Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım duygum uzulme diyemiyoruumm sabret canımm umutlar birgun gerçek olacakk

canım bence bi dr git öncesinde kandan gebeilk testi mutlaka yaptır
kist falan olabilir evet bu ilaçalrda geciktirmiş olabalir bunun tek yoluda dr gitmektir

Yeter cim nasılsın?eşin nasıl oldu?umarım iyidr.bende uzun zamandır giremiyorum foruma.tüpbebek negetifle sonuçlanınca moralim bozulmuştu arkasından eşim aniden rahatsızlandı apandist ameliyatı oldu.yani tuzu biberi oldu.ama hayat devam ediyor ve önce sağlık tabiikine.inşallah bizde birgün anne olabilirizz

canım geçmiş olsun
biz iyiyiz eşim eve çıktı artık evdeyiz yorucu geceleri hiç uyumuyor ama eşimin evde olması çok güzel inşşş kuzum inşşşşş rabbimbir gün bizleride güldürür

kızlar dün sabah 9 15 de transferim oldu 2 tane civcivimizi yerleştirdiler 24 martta testim var hem heyecan hem umut hem de korkuyla belkiyoruz:18:

günaydınnnnn iyi pazarlar kızlar bu topik yalnız kalmış yaaa neredesiniz

kızlar dün sabah 9 15 de transferim oldu 2 tane civcivimizi yerleştirdiler 24 martta testim var hem heyecan hem umut hem de korkuyla belkiyoruz:18:

hayırlı olsun canım inşş sımsıkı tutunsun sana ve seni anne yapsın
ama sakın korkuyla değil heycanla umutla sevgiyle bekle bebğinin sana tutunacağı günleri
ki kendini nasıl bir annenin beklediğini görsün ve sana gelmek için çaba harcasın

ayyy süpersin ağzına sağlıkk inşallah canımın içi:90:

Canım çok geçmiş olunnnUmarım herşey yolundadırrr

Dyg hayatım nolur yapma böyle Rabbimin hikmetinden sual sorulmaz bak herşeyde var bir hayır.üzülme diyemem sana ne kadar üzülüyor neler hissedeiyor insan iyi bilirim ama.Umarım kısa süede atlatırsın.çok öpüyorum seni canım benimm
günaydınnnnn iyi pazarlar kızlar bu topik yalnız kalmış yaaa neredesiniz
yiteeeeeeeeeeeeermuaaahhh nasılsın hayatımm özledim vallahiii

Kızlar hepinizee selamlarrr öpücüklerrr

uzun zamandı gi,rmedim topiğe.biliosunuz 2. denememde yükselemeyen tırt değerlerle gebeliği yakaladım ama drum sağlıksız gideceğine karar verdi ve düşürmek için iğne oldum.iğne olduğumda 69 olan değerim herhafta kan verdim önce 25 e sonra 8 e düştü.bu cuma ise 11 e çıktığını öğrendim.o kadar inanmışım ki bu hafta nokta koyabileceğimemoralim çok bozuldu.ilk denememde aldığım koca sıfırı dşünürken daha kötü ne olabilir demiştim.dememeliymişim.daha kötüsü hamile kalmak düşürmek zorunda kalmak bile diilmiş.emek emek bebek diye atan kalbin git artık nolur diye yalvarmasıymış ya gelişim sounlu yada yanlış yerlere kamp kurmuş bebeğine...Allah kimseye düşmenıma vermesin diyorum şimdi.negatif almak hiçmiş diyorum...Birde ben son bir haftadır evde tadilat boya işlerine girdim boyadığım saçlarım yetmmedi bütün evi ve kapıları boyadım.düşünün o kadar duvara tırman aşağı in tiner boya kokuu içinde değer yükseliyor yaaanormal gebe kesin düşürürdü bu haldeeişte bende durumlar böle bugün gireyim bakayım bi yazayım dedim.hepinizi çokk kucaklıyorummm öpüyoruummmm

bende seni bebeğimmmmmmmmmm çok sesiz buralar

canımsın o mucizeyi aramak bile insanın canını bu kadar yakarken onu kendinden ayrmak ne zordur tahmin ediyorum ama malesef söyleyecek bir şey bulamıyorum :26:dua etmekten başka rabbim yardımcın olsun inşşş geçecek bu sıkıntılı zamanlar ve senin mucizen seni bulacak
rabbimin izni ile inşşşş

canım inanmazsınız o fasılda geçeli çok oldu.ani kabullendim tamam dedim nasip dedim.inan üzüldüm bitti kapattım.ama bitmemesi beni delirtiyor.bitsiin ki önümü göreyim.biraz kafamı dinleyeyim.inan o durumdayım ki yani bebekte olur olmazsa olmaz.yeterki bir netlik olsun hayatımda artık ya.ne zaaman regli olucam ne zaman hayatıma devam edicem.hep bi kanama hali,geçme hali,yine akıntı hali.hayır büyük değerler olsa yuanmayacak canım ya.1 ayda yüksek değerler bile sıfırlanırken ben bu açmazın içindeyim...

canım beliersizlik her işte insanı sıkan yoran bir şey birde gebelik bir kadının hormonlarını alt üst eden bir durum çok istenen bir şey di bu bebek aranan ve bütün bunlara birde belirsizlik eklenince canının sıkılması yanması çok normal hatta sen iyisin bile böyle bir durumda sinir krizleri geçirenleri biliyorum sen kabul etmişin canım inşşş geçecek inşşşş

selam bizde tüp bebek düşünü yoruz beş gün için de karar vermemizlazım daha hangi tüp bebek merkezi olacağı belli geğil ğidip bakıp ona göre karar vereceğiz bursada yaptırmayı düşünü yoruz ama hiç bir bilgim yok bursadaki tüp bebek merkezleri hakkın da yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşkkürler

bende bıktım beklemekten artık uykularım kalmadı sabahın kör saatinde uyanıyorum düşünmekten bıktım heray aynı şey adet günü say sonra üstüne 14 -16-18 ...acaba oldu mu tuttumu sonra adeti tekrar bekle bunca millet nufus nasıl çoğalmışız ya millet bedava bebe sahibi olurken biz paralar akıtıyoruz emek harcıyoruz kendimizi eşimizi harap ediyoruz ama sonuç hep sıfır gerçekten sıkıldım 28 yaşındayım ama gerçekten tükendim evliliğimizin 3 yılı sadece bu döngüde geçti adet yumurtlama adet tüp bebek tüp bebek..... ama hepsi bnim yüzümden troidim var tüplerim tıkalı of offff Alllah kocama bana sabır versin sağlık versin (dolmuşum)

merhaba canım seni biraz karamsar gördüm arkadaşım bi kere neden kendini suçluyosun benim yüzümden diyerekherkezin bi sebebi var ama bak senin ki allaha şükür çözülemicek bişey değil ki canım yaa genceciksin hem bunlar hep artı unutma biliyorum herkez kendi yaşadığını biliyo ama spnuçta hepimizin derdi aynı er yada geç olacak bebişin böle olumsuz düşünmekle elimize bişey geçmiyoben de çok ağladım zamanın da ama artık alıştım 3.denemem benimde dün transfer oldu eğer olmassa bunda da tabii üzülücem ama dünyanın da sonu değil dimi lütfen yapma böle sana bi abla olarak sölüyorum bunu canım hoşçakal

canım merkez çok önemli iyi bir merkez bulmasınız

canım bu yaşadıklarını hepimiz yaşıyoruz inşşş rabim daha fazla bekletmesin ama böyle yapma kendini üzme yıpratma daha fazla bebişin geldiğinde ne kadar sağlambir annesi olduğunu görmeli ve kendine seni örnek almalı

canım benim inan senin gibi kac kişi aynı dusuncede.....ama bu dunyadakı imtihanımız bence bu...ama umitlerimiz umutlarımız hic bitmesin onlar kaybolursa yaşama gayemizde biter...allahım o kadar buyukkkiii neler vermiyooo insana biz isteyelimm yeterkiii ...
inşallah iyi bir merkez bulursunuz ...umut tacirlerine dikkat canım bu işi ticaret olarak yapan kişilerle rabbim karşılaştırmasın şimdiden hayırlı olsun
senii topikte gormek ne guzelll ....yaşadıkların cokkk zoor derincimm.ama rabbim en kısa zamnada bebegıne kavuştursun ve bu yaşadıkların unutulmaz ama buruk sevince donustursunn canım... inan bizim bebişlerimize anlatacak cokk anılarımız olacak...allahım en kısa zamnda yuzunu guldurur inşallahh..bu arada kolay gelsinnn yenilik iyidirr
canım bence bi dr git öncesinde kandan gebeilk testi mutlaka yaptır
kist falan olabilir evet bu ilaçalrda geciktirmiş olabalir bunun tek yoluda dr gitmektir
evet yetrcim canım oyle yapıyımmm bende doktora tel acıyım diyordumm ne diyecek bilmem....hayırlısı olsun inşallah bı sorun yoktur
canım inşallah eşin iyi olmuştur...saglık olsun canımm allahım elbet bırgun bebişlerimizi bize verecek....tpigı bırakmayın sızın desteklerinize ihtiyacmız varrr

ayyy canımm yaaa inşallahhh hadi bakalımmm sevindir hepimiziiidualarımız senınleeekendıne dıkkat et duygular bile cok aşırı yaşanmamalııı heyacanlı bekleyişşş sonu guzel olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…