Yeter cim bunu deniycem.Bunu hergünm okuycaz yaa?her şey dua üzerine.Az önce meryem surasinin türkce mealini okudum.Meryem anamızın nasıl hamile kaldığını anlatıyor.Bide yakup peygamberin annesi kısır olduğu halde hamile kaldığından bahsediyor.Allah isteyince ol deyince oluveriyor işte.İnşallah bizimde dua kapılarımızn açık olduğu anda dileklerimjiz gerçekleşir.Çok teşekkür ederim bu paylaşımın için.Sabahtan beri içim öyle bi sıkıldı ki aklıma kötü kötü düşünceler yiyp bitirdi.Allah ım ne olur bana bi yol göster çıkamıyorum sıkıntıdan demiştim formu açtım senin paylaşımını gördüm sankiii çim ferahladı yaa çok saol..
günaydın herkese
haftaya bugün test günüm rabbim hepimize güzellikler nasip etsin inş.göğüslerimde inanılmaz büyüme ve şişlik var.ve damarlar belirginleşti.dokunsam sızlıyo...:78::78::78::78::78:
umarım belirtidir
Canım ben başka bi yerle görüştüm deneyen bi arkadaşımla gidip.bana yok histereskopi dediler yok genetik test.fiyatlarıda hist.3.500,testler 1500.sonra araştırdım testler 560 tl dışarda.ve hsgmi kendi dr ve başak drlara gösterdim bana döl yatağında girinti var yok damarlanma var demişti güldü herkes yok artık diye.resmen para tuzağı olmuşlar.inanılmaz acımasızlar. o nedenle galiba aynı yerde deniycem bende.nisan reglimde gidicem bi.gerçi daha mart reglisi gelmedi bi gelse ne ferahlıycam yaaa
Mrb. Aynı belirtiler bende de vardı. Hatta test günüme 4-5 gün kala baş ağrısı ve adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Çok korktum hatta. Geçtiğimiz perşembe test günümdü. allaha şükür sonuç pozitifbu perşembe de kese bakılacak. hayırlısı bakalım...
İnşallah senin sonuçta hayırlı olur...
Tüm isteyenlere Allahım nasip etsin...
günaydın inşşşşşşşşşşgünaydın herkese
haftaya bugün test günüm rabbim hepimize güzellikler nasip etsin inş.göğüslerimde inanılmaz büyüme ve şişlik var.ve damarlar belirginleşti.dokunsam sızlıyo...:78::78::78::78::78:
umarım belirtidir
hoş geldin aramızaselam kızlarrrrrrrr bende aranıza yeni katıldım ve malesef eşimin sperm sayısı az tüp bebek düşünüyoruz. manisada oturuyorum bana tavsiyeleriniz var mı
teşekürler çok incesingunaydinnnn kizlarrr hepinize tek tek ciceklerim varrrr geliyoooooo
aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşMrb. Aynı belirtiler bende de vardı. Hatta test günüme 4-5 gün kala baş ağrısı ve adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Çok korktum hatta. Geçtiğimiz perşembe test günümdü. allaha şükür sonuç pozitifbu perşembe de kese bakılacak. hayırlısı bakalım...
İnşallah senin sonuçta hayırlı olur...
Tüm isteyenlere Allahım nasip etsin...
Bu arada bende aranıza yeni katıldım...
biliyorum yanlış yaptım ama yardım edinnn
günaydın inşşşşşşşşşş
hoş geldin aramıza
teşekürler çok incesin
aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşş
yeterciğim hoşbulduk canım çok saol inş. Allahım kimsenin emeğini boşuna çıkarmaz bu forumdaki herkez hamiş olur
kızlarrrr izmir de tüp bebek düşünüyoruz ve 4 merkez arasında kararsız kaldık düşündüğümüz önceliklerine göre size merkezleri sıralayayım 1-smyrana 2-irembebe 3-ken 4-ege tüp sizce hangisi
bu arada inş. yarın sonuçları belli olacak kıssların tombiş tombiş bebişleri karnındadır ve annelerine sıkıca tutunur
arkadaşlar sabahtan beri bi kaç topikte transferin 5, 6, günü test yapıpta silik çizgiyi görenleri okudum veee dayanamadım test aldım.yaptım.16 sında transferim oldu.elimdeki testte çok silik ama çok silik 2. çizgi var.sizce bu ne.:78::78::78:
canım ya inşallah hamilesindir benimde 15 inde transferim oldu bende yapsammı acaba yaaaa
canım ya inşallah hamilesindir benimde 15 inde transferim oldu bende yapsammı acaba yaaaa
kızlarrrr izmir de tüp bebek düşünüyoruz ve 4 merkez arasında kararsız kaldık düşündüğümüz önceliklerine göre size merkezleri sıralayayım 1-smyrana 2-irembebe 3-ken 4-ege tüp sizce hangisi
bu arada inş. yarın sonuçları belli olacak kıssların tombiş tombiş bebişleri karnındadır ve annelerine sıkıca tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?