dimi cnm belli olmaz valla kayınvalidemin tanıdıkları çok bide çeyiz işi pikoculuık yapıncnca çok tanıdıkları çıkıo
ozanlarda arkadaşlarım var canım.yeşiltepede pek kimseyi tanımıyorum daha 10 aydır burdayız.
sen tedavini nerde yaptırmıştın
nerde pikocu kayınvaliden.
ben tedavimi kalamış tüp bebek merkezinde celalettin örneğe yaptırdım sen nerde yaptırdın cnm kayınvalidem burda ewin altında yapıyor pikoyuu:) ozanlarda nerde arkadaşların var büyük gaziye yakınmı arkadaşlarınn
bağkur evleri var 5 katlı.ordalar.tam neresinde kalıyor blmyrm ozanların.ben burda yaptırdım adatıp ta ayşe aytoz a.bakalım ne olacak
ayy cnm bnm inş tutar ben o doktora gittim ve yüzündn düşlen bin parçaydı bana öyle bi davranış serglediki ben ilk ona gitmşim daha yeni öğreniyorum tüp bebek olacağını senn çocuğn fln olmaz böle dedi beynmdn vurulmuşa dönmştmm sonra istanbulda aradım çağremi ama olmadı bakalınm ne oljk şimdiki çizelgem inş hayırlı haberini alırız cnm ne zaamn belli olack senn sonuç kız ewi toplıcm biraz toparlıyom yazıom biraz bulaşık yıkıom yazıom sabhtn beri 2 parça işi bitiremedm valla sabahtan beri :):)09
pazartaesi belli olcak canımhadi sen işini yap
manisa canım sen izmit miydi
manisa merkezdemi oturuyosun canım
biumut nasılsın canım var mı bir değişiklik bende ara sıra hafif regl ağrısı olup geçiyor ama moralim çok bozuk sinirlerim tepemde sürekli ağlamak istiyorum
sendde maniisadaöısn yoksa bu ne yha herkes ne gsl aynı yerlerde bi umut sen ne zamndr çocuk hasreti çekiyosnn kaç senelik ewliisn keç kere denedn çokmu sordum ben cevaaplim ki soraysa yüzüm olsun :) ben 2.5 senedr ewliyim 2.5 senedr bebiş istiyorum yaşım 20 bir kez klomen + pregly le denedik daha sonrada 2 kez tüp bebk denedik 2side negatif 3. yü dondurulmuşlrla denicezz ama daha çok yani bakalım yarın doktorum ne dicek şimdi hedefmm zayıflayıp 50 kiloya düşüp tedaviye başlamak bakalım görcz başarılı olczmı
biumut nasılsın canım var mı bir değişiklik bende ara sıra hafif regl ağrısı olup geçiyor ama moralim çok bozuk sinirlerim tepemde sürekli ağlamak istiyorum
4 yıllık evliyim,hiç korunmadık.23 yaşındayım.5-6 ay klomen pregnly le denedik,3 kere aşılama yaptık ilk tüp bebek denememiz.benim kilomda fazla çok.inş tutar
ay ben saldım kilolarıyeterki bebiş gelsin
yaaaaaaaaaaaa offf ekincm yha senn ağzındn böle duydukça ewde deli oluyorumm yapma bunuu bilmiyomsn kimisnn hamilelilk belirtileri adet belirtileri gibi sna bişi yazim nakış kursuna gidiyorum ordada bi bayan tüp bebk yaptırmış ve tutmuş 9 ay boyuncada adet görmüşş yha kimisi adet bile görüyü bozm morelini sopa gelio sopa
canlar pardon biraz afk idim ondan yazamadım canım ben turgutludanım sen merkezde mi oturuyorsun bu arada moralini hep yüksek tut bak benim moral kaynağım sensin senin ki inşşşşşşşşşşşşşş. tutarda bende smyrnaya giderken içim rahat olur
bizim burdan bi arkadaşta smrnada tüp yaptırmış 39 yaşında eşinin sperm sayısı 1m ve degerleri düşük ama 1. denemede tutmuş şimdi hamile kızı olacak inş. sende tombiş bi kıza hamilesindir
offf kızlar yaa dayanamıyorum ben bugün yaptırmak istiyorum testi ben hastanede çalışıyorum sabah kadın doğum uzmanı aradı ne yapıyosun diye eşim teste izin vermiyor dedim baktırsan çıkar diyor yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?