Yeteriimm iyiyimmm diyeyim iyi olayımbugün gez gez yaptım kırdım hastaneyi gidiom moralim bozuluyo pöff:)yarın gidecem artıkın:)bu arada çok tatlısın yaa eşine ne kadar yardımcısın Rabbim mükafatını verir elbet ama maşaaallahh demeden geçemyicem hayatımmm Allah bir an evvell şifa versinn sendende razı olsunnn
Sevgili bohne;aramıza hoşgeldin.bende çok sık burdaydı ama şu ara nadir geliyorum.talihsizlikler yaşadım karartmak istemedim güsel topicimisiiii ben eylül ayında eşimin sperm sayısının 1 milyon olduğunu öğrendim.o günden bu güne 2 tüp bi aşılama denedim.bir kayıp gebelik var elimde.5 yıllık evliyim ve karar verdiğimiz an karşımıza çıktı bu durum.Bu topiclerde öyle güzel arkadaşlarım oldu ki.dualar okuduk birlikte güldük,ağladık.ben geçen druma da anlattım hatta bir gün adamın biri damdan düşmüş.etraftakiler bağırmış doktoor diye.adam demiş bırakın doktoru bana damdan düşen birini getirin. Neticede bizi en yakınımız dahi anlayamıyor konu evlat konu tedavi olunca.Burda acı tatlı desteğiz ve bilgileniyoruz hep birlikte.Aramızaa hoşgeldin ve inşallahh son denemen olur.Vaktidir ve Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip eder bu kez hayatım.Dualarım seninle.
9. günüm canım eğer trasfer olduğum günü saymazsam benim de 8 oluyor inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız canım rabbim yüzümüzü güldürsün:)))
arkadaşlarrr beni hatırlayan hatılar az duygularımı paylaşmadım sizinle.. aralıkta tüp bebek yaptırmıştım, şu anda hamileyimmmmmmmallahıma şükürler olsun, yazın tekrar yaptıracaktık allahım normal yolla verdi yavrumu bana. bu işler birazda psikolojikmiş aklından çıkınca oluyor kızlar lütfen panik yapmayın. ve benim eşimde varikosel var, sperm sayısı çok düşüktü, yeter ki rabbim ol desin. darısı hepinizin başına inşallah
sağol canım amin inşşşşşşsağol yetercim, okuduklarımdan seninde son zamanlarda sıkıntılı günler geçirdiğini biliyorum. Allah sabır versin ve eşine bir an önce şifalar herşeyden önce sağlık!!!
arkadaşlarrr beni hatırlayan hatılar az duygularımı paylaşmadım sizinle.. aralıkta tüp bebek yaptırmıştım, şu anda hamileyimmmmmmmallahıma şükürler olsun, yazın tekrar yaptıracaktık allahım normal yolla verdi yavrumu bana. bu işler birazda psikolojikmiş aklından çıkınca oluyor kızlar lütfen panik yapmayın. ve benim eşimde varikosel var, sperm sayısı çok düşüktü, yeter ki rabbim ol desin. darısı hepinizin başına inşallah
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de haziranda anatolia da tüp bebek yaptıracağım inş.Bu ikinci tüp bebek denemem olacak.Mehtap Hanımla konuştuk' ben şehir dışından gelicem,yumurta takibini bulunduğum şehirde yaptırsam, sadece yumurta toplama ve transferde Ankara'ya gelsem olur mu dedik.Burda olsanız daha iyi olur dedi. Eşim izin alamayacağı için ben 15 gün yalnız kalıcam.Misafir hanesi nasıl acaba bilen var mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim
mehaba arkadaşlar.Allah hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı güzel bebekler ihsan etsin.Benim ağabeyimin de 8 yıldır çocuğu olmuyor.Hiç canlı hücreyok demişler abime.Benim merak ettiğim -tabii cevap verirseniz- bu durum başına gelip de hamile kalan var mı?Ya da yapılacak bir şey var mı?Ben ginseng balı alıp gönderdim keçi boynuzu suyu kuvvet macunları neler yedirdik içirdik.Şimdi ne yapmalıyız bilemiyoruz...
derin nerelerdesin canım neler yapıyosun ben uzun zamandır yoktum birkaç gündür giriyorum siteye seni merak etmiştim
Derin2 çok teşekkür ederim!!!Bunu yaşamayan bilemiyor anlayamıyor, hepimiz bebekler için yanıp kavruluyoruz ve hayırlısı ile sağlıklı bebişleri kucağımıza almak istiyoruz ama işte birşeyler var birtürlü olmuyor yada daha vakti değil nebileyim. Umutsuzlukta faydası yok işte umutla bekliyoruz bizde henüz bulunmuş bir sebeb yok sadece yaş var ben 39 yaşındayım bebek istediğimde 36 yaşındaydım ama bir türlü olmadı 3 aşılama yaptırdık bakalım şimdi tüp bebek umarım tutar
Gnaydınn yeeeteriimmmmmmgünaydınnnnnnnnkızlarrrrrrrr iyi hafta sonlarııı
Hayatım azosperm var abinde.Hemen önce iyi bir ürolog bulun yada bir tüp bebek merkezine gidin onların zaten ürologları var.Bir kere tüp bebek merkezleri dışında yaplan spermiyograflara güvenmeyin.benim arkadaşımda 0 çıkmış iken tüp merkezinde bulundu.gerçi yine tese yapıldı yani mikik ir kesiyle sperm arandı ve bulunduda.O yüzden acele etmenizde yarar var caımmehaba arkadaşlar.Allah hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı güzel bebekler ihsan etsin.Benim ağabeyimin de 8 yıldır çocuğu olmuyor.Hiç canlı hücreyok demişler abime.Benim merak ettiğim -tabii cevap verirseniz- bu durum başına gelip de hamile kalan var mı?Ya da yapılacak bir şey var mı?Ben ginseng balı alıp gönderdim keçi boynuzu suyu kuvvet macunları neler yedirdik içirdik.Şimdi ne yapmalıyız bilemiyoruz...
Canım benimmmburalardayım artıkk dün itibariyle bittii 2. maceramdaa nokta dedim nihayetindee Rabbim kimseyi bununla sınamasın ne diyeyimm:)Değerim 4 e düştüü zaen reglide olacak gibiyim başarıyla düşürdüm en azından çok şükü başka bi iğneye ya da kütaja gerek kalmadan Şimdi önüm üzdeki maçlara bakıcaaazzz heyecan ve sabırla bekliyorum artık sabırsızlık yokkkk sonucunu dört gözle bekliyoum canım beniimmm
Byyy inannmıyorummmmmmmmmmmmMaşallahh canım gözün aydınnn bitanemm yaaaaa Ne kadarlık olduu bakalımmmmm Çok şükür Rabbim sağlıkla devamı gelsin inşallahhhhh
Yaşamayan anlamıyor çokda bencil çok da acımaız oluyorlar galibaRabbim kimseyi düşmanımı sınamasın bununla diye dua ediyorum hep...Ama şunuda biliyorum ki bu iş bir mucizeeee:)Benim gittiğim merkezde 3. denemesini yapıordu tüpde beninm ilk denememde.42 yaşında bir hatunn.Ve çekindi hatta konuştuk vs. yaşımda çok ama işte diye çarşafı yüzüne çekiodu sedyede.Annelik sınır tanır mı ki?Ama ne çok duymuş kimbilir bu saatten sonra ne yapacaksınız lafını...Onunda benimde negatifdi o denemeleimiz.Neticede geçen gün kan vermeye gittiğimde onu gördüm.Yüzü pırıl pırıldı selamlaştık ben içeri girdim drum dedi ki aşılama denedik olmayan yumurta olmayan sperm resmenn ama tuuttuu ve hamile dediii Çıktım tebrik ettim hemen o kadar mutluydu kiii...Annelik en çokda sana yakışacak nolur korkma dedimmm Öyleydide gördüğüm en güzel anne adayıydıı.Rabbim sağlıkla versinn cümlemize
Gnaydınn yeeeteriimmmmmm
Hayatım azosperm var abinde.Hemen önce iyi bir ürolog bulun yada bir tüp bebek merkezine gidin onların zaten ürologları var.Bir kere tüp bebek merkezleri dışında yaplan spermiyograflara güvenmeyin.benim arkadaşımda 0 çıkmış iken tüp merkezinde bulundu.gerçi yine tese yapıldı yani mikik ir kesiyle sperm arandı ve bulunduda.O yüzden acele etmenizde yarar var caım
canimmm tebrikler süper bi haber bu.lütfen belirtilerini paylaşırmısın?
Tebrikklerr canımm Rabbim sağlıklaaa devamını nasiippp etsiin hayatımmmmmmmmmmmmmDun dayanamayıp kan tahlılı yaptırdım 9 gunumdu degerım 85 cıkdı hamıleyım Allah ım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah daha once ıkı tane dusugum var kalp atısları duruyor sureklı ınsallah bu oyle olmaz Allah ım ıstegen herkese versın...
canimmm tebrikler süper bi haber bu.lütfen belirtilerini paylaşırmısın?
Dun dayanamayıp kan tahlılı yaptırdım 9 gunumdu degerım 85 cıkdı hamıleyım Allah ım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah daha once ıkı tane dusugum var kalp atısları duruyor sureklı ınsallah bu oyle olmaz Allah ım ıstegen herkese versın...
derinnnnnnnnnnnnn nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?