Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kızlar hepinize hayırlı cumalar,sabah sabah döktürmüşsünüz yinee:) sonuç bekleyenler hadi inşallah güzel haberlerle gelin topiğimize.DUALARIMDASINIZ.herşey gönlünüzce olsunnn.

Benım bugun 9.gunumdu ve dayanamayıp ıdrar testı yaptım ıkıncı cıgzıyı sılıkde olsa gordum ama 3tl bır test ne kadar guvenebılırım kafam karıstı

Benım bugun 9.gunumdu ve dayanamayıp ıdrar testı yaptım ıkıncı cıgzıyı sılıkde olsa gordum ama 3tl bır test ne kadar guvenebılırım kafam karıstı

canım yaaaaa eğerki idrarda silik bile çıkmışsa kandan kesin çıkar ama idrara çok güvenme yaaaaa

iyşallah güzel sonuçlar alırsın allah herkesin gönlüne göre versin
ben bu gün 8. gündeyim kan sonucum negatif çıktı yorumlarınızı bekliyorum

ikigün sonra tekrar et bakalım canım

baby arıyorum telefonun meşgul sonuç pozitifmi çok mrak ediyorum karnıma kramp girdi valla hadi ya güzel haberi ver bana

İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİnde tüp bebeğe başladım
ilk denemem pazartesi yumurtalar toplancak
çok heyecanlıyımm
inş. tutar deneyen herkesin

İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİnde tüp bebeğe başladım
ilk denemem pazartesi yumurtalar toplancak
çok heyecanlıyımm
inş. tutar deneyen herkesin

aminnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşş

kızlar tahlil sonucum belli oldu düşük çıktı ama pazartesi tekrar yaptırıcamm çünkü çok erken yaptımm belkide geç tutunmuş olabilir pazartesi belli olucak kesin

kızlar tahlil sonucum belli oldu düşük çıktı ama pazartesi tekrar yaptırıcamm çünkü çok erken yaptımm belkide geç tutunmuş olabilir pazartesi belli olucak kesin

Benım doktorum transfer gununu saymıyor yanı bugun senın 8. gunun dusuk cıkması normal telaslanma bence cok sanslısın ınsallah ıkıye katlar.Dusuk dedıgın degerın kac?

kuzum değerin kaç kiiii:26::26::26:
inşş pazartesi katşlar değerlerin

derin nerelerdesin canım neler yapıyosun ben uzun zamandır yoktum birkaç gündür giriyorum siteye seni merak etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…