Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım benim inan ne söylüycemi bilemiyorum inan beninde umudum kırıldı karnım ağrıyor zaten yarın mens günüm off yaaaa offffff

hyr böle düşnme cnm ne karnı arıyan ne kanamısı olupta hamile oln arkadşlerı grdmm ben bu sitede inş szlern tutrr

canım hemen olumsuz düşünme nerden çıkarıyorsun annelik duygusu tadamıyacağını canlı sperm ve sendede bi sorun olmadığı sürece herzaman anne adayısın

sperm cnlıda cnm bende işyokk bnm tüplerde sorun tüpleride bağlttık bu yzdnn bakalımm off b ilmyrmm çokk zorr

ekin canım sen asıl şimdi moralini yüksek tutman lazım bak oklava geliyo hea

halısınn cnm döv şunu bi gsl şimdide böle ypmkla olmaz bu işler

diğer arkdşlrdn haber yok galba daha inş onlr hmiledir

canım ne desek boş şu anda üzüldüm ama sağlık olsun i

Son düzenleme:

canım hiç öyle kendine suç atar gibi konuşma kim kendinde sorun olmasını isterdi Alllah'ın takdiri bu bizde dünyada günahlarımızı geç çocuk sahibi olmakla çekecegiz demek ki hem sende iş olmasaydı dr tüp bebek dener miydi er yada geç inşşşşşşşşşşş. bebişini kucagına alacaksın

Pazar günü transfer sonrası 8. Günümdü, 5. Gün embriyosu transfer edildiği için test günümü beklemedim ve kanda negatif sonucu aldım 
İlk denememdi, dünya başıma yıkıldı, bütün gece uyuyamadım, dün işe başladım, hala gözlerim dolu dolu.
Doktorum erken yaptığımı söyledi ve bana kızdı. Bugün testi tekrarlayacağım. Hiç umudum yok, sadece tastiklemek için işte.
Bu arada hala iğnelerimi olmaya devam ediyorum, en acısıda bu işte.
Bebeğimden bana iğne morlukları kaldı 

Kızlar, 8. Gün kanda negatif alıp sonra yükselen var mı aranız da?
Hayal kuruyorum dimi?

8. gün erken evet 2 gün sonra tekrar et kendini üzme ben tam 5 kez yaptırdım bu durum ne olduğunu çok iyi biliyorum onun içinde çok fazla şey yazmıyorum kızlar bilirimki bu durumda kim ne söylese boştur bir anlam içermez en iyi çarede zamandır

Son düzenleme:
ekin canım sen asıl şimdi moralini yüksek tutman lazım bak oklava geliyo hea

evet canım haklısın ama böyle arkadaşlarım negatif sonuç alınca ben çok üzülüyorum birde üstüne yarın mens günüm karnımda ağrıyor ilkindede negatif alınca öyle iştee

Bugün 10. ve asıl test günüm, akşam takrar kan vericem. Hiç ama hiç umudum yok ama Allah’tan bir mucize diliyorum sadece.

canlarım benim de pazar günü transferimin 8. günüydü eşimin ısrarı üzerine akşam 6 da kan verdik 8 de de negatif sonucumuzu aldık gece 11 de de adetim başladı bu 3. denememizdi çok etkilendik eşimde bende birbirimize sarılarak ağladık çok zor elizcim ve diğer arkadaşlarım hepimize allah sabır versin kendimizi bian evvel toplamamız lazım

elizcim benim sonucum 1.20 çıktı tekrarlamama bile gerek görmedi doktorum adetim başladı zaten hemen testin arkasından artık bidaha ki adetimin 2.günü gidicez görüşmeye 3 tane dondurulmuşumuz var belki onlar tutunuz bana bakalım :26::26:

canlarim moralinizi bozmayan arkadaslarim rabbim buyuk sonucta deneye deneye bebislerimize kavusacaz insallah yeterki saglik olsun bak benimde 3 basarisiz denemem oldu ama ben yilmiycam ayin 30 yine start vericez korkuyorum ama hersey bebeklerimizi kucgimiza almak icin rabbim yardicimiz olsun insallah,sizlerde moralinizi bozmayin hamileliyi yakalamayan arkadaslarim testlerini bekleyen arkadaslarim hersey hakkiniza hayirli olur insallah opuyorum hepinizi moral bozmak yokk hadi bakimmmm

bende ayin 30 da laparskopi yapilacak bakalim banada sans dileyin boyle birsey ilk defa gelicek basima nasil olucak bilmiyoruumm

bende ayin 30 da laparskopi yapilacak bakalim banada sans dileyin boyle birsey ilk defa gelicek basima nasil olucak bilmiyoruumm

canım ne için yapılacak laparoskopi ben de 4 şubatta histereskopi ile rahmimden polip aldırdım tüp bebek tedavisine başlamadan yaptı dr um çünkü embriyonun rahme tutunmasını engelleyebilir dedi aldırdık ama gene de tutunmadılar

Canım inanamıyorum, baştan sona herşeyimiz aynı gitti, aynı saatte sonucu alıp yıkılmışız. Benim ilk denememdi, çok çok ağladım, mahvoldum, bütün gece uyumadım, sabah şiş gözlerle işe geldim, gözlerim dolu dolu çalıştım. Allah beterinden saklasın ama böyle bir acı hiç yaşamamıştım. İçim acıdı resmen 
Bende seni merak ederken aldığım habere bak, senin adınada çok üzüldüm şimdi 

Bana doktorum erken yaptığım için kızdı, bugün tekrarlamamı istedi, geç tutunma olabilir dedi. Benim de hiç umudum yok ama gene de bugün tekrar kan vericem.
Benim dondurulmuşum da yok, hiç umudum ve takadim yok anlayacağın. Bi daha ne zaman cesaret ederim bilemiyorum. Bir de çalışırken çok zor, izin almalar çok stresli en çok o kısmı beni ürkütüyor.

elizim valla ben de çok kötü oldum hatta eşim beni öle ağlarken görünce çok korktu psikoloğa gidelim dedi şuanda bile ağlıyorum yaşım 34 oldu 3 negatif sonuç. dr um aradı dün öğlende o da çok üzgündü sesinden anladım bi daha ki adetle görüşmeye gidicem ama hiç umudum yok benim nasıl olacak bilmiyorum sana da çok üzüldüm ama bakarsın bi daha ki sefere aynı anda pozitif sonuç alırız haaa ne dersin

canim benim birseymi var diye bakilacakmis cunki bnim 3 basarisiz denemem vardi simdi 4cuye basliycaz yani arastirma yapicaklarmis korkuyorumda tabii nasil olucak diye insallah kolay gecer,seninki nasil oldu nasil alindi biraz anlatirmisin ?

eliz81,bebekdls inanın çok üzüldüm ne diycemi bilemiyorum bu negatif sonuçlar beni mafetti bugün benimde artık hiç umudum kalmadı Allah sabır versin

canim benim birseymi var diye bakilacakmis cunki bnim 3 basarisiz denemem vardi simdi 4cuye basliycaz yani arastirma yapicaklarmis korkuyorumda tabii nasil olucak diye insallah kolay gecer,seninki nasil oldu nasil alindi biraz anlatirmisin ?

anladım toanacım benimde 3.denemem pazar günü negatifle sonuçlandı bizde 4 .denememize başlıcaz dondurulmuşla bu sefer canım benim adetim biter bitmez yapıldı genel anestezi ile uyuyup uyanmam 1 saat bile sürmedi hem teşhis hem tedavi amaçla yapıldı ofis histereskopi deniliyo ayıldıktan sonra yarım saat yattım hemen çıktım sonrasında adet sancısı gibi sancım oldu o kadar sonucu da patolojiye gidiyo benim temiz çıktı çok şükür öle işte canım aynı yumurta toplama işlemi gibi ama senin ki biraz farklı sanırım göbekten delikle girilecek diyebiliyorum belki sen 1 gece yatabilirsin ama hiç korkmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…