Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım iyi çok şüküürrrrdünki testee son kanıda verdimm:)eroinman kolar iyileşecek artık birassssen nasılsınn bakalım eşinn nasılll

çok şükür canım benim boğazımağrıyor ama yorgunluktan
iyi olmana çok sevindimmmmm canım

çok şükür canım benim boğazımağrıyor ama yorgunluktan
iyi olmana çok sevindimmmmm canım

Geçmiş olsun yeterim yaaawBitki çayları iç canım zencefil balda iyi gelirrriyi olucaz tabii kuzumm önce sağğlıkkkkÇok şükür bu günümüzeeee

Geçmiş olsun yeterim yaaawBitki çayları iç canım zencefil balda iyi gelirrriyi olucaz tabii kuzumm önce sağğlıkkkkÇok şükür bu günümüzeeee

canım sağlık sağlık sağlık
sağlık yoksa başak hiç bir şey yok tadi yok
allahım bu günlerimizi aratmasın inşşş

bu arada sabah bogazımda yanmayla uyandım galiba hasta oluyorum.rastgele bitki çayı içmekte istemiyorum.varmı bi önerisi olan

hayırlı olsun arkadaşım, birbirimizi tanımıyoruz ama burda yazdıklarını okuyunca içim kıpır kıpır oldu, gözlerimden yaşlar aktı mutluluktan.. sanki kendi başarımmış gibi hissettim... sizinle aynı sorunu yaşıyoruz, ilk denememiz başarısız oldu.. ikincisi için haziranı bekliyoruz.. ama böyle haberleri duymak o kadar güzel ki.. :)) tekrar tebrik ediyorum...

Derin'cim sen nasılsın güzelim, geçmiş olsun, yaşadıklarını okudum.. Allah hepimize hayırlısını verir inşallah..

İstanbulcummmmatlattım geçti çok şükürherşey biz insnalar içinnAllah beterinden saklasınnn düşmanıma vermesiinnYeni deneme nerde tatlım çoook az kaldıııııbakarsın birlikte deneriizzz

Derincim aynı yerde denemek istiyorum, doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum. çünkü ilk seferde neler yaşandığını en iyi o biliyor, engellenebilecek bir terslik varsa en azından önceden engelerler diye düşünüyorum.. haziran başı yada mayıs sonu.. evet az kaldı :) sen ne düşünüyosun yeni deneme için canım?

Canım ben başka bi yerle görüştüm deneyen bi arkadaşımla gidip.bana yok histereskopi dediler yok genetik test.fiyatlarıda hist.3.500,testler 1500.sonra araştırdım testler 560 tl dışarda.ve hsgmi kendi dr ve başak drlara gösterdim bana döl yatağında girinti var yok damarlanma var demişti güldü herkes yok artık diye.resmen para tuzağı olmuşlar.inanılmaz acımasızlar. o nedenle galiba aynı yerde deniycem bende.nisan reglimde gidicem bi.gerçi daha mart reglisi gelmedi bi gelse ne ferahlıycam yaaa

arkadaşlar çok sağolun, gerçekten herşeyin bir vakti saati varmış, allahım hepinize nasip etsin.
derincim 5 haftalık hamileyim 2 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışları içiin. hepiniz dualarımdasınız..

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim...
Bi tüp bebek denemesi oldu ama hücre bulamadılar iptal oldu.Abime 2 kere biyopsi tese yapıldı.Bi de ilginç olan bütün bunlardan önce abimin eşi bir gün kova kaldırmış adeti de geçmiş,karnı çok ağrımaya başlamış.Annemin komşusu 7 çocuk doğurmuş demiş ki ;tuvalete git de eline peçete al bi şey gelirse bana getir.Sonra peçetede et parçası görmüşler.Ebeye götürmüşler bu kız çocuğu demiş.Ama doktorlar senin çocuğun asla olmaz diyorlar

canım canlı hücre tese ile bulunamadıysa yapacak fazla bir şey yok sanırım
ama burada kk de azolular topiğine bir bak oarada kürler falan yapılıyor hiç canlı hücresi olmaynlarda bile ilerleyen zamanlarda olabiliyor
inşş abin içinde böyle olur rabbbim şifasını verir inşşşşş

Son düzenleme:
canımmmmmmmm gözün aydın çok sevindim inşşşşş bebişini sağlıcakla kucakarsın
rabbim beklteyen herkese nasip etsin
inşşşşşş

Amın ınsallah cok tesekkur ederım testı yarın tekrarlamamız gerekıyor ınsallah ıkıye katlar hersey yarın bellı olucak aslında Allah ım herkesın yuzunu guldursun ınsallah

tekrar tebrik edrim byyy.. inan çok sevindim böyle bir haber duyduğuma, umudumuzu hiç bir zaman kaybetmemek için böyle mutlu haberleri duymaya çok ihtiyacımız var...

derin'cimmmm.. canım bencede en iyisini yapmışsın, para tuzağı valla bi çoğu. bizede genetik test yaptırın dediler ama henüz yaptırmadık, hazirana doğru belki yaptırız.ama bize 650 mi ne öle bi fiyat vermişlerdi...

kızlarrrr şimdi en başta evet bir çok yer bizim çaresiliğimizi kulanıp paraya çevirme çabasında:18::18::18::18: ama bu işi gerçekten gereği gibi yapan yerlerde var (tabi bunları bulmak kolay deği:44::44:l) yalnız sizlere şunu söyleyeceğim eğerki ilk denemenizde tutmaşısa genetikleri mutlaka istrerler:26::26: istenmelide zaten ve histreskopi de sizler:26::26: nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum bende bu testler istendiğinde ben burç labratuvarına mail attim bu labratuvar istbda bana kişi başına 200 tl yani çiftlere yapıldığında 400 tl dediler:87::87: ben burada bir merkezede sordum (benim ilk tüp bebk merkezimdi )bana onlarda kişi başına 200 tl dediler sonra histerskopiyede 2008 de 1850 tl dedi aynı merkez:26::26: ama ben dr konuştum ben bu paraları vermem ünvrst gideceğim dedim tamam dedi ve hiç ücret ödemeden yaptırdım bu tesleri biraz bekletiyorlar 3 ay kadar:26::26: eğerki acilen gerekili değilse ünvsrt de yaptırın derim:44::44: zaten çok sıkıntılı bir süreç tüp bebek maddi vamenevi bu paraları tedavilerde kulanırısnız
inşşşşş bir an önce mucizeleriniz sileri bulur

Amın ınsallah cok tesekkur ederım testı yarın tekrarlamamız gerekıyor ınsallah ıkıye katlar hersey yarın bellı olucak aslında Allah ım herkesın yuzunu guldursun ınsallah

canım rabbim hem senin hemde bekleyen tüm arkadaşlarımın yünüüz gülüdürsün inşşşşşş

Canım tebrik ederim Allah ım tamamına erdirir inşallahh...

Derin canım değerlerin düşmesine sevindim.Bu da sorun olabilirdi sanırım.Artık önümüzdeki günlere umutla bakmalıyız.Rabbim bize nasip eder inşallahh...

Canım tesetler için nekadar yüksek ücret istemişer yaa.Bendende doktorum gnetik test istedi ama 3 ay bekliycez öncesinde.Ücret olarakta eğer burda verir ve biz gönderirsek merkeze kişi başı 130 lira dedii.Eğer kendimiz merkeze gidersek farklı bi fiyat söyleyebililermiş. Ama senin yazdığın kadar yüksek diyeceklerinide sanmıyorum.Bizim zatem hist. hsg daha önce çekildi.tüpbebek öncesinde.Bakalım şimdi beklemedeyiz.Ama gerçekten para tuzağı bu merkezler.Banada çok yüksek ücreler gibi geliyodu ama burda yazılanları okuyunca bizimki iiyiymiş dedim.Hatta 2. denememi aynı merkezde yaptırırsak bize2500 lira istediler.İlaçları kendmiz alıcaz..Ama inşallah gerek kalmaz bunlara.iyi akşamlar canımm..

Maşallahhhh canım benim yaaaabuk bukklarıda sağlıkla duyucaz işallahhh kendine çok dikkat ediyorsunnn bizede bol bolll dua ediyorsunnnnnn

Tatlım parça ebe mebeben pek itibar etmem öle şeylere.onları geçin benceİyi bir ürolog ile tedaviye başlamasını tavsiye ederim hayatım nacizanee
Derin canım değerlerin düşmesine sevindim.Bu da sorun olabilirdi sanırım.Artık önümüzdeki günlere umutla bakmalıyız.Rabbim bize nasip eder inşallahh...

sucuummmm bebeğim benim drum eşime ve bana kişi başı 100 tl olan genetik testten yaparız istersenn dei.ama zaten genetikde sonrun çıkma ightimalii bana o 1.500 diyen yerde dedi çok azmış.ama ben yinede kendi drumun dediğni yaptırıcamdüşmese başıma çok ş açılacaktı hayatım.Arkadaşın birini ameliyat etmişler böle sezeryan gibi dış gebelikmişAllah beeterinden saklasın hala regli olmu diilim tırsıyorum:18:ne düşüremedim be kardeşim bnedee bee

slm arkadaşlar bende tüp bebek tedavisindeym benide aranıza alırsanız sevinirim bu 2. denemem ilki negatifti bakalım bu inş pozitif olur transfer oldu bana bu 10. günm salı günü tahlilimi yaptırcm inş pozitif çıkar kızlr dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…