Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayırlı olsn cnm inş bişi çıkmaz ama sen önlemini al bende c.tesi doktora gittiğime herşeyi sorucm nedden bu 2 negatif sonuç almamın nedenleri die herşeyi sorucmm buün doktorumda tüp bebek işleniyodu yapay rahim die bişi duydm sonuna denk geldii onu falan herşeyi sorucmmm birz ipleri biz alalım ellere dimi ama

kızllar küstüm sizlere kimse yazdıklarıma bişi yazmıyo kendi kendime konuşuyorum işte kırdınız benii

canım şindiden hayırlı olsun tedavin ama daha başlamadan hemen olumsuzluklar başlamış sende

canım şindiden hayırlı olsun tedavin ama daha başlamadan hemen olumsuzluklar başlamış sende

napııımm bugun spora başaladım yarın kontroller yeni başlangıçlar :)) enn büyük sorun hangi dr. gideceğim eski dr. nuri mi?? yoksa dr.celaleddin mi??? nuriden memnundum ama celaleddinde 4de 3 nü iyade ediyomuş tutmazsa kafam karışık asıl mesele buu arkadaşlar...

Canım tedavin şimdiden hayırlı olsun.Senin ilk denemen olucaktı?bende smryranada yaptırdım şubatta negatif sonuçlandı.Şimdi yazı bekliyoz bakalım şimdilik pek bişey de düşünmüyoz aslında.genetik tanı testi falan yaptırcaz bakalım.İnşallah senin olumlu sonuçlanır.Ben hastaneden memnundum.

Canım tedavin şimdidrn hayırlı olsun.Ya troidlere falan testlerle yapmıyorlar mı zaten ben öyle biliyom ama.sen yinede bi sor canım.senin dondurulmuşlar varmıydı?nerde yaptıruyorsun istanbulda mısın?inşallah bu sefer bebiş gelir canımm

evde kendin mi yapıyon sporu yoksa salona falan mıgidiyon?bende bu hafta kendim dışarı çıkıp biraz yürüyeyim demiştim ama ben sabahları uyananmıyomki ben kalkıncaya kadar öğlen oluyoondan sonrada gitmek istemiyom aslında hepsi sıkıtıdan kaynaklanıyo yoksa hiç bu kadar uyumuyordum ben

kızllar küstüm sizlere kimse yazdıklarıma bişi yazmıyo kendi kendime konuşuyorum işte kırdınız benii

kız küsme neden yazmayalımki canım benim.ben zaten çok uyanıp toparlandığım için anca açabiliyom bilgisayarı.Bugün kuoföre gittim saçlarım falan kestirdim yoksa evde kös kös oturuyım valla.Çok sıkıcı.Hfat sonuda ygs gircem öylesine arada bi çıkmış sorulara falan bakıyom.sen neler yapıyorsun?

ne habersiniz kızlar bu gün hiç gelemdim misferlerim vardı bu saat oldu çok yoruldum

ne habersiniz kızlar bu gün hiç gelemdim misferlerim vardı bu saat oldu çok yoruldum
Ben kendi adıma iyiyim yetercim,sen yorulmuşsun galiba artık güzel bi kahva için eşinle bütün yorgunluk geçsin gitsinnn.Ben bugün saçımı kestirdim çok rahatladım yaaa ne güzelmiş insanın kendine bakmasıı..

güle güle kulan canımmmm
evet yaaaaaaa kendimize bakmayı unutyoruz bazan

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. dr. Ömür Taşkın.....Hamileyim :)

aaaaaaaaaaa çok güzel haberrrrrrrrrrrsağlıcakla kucakla inşşşşşşş

of cnm yha aynnn bende yürüş bandına çıkmaya başlıcm rejm fln bu tedavi bana kilo aldırdı tam 58 kilo old morelm bozuluyo bu yüzdn bu arada doktor işine glnce cnm gnlün hangisine güveniyorun ben celalettin beyin hastayım çok memnunum para meseleside biliosnki bnm negatiflee sonuççlandı cumartesi günü kontrole gidicm bakalım varmı böle bişi cnm sen bu haberi tm olar nerden duydn bende ona göre sorarım daha olmadı böle bişi varmı die en aznındn böle bişi varsa bana 3. tedavim içinde çok büyük yardımı olur valla inş vardır cnm sana cumrtesi akşamı yazarım ne olup bttiğini

cnm başırılar diliorum küsme diil be şaka takılıom bende yarın gidicm kuaföre kaşlarımı aldırcm saçımıda kestrmm lazım ama kıyamıorum işte aslında çok dökülüyr bi gn cesaretimi toplatıp kestiririm oınuda

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. dr. Ömür Taşkın.....Hamileyim :)

ayy cnm tebrik ederm sonunda ii bi haber duyduk allah hayıırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsn inş

kızlar spor iyidir yaz geliyo denize giricez:)) sahilde yürüyorum bide cd aldım evde plates yapıorum ,yapıcam:))) celalettin beyide burdan duydum sayfa açılmış tüp bebekte kaç kişiyizin altlarında görürsün aman her kes bişy sölüyo sen sor bakalımöpüldünüzzzzzz

günaydın kızlarrrrr nasılsınız

suflee canım çok sevindim bebeğine Allah tamamına erdirsin inş. darısı bizim başımıza üstümüzdeki uğursuzluğu atacak bi başlangıca ihtiyacımız var dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…