eliz81,bebekdls inanın çok üzüldüm ne diycemi bilemiyorum bu negatif sonuçlar beni mafetti bugün benimde artık hiç umudum kalmadı Allah sabır versin
canım sağol aslında sonucumu yazmak yazmamak arasında kararsız kaldım sonucunu bekleyen arkadaşlarımıza moral bozukluğu olmasını istemedim ama çok kötü oldum içim sıkıldı buradan güç alıyorum ben napalım kader böleymiş sendemi negatif sonuç aldın canım yaaa valla kim ne yaptı hatırlıyamıyoruım şuanda kafam aptal gibi
ben aralıkta ilk denememi yaptım negatifle sonuçlandı şimdi donmuşlarla denedik bugün transferimin 7. günü am yarın mens günüm ve karnım ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum....
elizim valla ben de çok kötü oldum hatta eşim beni öle ağlarken görünce çok korktu psikoloğa gidelim dedi şuanda bile ağlıyorum yaşım 34 oldu 3 negatif sonuç. dr um aradı dün öğlende o da çok üzgündü sesinden anladım bi daha ki adetle görüşmeye gidicem ama hiç umudum yok benim nasıl olacak bilmiyorum sana da çok üzüldüm ama bakarsın bi daha ki sefere aynı anda pozitif sonuç alırız haaa ne dersin
amin amin amin canım,
bi bakarsın bu arada kendiliğinden hamiş kalırız. O kadar umutsuzumki artık yazarken bile inanmıyorum aslında
bende 30 oluyorum canım, 4 yıldır evliyiz, bütün arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştı, 2.leri yapıyorlar.
Her akraba ve arkadaşla görüşmemizde konu sadece bu, siz ne zaman bebek yapacaksınız.
En kötüsüde bu belirsizlik zaten, ne zaman bebeğimizin geleceğini bilmemek içimi acıtıyor.
Benimde piskolojik desteğe ihtiyacım var galiba.
benim bu trnsfer edilenlerde 5.gün embriyosuydu blastokist e gidiyor dediler inşallah olur benim başka dondurulmuşum kalmadı bu kezde olmazsa birdaha bir yıl sonra kredi borcumuz bitince tekrar deniyebilicez inşallah bana tutunurlar
sorma canım yaaaa benim de sanki inadıma gibi etrafımdaki herkez bikaç ay arayla doğurdu hepside en yakınlarım çok özeniyorum seni çok ama çok iyi anlıyorum ama allahtan eşimden yana çok ama çok şanslıyım en büyük destek ondan geliyo çok harika bi eşim var eşimin ailesi olsun akrabaları olsun hepsi çok anlayışlılar tam destekler bize çok memnunum hepsinden ya tersi olsaydı napardım bunları düşünüp şükrediyorum sen de atlatıcan canım bunları bak görürsün hepsi geçecek inşallah en büyük ilaç zaman nooluurrsun çok yıprtma kendini canım öptüm
Bugün 10. ve asıl test günüm, akşam takrar kan vericem. Hiç ama hiç umudum yok ama Allah’tan bir mucize diliyorum sadece.
elizcim benim sonucum 1.20 çıktı tekrarlamama bile gerek görmedi doktorum adetim başladı zaten hemen testin arkasından artık bidaha ki adetimin 2.günü gidicez görüşmeye 3 tane dondurulmuşumuz var belki onlar tutunuz bana bakalım :
canlarim moralinizi bozmayan arkadaslarim rabbim buyuk sonucta deneye deneye bebislerimize kavusacaz insallah yeterki saglik olsun bak benimde 3 basarisiz denemem oldu ama ben yilmiycam ayin 30 yine start vericez korkuyorum ama hersey bebeklerimizi kucgimiza almak icin rabbim yardicimiz olsun insallah,sizlerde moralinizi bozmayin hamileliyi yakalamayan arkadaslarim testlerini bekleyen arkadaslarim hersey hakkiniza hayirli olur insallah opuyorum hepinizimoral bozmak yokk hadi bakimmmm
bende ayin 30 da laparskopi yapilacak bakalim banada sans dileyin boyle birsey ilk defa gelicek basima nasil olucak bilmiyoruumm
canlarım benim de pazar günü transferimin 8. günüydü eşimin ısrarı üzerine akşam 6 da kan verdik 8 de de negatif sonucumuzu aldık gece 11 de de adetim başladı bu 3. denememizdi çok etkilendik eşimde bende birbirimize sarılarak ağladık çok zor elizcim ve diğer arkadaşlarım hepimize allah sabır versin kendimizi bian evvel toplamamız lazım QUOTE]
canım ne için yapılacak laparoskopi ben de 4 şubatta histereskopi ile rahmimden polip aldırdım tüp bebek tedavisine başlamadan yaptı dr um çünkü embriyonun rahme tutunmasını engelleyebilir dedi aldırdık ama gene de tutunmadılar
Canım inanamıyorum, baştan sona herşeyimiz aynı gitti, aynı saatte sonucu alıp yıkılmışız. Benim ilk denememdi, çok çok ağladım, mahvoldum, bütün gece uyumadım, sabah şiş gözlerle işe geldim, gözlerim dolu dolu çalıştım. Allah beterinden saklasın ama böyle bir acı hiç yaşamamıştım. İçim acıdı resmen 
Bende seni merak ederken aldığım habere bak, senin adınada çok üzüldüm şimdi 
Bana doktorum erken yaptığım için kızdı, bugün tekrarlamamı istedi, geç tutunma olabilir dedi. Benim de hiç umudum yok ama gene de bugün tekrar kan vericem.
Benim dondurulmuşum da yok, hiç umudum ve takadim yok anlayacağın. Bi daha ne zaman cesaret ederim bilemiyorum. Bir de çalışırken çok zor, izin almalar çok stresli en çok o kısmı beni ürkütüyor.
elizim valla ben de çok kötü oldum hatta eşim beni öle ağlarken görünce çok korktu psikoloğa gidelim dedi şuanda bile ağlıyorum yaşım 34 oldu 3 negatif sonuç. dr um aradı dün öğlende o da çok üzgündü sesinden anladım bi daha ki adetle görüşmeye gidicem ama hiç umudum yok benim nasıl olacak bilmiyorum sana da çok üzüldüm ama bakarsın bi daha ki sefere aynı anda pozitif sonuç alırız haaa ne dersin
canim benim birseymi var diye bakilacakmis cunki bnim 3 basarisiz denemem vardi simdi 4cuye basliycaz yani arastirma yapicaklarmis korkuyorumda tabii nasil olucak diye insallah kolay gecer,seninki nasil oldu nasil alindi biraz anlatirmisin ?
eliz81,bebekdls inanın çok üzüldüm ne diycemi bilemiyorum bu negatif sonuçlar beni mafetti bugün benimde artık hiç umudum kalmadı Allah sabır versinQUOTE]
anladım toanacım benimde 3.denemem pazar günü negatifle sonuçlandı bizde 4 .denememize başlıcaz dondurulmuşla bu sefer canım benim adetim biter bitmez yapıldı genel anestezi ile uyuyup uyanmam 1 saat bile sürmedi hem teşhis hem tedavi amaçla yapıldı ofis histereskopi deniliyo ayıldıktan sonra yarım saat yattım hemen çıktım sonrasında adet sancısı gibi sancım oldu o kadar sonucu da patolojiye gidiyo benim temiz çıktı çok şükür öle işte canım aynı yumurta toplama işlemi gibi ama senin ki biraz farklı sanırım göbekten delikle girilecek diyebiliyorum belki sen 1 gece yatabilirsin ama hiç korkmana gerek yok
canım sağol aslında sonucumu yazmak yazmamak arasında kararsız kaldım sonucunu bekleyen arkadaşlarımıza moral bozukluğu olmasını istemedim ama çok kötü oldum içim sıkıldı buradan güç alıyorum ben napalım kader böleymiş sendemi negatif sonuç aldın canım yaaa valla kim ne yaptı hatırlıyamıyoruım şuanda kafam aptal gibi
ahh canım o ağrılar normal merak etme hem biliyomusun dondurulmuşlarla şansımız daha yüksekmiş çünkü daha gelişmiş oluyolar hücre sayısı bakımından biz 5.gün dondurduk yaniii blastosist oldular artık embriyo evresini geçtiler inş senin olumlu olur artık senin içinde dua edicem sen bakma bize sakın bizden etkilenme tamam mı canım daha çok yeni üzüntümüz geçecek bunlar bugün daha iyiyim ben sana bol şanslar canım benim
ben aralıkta ilk denememi yaptım negatifle sonuçlandı şimdi donmuşlarla denedik bugün transferimin 7. günü am yarın mens günüm ve karnım ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum....
amin amin amin canım,
bi bakarsın bu arada kendiliğinden hamiş kalırız. O kadar umutsuzumki artık yazarken bile inanmıyorum aslında
bende 30 oluyorum canım, 4 yıldır evliyiz, bütün arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştı, 2.leri yapıyorlar.
Her akraba ve arkadaşla görüşmemizde konu sadece bu, siz ne zaman bebek yapacaksınız.
En kötüsüde bu belirsizlik zaten, ne zaman bebeğimizin geleceğini bilmemek içimi acıtıyor.
Benimde piskolojik desteğe ihtiyacım var galiba.
sorma canım yaaaa benim de sanki inadıma gibi etrafımdaki herkez bikaç ay arayla doğurdu hepside en yakınlarım çok özeniyorum seni çok ama çok iyi anlıyorum ama allahtan eşimden yana çok ama çok şanslıyım en büyük destek ondan geliyo çok harika bi eşim var eşimin ailesi olsun akrabaları olsun hepsi çok anlayışlılar tam destekler bize çok memnunum hepsinden ya tersi olsaydı napardım bunları düşünüp şükrediyorum sen de atlatıcan canım bunları bak görürsün hepsi geçecek inşallah en büyük ilaç zaman nooluurrsun çok yıprtma kendini canım öptüm
benim bu trnsfer edilenlerde 5.gün embriyosuydu blastokist e gidiyor dediler inşallah olur benim başka dondurulmuşum kalmadı bu kezde olmazsa birdaha bir yıl sonra kredi borcumuz bitince tekrar deniyebilicez inşallah bana tutunurlar
aminnnnnnnn canım benim de öle 5.gün embriyosu bakalım artık
ben çıkıyorum arkadaşlar hepiniz için dua ediyorum elimden geldiği kadar iyi akşamlar
Benim eşimde öyle, çok şükür bu bakımdan çok şanslıyız. Eksiklerime üzülmek yerine sahip olduklarıma şükretmeyi öğrenmem lazım.
kızlar ne güzel konuşmusunuz
kızlar ben bu topik açıldığından bu yana buradayımvede oldukça eskiyim bir çok kişi benim hikayemi bilir:44::44:
ben 35 yaşımdayım5 kez tüp bebek denemişliğim var bu denmelerimde sadece 2 defa transfer oldu diğer 3 denemem iptal oldu evliğimde hiç korunmadım :26::26: ilk ay eşimde sorun olduğu için doğal yoldan çocuk sahibi olmayacağımız öğrendik veee tedavilerimiz başladık ilk tedavimiz yarım kaldığında allahım öleceğimi sandım rabbim düşmanıma ble yaşatma dedim :26::26: hayatımda hiç bilmediğim bir şeydi:26::26: ama ölmedim :44::44: sonrasın tekrar denedim negatif aldım sonra tekrar yine iptal sonra tekrar negati veeee son dememde yine iptal
yaşım imkanım elveridiği kadar deneğimi düşündüm :26::26:ve eşimle konuşup son kez deneyip bırakmaya karar verdikbu yıl gittiğim merkez bize çok fazla umut vermesede bazı testler önerdi bunları yaptır gel dedi eşimdende hormon testleri istedi :26::26:biz eşime hormon testleri yaptırdık ve prolaktini çok yüksek çıktı dr rica edip mr çektirdik ve eşimin beyninde 5 cm lik bir kist olduğunu öğrendik gittiğim her dr(en az 10 dr gittik) hemen ameliyat olmassa ölür dedi ve bir prof bulduk 10.000 tl verdik(bu bizim tüp bebk için toparladığımız paraydı) bu ameliyatı yapması için ve yaptı sonucunda her şeye hazırla kendi demişti dr (ölüm felçlik körlük) çok şükür hiç biriside olmadı inşş bundan sonra daha iyi olcak en azından böyle olması için dua ediyorum şimdi diyeceksinizki neden anlatın bunları:26::26: kızlar tedavilerden negatif almak elbette kötü zor bir şey ama he rşeyin sonu değil:44::44: tedavi olabiliyorsanız yumurtanız oluyorsa döleniyorsa bunları donduracak kadar oluyorsa çok şansılısnız ......... her zaman bir umut vardır
negatif alırken bir gün inşşş pozitifde alırsınız
ben asla ama asla infertilite olduğumuza dua edeceğimi düşünmezdim ama infertilite yüzünden eşimin hayatı kurtulduallahım kimseye yaşatmasın inşşşşşş
elbette bir bebğimiz olmasınıda çok istiyorumama eşim varsa yanımda işte o zaman bebeğim le mutlu olurum aile oluruz
kızlar elimizdekilerin kıymetin bilelelimm sağlık huzur iyi eş ve rabbim inşşş bütün bunalrın içine bebkte nasip etsinüzülün elbette elbette ağlayın ama halinize halimize şükür ederlimm rabbim bu günümüzü artamasın
NEGATİFLE sonuçlanan herkese Allah sabır versin inşalllah tedavi gerektirmeden hamile kalırızz....
yeteeeerrr cim sen nereye karar verdin tüp için nisanda bende yaptırıcam karar veremedim eşim ilk gittiğimiz dr. gidelim artık biizi tanıyo deyip duruyo.........
meraba
buraya yazmıştım tüp bebek tedavisine başladım diye.
bugun yumurtalar toplandı ve 14 tane yumurta toplanmış
bu rakam normalmi acaba?
yarın arayııp döllenme olup olmadığını haber verecekler inş. olur :18:
bide bana 15 günlük iğne jel hap falan verdiler
iğneden zaten iyice tırstım ama yine görünce çok korktum günde bi tane sanırım progestan.
sizede verdilermi
cevap yazarsanız seviniirm.
meraba
bu rakam normalmi acaba?
iğneden zaten iyice tırstım ama yine görünce çok korktum günde bi tane sanırım progestan.
sizede verdilermi
Kızlar çok üzgünüm değerm 2.0 çıktı hamile değilim anlıcanız doktorumu aradım söledm kanaman varmı diye sordu yok diyince vajinal jele devam et bakalım bir kaç günde görüşme halinde olalım dedi çok üzgünm şaşkınm çok ümitlydm ama olmadı bu arada solo kasığımda frelaket batma var bu nedendr anlamdm hiç adet bolcağım zamn böle olmazdım doktor öle dedi yha küçükte olsa bi ümidim var sanki innmk istemiorum bebeğimn bana tutunmadığına offffffffff içmm acıo sanıırım ben annelk duygusu tadamıcmmmmmmmmmm
Pazar günü transfer sonrası 8. Günümdü, 5. Gün embriyosu transfer edildiği için test günümü beklemedim ve kanda negatif sonucu aldım 
İlk denememdi, dünya başıma yıkıldı, bütün gece uyuyamadım, dün işe başladım, hala gözlerim dolu dolu.
Doktorum erken yaptığımı söyledi ve bana kızdı. Bugün testi tekrarlayacağım. Hiç umudum yok, sadece tastiklemek için işte.
Bu arada hala iğnelerimi olmaya devam ediyorum, en acısıda bu işte.
Bebeğimden bana iğne morlukları kaldı 
Kızlar, 8. Gün kanda negatif alıp sonra yükselen var mı aranız da?
Hayal kuruyorum dimi?
canlarım benim de pazar günü transferimin 8. günüydü eşimin ısrarı üzerine akşam 6 da kan verdik 8 de de negatif sonucumuzu aldık gece 11 de de adetim başladı bu 3. denememizdi çok etkilendik eşimde bende birbirimize sarılarak ağladık çok zor elizcim ve diğer arkadaşlarım hepimize allah sabır versin kendimizi bian evvel toplamamız lazım
canlarımm uuzlmeyin desemde biliyorumki bunu ben bile başaramıyorumm uzuleceksiniz ama yılmak yokk allahım verecek inşallah...bu sıkıntılar gidecek yerlerine sıcacık gulumsemeler gelecek bebislerimizden...iste o gunleri rabbim bize yasattıgında tum bu sıkıntılar gidecek...elizcim benim sonucum 1.20 çıktı tekrarlamama bile gerek görmedi doktorum adetim başladı zaten hemen testin arkasından artık bidaha ki adetimin 2.günü gidicez görüşmeye 3 tane dondurulmuşumuz var belki onlar tutunuz bana bakalım :26::26:
canım arkadasım olmustu zor bir oerasyon degılmıs korkma sakın 1 gun felan hastanede kalıyorsun insallah bir sorun cıkmazbende ayin 30 da laparskopi yapilacak bakalim banada sans dileyin boyle birsey ilk defa gelicek basima nasil olucak bilmiyoruumm
meraba
bu rakam normalmi acaba?
sizede verdilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?