Bebeğim bana tutunmamışKan sonucum:2,00
ne denir ki yetercim sözün bittiği yer :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Rabbim bu dünyada beni öyle imtihanlarla sınadı ki anlatmaya kalksam ağlamaktan anlatamam.biliyorum bu da imtihan.Rabbim sana sığınıyorum.sen gör sen duy beni
merhaba kızlar tedavide olan arkadaşlarım umarım hepiniz pozitif sonuç alırsınız ve rabbim hepimize kucaklarımıza almayı nasip eder. derin canım sen nasılsın tekrar ne zaman deneyeceksin. yetercim umarım en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşur ve tekrar tedavi denersiniz.ve bebekler gelir :)
duygunun sonucu ne oldu acaba?
canım nenim nasıl üzüldüm anlatamam dünden beri internette sorun vardı giremiyordum üzülme diycem ama bu dediğime ben bile inanmıyorum zaten umudum yoktu şimdi hiç kalmadı....
kızlar herkeze günaydın bugün test günüm ama çok korkuyorum bennnnnn:84::84::84::84::84:
canım güzel haberlerle dön inşşşşşşşkızlar herkeze günaydın bugün test günüm ama çok korkuyorum bennnnnn:84::84::84::84::84:
teselli veren herkesden Allah razı olsun saolun kızlar.
ekincim senin sonucunu umutla bekliyorum.inş senin bebişin tutunmuştur sana ki ben öyle olduğunu hissediyorum
derinimmmmmmmm nasılsınnnnn
küsmüyüz slmmm vermiyicekmisnnnnnnn
yüreği güzel arkadaşımmmm senin içinde her şey güzel olcak inşşşş
Ahhh canım yaaa aşkolsuuunnnyazdım kalktım çay demledim yapmadımda daha kahvaltıı küss olunur mu yaaw aşkolsun canımsın sennn benimm valla olsunnn yetercimm olmasada olur ona da alıştık biliosun saldımm gittiii ohh en misiii,
kızlar ben geldim bebeğim tutunmamış bana ben çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?