Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın kızlarrrrrrrrrr inş. bu gün sonuç alanlar hayırlı haberleriyle buraya gelirler ve bizde hep beraber halay çekelriz
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
meraba kızlar bu gün 12. gün kan testi yağtırıcam çok heycanlıyım 8.gün idrarda negatif gördüm ve çok üzüldüm değerim 2 idi korkuyoruum

canlarım verdiğiniz cevaptan dolayı teşekkür ederim ama kafam daha çok karıştı ege mi kent mi smyrana mı:26::26:

günaydınn cnm ben kanımı verdm 12de sonucumu alııcm inş sizlere HAMİLEYİMM YAZABİLİRİM DUA EDN cnm sen celalettin beyle ilgili o yazıyı nerdn buldn

canım dualarım seninle inş. hayırlı haberlerle buraya gelip sevincini bizimle paylaşırsın

meraba kızlar bu gün 12. gün kan testi yağtırıcam çok heycanlıyım 8.gün idrarda negatif gördüm ve çok üzüldüm değerim 2 idi korkuyoruum

cnm bende dün negatf grdm ama buqn yine ümitliym ben yatağımdn kalktım daha odadan çıkmadan hazırlandım çıktm verdm kanımı şimdi saat12 olması bekliyorum sen nasıl sabrediysn kanı vermddn ne zamn vericksn cnm

günaydın kızlarrrrrrrrrr inş. bu gün sonuç alanlar hayırlı haberleriyle buraya gelirler ve bizde hep beraber halay çekelriz

inş cnm çekerz halylarıı

günaydınn cnm ben kanımı verdm 12de sonucumu alııcm inş sizlere HAMİLEYİMM YAZABİLİRİM DUA EDN cnm sen celalettin beyle ilgili o yazıyı nerdn buldn
inşş canım rabbim yüzünü gülüdrsünnn
canlarım verdiğiniz cevaptan dolayı teşekkür ederim ama kafam daha çok karıştı ege mi kent mi smyrana mı:26::26:

canım ben dünde yazdım burada ban dr eğerki inmanın varsa eğe ünvrst git oaraı bu işin en iyi yapıldı yer dedi ayrıca yaptıran arjkadaşalrda vardı menundular

kızlar sizleri bekliyorum:26::26::26::26: haber varmı diye ama sanırım daha haber yok
güzel haberlerle dönersiniz inşşş

hadi kızlar bi haber verin gari bilgisayar başında kök saldık inş. bebişlerinizde size kök salmıştırda halay cekek gari

Kızlar çok üzgünüm değerm 2.0 çıktı hamile değilim anlıcanız doktorumu aradım söledm kanaman varmı diye sordu yok diyince vajinal jele devam et bakalım bir kaç günde görüşme halinde olalım dedi çok üzgünm şaşkınm çok ümitlydm ama olmadı bu arada solo kasığımda frelaket batma var bu nedendr anlamdm hiç adet bolcağım zamn böle olmazdım doktor öle dedi yha küçükte olsa bi ümidim var sanki innmk istemiorum bebeğimn bana tutunmadığına offffffffff içmm acıo sanıırım ben annelk duygusu tadamıcmmmmmmmmmm

canım benim inan ne söylüycemi bilemiyorum inan beninde umudum kırıldı karnım ağrıyor zaten yarın mens günüm off yaaaa offffff

canım hemen olumsuz düşünme nerden çıkarıyorsun annelik duygusu tadamıyacağını canlı sperm ve sendede bi sorun olmadığı sürece herzaman anne adayısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…