Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ne denir ki yetercim sözün bittiği yer :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım yaa ben bu kadar olumsuzluk yaşamış birisi olarak burada sözün bitiği yerdeyim
üzülme demiyorum elbette üzüleceksin yaşadığın şey hiç kolay değil ama geçecek canım geçmek zorunda
ve bu 3 ay tüp bebkten sonra çiftlerin en iyi değerlendirmesi gereken dönemdir hamile kalamailmek için
inşşşş rabbim bu acılarıyın karşılığını doğal yoldan bebiş olarak verir

Rabbim bu dünyada beni öyle imtihanlarla sınadı ki anlatmaya kalksam ağlamaktan anlatamam.biliyorum bu da imtihan.Rabbim sana sığınıyorum.sen gör sen duy beni

Rabbim bu dünyada beni öyle imtihanlarla sınadı ki anlatmaya kalksam ağlamaktan anlatamam.biliyorum bu da imtihan.Rabbim sana sığınıyorum.sen gör sen duy beni

canım eğer rahatlayacaksan anlat:44::44: içini boşalt ağla ne istiyorsan onu yap:26::26::26: ama içine atma biliyorum zordur kolay değildir fırtına içinde kopar:26::26: dışardan kimse anlamaz bunu:26::26: depremler olur içinde ama kimse hisetmez bu sarsıntıyı
bir tek sen ve rabbin görür bilir ve bütün bu sıkıntılardan kaçıp sığınacağın tek liman rabbinin huzuru
rabbim huzurundan mahrum etmesin

Bebeğim bana tutunmamış Kan sonucum:2,00

biumutcumm demisin canım sozun bıttıgı kelimelerin bogaza dugumlendigı yer ..dogru canım ama ınan gunes yeniden dogdugu gibi her sabah umıtlerimiz yeniden dogacak...allahım bugunleri sabırla gecirmeni diliyorum..

teselli veren herkesden Allah razı olsun saolun kızlar.
ekincim senin sonucunu umutla bekliyorum.inş senin bebişin tutunmuştur sana ki ben öyle olduğunu hissediyorum

iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrr
inşşş keyifler iyidirrrrrrrr güzel haberler vardırrr

ooo annelerinn güseliiiiiiiiicanım beniimmmm nasılsınn önceliklee bebekimiss naılll??ne kadar oldu bebekimis bakalımmmcanım ben bir müddet bırakıyorum bu işleriiamannn diyorken kalbim denememm mantıksıızzaynı arzuyylaa istediğim an başlıycam şekeriimmmkendimi toparlamam lazım.çok uzadı benim iş biliyorsun.uzadıkçaa yapış yapış olduama şimdi iyiyim çok şükür Rabbimee
Bebeğim bana tutunmamış Kan sonucum:2,00

Canım sözün bittiği değil bu yolculuğun bu seferlik bittiği yer diyelimmEmin ol var bunlarının bir sebebi.var. daha güzeli gelecek çünkü biliyorum.İnanıyorum.inanamaak ya...ya inanmasak..düşünmek bile istemiyorum ne zor ne zor olurdu...canım benim sağlıkla hayırlı vaktte artık yormadan gelsin meleğinsakın baskılama duygularını.sakınnn ama asakın saklama.güçlü görünmek adınaaa hiçbişey yapma.aman kimseyi üzmeyeyim moduna da girme.tecrübeyle sabitdeyapma sen.ben yaptım olmadı dahada zor oldu...Rabbim yardımcın olsun...
canım nenim nasıl üzüldüm anlatamam dünden beri internette sorun vardı giremiyordum üzülme diycem ama bu dediğime ben bile inanmıyorum zaten umudum yoktu şimdi hiç kalmadı....

kızlar herkeze günaydın bugün test günüm ama çok korkuyorum bennnnnn:84::84::84::84::84:

ekin dayak geliyorr dayakkkkkkhaber bekliyorum sendenn Rabbim hayırlısını versiin sağlıklaaaa

kızlar herkeze günaydın bugün test günüm ama çok korkuyorum bennnnnn:84::84::84::84::84:
canım güzel haberlerle dön inşşşşşşş
teselli veren herkesden Allah razı olsun saolun kızlar.
ekincim senin sonucunu umutla bekliyorum.inş senin bebişin tutunmuştur sana ki ben öyle olduğunu hissediyorum

canım canın sağolsun sağlık olsun rabbim eşine ve sana sağlık huzur versin ben inanıyorum ki bebğinde gelecek in

derinimmmmmmmm nasılsınnnnn
küsmüyüz slmmm vermiyicekmisnnnnnnn
yüreği güzel arkadaşımmmm senin içinde her şey güzel olcak inşşşş

derinimmmmmmmm nasılsınnnnn
küsmüyüz slmmm vermiyicekmisnnnnnnn
yüreği güzel arkadaşımmmm senin içinde her şey güzel olcak inşşşş

Ahhh canım yaaa aşkolsuuunnnyazdım kalktım çay demledim yapmadımda daha kahvaltııküss olunur mu yaaw aşkolsun canımsın sennn benimmvalla olsunnn yetercimm olmasada olur ona da alıştık biliosunsaldımm gittiiiohh en misiii,

şaka yaptım kızzzzz
bebişim eğer salaya bilirsen bu olayda (bebişte )her şey daha kolay olcak sanırım
artık bu son olaydan sonra (eşimin rahatsızlığından sonra )artık bende bu olayın üstüne gitmiyorum bıraktım zaten son bir kez deneyelim diye düşünüyorduk onuda erteledik kendiliğinden geleceğini sanmıyorum (allah bilir tabiki )benim durumumdan dolayı ama rabbim bilir ben bu kadar çabalarken eğerki vermediyse hayılısı böyledir

değerin kaç çıktı canımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…