Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet canım en doğrusu bu

canım sana nekadar yrdımcı olabilirim bilmiyorum ama ben koza tüpbebk merkezine gidiyorum fomaraya bayan doktorum nuray kitapçıoğlu çok memnunm tavsiye ederim sonra çekirgede soranus tüpbebk merkezi var arkadaşım gitti çok memnun birde jinemed var baharda onada çok iyi diyorlar bide görüşmeye git hangisi kafana yatarsa canım allah yardımcın olsun umarım herşey yolunda gider

canım beniimmmmçolk teşekkür ederim güzel dileklerinn içinn:)İnşallahh atlatıcazz geçicekkkkk:)))burdayım artıkk yine ıssıs topic olmuşşş yahuu hemencikk veriyoruz enerjiyiiibu arada babyy nolduu kızlarr ya bilen var mı??

Derinim çok sağol canım,eşim iyi şükürler olsun.Benim de adetim 4 güz gecikti bu ay dr gittim bugün test yaptılar bişey çıkmadı ama progesteronum yüksek olunca 1 hafta bekle gelmezse tekrar testi tekrarlayalım deidiler. o zamanda bişey çıkmazsa adet söktürücü bi ilaç verceklermiş.Valla canım bende çok sıkıldım hayatımdaki belirsizliklerden.Artık önümü görmek istiyorum ona göre adımlarımı atmak istiyorum.ama hep muallak maalesef.canım sanada çok geçmiş olsun bebeğin varlığını öğrendikten sonra gidişini görmek çok olsa gerek.Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda doğal yolla hamiş kalırız canım ya hep dualarımdasın.hoşçakal

canım çok teşekkür edrim.ya inan uzun zamandır vakit bulamıyom.hem moralim bozuldu hemde eşimin ameliytı üstüste geldi.şimdi iyiyiz şükür.sende iyisindir umarım.sende en son sanırım sonuç bekliyodun sen hamişsindir inşallah.güzel haberler vermen dileğiyle

meraba arkadaslar nehabr sizlerden iyisiniz umarim ben iyi deyilim annemi kaybettim

testmiş, negatifmiş, pozitifmiş bebekmiş tüpmüş çalışmaymış
Hayatın bittiği an bu an heralde
Allah yardımcın olsun canım
Sabır versin
offfffffffffffffff

meraba arkadaslar nehabr sizlerden iyisiniz umarim ben iyi deyilim annemi kaybettim

Toanam benim yaaaCanım Allah rahmet eylesin...Ne denilir ki...Ne denilse boş...Bol bol dua edelim.Rabbim sizlere sabır versin...toanam yapacağımız bir şey olursa eğer.Nolur yaz hemen.kucaklıyorum seni canım...

Canım ben artık şunu anladım.Bu şin kendisi başlı başına belirsizlik.tedavide olsan sonucu belli değil.Tedaviye engel bi durumun olsa onun ne zaman çözüleceği belli değil.Vs..Vs...Rabbim bu zor sınavda herkesee sabır versin ne demeli.satın almadık bu derdi.Veren Allah.Dermanıda onda elbett.Çok öpüyorum seni canım benimmm.

canısın başın sağolsun bilirim ne söylense boştur bu durumda (ben de babamı kaybettğim için )allah sabır versin sana nur içinde yatsın
çok üzüldüm yaaaa babamın ölümünü hatırladım

Son düzenleme:
selamm kızlar nasılsınız? 10 martta transferim oldu ve bugün 6. günüm 21 mart da test günüm sizleri habersiz bıraktım biliyorum ama pc ye oturmamı eşim yasakladı uzanıp dinlenmem için zaten görümcem de olduğu için hiç fırsat bulamadım:) yarından sonra adet günüm bakalım adet olucakmıyım merakla bekliyorum ama büyük ihtimal olucam gibi adet belirtilerim başladı yüzümde sivilceler falan çıktı gerçi allah bilir ama ben pek umutlu değilim açıkcası hayırlısıysa olsun eğer olmazsada yapcak bişiy yok herşey allahtan dualarınızı bekliyorumm..

aaaaaa bu ne negtiflik kız akıllı ol bakem
canım hayılı uğrlu olsun bir şeyde kalmamış şimdi sende ne heycan vardır:18::18: kuzum inşş bebişin seninledir senin o adet ağrısı değin şeylerde bebişin kök salmalarıdır 21 martta aramıza tek gidip çift dönersin inşşşşşşşş rabbim yardımcın olsun inşşşş

canımm benim başın sağolsun çok üzüldümm allah geride kalanlara uzun uzun ömürler versinn allahtan sana sabır vermesini diliyorumm çok zor tekrar başın sağolsun...

inşallahhhh yetercimmm saol iyi dileklerin içinn hayırlısı bakalım bekleyip görücezz

merhabalar bizde tüp bebek düşünüyoruz ve burada bu konuyla ilgili baya mesajlar okudum sizin bir tüpbebek merkezinde denemeniz olmuştu ama malesef olumsuz sonuçlanmıştı(o zaman eşimde bende size çok üzülmüştük) sonra kent hastanesine gitmeye karar vermiştiniz. acaba kent hastanesinden memnun kaldınızmı sonra nerede tüp bebek yaptırdınız inş. bu sefer bebeğinize kavuşursunuz

merhaba canım benim 12 marttaydı transferim inşş olmassın adet olsan bile hemen panik yapma sakın gene de gebe olabilirsin testini yap senden 3 gün sonra da ben yaprıtıcam ağrın sızın varmı canım yaaa benim hiç yok dün akşama kadar felaket şişliğim vardı hamile gibiydim şimdi bugün azaldı şişliğim senin dr un kim canım pozitif sonuçlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…