Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar benim 8.günü idrar testi yptım negtifff
cook erken degimii canım kendini uzme bence cunku gec tutunma olabiliyorr insallah seni yanıltır bu idrar testi

bu arada 14 yumurtamın 9 tanesi döllenmiş
bakalım yarın nasıl olcak

durumum iyimi sizce :26:

cok ıyı masallah canımm 9 tane hic fena bir rakam deil insallah seni anne yaparlarrr insallah

cook erken degimii canım kendini uzme bence cunku gec tutunma olabiliyorr insallah seni yanıltır bu idrar testi

cok ıyı masallah canımm 9 tane hic fena bir rakam deil insallah seni anne yaparlarrr insallah
inşallahhhh
daha güzel mutlu olcağın günleride gör inşşş
aminnn cümlemiz inş. bu duyguyu tadalım
maşallahh gayet güzell
inşallah 1.kalite olurlarr

amin inşallaahh canım

bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim yarın yine arayıp söyleyecekler yazarım yine inş. böle ii gider

inşallahhhh

aminnn cümlemiz inş. bu duyguyu tadalım

amin inşallaahh canım

bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim yarın yine arayıp söyleyecekler yazarım yine inş. böle ii gider

rabbim yardımcın olsun yolunu açık ve bebişili olsunnn inşşşşşşş

günaydın kızlarrrrrrrr keyifler nasıl elfkaya canım senin adına çook sevindim bu sayfanın uzun zamandır güzel haberlere ihtiyacı var

canlar bu arada bizde smyrana art da karar kıldık ama Allah'ım hayırlısını nasıp etsin bizi para kaynağı olarak değilde çocuk özlemiyle yanıp tutuşan biri gibi gören doktorların eline düşürsün Aminnn.

bu arada baby de smyrana da yaptırmıştı heralde ama malesef sonucunu burada bir türlü söylemedi. ekinbebek canım sen de mi smyrana da yaptırdın bu hafta sonu ön görüşme için gideceğiz bana ne tavsiye edersiniz.

yeteeeer ablacım ege hakkında çok olumsuz şeyler duydum ve eşimle biran önce bebek istiyoruz devlette prosüdürler uzun sürer diye smyrna da karar kıldık

ALLAH'IM ÇOCUK ÖZLEMİYLE YANIP TUTUŞTURAN BANADA BİR TANE VER DİYEN ELLERİ BOŞ ÇEVİRMESİN AMİİİİNNNNNNNNNNNN....

gunaydin canlarimmm
AMIINN CANIM CUMLEMIZIN ELINI BOS CEVIRMESIN KUCAKLARIMIZI DOLU DOLU EYLESINNN INSALLAHHHHH

günaydın kader arkadaşlarım bu gün benimde 8. günüm:18::18::18: ama bi umutsuzluk var içimde.Rabbim hayırlara vesile etsin.:92::92::92:
sizler nasılsınız bakalım

günaydın kader arkadaşlarım bu gün benimde 8. günüm:18::18::18: ama bi umutsuzluk var içimde.Rabbim hayırlara vesile etsin.:92::92::92:
sizler nasılsınız bakalım

aynen canım benimde budün 9.günüm ama dediğin gibi bir umutsuzluktur gidiyor birde ben dün idrar testi yaptım negatif çıkınca iyice moralim bozuldu eşimde kızdı niye test yaptın diye ama ne yapıym birinci negatif olunca öyle işte senin kaçıncı denemen canım....

canım bende smyrna da yaptırdım birinci negatifti şimdi dondurulmuşlarla denedik sonuç bekliyorum..baby de smyrna da yaptırdı ikincisindende negatif sonuç aldı öyle işte sen bilirsin canımmm

canım bende smyrna da yaptırdım birinci negatifti şimdi dondurulmuşlarla denedik sonuç bekliyorum..baby de smyrna da yaptırdı ikincisindende negatif sonuç aldı öyle işte sen bilirsin canımmm

2.sidemi negatif oldu baby nin ya ondan ben çok ümitliydim reglisi 4 gün geçikmişti inş. seninki pozitif olurda smyranaya giderken banada bi umut olursun

canım bide sana maliyeti nekadar oldu sgk nın bi faydası oluyormu anlaşması varmış galiba ve hafta sonu ön görüşme için gitme istiyoruz bize bir tavsiyen var mı

2.sidemi negatif oldu baby nin ya ondan ben çok ümitliydim reglisi 4 gün geçikmişti inş. seninki pozitif olurda smyranaya giderken banada bi umut olursun

inşallah canım beninde reglim gecikti ama ilaçlardan olabiliyormuş inşallah senin ilk denemende tutar canım...

cnm bnm yha bozma morelini herşy olucağına varr eşin ii yyapmşbz sana ne dedik inş hamişlesndr cnm sen buraya hamileym de yazıcksn inş ne zamndı senn ttest gnn?

kızlarr ne umutsuzluğu bak böyle derseniz başlamm heaa

başla cnm başla haklısn ben artık üzülmüyorum valla bunu verende vermeyende rabbimiz napalım ona karşı gelemeyiz yha sağlıklarımız yernde olsn eşlerimzle mutlu olalım varsn bebeişlermçize geç kavuşalım eşlerimz yanımızdaollduktn sonra atlatırz herşeyi zor oluyo olmayo diil ama napalım kadeerrrr

inşallah canım beninde reglim gecikti ama ilaçlardan olabiliyormuş inşallah senin ilk denemende tutar canım...

bnm reglim cnm 1 denememdede 2.denememdede tahlili yaptırıyorm ertesi gn hastalanıyorum normal zamannda 1 hafta 1 ay gecikirim olmam söktürücüyle olurum bu gibi zamnlarda ble oluyo napalım ama inş sen hamişsndirde ondn gecikiyosndr

kızlarrrrrrrrr cnm sıkılıyorrr hava kapalııı ne yapsam yha bunaldım ewde oturup kalmaktan izlemediğim flim kalmadı şuan müge anlı izliorm ondnda sıkıldımm sizlerr ne yapıyorsunz gün içinde belki bi fikir verirsinz banaa :):):):);:)

kızlar nisan ayında 2.tüpümü yapıtırıcam ammmmaa bu sefer tedbirli davranıcam troidlerime yarın baktırıcam ultrason kan testleri ne varsa yaptırıcam nisana hazırlık dr. hiç bi sorununuz yok desede belki bi yerlerde bişeyler vardır ......:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…