meraba
buraya yazmıştım tüp bebek tedavisine başladım diye.
bugun yumurtalar toplandı ve 14 tane yumurta toplanmış
bu rakam normalmi acaba?
yarın arayııp döllenme olup olmadığını haber verecekler inş. olur :18:
bide bana 15 günlük iğne jel hap falan verdiler
iğneden zaten iyice tırstım ama yine görünce çok korktum günde bi tane sanırım progestan.
sizede verdilermi
cevap yazarsanız seviniirm.
canlarım benim de pazar günü transferimin 8. günüydü eşimin ısrarı üzerine akşam 6 da kan verdik 8 de de negatif sonucumuzu aldık gece 11 de de adetim başladı bu 3. denememizdi çok etkilendik eşimde bende birbirimize sarılarak ağladık çok zor elizcim ve diğer arkadaşlarım hepimize allah sabır versin kendimizi bian evvel toplamamız lazım QUOTE]
cnm bnde dün negatif sonucumu aldım ewt ççok yıkıcı bi süreç normlde bnm adetm hep geckir ilk tedavmdede böle olmuştu tahlilimi yaptırıyorum akşamı hastalanıyorum n ormlde beklesm gelmz son bi umudum vardı oda kaybldu anlıccğn sende bnm gibi olmuşsn olsn ne yapalım senn dondurulmuş faln varmı yoksa yenidenmi başlıcn cnm ne kdr zor allahım az buz para diil insn nasıl toprrlıcğını şaşırıo ilkini biz karşılamıştık negtfle sonçlnmıştı 2. bnm için uzk bi hayldi ama bi baktm annmn armağanydı ama olmadı buda negatif oldu 3.şimdi allah kerimm bakalım baya bi beklemde kalcz buda bni çk üzüo ama hayırlısı bakalım
kızlar ne güzel konuşmusunuz
kızlar ben bu topik açıldığından bu yana buradayımvede oldukça eskiyim bir çok kişi benim hikayemi bilir:44::44:
ben 35 yaşımdayım5 kez tüp bebek denemişliğim var bu denmelerimde sadece 2 defa transfer oldu diğer 3 denemem iptal oldu evliğimde hiç korunmadım :26::26: ilk ay eşimde sorun olduğu için doğal yoldan çocuk sahibi olmayacağımız öğrendik veee tedavilerimiz başladık ilk tedavimiz yarım kaldığında allahım öleceğimi sandım rabbim düşmanıma ble yaşatma dedim :26::26: hayatımda hiç bilmediğim bir şeydi:26::26: ama ölmedim :44::44: sonrasın tekrar denedim negatif aldım sonra tekrar yine iptal sonra tekrar negati veeee son dememde yine iptal
yaşım imkanım elveridiği kadar deneğimi düşündüm :26::26:ve eşimle konuşup son kez deneyip bırakmaya karar verdikbu yıl gittiğim merkez bize çok fazla umut vermesede bazı testler önerdi bunları yaptır gel dedi eşimdende hormon testleri istedi :26::26:biz eşime hormon testleri yaptırdık ve prolaktini çok yüksek çıktı dr rica edip mr çektirdik ve eşimin beyninde 5 cm lik bir kist olduğunu öğrendik gittiğim her dr(en az 10 dr gittik) hemen ameliyat olmassa ölür dedi ve bir prof bulduk 10.000 tl verdik(bu bizim tüp bebk için toparladığımız paraydı) bu ameliyatı yapması için ve yaptı sonucunda her şeye hazırla kendi demişti dr (ölüm felçlik körlük) çok şükür hiç biriside olmadı inşş bundan sonra daha iyi olcak en azından böyle olması için dua ediyorum şimdi diyeceksinizki neden anlatın bunları:26::26: kızlar tedavilerden negatif almak elbette kötü zor bir şey ama he rşeyin sonu değil:44::44: tedavi olabiliyorsanız yumurtanız oluyorsa döleniyorsa bunları donduracak kadar oluyorsa çok şansılısnız ......... her zaman bir umut vardır
negatif alırken bir gün inşşş pozitifde alırsınız
ben asla ama asla infertilite olduğumuza dua edeceğimi düşünmezdim ama infertilite yüzünden eşimin hayatı kurtulduallahım kimseye yaşatmasın inşşşşşş
elbette bir bebğimiz olmasınıda çok istiyorumama eşim varsa yanımda işte o zaman bebeğim le mutlu olurum aile oluruz
kızlar elimizdekilerin kıymetin bilelelimm sağlık huzur iyi eş ve rabbim inşşş bütün bunalrın içine bebkte nasip etsinüzülün elbette elbette ağlayın ama halinize halimize şükür ederlimm rabbim bu günümüzü artamasın
cnm bnm yaşadıklrn koly şeyler değilmiş gçmş olsn bende dündn beri kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ez azndn sğlığmz yernde mutluyuz diorum ne yapalım ama atlatmk gerçn çok zor bn şuan bidaha tedaviye başlamqaya korkuyorum mesala yine aynı sonçlnr die belki zamnla bu fkrm gider ki inş öle olur bu fikrle bşlasmda olmz zate bakalım c.tesi gidicz doktora neden kaynaklanıyor anlıyalım ben diorum yolculuk yapıorm acaba ondanmıkii nese bakalım görczz
canım bugün nasılsın
kızlar günaydın keyifler nasıl.....
arkadaşlar baby2435 de dün sonucunu alacaktı fakat cevabını hiç göremedim ne olduğunu bilen var mı
26yaşındayım ben
ignede etkili olur canını sıkma bazılarına jel veriyor dr.lar
belki inanmazsın ama transferim oldu 3saat merkezde yattım kalk git diyen olmadıı daha yatsaydınız dediler
sonra yarınsı gün evime gelmek zorundaydım ve 4buçuk saatlik yol geldikk
arabada uzanmadım bile
transferden sonraki 4.gün 3katlı merdiven çıktım
daha sonraki gün 5katlı merdiven çıktım
yani anlayacagın hareketliydi ama onun dışındaki evde kaldıgım zamanlarda hep yattım
agır iş yapmadım
her yattıgımda bacaklarımın altına yastık koydumm
böyle canım
inşallah sende pozitif sonucu alırsınnn
kızlar benim 8.günü idrar testi yptım negtifff
canım çook geçmiş olsun Allahı'ım işte herkezi bi dertle sınıyo inş. yeni tedavinde çocuğunu kucağına alman nasıp olur
saol canım bende hem jel hem iğne var vitamin bişiler falan doldurmuş:)
ben istanbulda tedavi görüyorum annemlerde kalıyorum ama kendi evim kocaelide transfer sonrası napcam bende onu düşünüyorm gitsem bi dert kalsam bi dert
kaç zmandırda burdayım bilmiyorm naparım
inş. dileyen herkes pozitif sonucu alır
kızlar mrb sizleri takip etmeye çalışıyorum çünkü bende tedaviye karar verme aşamasındayım dün gördüm kü bazı arkadaşlar negatif sonuçlar aldılar öncelikle onlara geçmiş olsun demek istiyorum ama arkadaşlar olaya hiç şu yönden bakdınız mı diyelim ki sonuç pozitif olsaydı ve benim ki gibi 2aylık ken kaybetseydiniz ne yapardınız? onu tarif edecek hiç bir kelime bulamıyorum sadece çıldırmışcasına agladıgıımı hatırlıyorum ve kürtajada öyle girdim çıkdım hala aglıyordum.........ama sonuç negatif olupda bir sonraki ay kendiliginden hamile kalma olasılıgı tüpbebek uygulamasında daha fazla oldugunu gördüm ama ben o şansımıda kaybetmişdim çünkü kürtaj olmuşdum kendimi toplamam tam 6 ayımı aldı çünkü kürtajımdan sonrada kanamalarım uzun bir zamam devam etdi BENCE HİİİİÇ ÜZÜLMEYİN BETERİN BETERİ VAR DİYE BOŞA DEMİYORLAR BEN İNANIYORUM Kİ BU NEGATİF SONUÇ ALAN ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ AYLAR HAMİLEYİM DİYE YAZACAKLAR BEN TÜM KALBİMLEDE BUNA İNANIYORUM
kızlar benim 8.günü idrar testi yptım negtifff
sagol canım çok dogru söylüyosun insanlar sevdikleriyle sınanırmış diye duymşdum görüyorum ki çok dogruymş inş. hepimiz tez vakitde hayırlı saglıklı bir şekilde kucagımıza alırz
canım malesef öyle ama bu günümüze çok şükürcanım hayatında baya zor zamanlar olmuş ve çok güçlü bi kadınmışsın bunun üstüne Rabbim bide bebiş verir sana inş.
cnm bnm benm yumurta sayın gayet gzl bnmde 15 yumurtam toplanmıştı 10 tanesi döllenmişti inş hayırlı sonuçlar olursnn iğnelere gelince canm iğneden geçtm kolumdn kan aldırrkn korkudan ölürdm ağlardım eşim hep tutartı ama yaşadıkça grdm onlr neki iğnelern stresi yetmzmiş gibi neler geçti başımda daha 20 yaşındayım ama 1 defa loporoskopi 1 defa açık amiliyat 1 defa tüp bağlatma amiliyatı rahim flimi birde 2 tüp bebek tedavisi ve bundaki iğneler bakalım daha bu hayatta daha neler gelick başımıza oyzdn sabrett takma kafana inş pozitif sonuucunu alırsnda bırak 3 ay devm et iğnene sonunu düşün cnm en azndnn ...
evet canım sağlımız yerinde eşlerimiz yanımızda tek eksiğimiz bebişlerimiz inşş rabbim nlarıda gönderecekcnm bnm yaşadıklrn koly şeyler değilmiş gçmş olsn bende dündn beri kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ez azndn sğlığmz yernde mutluyuz diorum ne yapalım ama atlatmk gerçn çok zor bn şuan bidaha tedaviye başlamqaya korkuyorum mesala yine aynı sonçlnr die belki zamnla bu fkrm gider ki inş öle olur bu fikrle bşlasmda olmz zate bakalım c.tesi gidicz doktora neden kaynaklanıyor anlıyalım ben diorum yolculuk yapıorm acaba ondanmıkii nese bakalım görczz
kızlar mrb sizleri takip etmeye çalışıyorum çünkü bende tedaviye karar verme aşamasındayım dün gördüm kü bazı arkadaşlar negatif sonuçlar aldılar öncelikle onlara geçmiş olsun demek istiyorum ama arkadaşlar olaya hiç şu yönden bakdınız mı diyelim ki sonuç pozitif olsaydı ve benim ki gibi 2aylık ken kaybetseydiniz ne yapardınız? onu tarif edecek hiç bir kelime bulamıyorum sadece çıldırmışcasına agladıgıımı hatırlıyorum ve kürtajada öyle girdim çıkdım hala aglıyordum.........ama sonuç negatif olupda bir sonraki ay kendiliginden hamile kalma olasılıgı tüpbebek uygulamasında daha fazla oldugunu gördüm ama ben o şansımıda kaybetmişdim çünkü kürtaj olmuşdum kendimi toplamam tam 6 ayımı aldı çünkü kürtajımdan sonrada kanamalarım uzun bir zamam devam etdi BENCE HİİİİÇ ÜZÜLMEYİN BETERİN BETERİ VAR DİYE BOŞA DEMİYORLAR BEN İNANIYORUM Kİ BU NEGATİF SONUÇ ALAN ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ AYLAR HAMİLEYİM DİYE YAZACAKLAR BEN TÜM KALBİMLEDE BUNA İNANIYORUM
inşşşşş rabbim en kısa zamanda hamişim demeyi nasip ettsin
kbr90
canım ben gölcükte yaptırdım aşılamalarımı.
tüpüde İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ nde yaptırıyorm
bende 5 yıllık evliiyim ve 22 yaşındayım hiç korunmadım. rahim filmi laparoskopi aşılamalar benimde başımdan geçti
dediğin gibi nelere dayandık bu iğneleremi dayanamıycaz
Allah hepimize sabır versin
inşallah pozitifi görürüz en yakın zamanda.
sen kocaelinin neresinde oturuyorsn?
bnde göllcükte cnm sen hangi dr ra gttn gölcükte:? bibakıosn tanıdıkfln çıkıyorzz:)
bu arada 14 yumurtamın 9 tanesi döllenmiş
bakalım yarın nasıl olcak
durumum iyimi sizce :26:
çok güzellllllllll
inşşşşşşşş kaliteli olurlarrrrr sonrada sana sımsıkı tutunurlar
bu arada 14 yumurtamın 9 tanesi döllenmiş
bakalım yarın nasıl olcak
durumum iyimi sizce :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?