inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşgünaydın kızlarrrrrrrrrr inş. bu gün sonuç alanlar hayırlı haberleriyle buraya gelirler ve bizde hep beraber halay çekelriz
meraba kızlar bu gün 12. gün kan testi yağtırıcam çok heycanlıyım 8.gün idrarda negatif gördüm ve çok üzüldüm değerim 2 idi korkuyoruum
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
günaydınn cnm ben kanımı verdm 12de sonucumu alııcm inş sizlere HAMİLEYİMM YAZABİLİRİM DUA EDN cnm sen celalettin beyle ilgili o yazıyı nerdn buldn
meraba kızlar bu gün 12. gün kan testi yağtırıcam çok heycanlıyım 8.gün idrarda negatif gördüm ve çok üzüldüm değerim 2 idi korkuyoruum
günaydın kızlarrrrrrrrrr inş. bu gün sonuç alanlar hayırlı haberleriyle buraya gelirler ve bizde hep beraber halay çekelriz
canım dualarım seninle inş. hayırlı haberlerle buraya gelip sevincini bizimle paylaşırsın
inşş canım rabbim yüzünü gülüdrsünnngünaydınn cnm ben kanımı verdm 12de sonucumu alııcm inş sizlere HAMİLEYİMM YAZABİLİRİM DUA EDN cnm sen celalettin beyle ilgili o yazıyı nerdn buldn
canlarım verdiğiniz cevaptan dolayı teşekkür ederim ama kafam daha çok karıştı ege mi kent mi smyrana mı:26::26:
kbr canım ne aptın sonuç ne hadiii
Kızlar çok üzgünüm değerm 2.0 çıktı hamile değilim anlıcanız doktorumu aradım söledm kanaman varmı diye sordu yok diyince vajinal jele devam et bakalım bir kaç günde görüşme halinde olalım dedi çok üzgünm şaşkınm çok ümitlydm ama olmadı bu arada solo kasığımda frelaket batma var bu nedendr anlamdm hiç adet bolcağım zamn böle olmazdım doktor öle dedi yha küçükte olsa bi ümidim var sanki innmk istemiorum bebeğimn bana tutunmadığına offffffffff içmm acıo sanıırım ben annelk duygusu tadamıcmmmmmmmmmm
Kızlar çok üzgünüm değerm 2.0 çıktı hamile değilim anlıcanız doktorumu aradım söledm kanaman varmı diye sordu yok diyince vajinal jele devam et bakalım bir kaç günde görüşme halinde olalım dedi çok üzgünm şaşkınm çok ümitlydm ama olmadı bu arada solo kasığımda frelaket batma var bu nedendr anlamdm hiç adet bolcağım zamn böle olmazdım doktor öle dedi yha küçükte olsa bi ümidim var sanki innmk istemiorum bebeğimn bana tutunmadığına offffffffff içmm acıo sanıırım ben annelk duygusu tadamıcmmmmmmmmmm
cnmm yazdım yha sonuç yok negatff
canım benim inan ne söylüycemi bilemiyorum inan beninde umudum kırıldı karnım ağrıyor zaten yarın mens günüm off yaaaa offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?