Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

eliz81,bebekdls inanın çok üzüldüm ne diycemi bilemiyorum bu negatif sonuçlar beni mafetti bugün benimde artık hiç umudum kalmadı Allah sabır versin

canım sağol aslında sonucumu yazmak yazmamak arasında kararsız kaldım sonucunu bekleyen arkadaşlarımıza moral bozukluğu olmasını istemedim ama çok kötü oldum içim sıkıldı buradan güç alıyorum ben napalım kader böleymiş sendemi negatif sonuç aldın canım yaaa valla kim ne yaptı hatırlıyamıyoruım şuanda kafam aptal gibi

ben aralıkta ilk denememi yaptım negatifle sonuçlandı şimdi donmuşlarla denedik bugün transferimin 7. günü am yarın mens günüm ve karnım ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum....

ben aralıkta ilk denememi yaptım negatifle sonuçlandı şimdi donmuşlarla denedik bugün transferimin 7. günü am yarın mens günüm ve karnım ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum....

ahh canım o ağrılar normal merak etme hem biliyomusun dondurulmuşlarla şansımız daha yüksekmiş çünkü daha gelişmiş oluyolar hücre sayısı bakımından biz 5.gün dondurduk yaniii blastosist oldular artık embriyo evresini geçtiler inş senin olumlu olur artık senin içinde dua edicem sen bakma bize sakın bizden etkilenme tamam mı canım daha çok yeni üzüntümüz geçecek bunlar bugün daha iyiyim ben sana bol şanslar canım benim

amin amin amin canım,
bi bakarsın bu arada kendiliğinden hamiş kalırız. O kadar umutsuzumki artık yazarken bile inanmıyorum aslında
bende 30 oluyorum canım, 4 yıldır evliyiz, bütün arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştı, 2.leri yapıyorlar.
Her akraba ve arkadaşla görüşmemizde konu sadece bu, siz ne zaman bebek yapacaksınız.
En kötüsüde bu belirsizlik zaten, ne zaman bebeğimizin geleceğini bilmemek içimi acıtıyor.
Benimde piskolojik desteğe ihtiyacım var galiba.

sorma canım yaaaa benim de sanki inadıma gibi etrafımdaki herkez bikaç ay arayla doğurdu hepside en yakınlarım çok özeniyorum seni çok ama çok iyi anlıyorum ama allahtan eşimden yana çok ama çok şanslıyım en büyük destek ondan geliyo çok harika bi eşim var eşimin ailesi olsun akrabaları olsun hepsi çok anlayışlılar tam destekler bize çok memnunum hepsinden ya tersi olsaydı napardım bunları düşünüp şükrediyorum sen de atlatıcan canım bunları bak görürsün hepsi geçecek inşallah en büyük ilaç zaman nooluurrsun çok yıprtma kendini canım öptüm

benim bu trnsfer edilenlerde 5.gün embriyosuydu blastokist e gidiyor dediler inşallah olur benim başka dondurulmuşum kalmadı bu kezde olmazsa birdaha bir yıl sonra kredi borcumuz bitince tekrar deniyebilicez inşallah bana tutunurlar

aminnnnnnnn canım benim de öle 5.gün embriyosu bakalım artık

ben çıkıyorum arkadaşlar hepiniz için dua ediyorum elimden geldiği kadar iyi akşamlar

Benim eşimde öyle, çok şükür bu bakımdan çok şanslıyız. Eksiklerime üzülmek yerine sahip olduklarıma şükretmeyi öğrenmem lazım.

NEGATİFLE sonuçlanan herkese Allah sabır versin inşalllah tedavi gerektirmeden hamile kalırızz....
yeteeeerrr cim sen nereye karar verdin tüp için nisanda bende yaptırıcam karar veremedim eşim ilk gittiğimiz dr. gidelim artık biizi tanıyo deyip duruyo.........

Bugün 10. ve asıl test günüm, akşam takrar kan vericem. Hiç ama hiç umudum yok ama Allah’tan bir mucize diliyorum sadece.

bende ayin 30 da laparskopi yapilacak bakalim banada sans dileyin boyle birsey ilk defa gelicek basima nasil olucak bilmiyoruumm

canım bizim biraz toparlanamız gerekiyor

kızlar ne güzel konuşmusunuz
kızlar ben bu topik açıldığından bu yana buradayımve de oldukça eskiyim bir çok kişi benim hikayemi bilir:44::44:
ben 35 yaşımdayım 5 kez tüp bebek denemişliğim var bu denmelerimde sadece 2 defa transfer oldu diğer 3 denemem iptal oldu evliğimde hiç korunmadım :26::26: ilk ay eşimde sorun olduğu için doğal yoldan çocuk sahibi olmayacağımız öğrendik veee tedavilerimiz başladık ilk tedavimiz yarım kaldığında allahım öleceğimi sandımrabbim düşmanıma ble yaşatma dedim :26::26: hayatımda hiç bilmediğim bir şeydi:26::26: ama ölmedim :44::44: sonrasın tekrar denedim negatif aldım sonra tekrar yine iptal sonra tekrar negati veeee son dememde yine iptal
yaşım imkanım elveridiği kadar deneğimi düşündüm :26::26:ve eşimle konuşup son kez deneyip bırakmaya karar verdik bu yıl gittiğim merkez bize çok fazla umut vermesede bazı testler önerdi bunları yaptır gel dedi eşimdende hormon testleri istedi :26::26:biz eşime hormon testleri yaptırdık ve prolaktini çok yüksek çıktı dr rica edip mr çektirdik ve eşimin beyninde 5 cm lik bir kist olduğunu öğrendik gittiğim her dr(en az 10 dr gittik) hemen ameliyat olmassa ölür dedi ve bir prof bulduk 10.000 tl verdik(bu bizim tüp bebk için toparladığımız paraydı) bu ameliyatı yapması için ve yaptı sonucunda her şeye hazırla kendi demişti dr (ölüm felçlik körlük)çok şükür hiç biriside olmadı inşş bundan sonra daha iyi olcak en azından böyle olması için dua ediyorum şimdi diyeceksinizki neden anlatın bunları:26::26: kızlar tedavilerden negatif almak elbette kötü zor bir şey ama he rşeyin sonu değil:44::44: tedavi olabiliyorsanız yumurtanız oluyorsa döleniyorsa bunları donduracak kadar oluyorsa çok şansılısnız ......... her zaman bir umut vardır
negatif alırken bir gün inşşş pozitifde alırsınız
ben asla ama asla infertilite olduğumuza dua edeceğimi düşünmezdim ama infertilite yüzünden eşimin hayatı kurtuldu allahım kimseye yaşatmasın inşşşşşş
elbette bir bebğimiz olmasınıda çok istiyorum ama eşim varsa yanımda işte o zaman bebeğim le mutlu olurum aile oluruz
kızlar elimizdekilerin kıymetin bilelelimm sağlık huzur iyi eş ve rabbim inşşş bütün bunalrın içine bebkte nasip etsinüzülün elbette elbette ağlayın ama halinize halimize şükür ederlimm rabbim bu günümüzü artamasın
[/QUOTE]

Canım ya, çok çok çok geçmiş olsun, bu kadar negatif sonucun bir sebebi varmış, Allah eşini sana bağışlamak için o sonuçları vermiş sanki. Çok haklısın, her şeyin başı sağlık, bende eşimde sevdiklerimizde sağlıklıyızya çok şükür gerisi boş aslında. Bunu anlamak için ya başımıza bişey gelmesi(allah korusun) yada senin gibi arkadaşların hatırlatması gerekiyor işte.

Benim ilk denememdi, tecübesizlik ve cahil cesaretimden herhalde çok umutluydum, o yüzden bu kadar yıkıldım.
Birde insan ne kadar düşünmeyelim hayatın keyfine varalım, bu arada bebekte gelirse hayat daha da güzel olur, bonus olur diyemiyor. Her daim aklımda bu konu var,
Hamile haberi duysam, çocuklu yakınlarımı görsem, tv de bile izlesem gözlerim doluyor. Bu piskolojiden çıkabilsem herşey çok güzel olacak ama elden gelmiyor.

meraba
buraya yazmıştım tüp bebek tedavisine başladım diye.
bugun yumurtalar toplandı ve 14 tane yumurta toplanmış
bu rakam normalmi acaba?
yarın arayııp döllenme olup olmadığını haber verecekler inş. olur :18:
bide bana 15 günlük iğne jel hap falan verdiler
iğneden zaten iyice tırstım ama yine görünce çok korktum günde bi tane sanırım progestan.
sizede verdilermi
cevap yazarsanız seviniirm.

-------------------------------------

Son düzenleme:

canım maşallah gayet güzel çok yumurtan olmuş sağlıklı sağlıklı döllenir güzel güzel bölünürler inşallahh.jel haplara ve iğnelere gelince canım bende kullandım hepsi bebeğimiz için sonuçta tüm tedbirleri almış drun çok güzel inşallah güzel haberlerde verirsin burdan hayırlı olsun tedavin

canım harıyılı olsun tedavin evet yumurta sayın gayet iyi inşşşdölenmede güzel olur vesana sımsıkı tutunur seni anne yapar
canım elbette bu iğne ler ve jeller veriliyor korkmayacksın kulanacaksın
HERŞEY BEBİŞ İÇİN

Canım ya, çok çok çok geçmiş olsun, bu kadar negatif sonucun bir sebebi varmış, Allah eşini sana bağışlamak için o sonuçları vermiş sanki. Çok haklısın, her şeyin başı sağlık, bende eşimde sevdiklerimizde sağlıklıyızya çok şükür gerisi boş aslında. Bunu anlamak için ya başımıza bişey gelmesi(allah korusun) yada senin gibi arkadaşların hatırlatması gerekiyor işte.

Benim ilk denememdi, tecübesizlik ve cahil cesaretimden herhalde çok umutluydum, o yüzden bu kadar yıkıldım.
Birde insan ne kadar düşünmeyelim hayatın keyfine varalım, bu arada bebekte gelirse hayat daha da güzel olur, bonus olur diyemiyor. Her daim aklımda bu konu var,
Hamile haberi duysam, çocuklu yakınlarımı görsem, tv de bile izlesem gözlerim doluyor. Bu piskolojiden çıkabilsem herşey çok güzel olacak ama elden gelmiyor.[/QUOTE]

sağol canım
ben bütün bunları yazarken bebek için üzülmüyorum sanmayın bende sizin hisetkleriniz hisediyorum bir hamile haberi aldığımda içim acıyor sokağa atılan aldırılan istenmeyen çocukları gördüğümde allahım neden bekleyen birine varmiyorsun da bu insalara veriyorsun diyorum8 oher şeyin hayılısını bilir ) ama bütün bunalrı düşünmek sonucu değiştirmiyor hatta kötüye götürüyor bizleri biliyorsunuz stres pskoloji ne kadar kötü etkiliyor işte bu yüzde diyorum önümüze bakmalıyız geriye bakarsak asla içinden çıkamayız
en kısa zamanda rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşşşş

canlarımm uuzlmeyin desemde biliyorumki bunu ben bile başaramıyorumm uzuleceksiniz ama yılmak yokk allahım verecek inşallah...bu sıkıntılar gidecek yerlerine sıcacık gulumsemeler gelecek bebislerimizden...iste o gunleri rabbim bize yasattıgında tum bu sıkıntılar gidecek...
bende ayin 30 da laparskopi yapilacak bakalim banada sans dileyin boyle birsey ilk defa gelicek basima nasil olucak bilmiyoruumm
canım arkadasım olmustu zor bir oerasyon degılmıs korkma sakın 1 gun felan hastanede kalıyorsun insallah bir sorun cıkmaz

kızlar ne güzel konuşmusunuz
kızlar ben bu topik açıldığından bu yana buradayımve de oldukça eskiyim bir çok kişi benim hikayemi bilir:44::44:
ben 35 yaşımdayım 5 kez tüp bebek denemişliğim var bu denmelerimde sadece 2 defa transfer oldu diğer 3 denemem iptal oldu evliğimde hiç korunmadım :26::26: ilk ay eşimde sorun olduğu için doğal yoldan çocuk sahibi olmayacağımız öğrendik veee tedavilerimiz başladık ilk tedavimiz yarım kaldığında allahım öleceğimi sandımrabbim düşmanıma ble yaşatma dedim :26::26: hayatımda hiç bilmediğim bir şeydi:: ama ölmedim :44::44: sonrasın tekrar denedim negatif aldım sonra tekrar yine iptal sonra tekrar negati veeee son dememde yine iptal
yaşım imkanım elveridiği kadar deneğimi düşündüm :26::26:ve eşimle konuşup son kez deneyip bırakmaya karar verdik bu yıl gittiğim merkez bize çok fazla umut vermesede bazı testler önerdi bunları yaptır gel dedi eşimdende hormon testleri istedi :26::26:biz eşime hormon testleri yaptırdık ve prolaktini çok yüksek çıktı dr rica edip mr çektirdik ve eşimin beyninde 5 cm lik bir kist olduğunu öğrendik gittiğim her dr(en az 10 dr gittik) hemen ameliyat olmassa ölür dedi ve bir prof bulduk 10.000 tl verdik(bu bizim tüp bebk için toparladığımız paraydı) bu ameliyatı yapması için ve yaptı sonucunda her şeye hazırla kendi demişti dr (ölüm felçlik körlük)çok şükür hiç biriside olmadı inşş bundan sonra daha iyi olcak en azından böyle olması için dua ediyorum şimdi diyeceksinizki neden anlatın bunları:26::26: kızlar tedavilerden negatif almak elbette kötü zor bir şey ama he rşeyin sonu değil:44::44: tedavi olabiliyorsanız yumurtanız oluyorsa döleniyorsa bunları donduracak kadar oluyorsa çok şansılısnız ........1: her zaman bir umut vardır
negatif alırken bir gün inşşş pozitifde alırsınız
ben asla ama asla infertilite olduğumuza dua edeceğimi düşünmezdim ama infertilite yüzünden eşimin hayatı kurtuldu allahım kimseye yaşatmasın inşşşşşş
elbette bir bebğimiz olmasınıda çok istiyorum ama eşim varsa yanımda işte o zaman bebeğim le mutlu olurum aile oluruz
kızlar elimizdekilerin kıymetin bilelelimm sağlık huzur iyi eş ve rabbim inşşş bütün bunalrın içine bebkte nasip etsinüzülün elbette elbette ağlayın ama halinize halimize şükür ederlimm rabbim bu günümüzü artamasın
[/QUOTE]
yetercimm canımmm bennimmm cok guzel anlatmısın rabbim tum sıkıntılarını ınsallah kendiligınden gelen bir bebişle taclandırır annelik sana yakısırrr insallahhh

hayırlısı olsunn insallah ıyı sonuclarlaa

yeeterim canim benim rabbim bu cektiklerinizin mukafatini vericek insallah tabiki en basta saglik sonra tatli eslerimiz sonrada rabbim mahrum etmeden bebislerimiz tatlim benim cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…