bir haftadır evde tadilat boya işlerine girdim boyadığım saçlarım yetmmedi bütün evi ve kapıları boyadım.düşünün o kadar duvara tırman aşağı in tiner boya kokuu içinde değer yükseliyor yaaa normal gebe kesin düşürürdü bu haldee işte bende durumlar böle bugün gireyim bakayım bi yazayım dedim.hepinizi çokk kucaklıyorummm öpüyoruummmm
canımsıno mucizeyi aramak bile insanın canını bu kadar yakarken onu kendinden ayrmak ne zordur tahmin ediyorum ama malesef söyleyecek bir şey bulamıyorum :26:dua etmekten başka rabbim yardımcın olsun inşşş geçecek bu sıkıntılı zamanlar ve senin mucizen seni bulacak
rabbimin izni ile inşşşş
canım inanmazsınız o fasılda geçeli çok oldu.ani kabullendim tamam dedim nasip dedim.inan üzüldüm bitti kapattım.ama bitmemesi beni delirtiyor.bitsiin ki önümü göreyim.biraz kafamı dinleyeyim.inan o durumdayım ki yani bebekte olur olmazsa olmaz.yeterki bir netlik olsun hayatımda artık ya.ne zaaman regli olucam ne zaman hayatıma devam edicem.hep bi kanama hali,geçme hali,yine akıntı hali.hayır büyük değerler olsa yuanmayacak canım ya.1 ayda yüksek değerler bile sıfırlanırken ben bu açmazın içindeyim...
bende bıktım beklemekten artık uykularım kalmadı sabahın kör saatinde uyanıyorum düşünmekten bıktım heray aynı şey adet günü say sonra üstüne 14 -16-18 ...acaba oldu mu tuttumu sonra adeti tekrar bekle bunca millet nufus nasıl çoğalmışız ya millet bedava bebe sahibi olurken biz paralar akıtıyoruz emek harcıyoruz kendimizi eşimizi harap ediyoruz ama sonuç hep sıfır gerçekten sıkıldım 28 yaşındayım ama gerçekten tükendim evliliğimizin 3 yılı sadece bu döngüde geçti adet yumurtlama adet tüp bebek tüp bebek..... ama hepsi bnim yüzümden troidim var tüplerim tıkalı of offff Alllah kocama bana sabır versin sağlık versin (dolmuşum)
canım merkez çok önemli iyi bir merkez bulmasınızselam bizde tüp bebek düşünü yoruz beş gün için de karar vermemizlazım daha hangi tüp bebek merkezi olacağı belli geğil ğidip bakıp ona göre karar vereceğiz bursada yaptırmayı düşünü yoruz ama hiç bir bilgim yok bursadaki tüp bebek merkezleri hakkın da yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşkkürler
bende bıktım beklemekten artık uykularım kalmadı sabahın kör saatinde uyanıyorum düşünmekten bıktım heray aynı şey adet günü say sonra üstüne 14 -16-18 ...acaba oldu mu tuttumu sonra adeti tekrar bekle bunca millet nufus nasıl çoğalmışız ya millet bedava bebe sahibi olurken biz paralar akıtıyoruz emek harcıyoruz kendimizi eşimizi harap ediyoruz ama sonuç hep sıfır gerçekten sıkıldım 28 yaşındayım ama gerçekten tükendim evliliğimizin 3 yılı sadece bu döngüde geçti adet yumurtlama adet tüp bebek tüp bebek..... ama hepsi bnim yüzümden troidim var tüplerim tıkalı of offff Alllah kocama bana sabır versin sağlık versin (dolmuşum)
canım benim inan senin gibi kac kişi aynı dusuncede.....ama bu dunyadakı imtihanımız bence bu...ama umitlerimiz umutlarımız hic bitmesin onlar kaybolursa yaşama gayemizde biter...allahım o kadar buyukkkiii neler vermiyooo insana biz isteyelimm yeterkiii ...bende bıktım beklemekten artık uykularım kalmadı sabahın kör saatinde uyanıyorum düşünmekten bıktım heray aynı şey adet günü say sonra üstüne 14 -16-18 ...acaba oldu mu tuttumu sonra adeti tekrar bekle bunca millet nufus nasıl çoğalmışız ya millet bedava bebe sahibi olurken biz paralar akıtıyoruz emek harcıyoruz kendimizi eşimizi harap ediyoruz ama sonuç hep sıfır gerçekten sıkıldım 28 yaşındayım ama gerçekten tükendim evliliğimizin 3 yılı sadece bu döngüde geçti adet yumurtlama adet tüp bebek tüp bebek..... ama hepsi bnim yüzümden troidim var tüplerim tıkalı of offff Alllah kocama bana sabır versin sağlık versin (dolmuşum)
inşallah iyi bir merkez bulursunuz ...umut tacirlerine dikkat canım bu işi ticaret olarak yapan kişilerle rabbim karşılaştırmasın şimdiden hayırlı olsunselam bizde tüp bebek düşünü yoruz beş gün için de karar vermemizlazım daha hangi tüp bebek merkezi olacağı belli geğil ğidip bakıp ona göre karar vereceğiz bursada yaptırmayı düşünü yoruz ama hiç bir bilgim yok bursadaki tüp bebek merkezleri hakkın da yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşkkürler
senii topikte gormek ne guzelll ....yaşadıkların cokkk zoor derincimm.ama rabbim en kısa zamnada bebegıne kavuştursun ve bu yaşadıkların unutulmaz ama buruk sevince donustursunn canım... inan bizim bebişlerimize anlatacak cokk anılarımız olacak...allahım en kısa zamnda yuzunu guldurur inşallahh..bu arada kolay gelsinnn yenilik iyidirrKızlar hepinizee selamlarrr öpücüklerrr
uzun zamandı gi,rmedim topiğe.biliosunuz 2. denememde yükselemeyen tırt değerlerle gebeliği yakaladım ama drum sağlıksız gideceğine karar verdi ve düşürmek için iğne oldum.iğne olduğumda 69 olan değerim herhafta kan verdim önce 25 e sonra 8 e düştü.bu cuma ise 11 e çıktığını öğrendim.o kadar inanmışım ki bu hafta nokta koyabileceğimemoralim çok bozuldu.ilk denememde aldığım koca sıfırı dşünürken daha kötü ne olabilir demiştim.dememeliymişim.daha kötüsü hamile kalmak düşürmek zorunda kalmak bile diilmiş.emek emek bebek diye atan kalbin git artık nolur diye yalvarmasıymış ya gelişim sounlu yada yanlış yerlere kamp kurmuş bebeğine...Allah kimseye düşmenıma vermesin diyorum şimdi.negatif almak hiçmiş diyorum...Birde ben son bir haftadır evde tadilat boya işlerine girdim boyadığım saçlarım yetmmedi bütün evi ve kapıları boyadım.düşünün o kadar duvara tırman aşağı in tiner boya kokuu içinde değer yükseliyor yaaa normal gebe kesin düşürürdü bu haldee işte bende durumlar böle bugün gireyim bakayım bi yazayım dedim.hepinizi çokk kucaklıyorummm öpüyoruummmm
evet yetrcim canım oyle yapıyımmm bende doktora tel acıyım diyordumm ne diyecek bilmem....hayırlısı olsun inşallah bı sorun yokturcanım bence bi dr git öncesinde kandan gebeilk testi mutlaka yaptır
kist falan olabilir evet bu ilaçalrda geciktirmiş olabalir bunun tek yoluda dr gitmektir
canım inşallah eşin iyi olmuştur...saglık olsun canımm allahım elbet bırgun bebişlerimizi bize verecek....tpigı bırakmayın sızın desteklerinize ihtiyacmız varrrYeter cim nasılsın?eşin nasıl oldu?umarım iyidr.bende uzun zamandır giremiyorum foruma.tüpbebek negetifle sonuçlanınca moralim bozulmuştu arkasından eşim aniden rahatsızlandı apandist ameliyatı oldu.yani tuzu biberi oldu.ama hayat devam ediyor ve önce sağlık tabiikine.inşallah bizde birgün anne olabilirizz
kızlar dün sabah 9 15 de transferim oldu 2 tane civcivimizi yerleştirdiler 24 martta testim var hem heyecan hem umut hem de korkuyla belkiyoruz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?