Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

verdacım:

10. günümde baktırdım çünkü regl oldum

ekincim;

şuanda aynı duyguları paylaşıyoruz.dicek bişey yok.üzgünüm

verdacım:

10. günümde baktırdım çünkü regl oldum

ekincim;

şuanda aynı duyguları paylaşıyoruz.dicek bişey yok.üzgünüm

kızlar ne kadar üzülmeyin desemde boş biliyorum ama herşerde bir hayır vardır inş önümüzdeki ay kendiliginizden hamile olursunuz inş

111---cadikiz05--------anadolu sağlık mezkezi gebze

Anne Olmak.
Anne olmak, umut etmek demektir...

Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...

Anne o...lmak, hesapsızca sevmek demektir...
...
Anne olmak, sorumluluk demektir...

Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...

Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...

Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...

Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...

Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...

Anne olmak, uykusuz geceler demektir...

Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...

Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...

Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...

Anne olmak, mutluluk demektir..

Son düzenleme:
yeeterrim iyi aksamlarr bebeyim,aglattin beni kizz anne olmak cok guzel duygu olsa gerek rabbim bizlerede tattirsinn canim benimmmm insallahhh

kızlar yukardaki yazı okurken
çok duygulandımmmmmm
ama en çok şununiçin ekledim bu yazıyı

Anne olmak, umut etmek demektir..
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...

işte en çok bu iki cümle için ekledim bizlerde asla vaz geçmemeliyiz asla umudumu yitirmememliyiz
kızlarrrrrrrr bebişlerimiz bir gün gelecek inşşş gelecek dualrımızla ama gelmezlersede hayırlısı böyleymiş diyeceğiz rabbim sesimizi duysun sonsuz hazinesinden bizleride sevindirsin inşşş

Son düzenleme:
Gunaydıın kızlarrrrr ıyı haftalar olsun ınsallah rabbım herbırınızın gonlundekı muradını versın allahım hepımızın yuzunu guldursunn amıınnn ınsallahh opuyorum sızlerııı

Terazı sagol arkadasım taktırı ılahı boyleymıs rabbım sızlerede bızlerede bırdaha yasatmasın cumle olmuslerede benım anacıgımada rahmet eylesın ınsallah

GÜNAYDIN kızlar 3 gündür nete giremiyordum öncelikle ekinbebek ve biumut arkadaşlarımın sonuçları negatif olmuş gerçekten çok acı bi durum insanın kendi evladını kayıpetmesi kadar daha acı bişey olamaz bu dünyada sizi bu duyguyu tatmasamda anlıyorum Yüce Rabbim önce size sabır sonrada kucağınıza bebiş verir inş.

günaydın kızlar pc deki bazı problemlerden dolayı siteye giremedim benim sonucumda negatifff yine olmadı ve böylelikle bir tüp bebek sayfasıda benim için kapanmış oldu kader kısmet diyelim nasip değilmiş demekki daha zamanı var inşallah rabbim doğal yoldan hamile kalmamı nasip eder.. allah isteyen ve olmayan herkese evlat sevgisini tatmayı nasip etsinn herşey allahtan verende alanda o'dur bize sadece beklemek kalıyo..

canım geçmiş olsun dediğin gibi inş. normal yolla olmak nasip olur smyrara da ki doktorlar ne dedi sana bi açıklama yaptılar mı bizde orayı düşünüyorduk ama sen ve ekinbebekten sonra aklım allak bullak oldu Rabbim bizim için hayırlısını nasıp etsin

saol canımm inşallahh..

ne doktoruu ya doktor falan yok hiç bi açıklamada yok sadece hemşire sonucunuz negatif deyip kapatı o kadar zaten doktorla konuşman mümkün değil hiç bi şekilde doktora ulaşamazsın karşında muhatap olarak hemşire çıkıyo ayrıca işlerinide iyi yapmıyorlar benim transferimde spekulum takılırken funda hanım vajinamı yırttı ve kanama oldu çok canım yandı hiç özen göstermiyorlar herşeyleri baştan savma bana bu 2. denememde tutunma iğnesi verceklerdi sonradan bana tutunma iğnesi falan yok dediler amaçları para para almak için her türlü yalanı söylüyorlar inanmazsan ekin bebeğe sor bir kişinin bile orada hamile kaldığını görmedimm bütün herkesin mi ya negatif olurr karar senin canımm bence kent hastanesine gittt yoksa çok pişman olursunn oraya giden paralarda 7-8 milyarı buluyo baştan söylemiyorlar 5.500 milyar diyolar tedaviye başladınmı gelsin paralarrrr kent hastanesi sabit fiyat ilaçlarda dahil 5 milyar istiyolar yinede sen bilirisn canımmm

canım uyarıların için çoookk saol eşimle biz bir daha bu konuyu konuşalım kara vermek gerçekten de çok zor kent hastanesini araştırmişsindir israel beyemi gideceksin peki

Baby canım arkadasım cok uzuldum allah kerım saglık olsun ama zor bu ısler nedıyım rabbım yaratsın mucızesını ısteyen herkese hepımıze versın yanından napalım arkadasım sabır versın allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…