Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

slm kızlar gruba yeni katıldım..bende dondurulmuşlarla tüpbebeğe başlıyorum...dondurulmuşlarla hamile kalan varmı?

yarın kan tahlili yapacakmısınn
ayy meraklandımm şimdi
hakkında hayırlısı olsunda inşallahh seninledirrrr bebişinnn

idrarda baktınmı hiç

yok canım idrarda bakmadım geçen ilk tüp bebek denemem de yapmıştım idrar testi çok moralim bozulmuştu tek çizgi görünce bu sefer direk kanda baktırıcam canım hayırlısı bakalımm

Arkadaşlar Bana test sonucunu yorumlarsanız çok sevinirim

volüm : 4.0

Görünüm : sarı gri

ph: 8.5

Lökasit (x40 SH da) : 1-2

sperm sayısı : 5milyon

total sperm sayısı : 16 milyon

likefaksiyon süresi :40

Morfoloji(normal form%): 50

motilite(%)-ejekülasyon sonrası30 :

Hızlı lineer progresyon(30dk): 20

yavaş veya non-lineer prog :10

Nom-progresif motililite(30 dk): 10

immotil (30dk) :60

motililite (%) - ereksiyon sonrası60:

Hızlı lineer progresyon(60dk): 15

yavaş veya non-lineer prog :10

Nom-progresif motililite(60 dk): 10

immotil(60dk) :65
(BEN SPERM SAYISINDAN BAŞKA BİŞEY ANLAYAMADIM)

Merhaba

Bende 2 tupbebek denemem 9Mart gunu yapıldı test gunumu 21martı beklıyorum ama cok zor oluyor.Allah ım ıstegen herkese versın :26:

Merhaba

Bende 2 tupbebek denemem 9Mart gunu yapıldı test gunumu 21martı beklıyorum ama cok zor oluyor.Allah ım ıstegen herkese versın :26:

aminnn canım inşşşşşş rabbim yüzlerinizi güldürsün inşşşş

slm kızlar gruba yeni katıldım..bende dondurulmuşlarla tüpbebeğe başlıyorum...dondurulmuşlarla hamile kalan varmı?

Canım tedavin hayırlı olsun bebişli biter inşallahh.Dondurulmuşlarla hamile kalanlar var tabii kine canım sen gönlünü ferah tut..

Yeteeer canım eşin nasıl olduu?Umarım daha iyidir.yatıyormu yoksa kendi ihtiyaçlarını görebiliyormu? merak ettim sadece.Umarım iyidir..

Yeteeer canım eşin nasıl olduu?Umarım daha iyidir.yatıyormu yoksa kendi ihtiyaçlarını görebiliyormu? merak ettim sadece.Umarım iyidir..

canım daha iyi (bu gün ağrısı vardı biraz ) vc kendisi gidiyor yemeğini yiyebiliyor
ama banyosunu ben yaptıryorum üzerini değiştirmeyide ben yapıyorum haaaa birde bu gün sakalarını traş ettimmm yakışıklı olsun diyeee

Selam Kızlar aslında uzun zaman önce kadınlar klübüne katıldım ama arad bir sürü morel ozucu şeyler olunca bir ara bıraktım yazmayı ve öylece kaldı!! Ben 16 yıllık evliyim çok genç evlendim oku kariyer iş şu bu derken çoçuk istediğimde yaş biraz geçmişti ve tabii ki hemen çoçuk olmadı sonrasınada olmadı 3 senedir ciddi bir şekilde uğraşıyoruz halen yoooook. Bugün iki tane iyi kalite embriyo transfer edildi hayırlısı ise tutarlar inşallah tabii NEGATİF görmek nerdeyse alışkanlık oldu bende transferimin birinci günü girip hepinizi okudum bazılarınızın arasında ne güzel bağlar kurulmuş çok hoşNeyse sonuç bekleyen herkese pozitif sonuçlar diliyorum Allah hepimize sabır ve bebişler versin
kalın sağlıcakla

rabbim yüzünü gülüdrüsn inşşş

Canım hadi hayırlısı inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur...

derinim nasılsnız kuzummmmm

Yeteriimm iyiyimmm diyeyim iyi olayımbugün gez gez yaptım kırdım hastaneyi gidiom moralim bozuluyo pöff:)yarın gidecem artıkın:)bu arada çok tatlısın yaa eşine ne kadar yardımcısın Rabbim mükafatını verir elbet ama maşaaallahh demeden geçemyicem hayatımmmAllah bir an evvell şifa versinn sendende razı olsunnn

Sevgili bohne;aramıza hoşgeldin.bende çok sık burdaydı ama şu ara nadir geliyorum.talihsizlikler yaşadım karartmak istemedim güsel topicimisiiiiben eylül ayında eşimin sperm sayısının 1 milyon olduğunu öğrendim.o günden bu güne 2 tüp bi aşılama denedim.bir kayıp gebelik var elimde.5 yıllık evliyim ve karar verdiğimiz an karşımıza çıktı bu durum.Bu topiclerde öyle güzel arkadaşlarım oldu ki.dualar okuduk birlikte güldük,ağladık.ben geçen druma da anlattım hatta bir gün adamın biri damdan düşmüş.etraftakiler bağırmış doktoor diye.adam demiş bırakın doktoru bana damdan düşen birini getirin.Neticede bizi en yakınımız dahi anlayamıyor konu evlat konu tedavi olunca.Burda acı tatlı desteğiz ve bilgileniyoruz hep birlikte.Aramızaa hoşgeldin ve inşallahh son denemen olur.Vaktidir ve Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip eder bu kez hayatım.Dualarım seninle.

Derin sen bugün mü gidicektin doktora.değerlerin düştü mü?umarım herşey yolundadır canım yaa sende baya çekmişsinn.İnşallah bu yaz herşey değişir hayatın güzelleşir bebişlee.annem hep yazın kolay hamile kalırsın derde.Kış günü elini ayağını üşütüyon ondan olmuyo der.İşte annem benim toz kondurmuyo.İnşallah senin için geçerli olur buuu

Baby dualarımız senle.inşallah hamişsindir ve bizimle paylaşırsınnnnnnn

inşallahh canım heycandan uyuyamadım erkenden kalktımm saat 10 da gidip kan vericemm bakalım hayırlısı dün regl günümdü olmadım inşallah hamileyimdir ve müjdeli haberlerle dönerim evimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…