slm arkadaşlar benimde dün yumurtalarım toplandı 5 tane bakalım bugün öğlen haber verecekler transfer tarihi için rabbim cümlemize hayırlı ,ömürlü, sağlıklı evlatlar versin .allahtan ümit kesilmez rabbim yar ve yardımcımız olsun.
biumut benimde test tarihim 28 mart ama hemşire 27 si pazar gününe geldiği için 28 dedik dedi benim transferim 15 inde oldu senin ne zaman
canım benim transferim 16 sında oldu.tek embriyo transfer edildi.sana kaç embriyo transfer edildi
canım inşallah aynı günde aynı güzel haberleri alırız
inşallah canım inşallah sende hiç belirti varmı benim belim ve kasıklarım çok ağrıyor
bende sadece şişkinlik hissi var o kadar şiştimki otururken belimi tutuyorum.sanki 6 aylık hamileyim
kızlar ben hastaneden geldim kanımı verdim sonucu öğleden sonra saat 2 de alıcam inşallah sonucum pozitif çıkar hayırlısı bakalımm...
baby hastalanmadınmı canım çoooooook sevindim inşallah hamilesindir sabırsızlıkla senin sonucunu bekliyorum canım
kızlar ben hastaneden geldim kanımı verdim sonucu öğleden sonra saat 2 de alıcam inşallah sonucum pozitif çıkar hayırlısı bakalımm...
merabalar ben de bu gün kan verdim ama 8 gündeyim biraz acele ettim galiba umarım güzel sonuç alırsın senin kaçıncı günün
iyşallah güzel sonuçlar alırsın allah herkesin gönlüne göre versin
ben bu gün 8. gündeyim kan sonucum negatif çıktı yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?