kasık ağrısı CANDIR :)
hele bide regl ağrısı da gelirse 3-4 gün sonra tadından yenmez :)
Benım bugun 9.gunumdu ve dayanamayıp ıdrar testı yaptım ıkıncı cıgzıyı sılıkde olsa gordum ama 3tl bır test ne kadar guvenebılırımkafam karıstı
Benım bugun 9.gunumdu ve dayanamayıp ıdrar testı yaptım ıkıncı cıgzıyı sılıkde olsa gordum ama 3tl bır test ne kadar guvenebılırımkafam karıstı
iyşallah güzel sonuçlar alırsın allah herkesin gönlüne göre versin
ben bu gün 8. gündeyim kan sonucum negatif çıktı yorumlarınızı bekliyorum
bence sonuç pozitifcanımm belki geç tutunmuş olabilir moralini bozma hemen pazartesi tekrar yaptır bence hakkında hayırlısı olsun
bence sonuç pozitif
baby arıyorum telefonun meşgul sonuç pozitifmi çok mrak ediyorum karnıma kramp girdi valla hadi ya güzel haberi ver bana
İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİnde tüp bebeğe başladım
ilk denemem pazartesi yumurtalar toplancak
çok heyecanlıyımm
inş. tutar deneyen herkesin
kızlar tahlil sonucum belli oldu düşük çıktı ama pazartesi tekrar yaptırıcamm çünkü çok erken yaptımm belkide geç tutunmuş olabilir pazartesi belli olucak kesin
kızlar tahlil sonucum belli oldu düşük çıktı ama pazartesi tekrar yaptırıcamm çünkü çok erken yaptımm belkide geç tutunmuş olabilir pazartesi belli olucak kesin
rabbim yüzünü gülüdrüsn inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?