günaydın kızlarbugün büyük gün benim için 9. günüm ve saat 10 da kan vermeye gidicemm inşallah sonucum pozitif çıkarr reglide olmadım ama yine de içimde korku var dualarınızı eksik etmeyinn inşallah hayırlı haberlerle dönerimm
inşaallah hamilesindir darısı bizede ve çocuk isteyen herkeseInsallah cnm dualarım senınle guzel haberlerle gel hamıleyım dıye kocaman yazz.Benımde bugun 9. gunum ama esım tahlıl ıcın ızın vermıyor.Zaten umıdım de hıc bı belırtımde yok.Senın belırtın varmı?
Insallah cnm dualarım senınle guzel haberlerle gel hamıleyım dıye kocaman yazz.Benımde bugun 9. gunum ama esım tahlıl ıcın ızın vermıyor.Zaten umıdım de hıc bı belırtımde yok.Senın belırtın varmı?
aminnn canımm inşallahh sonucum pozitif çıkarcanım aslında eşimde pek yaptırmamı istemiyo ama sürekli kasık ve bel ağrılarım var sanki adet olacakmışım gibi yani adet belirtilerim var ama dün olmam gerekiyordu olmadım ara ara sancı giriyo o yüzden kan tahlili yapıp öğrenmek istiyorumm beklemenin bi anlamı yok varsa vardır yoksada yapcak bişi yok en azından kafamdaki düşüncelerden kurtulmuş olucamm canımm inşallahh sende hamilesindir birlikte hayırlı haberler veririzz nasipse
İnşallah canım kısmette varsa olur.Göguslerınde herhangı bır belırtı varmı?
bende tüp bebek yaptırcam beraber paylaşalım.
inşaallah hamilesindir darısı bizede ve çocuk isteyen herkese
hayır canımm göğüslerimde herhangi bir belirti yok aslında adet belirtilerinden başka hiç bişey yok bende şuan için bigünlük gecikme var adetimde ben dondurulmuşlarla denedim adetimin 20. günü transfer edildi canımm zaten 28 günde bi adet gördüğüm için adet olmaktan korkuyorumm inşallah olmam da sımsıkı tutunmuş olsunlar..
Gunaydınnn yeeeteercım amıın tatlımmmm sanada hayırlı cumalarrr ınsallah hepımızın kucagını doldursun rabbım olmuslerımızede rahmet eylesıınnn
gözün aydıncanımmmm tek gidip çift dön
inşşşş beşinde sana sımsıkı tutunsunve seni anne yapsın inşşşşşş dualrım seninle
canım benim çok saol bal damlıyo dilinden.test tarihim 28 mart.transferden beri acayip şişkinim.ne yapmam lazım acaba
akadaşlar herkese günaydın keyifler nasıl
canım benim çok saol bal damlıyo dilinden.test tarihim 28 mart.transferden beri acayip şişkinim.ne yapmam lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?