slm arkadaşlar bende tüp bebek tedavisindeym benide aranıza alırsanız sevinirim bu 2. denemem ilki negatifti bakalım bu inş pozitif olur transfer oldu bana bu 10. günm salı günü tahlilimi yaptırcm inş pozitif çıkar kızlr dua edin bana
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım benimde dondurulmuşlarla 2 embriyo transferim oldu 22 mart salı test günüm ve ben cuma günü kanda baktırdım transferimin 8. günü beta hcg 0,17 çıktı sizce bu değer katlanır mı yoksa negatif mi sayılıyo lütfen yardım edin benim gibi olup da değeri katlanan var mı ayrıca gebelik olmasa beta hcg 0.00 çıkması gerekmez miydi kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorumm..:84::84::84::84:
Yaa ben bu siteye bile yeni üye oldum..bızde eşimle çocuk istıyoruz..umarım dediğin olur hemen bu gun yapmalıyım bu deediğini nıtekım ovulasyon gunundeyım tamda..rabbim dualarımızı bosa cıkarmaz umarmm...:26:
canım rabbim yüzünü gülüdürsün inşşşş
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım benimde dondurulmuşlarla 2 embriyo transferim oldu 22 mart salı test günüm ve ben cuma günü kanda baktırdım transferimin 8. günü beta hcg 0,17 çıktı sizce bu değer katlanır mı yoksa negatif mi sayılıyo lütfen yardım edin benim gibi olup da değeri katlanan var mı ayrıca gebelik olmasa beta hcg 0.00 çıkması gerekmez miydi kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorumm..:84::84::84::84:
Yeeterım sagol arkadasım hemen denıycem bu elmayı,bende duydum 41 tane hurmaya meryem suresı okunacakmıs ama sen deyıl 41 kısı ayrı ayrı okunacakmıs ondan sonra 20 gun boyunca esın ve kendın o hurmadan yıycekmıssın 1 sen bır esın her aksam yenıcekmıs ben denıycemde hanı 41 kısı kıme okudayımkı bılmıyorum deneye bılırsenız deneyın kızlarr rabbım duysun bızı bak nelere bas vuruyoruz kendının kelamlarına sıgındıkkk
coook sevindimmm yaaa allahım ucagına almayıda nasip etsin canımmmDun dayanamayıp kan tahlılı yaptırdım 9 gunumdu degerım 85 cıkdı hamıleyım Allah ım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah daha once ıkı tane dusugum var kalp atısları duruyor sureklı ınsallah bu oyle olmaz Allah ım ıstegen herkese versın...
duadan zarar gelmez canlar herkez elinden geldigince yapsın nıyet cok onemlii rabbim isteyene ne vermiyokiii :128: :128:kızlarr hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm varr
slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa
TOPİKLERDEN BİRİNDE BULDUMM
kızlarr hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm varr
slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa
TOPİKLERDEN BİRİNDE BULDUMM
ii geceler arkadşlr ben dayanamıcm galba yarın idrrda bakıcm eczaneden alimde yapim diorm sizce napim çıkrmı dersinz 10.gnm buqm
coook sevindimmm yaaa allahım ucagına almayıda nasip etsin canımmm
duadan zarar gelmez canlar herkez elinden geldigince yapsın nıyet cok onemlii rabbim isteyene ne vermiyokiii :128: :128:
canım testi yenile her halukarda.....insallah ıyı haberle gel...
günaydın kızlar reglim 3 gün gecikti ama sizce bu normal mi gebelik yoksa regl olmam gerekmez miydi yarın test günüm inşallah 0,17 çıkan değerim yükselmiştir...
günaydınnn ekin bebek canımm nasılsınn? bugünle 4 günlük gecikmem var regl olmadım içimde bi umut var ama bakalım hayırlısı yarın test yaptırınca öğrenicem inşallah değerim katlanmıştır
Arkadaşım yine sen bilirsin ama;2 güncük daha bekle kanda kesin çıkar.Bazen o testlerde çıkmıyor erken baklınca ve moral 0 oluyo doğal olarak.Hiç te kendini üzme bu durmda kanda baktırmadan .İ nşallah hamişsindirrrrrrr
günaydın kızlar reglim 3 gün gecikti ama sizce bu normal mi gebelik yoksa regl olmam gerekmez miydi yarın test günüm inşallah 0,17 çıkan değerim yükselmiştir...
günaydınnn ekin bebek canımm nasılsınn? bugünle 4 günlük gecikmem var regl olmadım içimde bi umut var ama bakalım hayırlısı yarın test yaptırınca öğrenicem inşallah değerim katlanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?