Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sevgili kader arkadaşlarım bu sabah merkezden aradılar ve bugün 4 te transferimi yapacaklar.o kadar heyecanlıyım ki bir gülüp bir ağlıyorum. umarı sonunda sadece mutluluk gözyaşları dökerim hepinize sevgiler

gözün aydın canımmmm tek gidip çift dön
inşşşş beşinde sana sımsıkı tutunsun ve seni anne yapsın inşşşşşş dualrım seninle

Haydiii hayırlısıı hayatımmmm:)Sağlıklaa hayırlıı bir evlatt getirsiinnnnn bu tedavin sanaaa

herkesee günaydınnn kızlar bugün transferimin 7. günü ağrılarım devam ediyo ve hafif mide bulantım başladı hayrolaa

babyyciiimmmm en sevdiğim şeydiiir bu ağrılarrrrçok sevdiğiimm şeydiiiiirrrrrrrrrrnasılsıınn

hayatımm idrra testini bırak hayatım bekle böyle şeyler ancak kafa bulandırırzor bir süreç daha zor hale getirme hayatımkan testidirr en güzelii hayatımmmm

kasık ağrılarımın dışında iyiyim derincimm sen nasılsın?

babyycimm iyi diyelim iyi olalım:)yarın kan vericem işte bakalım nolmuşuz diye:)
başkada birşey yok

Derınım canım benım sımdı sen hamılemısın pek anlayamadım kafam okadar dolukı anlamadım tatlım benım

Derınım canım benım sımdı sen hamılemısın pek anlayamadım kafam okadar dolukı anlamadım tatlım benım
hayatımm ben hamile kaldım ama sğlıklı artmadı değerlerim dış gebelik yada rahim içi ama gelişim geriliği olan gebelik dediler.ve bir iğne vurdular 19 şubatta.ama değerlerim tam düşüyor derken birden çıktıher hafta kan veriyorum.kontrol ediliyor.yarın kan vericem düşmüştür umarım((Gökkuşağından haberi olan var mı canlar hakketten

Merhaba,tüp bebekte transfer sonrası 12.günüm test sonucu 7.42 çıktı.Yaptırdığım merkez değer düşük 2 gün sonra tekrar teste gel dedi.Zaten bunu merkezde demişti.Şimdi cuma gününü bekliyorum heyecanla.Testi benim gibi çıkan varmı aranızda bana bişi söyleyin lütfenn??:26:

canım değerin düşükmüş gerçekten ama belki cuma gün katlamış olur
inşşşşşşşş

kızlarrr ıyı geceler .... hepinize umarım keyif alemler iyidirrr...
yetercim canım dedigın gıbı doktora gıttım ...birsuru kızdı bana 8 gun gecikti niye gelmedin diye...kistden suphelendi ama cıkmadı sukurr..adet sokturucu verdii 6 gun suruyorr adet olacakmısım bittıkten sonra 2 gunu gıtcem insallah ....

tuanacımmm canım allahım sabrınızı bol versin annenin mekanı cennet olsunn insallah..

geçmiş olsun canım neyse çok ciddi bir şey yokmuş sevindim

İyi geceler kızlar.size bişey sorucam.benim şubat ayında tüpbebebk denemem negatifle sonuçlanmıştı ve ertesi gün adet olmuştum.Ama bu ay 10 unda gelmesi gerekti ben 14 ünde test yaptırdım ve bişey çıkmadı ama progesteronum yüksek çıkmıştı hemşire geç döllenme olabilir 1 hafta bekle tekrar test yapalım eğer bişey çıkmazsa ilaç yazarız o şekilde adet olursun dedi.bu gün itibariyle 7 gün gecikmem var ama hala gelmedi yaa.çok stresliyim niye gelmez ki heray düzenli gelen adetim.umutlanmıyorum çünkü geçen ay eşim ameliyat oldu ve biz sadece bir kez birliktelik yaşadık.kaç yıldır olmayan birkerede zoor diyorum.Bide hiç belirtim yok sinirlilik dışında.çok gerginim çabuk sinirleniyorum yaa.Bu ilaçlar beni çok etkiledi sanırım.Böyle birşey yaşayan varmı ya? Bide dr um bana dediki bu tadaviden sonraki 3 ay içinde kendiliğnden hamile kalan çok oluyor ilaçların etkisi 3 ay sonra bitiyormuş.Artık bu yolda emek harcayan herkese bol şans diliyorum.Kolayca hamiş kalanlara imreniyorumm.Allahım sabır versinnnnnnnnn.iyi geceler herkeseee

İNŞALLAH BEBEKTİR
stres de olabilir
erken gebelik testi yapsana idrarda

günaydınnnnnnnn güzelerrrrrrrrr

CANIM DR DA SÖYLEDİĞİ GİBİ BU TEDVAİLERDEN SONRA İLAÇALRIN ETKİSİ 3 İLA 6 AYASINDA ATILIYOR bünyeden inşşşşş senin gecikme sebebin bebiştir stres yapa belirti arama rahat ol zaten beklemiyorum diyorsun gelirese süpriz olsun canım

günaydınnnn yetercimmmmmmm nasılsın?? topikteki diğer arkadaşlarım sizler nasılsınızz keyifler yerinde mi
çok şükür canım rabbim bu günlerimizi aratmasın inşşşş
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…