Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar günaydııınnnnnnn nasılsınız benim bugün 10.günüm test yaptırmak istiyorum amaaaaaa eşim izin vermiyor

bu gün hava ne gsl dimi kızlar içimde kıpırtılr var çarşıya çıkmm lazııımm gezip tozmm lazım yeter bu kadr eve kapandığımm

bu gün hava ne gsl dimi kızlar içimde kıpırtılr var çarşıya çıkmm lazııımm gezip tozmm lazım yeter bu kadr eve kapandığımm

hıh böle işte amaaan boşver çık gez eğlen bolbol para harca 1 milyoncuya gir aklına esen herşeyi al insan rahatlıyo inan burdada hava çok güzel ama çalışıyoruz biz çıkamıyoruz bari siz çıkın gezin havanın tadını çıkarın

:) zaten o 1 milyoncular var ya insanın aklını başındn alıyorr sen nerde oturuyosnn cnm bn senn yerinede gezerm haytım

kızlar günaydııınnnnnnn nasılsınız benim bugün 10.günüm test yaptırmak istiyorum amaaaaaa eşim izin vermiyor

canım bekle ne kaldıki pazartesiye.bende pazartesi yartırcam varmı serde bi değişiklik

bu arada herkese hayırlı cumalar.Rabbim bu vakitte dualarımızı kabul etsin inşallah

heeeyyyy arkadaşlar:2::2::2::2:niye kimse konuşmuyor ve cevap vermiyor bana bu güzel günde

benim annemde kayınvalidemde merkezde oturuyor.yeni caminin aşağısında.ben yeşiltepeden ev aldım 1 yıldır burda oturuyorum.tek in orada.sen

ozanlarda arkadaşlarım var canım.yeşiltepede pek kimseyi tanımıyorum daha 10 aydır burdayız.
sen tedavini nerde yaptırmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…