merhaba canım benim 12 marttaydı transferim inşş olmassın adet olsan bile hemen panik yapma sakın gene de gebe olabilirsin testini yap senden 3 gün sonra da ben yaprıtıcam ağrın sızın varmı canım yaaa benim hiç yok dün akşama kadar felaket şişliğim vardı hamile gibiydim şimdi bugün azaldı şişliğim senin dr un kim canım pozitif sonuçlar diliyorum
merhaba canım benim 12 marttaydı transferim inşş olmassın adet olsan bile hemen panik yapma sakın gene de gebe olabilirsin testini yap senden 3 gün sonra da ben yaprıtıcam ağrın sızın varmı canım yaaa benim hiç yok dün akşama kadar felaket şişliğim vardı hamile gibiydim şimdi bugün azaldı şişliğim senin dr un kim canım pozitif sonuçlar diliyorum
inşallahh canımm benim doktorum funda hanım izmir smyrna tüp bebek merkezinde yaptırdım zaten izmirde oturuyorum:)) benim kasıklarımda ağrı var adet sansısı gibi yani adet belirtilerim var yüzümde sivilceler çıktı bakalım hayırlısı inşallah ikimizde pozitifi görürürz nasipse zaten olur canımm
merhabalar bizde tüp bebek düşünüyoruz ve burada bu konuyla ilgili baya mesajlar okudum sizin bir tüpbebek merkezinde denemeniz olmuştu ama malesef olumsuz sonuçlanmıştı(o zaman eşimde bende size çok üzülmüştük) sonra kent hastanesine gitmeye karar vermiştiniz. acaba kent hastanesinden memnun kaldınızmı sonra nerede tüp bebek yaptırdınız inş. bu sefer bebeğinize kavuşursunuz
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm saol kent hastanesine gitmeye karar verdik ama dondurulmuşlarımı bitirdikten sonra sıfırdan bi tedaviye başlıcazz ve tercihimiz kent hastanesi olucakk şimdilik dondurulmuşlarımı denedimm yine aynı hastanede smyrnada oldu ve test günümü bekliyorumm inşallah gerek kalmaz ama olurda negatif sonuç alırsak kent hastanesine gidicezz canımmm
kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başlayacam ama adet olamadım hala daha ya ne yapmamı önerirsiniz pko hastasıyım farlutalde bitti ve ben hala adet olamadım adet olunnca tedavi başlanıcak yardımcı olabilecek biri varmı ne yapmam konusunda
sagolun kizlarr rabbim boyle yazmis anacigimin kaderini nuricind yatar insallah boyle dua ediyorumnapim canlarim zormus anneyi kaybetmek hepinize tek tek tesekur ediyorm,sizler nasilsiniz ben malum 1 aydir giremiyordum umarim herseyiniz yolundadirr
selamm kızlar nasılsınız? 10 martta transferim oldu ve bugün 6. günüm 21 mart da test günüm sizleri habersiz bıraktım biliyorum ama pc ye oturmamı eşim yasakladı uzanıp dinlenmem için zaten görümcem de olduğu için hiç fırsat bulamadım:) yarından sonra adet günüm bakalım adet olucakmıyım merakla bekliyorum ama büyük ihtimal olucam gibi adet belirtilerim başladı yüzümde sivilceler falan çıktı gerçi allah bilir ama ben pek umutlu değilim açıkcası hayırlısıysa olsun eğer olmazsada yapcak bişiy yok herşey allahtan dualarınızı bekliyorumm..
sagolun kizlarr rabbim boyle yazmis anacigimin kaderini nuricind yatar insallah boyle dua ediyorumnapim canlarim zormus anneyi kaybetmek hepinize tek tek tesekur ediyorm,sizler nasilsiniz ben malum 1 aydir giremiyordum umarim herseyiniz yolundadirr
Kızlarrr bugün transferim 8 günü şefaf bir akıntıyle beraber bi damla kan geldi tek damla idrar testi yaptım negatif çokkkkkk ağladım
Duygucum yazıcak bişey bulamıyorum lütfen üzülme canım......................kızlar ben idrar testi yapmıştım çarşamba ve perşembe gnü bir kaç saat sonra baktım çok belirgin 2 çizgi vardı çarşamba günü lekelendin hafif transferim 8 günüydü perşembe günü gece transferim 9 günü resmen adet gördüm ........sabah perşembe kan verdim ve kocaman bi 0dı şok oldum .....umutlarım yok oldu kolum kanatım kırıldı ......cuma günü bir idrar testi daha yaptım tek çizgiydi bugün bir tane daha yaptım 2çizgi 2 saat sonra çok net gözuktü ....umut yok biliyorum ....bu idrar testler güvenilmez demek ....aldandım ...yıkıldım ......benim için tüp bebek sayfası kapandı ne madi ne manevi gücüm var .....olmayınce olmuyor rabbimin bildığı birşey vardı ....allaha emanet olun
Çok geçmiş olsun canım.Yeter cim nasılsın?eşin nasıl oldu?umarım iyidr.bende uzun zamandır giremiyorum foruma.tüpbebek negetifle sonuçlanınca moralim bozulmuştu arkasından eşim aniden rahatsızlandı apandist ameliyatı oldu.yani tuzu biberi oldu.ama hayat devam ediyor ve önce sağlık tabiikine.inşallah bizde birgün anne olabilirizz
Ne mutlu evdesiniz inşallah dahada mutlu olun bir bebişle.canım geçmiş olsun
biz iyiyiz eşim eve çıktı artık evdeyiz yorucu geceleri hiç uyumuyor ama eşimin evde olması çok güzel inşşş kuzum inşşşşş rabbimbir gün bizleride güldürür
Kolay gelsin canım en iyisini yapıyosun inşallah sayında sıfırlansın sonra yola devam.Kızlar hepinizee selamlarrr öpücüklerrr
uzun zamandı gi,rmedim topiğe.biliosunuz 2. denememde yükselemeyen tırt değerlerle gebeliği yakaladım ama drum sağlıksız gideceğine karar verdi ve düşürmek için iğne oldum.iğne olduğumda 69 olan değerim herhafta kan verdim önce 25 e sonra 8 e düştü.bu cuma ise 11 e çıktığını öğrendim.o kadar inanmışım ki bu hafta nokta koyabileceğimemoralim çok bozuldu.ilk denememde aldığım koca sıfırı dşünürken daha kötü ne olabilir demiştim.dememeliymişim.daha kötüsü hamile kalmak düşürmek zorunda kalmak bile diilmiş.emek emek bebek diye atan kalbin git artık nolur diye yalvarmasıymış ya gelişim sounlu yada yanlış yerlere kamp kurmuş bebeğine...Allah kimseye düşmenıma vermesin diyorum şimdi.negatif almak hiçmiş diyorum...Birde ben son bir haftadır evde tadilat boya işlerine girdim boyadığım saçlarım yetmmedi bütün evi ve kapıları boyadım.düşünün o kadar duvara tırman aşağı in tiner boya kokuu içinde değer yükseliyor yaaa normal gebe kesin düşürürdü bu haldee işte bende durumlar böle bugün gireyim bakayım bi yazayım dedim.hepinizi çokk kucaklıyorummm öpüyoruummmm
Toanacım canım Allah rahmet eylesin inanki çok üzüldüm mekanı cennet olsun.meraba arkadaslar nehabr sizle
rden iyisiniz umarim ben iyi deyilim annemi kaybettim
selamm kızlar nasılsınız? 10 martta transferim oldu ve bugün 6. günüm 21 mart da test günüm sizleri habersiz bıraktım biliyorum ama pc ye oturmamı eşim yasakladı uzanıp dinlenmem için zaten görümcem de olduğu için hiç fırsat bulamadım:) yarından sonra adet günüm bakalım adet olucakmıyım merakla bekliyorum ama büyük ihtimal olucam gibi adet belirtilerim başladı yüzümde sivilceler falan çıktı gerçi allah bilir ama ben pek umutlu değilim açıkcası hayırlısıysa olsun eğer olmazsada yapcak bişiy yok herşey allahtan dualarınızı bekliyorumm..
Duygucum yazıcak bişey bulamıyorum lütfen üzülme canım......................
Çok geçmiş olsun canım.
Ne mutlu evdesiniz inşallah dahada mutlu olun bir bebişle.
Kolay gelsin canım en iyisini yapıyosun inşallah sayında sıfırlansın sonra yola devam.
Toanacım canım Allah rahmet eylesin inanki çok üzüldüm mekanı cennet olsun.
Sakın en kötüsü umutsuz olmak umudunu yitirme sonuna kadar.....
yeeeterim sagol tatlim alisilmiycak birsey yok su acimasiz hayatta rabbim sabir verir innsallah,sen nasilsin nasil oldu esin umarim iyisinizz
herkesee günaydınnn kızlar bugün transferimin 7. günü ağrılarım devam ediyo ve hafif mide bulantım başladı hayrolaa
günaydın canımmmmm nasılsın??
merhaba kızlar
benimde transferimin dün beşinci günüydü gece idrarda baktım çıkmaz diye banyoya bıraktım bu sabah bi baktım ikinci çizgi silik çıkmış çok şaşırdım muallakta kaldım transferin ilk gününden beri kasık ağrılarım hiç geçmedi hala devam ediyor çok şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?