Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara

kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara
Sonucunu negatif alan arkadaşlarım üzülmeyin diyemiyorum çünkü bende şubatta aldım bu sonucu ve hala etkisindeyim.Ama zaman herşeyin ilecı ve daha az acı veriyo sadece.Daha az düşünmeye çalışın.Birileriyle paylaşın üzüntünüz yada benim gibi eşinizden başka kimse yoksa paylaşabileceğiiniz bol bol yazın ben içimi döküyorum kağıda sonra atıyorum.Bu arada benimde eltimin şimdi bebeği olcak 1 ay sonra.Biz aynı binadayız ve onu gördükce çok etkileniyorum kayınvalidem aryık onlaa ilgilenir bende içim buruk onları izlerim.Ama hayat devam ediyo ve bu hayat bizim herşer 1 kere yaşanır o nedenle bazı şeyleri görmeyin duymayın siz sadece kendinizi düşünün.eşinizle birlikte sağlıklıysanız boşverin gerisini.Hayat bizim sabrımızı ölçüyor o nedenle ipin ucunu salınn gitsinnnn yoksa kafada 40 tilki dolanıp durur anam.

yeeterim canim benim rabbim bu cektiklerinizin mukafatini vericek insallah tabiki en basta saglik sonra tatli eslerimiz sonrada rabbim mahrum etmeden bebislerimiz tatlim benim cok gecmis olsun
tOANA canım laproskopiyi niçin çekiyolar duymuştum ama neden istiyolar merak ettim.Bizimde istememize gerek var mı acaba?Seninde inşallah kolaylıkla geçer ve tertemiz bi sonuç alırsınn

teşekür ederim Allah razı olsun isteyen herkese versin inş. ama iğneden çok tırsıyorum yaa:18:

senin hikayenide az çok okudum biliyorum arkadaşım
Allah seninde gönlüne göre versin inş. daha fazla aratmasın
hep diyoruz ya hakkımızda hayırlısı die
inş. Allahım bunu hakkımda hayırlı eylesin die dua ediyorum. yarın haber verecekler tekrar yazarım inş. güzel sonuçlar olur.

yeterimmm içimm titredi yazdıklarını okurkennn
allahımm şer verirken bile içinde hayır oluyorrr
belki bunu ozaman anlamasak bilee
zamanı gelince dışarıdan bakıncaaa nekadar dogru oldugunu görüyoruzzz
allahımmm bu sıkıntıyı size yaşattı ama eşinin ameliyatı vesile olurda bebişinize kavuşursunuzz
bende topikte hamile haberi duyunca çok sevinirdimmm
ama bitarafımda hep buruk kalmıştııı
benim yok diyeee
allah nasip edince oluyor canımm
biliyorumkiii sana ve tüm isteyenlere nasip edecekk ben buna inanıyorummm

rakam gayet iyi
benimde 14tane yumurtam toplanmıştıı
5tanesi döllenmişti...
inşallahh güzell bişekilde döllenir ve tutunur sana sımsıkı

rakam gayet iyi
benimde 14tane yumurtam toplanmıştıı
5tanesi döllenmişti...
inşallahh güzell bişekilde döllenir ve tutunur sana sımsıkı

peki sonuç ne oldu bide sizede iğne verdimi progestan iğnesi bide ilk tüpünmüydü bide nerde yaptırdın hangi hastane
çok soru sordum ama mazur görün çok merak ediyorum

peki sonuç ne oldu bide sizede iğne verdimi progestan iğnesi bide ilk tüpünmüydü bide nerde yaptırdın hangi hastane
çok soru sordum ama mazur görün çok merak ediyorum

sonuçmu şuan çok şükür hamileyimm
5yıllık evliyim ilk tüpdenemem
ankarada maya tüp bebekte yaptırdımm
progestan hap verdii ve hala kullanmaktayım 2gün sonra kullanmıycamm
3aylık hamileyimm ve transferden buyana kullanıyorum hemde günde 6tane

taabiki sorr merak ettigin ne varsaa

bende 5 yıllık evliyim ilk denemem ben istanbuldayım bna hap yerine iğne verdi yaa
tutarsa yine devam etttirebilir dr dediler ona bağlıymış
yaşın kaç ben 22
erken yaşta tutması daha yüksek ihtimal diyorlar ama fazlada umutlanmak istemiyorum.

bide transferden sonra sürekli dinlendinmi yoksa normal hayatına gerimi döndün

cevapladığın için teşekkür ederim arkadaşım

evet canım hayırlısı hakımızda
rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşşşş

zambak ben kızları ouyunca içimden geçenlerin bir kısmını yazdım
birde şunu çom iyianladım öğrendimki sağlık olmassa hiç bir şey olmaz eşlerimiz yanımızda değilse huzurmuz yoksa yediğimiz yemeğin bile tadı olmuyor ben eşimin rahatsızlığını öğrendikten sonra eşimi kaybetme korkusu sardı beni ve hala atlatamadım bunun korkusu bile çok kötü kızlar rabbim böyle şeyler yaşatmasın kimseye tedaviler oldukça imkan çerçevesinde inşş beiş sahibi olunur ama ya eşlerimize bir şey olursa ALLAH KORUSUN düşüncesi bile çok kötü

26yaşındayım ben

ignede etkili olur canını sıkma bazılarına jel veriyor dr.lar

belki inanmazsın ama transferim oldu 3saat merkezde yattım kalk git diyen olmadıı daha yatsaydınız dediler
sonra yarınsı gün evime gelmek zorundaydım ve 4buçuk saatlik yol geldikk
arabada uzanmadım bile
transferden sonraki 4.gün 3katlı merdiven çıktım
daha sonraki gün 5katlı merdiven çıktım
yani anlayacagın hareketliydi ama onun dışındaki evde kaldıgım zamanlarda hep yattım
agır iş yapmadım
her yattıgımda bacaklarımın altına yastık koydumm

böyle canım
inşallah sende pozitif sonucu alırsınnn

teşekür ederim canım inşşşşşşşşşşşş

canımm benimm ilk önce saglık derler yaaa nekadar dogruu
allahh kimseyi sevdiginden ayırmasınn....

Allah yardımcın olsun, zorluklarının mükafatını versin, tevekkülünün neticesi hep iyi olsun inşallah
bak sen de demişsin vardır her şerde bi hayır Allah SEVDİĞİNİ bağışlamış sana meyvesini de alacaksın en kısa zamanda inşallah

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsnızı

canım sağol canım be sizlerin yüreğini seviyorum yüreğine sağlık

canım hayatında baya zor zamanlar olmuş ve çok güçlü bi kadınmışsın bunun üstüne Rabbim bide bebiş verir sana inş.

arkadaşlar baby2435 de dün sonucunu alacaktı fakat cevabını hiç göremedim ne olduğunu bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…