Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın kızlar bugün büyük gün benim için 9. günüm ve saat 10 da kan vermeye gidicemm inşallah sonucum pozitif çıkarr reglide olmadım ama yine de içimde korku var dualarınızı eksik etmeyinn inşallah hayırlı haberlerle dönerimm

Insallah cnm dualarım senınle guzel haberlerle gel hamıleyım dıye kocaman yazz.Benımde bugun 9. gunum ama esım tahlıl ıcın ızın vermıyor.Zaten umıdım de hıc bı belırtımde yok.Senın belırtın varmı?

inşaallah hamilesindir darısı bizede ve çocuk isteyen herkese

aminnn canımm inşallahh sonucum pozitif çıkar canım aslında eşimde pek yaptırmamı istemiyo ama sürekli kasık ve bel ağrılarım var sanki adet olacakmışım gibi yani adet belirtilerim var ama dün olmam gerekiyordu olmadım ara ara sancı giriyo o yüzden kan tahlili yapıp öğrenmek istiyorumm beklemenin bi anlamı yok varsa vardır yoksada yapcak bişi yok en azından kafamdaki düşüncelerden kurtulmuş olucamm canımm inşallahh sende hamilesindir birlikte hayırlı haberler veririzz nasipse

İnşallah canım kısmette varsa olur.Göguslerınde herhangı bır belırtı varmı?

İnşallah canım kısmette varsa olur.Göguslerınde herhangı bır belırtı varmı?

hayır canımm göğüslerimde herhangi bir belirti yok aslında adet belirtilerinden başka hiç bişey yok bende şuan için bigünlük gecikme var adetimde ben dondurulmuşlarla denedim adetimin 20. günü transfer edildi canımm zaten 28 günde bi adet gördüğüm için adet olmaktan korkuyorumm inşallah olmam da sımsıkı tutunmuş olsunlar..

Pozıtıf dusuncenın cok onemlı oldugunu soyluyorlar ama ben kendım ıcın bunu basaramıyorum ama sen hep boyle pozıtıf ol kı sonucta pozıtıf olsun sonucu bıze haber ver beraber sevınelım

günaydın kızlarrrr
hayırlı cumalarrrrrrr rabbim dularımızı kabul etsin açılan ellerimizi boş çevrimesinnnnn
en çok isteteni nasip etsin

Gunaydınnn yeeeteercım amıın tatlımmmm sanada hayırlı cumalarrr ınsallah hepımızın kucagını doldursun rabbım olmuslerımızede rahmet eylesıınnn

Gunaydınnn yeeeteercım amıın tatlımmmm sanada hayırlı cumalarrr ınsallah hepımızın kucagını doldursun rabbım olmuslerımızede rahmet eylesıınnn

AMİNNNN CANIMMMMMMMMM evet allah rahmet eylesin nur içinde yatsın tüm ölmüşlerimizz

Son düzenleme:
gözün aydın canımmmm tek gidip çift dön
inşşşş beşinde sana sımsıkı tutunsun ve seni anne yapsın inşşşşşş dualrım seninle

canım benim çok saol bal damlıyo dilinden.test tarihim 28 mart.transferden beri acayip şişkinim.ne yapmam lazım acaba

baby hastalanmadınmı canım çoooooook sevindim inşallah hamilesindir sabırsızlıkla senin sonucunu bekliyorum canım

canım benim çok saol bal damlıyo dilinden.test tarihim 28 mart.transferden beri acayip şişkinim.ne yapmam lazım acaba

sakıın ama sakın kabız olma
duphalac die bi şurup var onu al
sabah akşam aç karna 15 ml iç
dereceli ölçüsü var zaten
bol bol kuru kayısı&su
hergün kabak çekirdeği 1 avuç
ananas ya da anans suyu iç
İshal de yapma kendini ama

çok saol canım verdiğin bilgiler için.bu arada 10 da test yaptıracak arkadaştan haber yokmu hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…