Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlarrr beni hatırlayan hatılar az duygularımı paylaşmadım sizinle.. aralıkta tüp bebek yaptırmıştım, şu anda hamileyimmmmmmm allahıma şükürler olsun, yazın tekrar yaptıracaktık allahım normal yolla verdi yavrumu bana. bu işler birazda psikolojikmiş aklından çıkınca oluyor kızlar lütfen panik yapmayın. ve benim eşimde varikosel var, sperm sayısı çok düşüktü, yeter ki rabbim ol desin. darısı hepinizin başına inşallah

Derin2 çok teşekkür ederim!!!Bunu yaşamayan bilemiyor anlayamıyor, hepimiz bebekler için yanıp kavruluyoruz ve hayırlısı ile sağlıklı bebişleri kucağımıza almak istiyoruz ama işte birşeyler var birtürlü olmuyor yada daha vakti değil nebileyim. Umutsuzlukta faydası yok işte umutla bekliyoruz bizde henüz bulunmuş bir sebeb yok sadece yaş var ben 39 yaşındayım bebek istediğimde 36 yaşındaydım ama bir türlü olmadı 3 aşılama yaptırdık bakalım şimdi tüp bebek umarım tutar

9. günüm canım eğer trasfer olduğum günü saymazsam benim de 8 oluyor inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız canım rabbim yüzümüzü güldürsün:)))

ben şimdi işten geldim anca yazıyorum değerin kaç çıktı canım ben de pazartesi tekrar yaptırıcam umarm dualarımız kabul olur

Ayy canım çok sevindim,hayırlı olsun öncelikle rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almak nasip etsin..Benimde ilk denemem şubatta olumsuz sonuçlanmıştı.Banada doktorum en 3 ay sonra tekrar deneyebilrsin dedi.çünkü kendiliğinden gebelik oluyo bu tedaviden sonra.Ve ben bekliyorum şimdilik.Ama senden duymak çok hoşouma gitti bi umut oldun bana.İnşallah benimde doğal yolla olurr

sağol yetercim, okuduklarımdan seninde son zamanlarda sıkıntılı günler geçirdiğini biliyorum. Allah sabır versin ve eşine bir an önce şifalar herşeyden önce sağlık!!!
sağol canım amin inşşşşşş
byyy canım çok sevindim hemde çooooookkkkk rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşş

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de haziranda anatolia da tüp bebek yaptıracağım inş.Bu ikinci tüp bebek denemem olacak.Mehtap Hanımla konuştuk' ben şehir dışından gelicem,yumurta takibini bulunduğum şehirde yaptırsam, sadece yumurta toplama ve transferde Ankara'ya gelsem olur mu dedik.Burda olsanız daha iyi olur dedi. Eşim izin alamayacağı için ben 15 gün yalnız kalıcam.Misafir hanesi nasıl acaba bilen var mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim

hoş geldin aramıza
inşş bu seferki denemnde bebişini bulursun canımmmmmm

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr iyi hafta sonlarııı

mehaba arkadaşlar.Allah hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı güzel bebekler ihsan etsin.Benim ağabeyimin de 8 yıldır çocuğu olmuyor.Hiç canlı hücreyok demişler abime.Benim merak ettiğim -tabii cevap verirseniz- bu durum başına gelip de hamile kalan var mı?Ya da yapılacak bir şey var mı?Ben ginseng balı alıp gönderdim keçi boynuzu suyu kuvvet macunları neler yedirdik içirdik.Şimdi ne yapmalıyız bilemiyoruz...

hoş geldin
geçmş olsun canımanladığım adarıyla abin azosperm canım ilk başta çok iyi ir üroloğa gitmeli abim eşiyle birlikte bir tüp bebk merkezine giderse oarad tüp bebk yapılır abinede tese yapılır ve eğerki oaradan canlı hücre sperm bulunursa tüp bebkle bebk sahibi olabilirler

derin nerelerdesin canım neler yapıyosun ben uzun zamandır yoktum birkaç gündür giriyorum siteye seni merak etmiştim

Canım benimmm buralardayım artıkkdün itibariyle bittii 2. maceramdaanokta dedim nihayetindeeRabbim kimseyi bununla sınamasın ne diyeyimm:)Değerim 4 e düştüü zaen reglide olacak gibiyim başarıyla düşürdüm en azından çok şükü başka bi iğneye ya da kütaja gerek kalmadanŞimdi önümüzdeki maçlara bakıcaaazzzheyecan ve sabırla bekliyorum artık sabırsızlık yokkkksonucunu dört gözle bekliyoum canım beniimmm

Byyy inannmıyorummmmmmmmmmmmMaşallahh canım gözün aydınnn bitanemm yaaaaaNe kadarlık olduu bakalımmmmmÇok şükür Rabbim sağlıkla devamı gelsin inşallahhhhh

Yaşamayan anlamıyor çokda bencil çok da acımaız oluyorlar galibaRabbim kimseyi düşmanımı sınamasın bununla diye dua ediyorum hep...Ama şunuda biliyorum ki bu iş bir mucizeeee:)Benim gittiğim merkezde 3. denemesini yapıordu tüpde beninm ilk denememde.42 yaşında bir hatunn.Ve çekindi hatta konuştuk vs. yaşımda çok ama işte diye çarşafı yüzüne çekiodu sedyede.Annelik sınır tanır mı ki?Ama ne çok duymuş kimbilir bu saatten sonra ne yapacaksınız lafını...Onunda benimde negatifdi o denemeleimiz.Neticede geçen gün kan vermeye gittiğimde onu gördüm.Yüzü pırıl pırıldıselamlaştık ben içeri girdim drum dedi ki aşılama denedik olmayan yumurta olmayan sperm resmenn ama tuuttuu ve hamile dediiiÇıktım tebrik ettim hemen o kadar mutluydu kiii...Annelik en çokda sana yakışacak nolur korkma dedimmmÖyleydide gördüğüm en güzel anne adayıydıı.Rabbim sağlıkla versinn cümlemize
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr iyi hafta sonlarııı
Gnaydınn yeeeteriimmmmmm
Hayatım azosperm var abinde.Hemen önce iyi bir ürolog bulun yada bir tüp bebek merkezine gidin onların zaten ürologları var.Bir kere tüp bebek merkezleri dışında yaplan spermiyograflara güvenmeyin.benim arkadaşımda 0 çıkmış iken tüp merkezinde bulundu.gerçi yine tese yapıldı yani mikik ir kesiyle sperm arandı ve bulunduda.O yüzden acele etmenizde yarar var caım

kuzmdeğerleriyin dmesine çok sevindim gözün aydın hadi bakalımm inşşşş sırada beiş vardır kuzum canım o 40 klı yaşlardaki anneyle ilğili yadıklarını okurken tüylerim diken diken oldu allahım sen ne büyüksün

Dun dayanamayıp kan tahlılı yaptırdım 9 gunumdu degerım 85 cıkdı hamıleyım Allah ım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah daha once ıkı tane dusugum var kalp atısları duruyor sureklı ınsallah bu oyle olmaz Allah ım ıstegen herkese versın...

canimmm tebrikler süper bi haber bu.lütfen belirtilerini paylaşırmısın?

Tesekkur ederım tam anlamıyla su belırtım var dıyemem aksıne kasıklarımdakı ara sıra nadır kasılmalar dısında hıc bır belırtım yok.Oyuzden hala gercekten hamılemıyım dıye kendımden suphe duyuyorum

Allah ıstegen herkese versın kucaklarımız dolsun ınsallah...

Tebrikklerr canımm Rabbim sağlıklaaa devamını nasiippp etsiin hayatımmmmmmmmmmmmm

canimmm tebrikler süper bi haber bu.lütfen belirtilerini paylaşırmısın?

hayatım belirti meselesina takılma hayatımmmcanım benim 2 tüp bi aşılama bi düşük tecrübesi ile söylüyorum ki progestan vb. ilaçlar alırken yaşanılan tüm belirtiler ilaçların yan etkisideir.Zaten normal yolla gebe kalanlar o dönem hamile olduğunu bile bilmiyorlar.Nasıl belirti olabilir?Kaldı ki aç nette bak regli belirtileri ile gebelik belirtileri zaten aynıO yüzden belirti arayıp kendinizi hiç üzmeyinbenim negatif olanda poziitif olanda aynı belirtilerdeydi.yanlızca öğrendikten sonrasında daha farklı belirtiler oldu bende

canımmmmmmmm gözün aydın çok sevindim inşşşşş bebişini sağlıcakla kucakarsın
rabbim bekleyen herkese nasip etsin
inşşşşşş

derinnnnnnnnnnnnn nasılsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…