inşallah canım yaa çok mutlu oldum bugun arayıp öle söylediklerinde
cook erken degimii canım kendini uzme bence cunku gec tutunma olabiliyorr insallah seni yanıltır bu idrar testikızlar benim 8.günü idrar testi yptım negtifff
bu arada 14 yumurtamın 9 tanesi döllenmiş
bakalım yarın nasıl olcak
durumum iyimi sizce :26:
inşallahhhhcook erken degimii canım kendini uzme bence cunku gec tutunma olabiliyorr insallah seni yanıltır bu idrar testi
cok ıyı masallahcanımm 9 tane hic fena bir rakam deil insallah seni anne yaparlarrr insallah
aminnn cümlemiz inş. bu duyguyu tadalımdaha güzel mutlu olcağın günleride görinşşş
maşallahh gayet güzell
inşallah 1.kalite olurlarr
inşallahhhh
aminnn cümlemiz inş. bu duyguyu tadalım
amin inşallaahh canım
bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim yarın yine arayıp söyleyecekler yazarım yine inş. böle ii gider
gölcükte Aile tıp merkezine gittim Faruk bey vardı.
ama ben gebzede oturuyorm canım
sen hangi dr gittin gölcükte:80:
günaydın kader arkadaşlarımbu gün benimde 8. günüm:18::18::18: ama bi umutsuzluk var içimde .Rabbim hayırlara vesile etsin.:92::92::92:
sizler nasılsınız bakalım
canlar bu arada bizde smyrana art da karar kıldık ama Allah'ım hayırlısını nasıp etsin bizi para kaynağı olarak değilde çocuk özlemiyle yanıp tutuşan biri gibi gören doktorların eline düşürsün Aminnn.
bu arada baby de smyrana da yaptırmıştı heralde ama malesef sonucunu burada bir türlü söylemedi. ekinbebek canım sen de mi smyrana da yaptırdın bu hafta sonu ön görüşme için gideceğiz bana ne tavsiye edersiniz.
yeteeeer ablacım ege hakkında çok olumsuz şeyler duydum ve eşimle biran önce bebek istiyoruz devlette prosüdürler uzun sürer diye smyrna da karar kıldık
ALLAH'IM ÇOCUK ÖZLEMİYLE YANIP TUTUŞTURAN BANADA BİR TANE VER DİYEN ELLERİ BOŞ ÇEVİRMESİN AMİİİİNNNNNNNNNNNN....
canım bende smyrna da yaptırdım birinci negatifti şimdi dondurulmuşlarla denedik sonuç bekliyorum..baby de smyrna da yaptırdı ikincisindende negatif sonuç aldı öyle işte sen bilirsin canımmm
2.sidemi negatif oldu baby nin ya ondan ben çok ümitliydim reglisi 4 gün geçikmişti inş. seninki pozitif olurda smyranaya giderken banada bi umut olursun
aynen canım benimde budün 9.günüm ama dediğin gibi bir umutsuzluktur gidiyor birde ben dün idrar testi yaptım negatif çıkınca iyice moralim bozuldu eşimde kızdı niye test yaptın diye ama ne yapıym birinci negatif olunca öyle işte senin kaçıncı denemen canım....
kızlarr ne umutsuzluğu bak böyle derseniz başlamm heaa
inşallah canım beninde reglim gecikti ama ilaçlardan olabiliyormuş inşallah senin ilk denemende tutar canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?