Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Benım 5.gun transferıydı 9.gun ıdrarda ıkıncı cızgı sılık cıkdı bence bıraz rısklı bosuna kendını uzmenı ıstemem sabret demek cok zor maalesef ama senın ıcın daha ıyı olur.

sağol canım evet riskli ama dediğin gibi beklemek çok zor biranönce ne olduğunu öğrenmek istiyorum

canım ya inşallah hamilesindir benimde 15 inde transferim oldu bende yapsammı acaba yaaaa

sağol canım evet riskli ama dediğin gibi beklemek çok zor biranönce ne olduğunu öğrenmek istiyorum

arkadaşım yapma bnm gibi hataya düşüp yama bende yaptm buqn çıkmadı çok üzüldm doktorumu aradm idrr güvenilir değil dedi aslında bnm buqnmüş tahlil gnm ben yanılmışm şimdi ssalklığıma 1 gece daha beklicm bide o gecenn üztüne buqn grdüğm tek çizgi eklendi takmıcm dedim ama takılıyomuş cnm sakın yapma sabret bekle

Canım ben smyrada yaptırdım.Benim sonucum negatifti.ama ordan memnunum.Tekrar düşünürsem yine oraya gidicem.Şimdilik beklemedeyim.Özellilkle hemşireler herşeyi ayrıntılı bi şekilde anlatıyolar.Yinede sen bilirsin neresi sana yakın gelirse ora git canım.Tedavin şimdiden hayırlı olsunn

canım teşekür ederim bir iki gün daha bekliycemde birşeyi anlamadım şimdi sen bugün idrar testi yaptın da benim test tarihim bugünmüş diyosun peki niye hemen kanda baktırmadın da bir gece daha bekliyceksin onu anlamadım

kesinlikle kent hastanesini seçmeni öneririm smyrnayı düşünme bile...

kızlar buna bir bakın belki işine yarayan olabiliri

tutmazsa tüp bebek ücretinin dörtte üçü geri ödeniyor
Arkadaşlar son dönemde Dr Celalettin Örnek e tedavi olan varmı? Tedavide başarısızlık durumunda tüp bebek ücretinin 4 te 3 nü iade ediyor. Daha öncede bu hekimin methini çok duymuştum. Bu hekimde tedavi olanınız var mı? Kendisi şimdi Kalamış Tüp bebek de hastalarını görüyor. Tedaviye başlamayı düşünüyorum . Acil bilgi verebilecek olan varsa sevinirim

cnm benm buqn saat 4te aklıma geldi doktorumu arayıpta sormak o saat içinde tahlil yapmk için geçti oyzden bir gece daha beklicm bakalım sonuç ne oluck doktorum idrra güvenme dedi hayırlısı allahtn artık

cnm ben celalettin beyde tedavimi gördm kalamışta doktorumdn çok memnunum kesinle tavsiye edrim hastalarına karşı çok ilgli çok pozitif davranıyo çok rahatlatıyor insanı ne zamn istersn kafana takıln bişey varsa rahatlıkla arayıp sorabiliyorsn hemşirelerdn flnda çok memnun kaldım bakalım inş yarında pozitifsonucu alırımda tamamn memnun kallrım bence ilk görüşmeye kesn git bu arada hiç negatif sonuç alınırsa paranın 4te 3nün geri iiade edildiğini duymadm böyle biişi denmedi bana sen nerdn duydn herhangi bi yazımı yoksa doktorun açıklamasınımı okudun duyd bi yerde..

hyr cnm bu 2. denemem ilkini medical park göztepede serdar koçta yaptırmıştm bunda kalamış tüp bebek merkezinde celalettin örnek doktorumda senn kçıncı denemn ve nerde yaptırdn

ben smyrna da yaptırıyorum aynı yerde ikinci denemem dondurulmuşlarla inşallah bizim ve tüm istiyenlerin sonucu pozitif olur..

ben smyrna da yaptırıyorum aynı yerde ikinci denemem dondurulmuşlarla inşallah bizim ve tüm istiyenlerin sonucu pozitif olur..

inş cnm benm ilkinde dondurulmuş yoktu ama bu seferde 6 tane var 3-3 iki partiye bldüler yani 2 şansım daha var donrulmuşlarla maliiyeti ne kadr oluyor

kbr90 sende herhagi bir belirti olduu benim ilk 3 gün kasık ve bel ağrım çok oldu sonra geçti ara ara batmalar oldu ama bugün arttı iki taraftada ve midem çok kötü söylemesiayıp sürekli geğirti gibi birşey oluyor boğazım yanıyor bunlar ne anlamadım

kızzlar ben celaleddinin eski çalıştığı yerde ferticenterda yaptırdım ferticenter bölündü ben nuri beye yaptırmıştım nuri beyde florance nightingale geçmiş .... nisan ayında yine tüp yaptırıcam celaleddin hiç aklımda yoktu yaptıranlar fiyat konusunda bilgilend,rebilirmisiniz?

meraba kızlar bu gün 12. gün kan testi yağtırıcam çok heycanlıyım 8.gün idrarda negatif gördüm ve çok üzüldüm değerim 2 idi korkuyoruum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşım dediğin belirtilern aynısı oldu benddede ilk zamanlar son bi kaç gündr karnım ağrımıyor belimde haff ağrı var ama buqn felakt şeklde sol kasığım ağrıyor haıyrlısı balaşım 12 gibi sonucumu Alıcam inş bende sizlere hamileymm diyeblrlm senn ne zamndı tahll gnn

cnm celalettn beyi kesinlkle tavsiye eedrm fiyatlara gelnce tabi ilacına göre değişiyr ama 4500 e mal oldu bnmkisi ben buqn sonucumu alıcm hayırlısıinş

günaydın kızlarrrrrrrrrr inş. bu gün sonuç alanlar hayırlı haberleriyle buraya gelirler ve bizde hep beraber halay çekelriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…