kızlar nisan ayında 2.tüpümü yapıtırıcam ammmmaa bu sefer tedbirli davranıcam troidlerime yarın baktırıcam ultrason kan testleri ne varsa yaptırıcam nisana hazırlık dr. hiç bi sorununuz yok desede belki bi yerlerde bişeyler vardır ......:)
kızllar küstüm sizlere kimse yazdıklarıma bişi yazmıyo kendi kendime konuşuyorum işte kırdınız benii
kızlar nisan ayında 2.tüpümü yapıtırıcam ammmmaa bu sefer tedbirli davranıcam troidlerime yarın baktırıcam ultrason kan testleri ne varsa yaptırıcam nisana hazırlık dr. hiç bi sorununuz yok desede belki bi yerlerde bişeyler vardır ......:)
kızzz Allah keyfini hiç bozmasın bence git bi lunaparka bin kamikazeye seni iyi bi sallasın
canım şindiden hayırlı olsun tedavin ama daha başlamadan hemen olumsuzluklar başlamış sende
hayırlı olsn cnm inş bişi çıkmaz ama sen önlemini al bende c.tesi doktora gittiğime herşeyi sorucm nedden bu 2 negatif sonuç almamın nedenleri die herşeyi sorucmm buün doktorumda tüp bebek işleniyodu yapay rahim die bişi duydm sonuna denk geldii onu falan herşeyi sorucmmm birz ipleri biz alalım ellere dimi ama
Canım tedavin şimdiden hayırlı olsun.Senin ilk denemen olucaktı?bende smryranada yaptırdım şubatta negatif sonuçlandı.Şimdi yazı bekliyoz bakalım şimdilik pek bişey de düşünmüyoz aslında.genetik tanı testi falan yaptırcaz bakalım.İnşallah senin olumlu sonuçlanır.Ben hastaneden memnundum.canlar bu arada bizde smyrana art da karar kıldık ama Allah'ım hayırlısını nasıp etsin bizi para kaynağı olarak değilde çocuk özlemiyle yanıp tutuşan biri gibi gören doktorların eline düşürsün Aminnn.
bu arada baby de smyrana da yaptırmıştı heralde ama malesef sonucunu burada bir türlü söylemedi. ekinbebek canım sen de mi smyrana da yaptırdın bu hafta sonu ön görüşme için gideceğiz bana ne tavsiye edersiniz.
yeteeeer ablacım ege hakkında çok olumsuz şeyler duydum ve eşimle biran önce bebek istiyoruz devlette prosüdürler uzun sürer diye smyrna da karar kıldık
ALLAH'IM ÇOCUK ÖZLEMİYLE YANIP TUTUŞTURAN BANADA BİR TANE VER DİYEN ELLERİ BOŞ ÇEVİRMESİN AMİİİİNNNNNNNNNNNN....
Canım tedavin şimdidrn hayırlı olsun.Ya troidlere falan testlerle yapmıyorlar mı zaten ben öyle biliyom ama.sen yinede bi sor canım.senin dondurulmuşlar varmıydı?nerde yaptıruyorsun istanbulda mısın?inşallah bu sefer bebiş gelir canımmkızlar nisan ayında 2.tüpümü yapıtırıcam ammmmaa bu sefer tedbirli davranıcam troidlerime yarın baktırıcam ultrason kan testleri ne varsa yaptırıcam nisana hazırlık dr. hiç bi sorununuz yok desede belki bi yerlerde bişeyler vardır ......:)
evde kendin mi yapıyon sporu yoksa salona falan mıgidiyon?bende bu hafta kendim dışarı çıkıp biraz yürüyeyim demiştim ama ben sabahları uyananmıyomki ben kalkıncaya kadar öğlen oluyonapııımm bugun spora başaladım yarın kontroller yeni başlangıçlar :)) enn büyük sorun hangi dr. gideceğim eski dr. nuri mi?? yoksa dr.celaleddin mi??? nuriden memnundum ama celaleddinde 4de 3 nü iyade ediyomuş tutmazsa kafam karışık asıl mesele buu arkadaşlar...
kızllar küstüm sizlere kimse yazdıklarıma bişi yazmıyo kendi kendime konuşuyorum işte kırdınız benii
Ben kendi adıma iyiyim yetercim,sen yorulmuşsun galiba artık güzel bi kahva için eşinle bütün yorgunluk geçsin gitsinnn.Ben bugün saçımı kestirdim çok rahatladım yaaa ne güzelmiş insanın kendine bakmasıı..ne habersiniz kızlar bu gün hiç gelemdim misferlerim vardı bu saat oldu çok yoruldum
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. dr. Ömür Taşkın.....Hamileyim :)
güle güle kulan canımmmmBen kendi adıma iyiyim yetercim,sen yorulmuşsun galiba artık güzel bi kahva için eşinle bütün yorgunluk geçsin gitsinnn.Ben bugün saçımı kestirdim çok rahatladım yaaa ne güzelmiş insanın kendine bakmasıı..
napııımm bugun spora başaladım yarın kontroller yeni başlangıçlar :)) enn büyük sorun hangi dr. gideceğim eski dr. nuri mi?? yoksa dr.celaleddin mi??? nuriden memnundum ama celaleddinde 4de 3 nü iyade ediyomuş tutmazsa kafam karışık asıl mesele buu arkadaşlar...
kız küsme neden yazmayalımki canım benim.ben zaten çok uyanıp toparlandığım için anca açabiliyom bilgisayarı.Bugün kuoföre gittim saçlarım falan kestirdim yoksa evde kös kös oturuyım valla.Çok sıkıcı.Hfat sonuda ygs gircem öylesine arada bi çıkmış sorulara falan bakıyom.sen neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?