offf kızlar yaa dayanamıyorum ben bugün yaptırmak istiyorum testi ben hastanede çalışıyorum sabah kadın doğum uzmanı aradı ne yapıyosun diye eşim teste izin vermiyor dedim baktırsan çıkar diyor yaaaaaaa
lütfen biri yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn9.günüm ve az önce kahve leke geldi.içindi kırmızı kırmızı ipler var sanki.ne yani adet mi oluyorumm
tam merkezde değiliz ve arabamız yok inşallah adt değildir
selamunaleyküm tüpçü kıslarrrr:86:
benim bebeklerim iyiymiş bugun babası aradı sordu nasıllar diye 9 tanenin 9 uda iyiymiş 5. gün yani pazar günü transferim olacak:94:
benim için dua edin ne olur çok ihtiyacım var
embriyolog umut verici konusmuş hepsi çok kaliteli diye inş. böle güzel gider ve tutunur bebeğim
hepinizi çok öpüyorum güzel anne adayları
gözün aydın canımmmmmmmmminşşşş sana sımsıkı tutunsunlar ve 9 ay bırakmasınlarrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canımmm
bu arada sen tedavi görüyormsuun?
günaydın kızlar.benim dün akşamdan beri leke gelmedi ama jelin kalıntıları açık kahve geliyor.bi fikri olan varmı?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun hastaneden arayıp yarın kaçta gelmem gerektiğini söyleyecekler
inş. yarın kavuşuyorum bebeğime
bu arada bişey sorayım kızlar
transferden sonra 10 gün hep yattınızmı?
normal hayatınıza mı baktınız?
ben napcam bilmiyorm:26:
lütfen biri yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn9.günüm ve az önce kahve leke geldi.içindi kırmızı kırmızı ipler var sanki.ne yani adet mi oluyorumm
günaydın kızlar.benim dün akşamdan beri leke gelmedi ama jelin kalıntıları açık kahve geliyor.bi fikri olan varmı?
canım hadi bakalım yarın büyük günnnnnnnn
bebişle buluşma günüüüüüüüüüüüüüü
tatlım ilk 3 gün dinlen bol bol yat vc dışında çok kalkma ama sonrasında kendini yormadan yıpratmadan evinde devam et hayatına merdiven çıkma çamaşır asma gibi işleden uzak dur
birde gabız olma sıvı tüket bol bol
inşşşşşşş bebişin sımsıkı tutunsun sana
tmm canım kendimi pek yormamaya çalışırım hem annemde gelecek benimle
bugun yine aradılar yarın sabah 10:30 da transferim gerçekleşecek inşallahhh hayırlısıyla.
9 tane bebeğim iyiymiş inş. yarında iyi olurlar:emir_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?