sevgili kader arkadaşlarım bu sabah merkezden aradılar ve bugün 4 te transferimi yapacaklar.o kadar heyecanlıyım ki bir gülüp bir ağlıyorum. umarı sonunda sadece mutluluk gözyaşları dökerim hepinize sevgiler
Haydiii hayırlısıı hayatımmmm:)Sağlıklaa hayırlıı bir evlatt getirsiinnnnn bu tedavin sanaaasevgili kader arkadaşlarım bu sabah merkezden aradılar ve bugün 4 te transferimi yapacaklar.o kadar heyecanlıyım ki bir gülüp bir ağlıyorum. umarı sonunda sadece mutluluk gözyaşları dökerim hepinize sevgiler
herkesee günaydınnn kızlar bugün transferimin 7. günü ağrılarım devam ediyo ve hafif mide bulantım başladı hayrolaa
merhaba kızlar
benimde transferimin dün beşinci günüydü gece idrarda baktım çıkmaz diye banyoya bıraktım bu sabah bi baktım ikinci çizgi silik çıkmış çok şaşırdım muallakta kaldım transferin ilk gününden beri kasık ağrılarım hiç geçmedi hala devam ediyor çok şaşkınım
Haydiii hayırlısıı hayatımmmm:)Sağlıklaa hayırlıı bir evlatt getirsiinnnnn bu tedavin sanaaa
babyyciiimmmm en sevdiğim şeydiiir bu ağrılarrrrçok sevdiğiimm şeydiiiiirrrrrrrrrr nasılsıınn
hayatımm idrra testini bırak hayatım bekle böyle şeyler ancak kafa bulandırırzor bir süreç daha zor hale getirme hayatım kan testidirr en güzelii hayatımmmm
hayatımm ben hamile kaldım ama sğlıklı artmadı değerlerim dış gebelik yada rahim içi ama gelişim geriliği olan gebelik dediler.ve bir iğne vurdular 19 şubatta.ama değerlerim tam düşüyor derken birden çıktıDerınım canım benım sımdı sen hamılemısın pek anlayamadım kafam okadar dolukı anlamadım tatlım benım
Kızlarrr gokkusagı nerelerde gorunmuyo haberınız varmı
Merhaba,tüp bebekte transfer sonrası 12.günüm test sonucu 7.42 çıktı.Yaptırdığım merkez değer düşük 2 gün sonra tekrar teste gel dedi.Zaten bunu merkezde demişti.Şimdi cuma gününü bekliyorum heyecanla.Testi benim gibi çıkan varmı aranızda bana bişi söyleyin lütfenn??:26:
kızlarrr ıyı geceler .... hepinize umarım keyif alemler iyidirrr...
yetercim canım dedigın gıbı doktora gıttım ...birsuru kızdı bana 8 gun gecikti niye gelmedin diye...kistden suphelendi ama cıkmadı sukurr..adet sokturucu verdii 6 gun suruyorr adet olacakmısım bittıkten sonra 2 gunu gıtcem insallah ....
tuanacımmm canım allahım sabrınızı bol versin annenin mekanı cennet olsunn insallah..
İyi geceler kızlar.size bişey sorucam.benim şubat ayında tüpbebebk denemem negatifle sonuçlanmıştı ve ertesi gün adet olmuştum.Ama bu ay 10 unda gelmesi gerekti ben 14 ünde test yaptırdım ve bişey çıkmadı ama progesteronum yüksek çıkmıştı hemşire geç döllenme olabilir 1 hafta bekle tekrar test yapalım eğer bişey çıkmazsa ilaç yazarız o şekilde adet olursun dedi.bu gün itibariyle 7 gün gecikmem var ama hala gelmedi yaa.çok stresliyim niye gelmez ki heray düzenli gelen adetim.umutlanmıyorum çünkü geçen ay eşim ameliyat oldu ve biz sadece bir kez birliktelik yaşadık.kaç yıldır olmayan birkerede zoor diyorum.Bide hiç belirtim yok sinirlilik dışında.çok gerginim çabuk sinirleniyorum yaa.Bu ilaçlar beni çok etkiledi sanırım.Böyle birşey yaşayan varmı ya? Bide dr um bana dediki bu tadaviden sonraki 3 ay içinde kendiliğnden hamile kalan çok oluyor ilaçların etkisi 3 ay sonra bitiyormuş.Artık bu yolda emek harcayan herkese bol şans diliyorum.Kolayca hamiş kalanlara imreniyorumm.Allahım sabır versinnnnnnnnn.iyi geceler herkeseee
İyi geceler kızlar.size bişey sorucam.benim şubat ayında tüpbebebk denemem negatifle sonuçlanmıştı ve ertesi gün adet olmuştum.Ama bu ay 10 unda gelmesi gerekti ben 14 ünde test yaptırdım ve bişey çıkmadı ama progesteronum yüksek çıkmıştı hemşire geç döllenme olabilir 1 hafta bekle tekrar test yapalım eğer bişey çıkmazsa ilaç yazarız o şekilde adet olursun dedi.bu gün itibariyle 7 gün gecikmem var ama hala gelmedi yaa.çok stresliyim niye gelmez ki heray düzenli gelen adetim.umutlanmıyorum çünkü geçen ay eşim ameliyat oldu ve biz sadece bir kez birliktelik yaşadık.kaç yıldır olmayan birkerede zoor diyorum.Bide hiç belirtim yok sinirlilik dışında.çok gerginim çabuk sinirleniyorum yaa.Bu ilaçlar beni çok etkiledi sanırım.Böyle birşey yaşayan varmı ya? Bide dr um bana dediki bu tadaviden sonraki 3 ay içinde kendiliğnden hamile kalan çok oluyor ilaçların etkisi 3 ay sonra bitiyormuş.Artık bu yolda emek harcayan herkese bol şans diliyorum.Kolayca hamiş kalanlara imreniyorumm.Allahım sabır versinnnnnnnnn.iyi geceler herkeseee
günaydınnnnnnnn güzelerrrrrrrrr
çok şükür canım rabbim bu günlerimizi aratmasın inşşşşgünaydınnnn yetercimmmmmmm nasılsın?? topikteki diğer arkadaşlarım sizler nasılsınızz keyifler yerinde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?