Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

slm arkadaşlar benimde dün yumurtalarım toplandı 5 tane bakalım bugün öğlen haber verecekler transfer tarihi için rabbim cümlemize hayırlı ,ömürlü, sağlıklı evlatlar versin .allahtan ümit kesilmez rabbim yar ve yardımcımız olsun.

hayırlı olsun canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerle ararlar seni bizede haber verirsin

kızlar rabbim bu heycanınızı bekleyişinizi tatlı telaşlara döndürsün inşşşşşşşşş
cuma satinde cuma hürmetine göbşünde bebişlerinizle gelin aramıza
sımsıkı tutunsun bebişlerinizzzzzz ve sizleri 9 ay bırakmasın anne yapsın sizleri mucizeleriniz
allahım yüzlerinizi güldürsün çitf çizgi pozitifle mükafatlandırsın sizlerrr
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bende sadece şişkinlik hissi var o kadar şiştimki otururken belimi tutuyorum.sanki 6 aylık hamileyim

kızlar ben hastaneden geldim kanımı verdim sonucu öğleden sonra saat 2 de alıcam inşallah sonucum pozitif çıkar hayırlısı bakalımm...

kızlar ben hastaneden geldim kanımı verdim sonucu öğleden sonra saat 2 de alıcam inşallah sonucum pozitif çıkar hayırlısı bakalımm...

tatlım inşşşşşşşşşşş canımmmmmm yaaaaaaa bak heycanladımmmm kuzum yaaaaaaaaaa rabbim yzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşşş

baby hastalanmadınmı canım çoooooook sevindim inşallah hamilesindir sabırsızlıkla senin sonucunu bekliyorum canım

inşallahhhh canım ya regli olmadım çok şükür bakalım saat 2 de arayıp öğrenicem sonucumu zaten mail olarak ta göndercekler inşallah pozitif çıkar:)))

hepinize tşkr ederim arkadaşlar inşallahh pozitif sonuç alırımm hemen yazıcam sonucu sizlerle paylaşıcamm benim için dua edenlere de rabbim tez vakitte nasip etsin evlatlarınıı AMİNNNNNNNNNN

merabalar ben de bu gün kan verdim ama 8 gündeyim biraz acele ettim galiba umarım güzel sonuç alırsın senin kaçıncı günün

iyşallah güzel sonuçlar alırsın allah herkesin gönlüne göre versin
ben bu gün 8. gündeyim kan sonucum negatif çıktı yorumlarınızı bekliyorum

merabalar ben de bu gün kan verdim ama 8 gündeyim biraz acele ettim galiba umarım güzel sonuç alırsın senin kaçıncı günün

9. günüm canım eğer trasfer olduğum günü saymazsam benim de 8 oluyor inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız canım rabbim yüzümüzü güldürsün:)))

iyşallah güzel sonuçlar alırsın allah herkesin gönlüne göre versin
ben bu gün 8. gündeyim kan sonucum negatif çıktı yorumlarınızı bekliyorum

canımm belki geç tutunmuş olabilir moralini bozma hemen pazartesi tekrar yaptır bence hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…