Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydınnnnn kılzarrrrrrrrrrrrrr yeni hafta yeniliklerle gelsin inşşşşşşşşş

canım ne demek senin şifan buradan olsun inşşşşşş
evet her şey dua üzerine allahım yar ve yardımcımız olsun
canım bir defa yapılıyor sanırım diye yazıyor denmekten zarar gelmez

günaydın herkese
haftaya bugün test günüm rabbim hepimize güzellikler nasip etsin inş.göğüslerimde inanılmaz büyüme ve şişlik var.ve damarlar belirginleşti.dokunsam sızlıyo...:78::78::78::78::78:
umarım belirtidir

selam kızlarrrrrrrr bende aranıza yeni katıldım ve malesef eşimin sperm sayısı az tüp bebek düşünüyoruz. manisada oturuyorum bana tavsiyeleriniz var mı

Mrb. Aynı belirtiler bende de vardı. Hatta test günüme 4-5 gün kala baş ağrısı ve adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Çok korktum hatta. Geçtiğimiz perşembe test günümdü. allaha şükür sonuç pozitif bu perşembe de kese bakılacak. hayırlısı bakalım...
İnşallah senin sonuçta hayırlı olur...
Tüm isteyenlere Allahım nasip etsin...

derinciğim merhaba nasılsın ? nereyle görüştün merakettim canım?

ayy canım benim umut oldun çok saol hayırlı olsun bebişiişin.transferden sonraki süreci anlatırmısın lütfen.nasıl geçti mesela

günaydın inşşşşşşşşşş
selam kızlarrrrrrrr bende aranıza yeni katıldım ve malesef eşimin sperm sayısı az tüp bebek düşünüyoruz. manisada oturuyorum bana tavsiyeleriniz var mı
hoş geldin aramıza
gunaydinnnn kizlarrr hepinize tek tek ciceklerim varrrr geliyoooooo
teşekürler çok incesin
aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşş
Bu arada bende aranıza yeni katıldım...

hoş geldin canımmmmmm

arkadaşlar sabahtan beri bi kaç topikte transferin 5, 6, günü test yapıpta silik çizgiyi görenleri okudum veee dayanamadım test aldım.yaptım.16 sında transferim oldu.elimdeki testte çok silik ama çok silik 2. çizgi var.sizce bu ne.:78::78::78:

kızlarrrr izmir de tüp bebek düşünüyoruz ve 4 merkez arasında kararsız kaldık düşündüğümüz önceliklerine göre size merkezleri sıralayayım 1-smyrana 2-irembebe 3-ken 4-ege tüp sizce hangisi

bu arada inş. yarın sonuçları belli olacak kıssların tombiş tombiş bebişleri karnındadır ve annelerine sıkıca tutunur

amin cnm inş senn içinde hayırlısı inş sennde ii bi yer tercih edip hayırlısıyla bebişine kavuşursnn cnm

canım ya inşallah hamilesindir benimde 15 inde transferim oldu bende yapsammı acaba yaaaa

canım ya inşallah hamilesindir benimde 15 inde transferim oldu bende yapsammı acaba yaaaa

Benım 5.gun transferıydı 9.gun ıdrarda ıkıncı cızgı sılık cıkdı bence bıraz rısklı bosuna kendını uzmenı ıstemem sabret demek cok zor maalesef ama senın ıcın daha ıyı olur.

ben izmirde en iyi yerin ege ünvrst olduğunu duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…