Sonucunu negatif alan arkadaşlarım üzülmeyin diyemiyorum çünkü bende şubatta aldım bu sonucu ve hala etkisindeyim.Ama zaman herşeyin ilecı ve daha az acı veriyo sadece.Daha az düşünmeye çalışın.Birileriyle paylaşın üzüntünüz yada benim gibi eşinizden başka kimse yoksa paylaşabileceğiiniz bol bol yazın ben içimi döküyorum kağıda sonra atıyorum.Bu arada benimde eltimin şimdi bebeği olcak 1 ay sonra.Biz aynı binadayız ve onu gördükce çok etkileniyorum kayınvalidem aryık onlaa ilgilenir bende içim buruk onları izlerim.Ama hayat devam ediyo ve bu hayat bizim herşer 1 kere yaşanır o nedenle bazı şeyleri görmeyin duymayın siz sadece kendinizi düşünün.eşinizle birlikte sağlıklıysanız boşverin gerisini.Hayat bizim sabrımızı ölçüyor o nedenle ipin ucunu salınn gitsinnnn yoksa kafada 40 tilki dolanıp durur anam.kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara
tOANA canım laproskopiyi niçin çekiyolar duymuştum ama neden istiyolar merak ettim.Bizimde istememize gerek var mı acaba?Seninde inşallah kolaylıkla geçer ve tertemiz bi sonuç alırsınnyeeterim canim benim rabbim bu cektiklerinizin mukafatini vericek insallah tabiki en basta saglik sonra tatli eslerimiz sonrada rabbim mahrum etmeden bebislerimiz tatlim benim cok gecmis olsun
teşekür ederim Allah razı olsun isteyen herkese versin inş. ama iğneden çok tırsıyorum yaa:18:canım maşallah gayet güzel çok yumurtan olmuş sağlıklı sağlıklı döllenir güzel güzel bölünürler inşallahh.jel haplara ve iğnelere gelince canım bende kullandım hepsi bebeğimiz için sonuçta tüm tedbirleri almış drun çok güzel inşallah güzel haberlerde verirsin burdan hayırlı olsun tedavin
canım harıyılı olsun tedavin evet yumurta sayın gayet iyi inşşşdölenmede güzel olur vesana sımsıkı tutunur seni anne yapar
canım elbette bu iğne ler ve jeller veriliyor korkmayacksın kulanacaksın
HERŞEY BEBİŞ İÇİN
kızlar ne güzel konuşmusunuz
kızlar ben bu topik açıldığından bu yana buradayımvede oldukça eskiyim bir çok kişi benim hikayemi bilir:44::44:
ben 35 yaşımdayım5 kez tüp bebek denemişliğim var bu denmelerimde sadece 2 defa transfer oldu diğer 3 denemem iptal oldu evliğimde hiç korunmadım :26::26: ilk ay eşimde sorun olduğu için doğal yoldan çocuk sahibi olmayacağımız öğrendik veee tedavilerimiz başladık ilk tedavimiz yarım kaldığında allahım öleceğimi sandım rabbim düşmanıma ble yaşatma dedim :26::26: hayatımda hiç bilmediğim bir şeydi:26::26: ama ölmedim :44::44: sonrasın tekrar denedim negatif aldım sonra tekrar yine iptal sonra tekrar negati veeee son dememde yine iptal
yaşım imkanım elveridiği kadar deneğimi düşündüm :26::26:ve eşimle konuşup son kez deneyip bırakmaya karar verdikbu yıl gittiğim merkez bize çok fazla umut vermesede bazı testler önerdi bunları yaptır gel dedi eşimdende hormon testleri istedi :26::26:biz eşime hormon testleri yaptırdık ve prolaktini çok yüksek çıktı dr rica edip mr çektirdik ve eşimin beyninde 5 cm lik bir kist olduğunu öğrendik gittiğim her dr(en az 10 dr gittik) hemen ameliyat olmassa ölür dedi ve bir prof bulduk 10.000 tl verdik(bu bizim tüp bebk için toparladığımız paraydı) bu ameliyatı yapması için ve yaptı sonucunda her şeye hazırla kendi demişti dr (ölüm felçlik körlük) çok şükür hiç biriside olmadı inşş bundan sonra daha iyi olcak en azından böyle olması için dua ediyorum şimdi diyeceksinizki neden anlatın bunları:26::26: kızlar tedavilerden negatif almak elbette kötü zor bir şey ama he rşeyin sonu değil:44::44: tedavi olabiliyorsanız yumurtanız oluyorsa döleniyorsa bunları donduracak kadar oluyorsa çok şansılısnız ......... her zaman bir umut vardır
negatif alırken bir gün inşşş pozitifde alırsınız
ben asla ama asla infertilite olduğumuza dua edeceğimi düşünmezdim ama infertilite yüzünden eşimin hayatı kurtulduallahım kimseye yaşatmasın inşşşşşş
elbette bir bebğimiz olmasınıda çok istiyorumama eşim varsa yanımda işte o zaman bebeğim le mutlu olurum aile oluruz
kızlar elimizdekilerin kıymetin bilelelimm sağlık huzur iyi eş ve rabbim inşşş bütün bunalrın içine bebkte nasip etsinüzülün elbette elbette ağlayın ama halinize halimize şükür ederlimm rabbim bu günümüzü artamasın
meraba
buraya yazmıştım tüp bebek tedavisine başladım diye.
bugun yumurtalar toplandı ve 14 tane yumurta toplanmış
bu rakam normalmi acaba?
yarın arayııp döllenme olup olmadığını haber verecekler inş. olur :18:
bide bana 15 günlük iğne jel hap falan verdiler
iğneden zaten iyice tırstım ama yine görünce çok korktum günde bi tane sanırım progestan.
sizede verdilermi
cevap yazarsanız seviniirm.
rakam gayet iyi
benimde 14tane yumurtam toplanmıştıı
5tanesi döllenmişti...
inşallahh güzell bişekilde döllenir ve tutunur sana sımsıkı
peki sonuç ne oldu bide sizede iğne verdimi progestan iğnesi bide ilk tüpünmüydü bide nerde yaptırdın hangi hastane
çok soru sordum ama mazur görün çok merak ediyorum
sonuçmu şuan çok şükür hamileyimm
5yıllık evliyim ilk tüpdenemem
ankarada maya tüp bebekte yaptırdımm
progestan hap verdii ve hala kullanmaktayım 2gün sonra kullanmıycamm
3aylık hamileyimm ve transferden buyana kullanıyorum hemde günde 6tane
taabiki sorr merak ettigin ne varsaa
evet canım hayırlısı hakımızdateşekür ederim Allah razı olsun isteyen herkese versin inş. ama iğneden çok tırsıyorum yaa:18:
senin hikayenide az çok okudum biliyorum arkadaşım
Allah seninde gönlüne göre versin inş. daha fazla aratmasın
hep diyoruz ya hakkımızda hayırlısı die
inş. Allahım bunu hakkımda hayırlı eylesin die dua ediyorum. yarın haber verecekler tekrar yazarım inş. güzel sonuçlar olur.
yeterimmm içimm titredi yazdıklarını okurkennn
allahımm şer verirken bile içinde hayır oluyorrr
belki bunu ozaman anlamasak bilee
zamanı gelince dışarıdan bakıncaaa nekadar dogru oldugunu görüyoruzzz
allahımmm bu sıkıntıyı size yaşattı ama eşinin ameliyatı vesile olurda bebişinize kavuşursunuzz
bende topikte hamile haberi duyunca çok sevinirdimmm
ama bitarafımda hep buruk kalmıştııı
benim yok diyeee
allah nasip edince oluyor canımm
biliyorumkiii sana ve tüm isteyenlere nasip edecekk ben buna inanıyorummm
bende 5 yıllık evliyim ilk denemem ben istanbuldayım bna hap yerine iğne verdi yaa
tutarsa yine devam etttirebilir dr dediler ona bağlıymış
yaşın kaç ben 22
erken yaşta tutması daha yüksek ihtimal diyorlar ama fazlada umutlanmak istemiyorum.
bide transferden sonra sürekli dinlendinmi yoksa normal hayatına gerimi döndün
cevapladığın için teşekkür ederim arkadaşım
canlarımm uuzlmeyin desemde biliyorumki bunu ben bile başaramıyorumm uzuleceksiniz ama yılmak yokk allahım verecek inşallah...bu sıkıntılar gidecek yerlerine sıcacık gulumsemeler gelecek bebislerimizden...iste o gunleri rabbim bize yasattıgında tum bu sıkıntılar gidecek...
canım arkadasım olmustu zor bir oerasyon degılmıs korkma sakın 1 gun felan hastanede kalıyorsun insallah bir sorun cıkmaz
yetercimm canımmm bennimmm cok guzel anlatmısın rabbim tum sıkıntılarını ınsallah kendiligınden gelen bir bebişle taclandırır annelik sana yakısırrr insallahhh
hayırlısı olsunn insallah ıyı sonuclarlaa
evet canım hayırlısı hakımızda
rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşşşş
zambak ben kızları ouyunca içimden geçenlerin bir kısmını yazdım
birde şunu çom iyianladım öğrendimki sağlık olmassa hiç bir şey olmaz eşlerimiz yanımızda değilse huzurmuz yoksa yediğimiz yemeğin bile tadı olmuyor ben eşimin rahatsızlığını öğrendikten sonra eşimi kaybetme korkusu sardı beni ve hala atlatamadım bunun korkusu bile çok kötü kızlar rabbim böyle şeyler yaşatmasın kimseye tedaviler oldukça imkan çerçevesinde inşş beiş sahibi olunur ama ya eşlerimize bir şey olursa ALLAH KORUSUN düşüncesi bile çok kötü
canımm benimm ilk önce saglık derler yaaa nekadar dogruu
allahh kimseyi sevdiginden ayırmasınn....
Allah yardımcın olsun, zorluklarının mükafatını versin, tevekkülünün neticesi hep iyi olsun inşallah
bak sen de demişsin vardır her şerde bi hayır Allah SEVDİĞİNİ bağışlamış sana meyvesini de alacaksın en kısa zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?