Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

çok şükür canım rabbim bu günlerimizi aratmasın inşşşş
sen nasılsın

canım ben iyiyim ama dünkü ağrılarımdan eser kalmadı bugün çok şaşkınım ayrıca regli günüm bugün inşallah olmam kafam çok karışık ağrılarım birden kesildi eğer bugün regli olmazsam yarın kan testi yaptırıcamm bakalımm inşallah tutunmuşlardır

kızlar baby nasılsınız?keyifler nasıl
sen nasılsnın canımmm

canım belirtilere takılma inşş bebişin seninledir sana sımsıkı tutunmuştur

hadi bakalımm inşallahhh bebiş vardırr
8.gününmü yoksa 9muyduu baby2345

iyiyim yetercim sizler nasılsınız benim salı günü transferim oldu bugün 2. günüm evdeyim dinleniyorum işte öyle

kızlar baby nasılsınız?keyifler nasıl

bugün biraz daha iyiyim canım ağrılarım yok oldu hayrola inşallah sen nasılsın canım nasıl gidiyoo ağrıların mutlaka vardır tahmin edebiliyorum inşallahh sımsıkı tutunurlar bi daha hiç bırakmazlar ben yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum regli olmazsam tabi:))

Hayatım senin gibi çıkan ben varımöncelikle kanaman olup olmadığını merak ettim hayatım?

hayatımmm kan ver nolr canımmm.
iyiyim yetercim sizler nasılsınız benim salı günü transferim oldu bugün 2. günüm evdeyim dinleniyorum işte öyle

ekinnnnnnnnnhayatımm hayırlıı olsun çok sevindiiiiiiiiiiiiimmmmmm
hepinize gunaydin kizlar sagolun tek tekisim yazamiyorum umarim iyisiniz hepinizz

Banucugum sen nasılsın napıyon:80:
Derıncım nehaber canım benımm

toanammm benim iyiyim çok şüküriyi diyelimmm iyi olalımmsen nasılsın hayatım toparlandınmı birashayatım çok dua ediyorum sana ve anneciğine...

derinim nasılsnız kuzummmmm

kızlar ccplarnınz için çok teşekkür ederim.Benim asıl sıkıntım adetin gecikmesi başka bi hastalık işareti mi diye korkuyorum.Ne bileyim yaa hiç gecikme olmayınca insan tedirgin oluyorr.Pazartesiyi bekliyom test için çünkü geçen pazretesi verdim 1 hafta geçsin en azından.ondan sonra rotayı çevircez inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…