Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

inşallahh canımm benim doktorum funda hanım izmir smyrna tüp bebek merkezinde yaptırdım zaten izmirde oturuyorum:)) benim kasıklarımda ağrı var adet sansısı gibi yani adet belirtilerim var yüzümde sivilceler çıktı bakalım hayırlısı inşallah ikimizde pozitifi görürürz nasipse zaten olur canımm

kızlar rabbimin izni ile inşşşşşşşşşşş

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm saol kent hastanesine gitmeye karar verdik ama dondurulmuşlarımı bitirdikten sonra sıfırdan bi tedaviye başlıcazz ve tercihimiz kent hastanesi olucakk şimdilik dondurulmuşlarımı denedimm yine aynı hastanede smyrnada oldu ve test günümü bekliyorumm inşallah gerek kalmaz ama olurda negatif sonuç alırsak kent hastanesine gidicezz canımmm

İnş. bu sefer hamilesindir. Rabbim önce sana sonra bize çocuk nasip eder duacınız

kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başlayacam ama adet olamadım hala daha ya ne yapmamı önerirsiniz pko hastasıyım farlutalde bitti ve ben hala adet olamadım adet olunnca tedavi başlanıcak yardımcı olabilecek biri varmı ne yapmam konusunda

sagolun kizlarr rabbim boyle yazmis anacigimin kaderini nuricind yatar insallah boyle dua ediyorum napim canlarim zormus anneyi kaybetmek hepinize tek tek tesekur ediyorm,sizler nasilsiniz ben malum 1 aydir giremiyordum umarim herseyiniz yolundadirr

canım bence merkezle görüşmelisin

sagolun kizlarr rabbim boyle yazmis anacigimin kaderini nuricind yatar insallah boyle dua ediyorum napim canlarim zormus anneyi kaybetmek hepinize tek tek tesekur ediyorm,sizler nasilsiniz ben malum 1 aydir giremiyordum umarim herseyiniz yolundadirr

canım şimdi ne söylesek boş biliyorum
acın çok yeni zamanla kapanmayacak ama külenecek alışacaksın buna zamanla alışacaksın
rabbim yardımcın olsun anacığın nur içinde yatsın rabbim günahlarını af ettin canım sende kendini yıpratma mukaderat

Bende seni sordumdu hayatım yaw:)hiç düşünme bi daaki deneme menemee küsel göbüüştekiler sonraa:)biiz habersiz koyma ttalım dualarım seninlee

hayatım benim ya.Bugün Yasin gönderdim anneciğinin Rughuna.ismini yaz bana cuma da okuyayım.canım ben 26 ocaktan bei 2. denememi bitrebilmiş değilim.3 hafta önce değerim 20. gün 69 ien kese oluşmadan sağlıksız olacak diye iğne vurdular düşük yapmam için69-25-8 diye düşen değer geçen hafta 11 e çıktıaklım almadı ama yapacak bişey yok.perşemde yine testim var.umarım sıfırlanmış olurda 26 caktan bugüne süren serüven sağlıkla biter.bir gün gebelik testim negatif çıksın diye dua edeceğimi aklıma ahi getiremezdim..negatiften kötü ne var diye düşünen arkadaşlarıma söylüyorum özellikle

Kızlarrr bugün transferim 8 günü şefaf bir akıntıyle beraber bi damla kan geldi tek damla idrar testi yaptım negatif çokkkkkk ağladım

Duygucum yazıcak bişey bulamıyorum lütfen üzülme canım......................

Çok geçmiş olsun canım.

Ne mutlu evdesiniz inşallah dahada mutlu olun bir bebişle.

Kolay gelsin canım en iyisini yapıyosun inşallah sayında sıfırlansın sonra yola devam.

meraba arkadaslar nehabr sizle

rden iyisiniz umarim ben iyi deyilim annemi kaybettim
Toanacım canım Allah rahmet eylesin inanki çok üzüldüm mekanı cennet olsun.

Sakın en kötüsü umutsuz olmak umudunu yitirme sonuna kadar.....

çok şükür evimizdeyiz

yeeeterim sagol tatlim alisilmiycak birsey yok su acimasiz hayatta rabbim sabir verir innsallah,sen nasilsin nasil oldu esin umarim iyisinizz

yeeeterim sagol tatlim alisilmiycak birsey yok su acimasiz hayatta rabbim sabir verir innsallah,sen nasilsin nasil oldu esin umarim iyisinizz

sağol canım daha iyi çok şükür
sende iyi ol canım allahım iyilik sabır versin

herkesee günaydınnn kızlar bugün transferimin 7. günü ağrılarım devam ediyo ve hafif mide bulantım başladı hayrolaa

merhaba kızlar
benimde transferimin dün beşinci günüydü gece idrarda baktım çıkmaz diye banyoya bıraktım bu sabah bi baktım ikinci çizgi silik çıkmış çok şaşırdım muallakta kaldım transferin ilk gününden beri kasık ağrılarım hiç geçmedi hala devam ediyor çok şaşkınım

canım biliyorsun ilk 5 dk çıkan sonuç dorudur
ve idrar testine güvenme
umarım inşşşşşş bebişin göbüşüne kök salmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…