evet canım en doğrusu bucanım benim inan senin gibi kac kişi aynı dusuncede.....ama bu dunyadakı imtihanımız bence bu...ama umitlerimiz umutlarımız hic bitmesin onlar kaybolursa yaşama gayemizde biter...allahım o kadar buyukkkiii neler vermiyooo insana biz isteyelimm yeterkiii ...
inşallah iyi bir merkez bulursunuz ...umut tacirlerine dikkat canım bu işi ticaret olarak yapan kişilerle rabbim karşılaştırmasın şimdiden hayırlı olsun
senii topikte gormek ne guzelll ....yaşadıkların cokkk zoor derincimm.ama rabbim en kısa zamnada bebegıne kavuştursun ve bu yaşadıkların unutulmaz ama buruk sevince donustursunn canım... inan bizim bebişlerimize anlatacak cokk anılarımız olacak...allahım en kısa zamnda yuzunu guldurur inşallahh..bu arada kolay gelsinnn yenilik iyidirr
evet yetrcim canım oyle yapıyımmm bende doktora tel acıyım diyordumm ne diyecek bilmem....hayırlısı olsun inşallah bı sorun yoktur
canım inşallah eşin iyi olmuştur...saglık olsun canımm allahım elbet bırgun bebişlerimizi bize verecek....tpigı bırakmayın sızın desteklerinize ihtiyacmız varrr
ayyy canımm yaaa inşallahhh hadi bakalımmm sevindir hepimiziiidualarımız senınleeekendıne dıkkat et duygular bile cok aşırı yaşanmamalııı heyacanlı bekleyişşş sonu guzel olsunn
selam bizde tüp bebek düşünü yoruz beş gün için de karar vermemizlazım daha hangi tüp bebek merkezi olacağı belli geğil ğidip bakıp ona göre karar vereceğiz bursada yaptırmayı düşünü yoruz ama hiç bir bilgim yok bursadaki tüp bebek merkezleri hakkın da yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşkkürler
canım benim inan senin gibi kac kişi aynı dusuncede.....ama bu dunyadakı imtihanımız bence bu...ama umitlerimiz umutlarımız hic bitmesin onlar kaybolursa yaşama gayemizde biter...allahım o kadar buyukkkiii neler vermiyooo insana biz isteyelimm yeterkiii ...
inşallah iyi bir merkez bulursunuz ...umut tacirlerine dikkat canım bu işi ticaret olarak yapan kişilerle rabbim karşılaştırmasın şimdiden hayırlı olsun
senii topikte gormek ne guzelll ....yaşadıkların cokkk zoor derincimm.ama rabbim en kısa zamnada bebegıne kavuştursun ve bu yaşadıkların unutulmaz ama buruk sevince donustursunn canım... inan bizim bebişlerimize anlatacak cokk anılarımız olacak...allahım en kısa zamnda yuzunu guldurur inşallahh..bu arada kolay gelsinnn yenilik iyidirr
evet yetrcim canım oyle yapıyımmm bende doktora tel acıyım diyordumm ne diyecek bilmem....hayırlısı olsun inşallah bı sorun yoktur
canım inşallah eşin iyi olmuştur...saglık olsun canımm allahım elbet bırgun bebişlerimizi bize verecek....tpigı bırakmayın sızın desteklerinize ihtiyacmız varrr
ayyy canımm yaaa inşallahhh hadi bakalımmm sevindir hepimiziiidualarımız senınleeekendıne dıkkat et duygular bile cok aşırı yaşanmamalııı heyacanlı bekleyişşş sonu guzel olsunn
Derinim çok sağol canım,eşim iyi şükürler olsun.Benim de adetim 4 güz gecikti bu ay dr gittim bugün test yaptılar bişey çıkmadı ama progesteronum yüksek olunca 1 hafta bekle gelmezse tekrar testi tekrarlayalım deidiler. o zamanda bişey çıkmazsa adet söktürücü bi ilaç verceklermiş.Valla canım bende çok sıkıldım hayatımdaki belirsizliklerden.Artık önümü görmek istiyorum ona göre adımlarımı atmak istiyorum.ama hep muallak maalesef.canım sanada çok geçmiş olsun bebeğin varlığını öğrendikten sonra gidişini görmek çok olsa gerek.Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda doğal yolla hamiş kalırız canım ya hep dualarımdasın.hoşçakalKızlar hepinizee selamlarrr öpücüklerrr
uzun zamandı gi,rmedim topiğe.biliosunuz 2. denememde yükselemeyen tırt değerlerle gebeliği yakaladım ama drum sağlıksız gideceğine karar verdi ve düşürmek için iğne oldum.iğne olduğumda 69 olan değerim herhafta kan verdim önce 25 e sonra 8 e düştü.bu cuma ise 11 e çıktığını öğrendim.o kadar inanmışım ki bu hafta nokta koyabileceğimemoralim çok bozuldu.ilk denememde aldığım koca sıfırı dşünürken daha kötü ne olabilir demiştim.dememeliymişim.daha kötüsü hamile kalmak düşürmek zorunda kalmak bile diilmiş.emek emek bebek diye atan kalbin git artık nolur diye yalvarmasıymış ya gelişim sounlu yada yanlış yerlere kamp kurmuş bebeğine...Allah kimseye düşmenıma vermesin diyorum şimdi.negatif almak hiçmiş diyorum...Birde ben son bir haftadır evde tadilat boya işlerine girdim boyadığım saçlarım yetmmedi bütün evi ve kapıları boyadım.düşünün o kadar duvara tırman aşağı in tiner boya kokuu içinde değer yükseliyor yaaa normal gebe kesin düşürürdü bu haldee işte bende durumlar böle bugün gireyim bakayım bi yazayım dedim.hepinizi çokk kucaklıyorummm öpüyoruummmm
canım çok teşekkür edrim.ya inan uzun zamandır vakit bulamıyom.hem moralim bozuldu hemde eşimin ameliytı üstüste geldi.şimdi iyiyiz şükür.sende iyisindir umarım.sende en son sanırım sonuç bekliyodun sen hamişsindir inşallah.güzel haberler vermen dileğiylecanım benim inan senin gibi kac kişi aynı dusuncede.....ama bu dunyadakı imtihanımız bence bu...ama umitlerimiz umutlarımız hic bitmesin onlar kaybolursa yaşama gayemizde biter...allahım o kadar buyukkkiii neler vermiyooo insana biz isteyelimm yeterkiii ...
meraba arkadaslar nehabr sizlerden iyisiniz umarim ben iyi deyilim annemi kaybettim
meraba arkadaslar nehabr sizlerden iyisiniz umarim ben iyi deyilim annemi kaybettim
Derinim çok sağol canım,eşim iyi şükürler olsun.Benim de adetim 4 güz gecikti bu ay dr gittim bugün test yaptılar bişey çıkmadı ama progesteronum yüksek olunca 1 hafta bekle gelmezse tekrar testi tekrarlayalım deidiler. o zamanda bişey çıkmazsa adet söktürücü bi ilaç verceklermiş.Valla canım bende çok sıkıldım hayatımdaki belirsizliklerden.Artık önümü görmek istiyorum ona göre adımlarımı atmak istiyorum.ama hep muallak maalesef.canım sanada çok geçmiş olsun bebeğin varlığını öğrendikten sonra gidişini görmek çok olsa gerek.Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda doğal yolla hamiş kalırız canım ya hep dualarımdasın.hoşçakal
selamm kızlar nasılsınız? 10 martta transferim oldu ve bugün 6. günüm 21 mart da test günüm sizleri habersiz bıraktım biliyorum ama pc ye oturmamı eşim yasakladı uzanıp dinlenmem için zaten görümcem de olduğu için hiç fırsat bulamadım:) yarından sonra adet günüm bakalım adet olucakmıyım merakla bekliyorum ama büyük ihtimal olucam gibi adet belirtilerim başladı yüzümde sivilceler falan çıktı gerçi allah bilir ama ben pek umutlu değilim açıkcası hayırlısıysa olsun eğer olmazsada yapcak bişiy yok herşey allahtan dualarınızı bekliyorumm..
aaaaaa bu ne negtiflik kız akıllı ol bakem
canım hayılı uğrlu olsunbir şeyde kalmamış şimdi sende ne heycan vardır:18::18: kuzum inşş bebişin seninledir senin o adet ağrısı değin şeylerde bebişin kök salmalarıdır 21 martta aramıza tek gidip çift dönersin inşşşşşşşş rabbim yardımcın olsun inşşşş
inşallahhhh yetercimmm saol iyi dileklerin içinn hayırlısı bakalım bekleyip görücezz
merhabalar bizde tüp bebek düşünüyoruz ve burada bu konuyla ilgili baya mesajlar okudum sizin bir tüpbebek merkezinde denemeniz olmuştu ama malesef olumsuz sonuçlanmıştı(o zaman eşimde bende size çok üzülmüştük) sonra kent hastanesine gitmeye karar vermiştiniz. acaba kent hastanesinden memnun kaldınızmı sonra nerede tüp bebek yaptırdınız inş. bu sefer bebeğinize kavuşursunuzselamm kızlar nasılsınız? 10 martta transferim oldu ve bugün 6. günüm 21 mart da test günüm sizleri habersiz bıraktım biliyorum ama pc ye oturmamı eşim yasakladı uzanıp dinlenmem için zaten görümcem de olduğu için hiç fırsat bulamadım:) yarından sonra adet günüm bakalım adet olucakmıyım merakla bekliyorum ama büyük ihtimal olucam gibi adet belirtilerim başladı yüzümde sivilceler falan çıktı gerçi allah bilir ama ben pek umutlu değilim açıkcası hayırlısıysa olsun eğer olmazsada yapcak bişiy yok herşey allahtan dualarınızı bekliyorumm..
selamm kızlar nasılsınız? 10 martta transferim oldu ve bugün 6. günüm 21 mart da test günüm sizleri habersiz bıraktım biliyorum ama pc ye oturmamı eşim yasakladı uzanıp dinlenmem için zaten görümcem de olduğu için hiç fırsat bulamadım:) yarından sonra adet günüm bakalım adet olucakmıyım merakla bekliyorum ama büyük ihtimal olucam gibi adet belirtilerim başladı yüzümde sivilceler falan çıktı gerçi allah bilir ama ben pek umutlu değilim açıkcası hayırlısıysa olsun eğer olmazsada yapcak bişiy yok herşey allahtan dualarınızı bekliyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?