slm kızlar gruba yeni katıldım..bende dondurulmuşlarla tüpbebeğe başlıyorum...dondurulmuşlarla hamile kalan varmı?
yarın kan tahlili yapacakmısınn
ayy meraklandımm şimdi
hakkında hayırlısı olsunda inşallahh seninledirrrr bebişinnn
idrarda baktınmı hiç
Baby umarım hamılesındır tatlımm
Merhaba
Bende 2 tupbebek denemem 9Mart gunu yapıldı test gunumu 21martı beklıyorum ama cok zor oluyor.Allah ım ıstegen herkese versın :26:
slm kızlar gruba yeni katıldım..bende dondurulmuşlarla tüpbebeğe başlıyorum...dondurulmuşlarla hamile kalan varmı?
inşallahhh toanamm inşallah tutunmuştur yarın kan tahlilinde görücezz sonucu dua edin bana
Yeteeer canım eşin nasıl olduu?Umarım daha iyidir.yatıyormu yoksa kendi ihtiyaçlarını görebiliyormu? merak ettim sadece.Umarım iyidir..
canım daha iyi (bu gün ağrısı vardı biraz ) vc kendisi gidiyor yemeğini yiyebiliyor
ama banyosunu ben yaptıryorum üzerini değiştirmeyide ben yapıyorum haaaa birde bu gün sakalarını traş ettimmmyakışıklı olsun diyeee
Selam Kızlar aslında uzun zaman önce kadınlar klübüne katıldım ama arad bir sürü morel ozucu şeyler olunca bir ara bıraktım yazmayı ve öylece kaldı!! Ben 16 yıllık evliyim çok genç evlendim oku kariyer iş şu bu derken çoçuk istediğimde yaş biraz geçmişti ve tabii ki hemen çoçuk olmadı sonrasınada olmadı 3 senedir ciddi bir şekilde uğraşıyoruz halen yoooook. Bugün iki tane iyi kalite embriyo transfer edildi hayırlısı ise tutarlar inşallah tabii NEGATİF görmek nerdeyse alışkanlık oldu bende transferimin birinci günü girip hepinizi okudum bazılarınızın arasında ne güzel bağlar kurulmuş çok hoşNeyse sonuç bekleyen herkese pozitif sonuçlar diliyorum Allah hepimize sabır ve bebişler versin
kalın sağlıcakla
Selam Kızlar aslında uzun zaman önce kadınlar klübüne katıldım ama arad bir sürü morel ozucu şeyler olunca bir ara bıraktım yazmayı ve öylece kaldı!! Ben 16 yıllık evliyim çok genç evlendim oku kariyer iş şu bu derken çoçuk istediğimde yaş biraz geçmişti ve tabii ki hemen çoçuk olmadı sonrasınada olmadı 3 senedir ciddi bir şekilde uğraşıyoruz halen yoooook. Bugün iki tane iyi kalite embriyo transfer edildi hayırlısı ise tutarlar inşallah tabii NEGATİF görmek nerdeyse alışkanlık oldu bende transferimin birinci günü girip hepinizi okudum bazılarınızın arasında ne güzel bağlar kurulmuş çok hoşNeyse sonuç bekleyen herkese pozitif sonuçlar diliyorum Allah hepimize sabır ve bebişler versin
kalın sağlıcakla
derinim nasılsnız kuzummmmm
canım daha iyi (bu gün ağrısı vardı biraz ) vc kendisi gidiyor yemeğini yiyebiliyor
ama banyosunu ben yaptıryorum üzerini değiştirmeyide ben yapıyorum haaaa birde bu gün sakalarını traş ettimmmyakışıklı olsun diyeee
kalın sağlıcakla
Yeteriimm iyiyimmm diyeyim iyi olayımbugün gez gez yaptım kırdım hastaneyi gidiom moralim bozuluyo pöff:)yarın gidecem artıkın:)bu arada çok tatlısın yaa eşine ne kadar yardımcısın Rabbim mükafatını verir elbet ama maşaaallahh demeden geçemyicem hayatımmm Allah bir an evvell şifa versinn sendende razı olsunnn
Sevgili bohne;aramıza hoşgeldin.bende çok sık burdaydı ama şu ara nadir geliyorum.talihsizlikler yaşadım karartmak istemedim güsel topicimisiiii ben eylül ayında eşimin sperm sayısının 1 milyon olduğunu öğrendim.o günden bu güne 2 tüp bi aşılama denedim.bir kayıp gebelik var elimde.5 yıllık evliyim ve karar verdiğimiz an karşımıza çıktı bu durum.Bu topiclerde öyle güzel arkadaşlarım oldu ki.dualar okuduk birlikte güldük,ağladık.ben geçen druma da anlattım hatta bir gün adamın biri damdan düşmüş.etraftakiler bağırmış doktoor diye.adam demiş bırakın doktoru bana damdan düşen birini getirin. Neticede bizi en yakınımız dahi anlayamıyor konu evlat konu tedavi olunca.Burda acı tatlı desteğiz ve bilgileniyoruz hep birlikte.Aramızaa hoşgeldin ve inşallahh son denemen olur.Vaktidir ve Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip eder bu kez hayatım.Dualarım seninle.
Baby dualarımız senle.inşallah hamişsindir ve bizimle paylaşırsınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?