Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canım benimm atmak için ekstra hiçbirşey yapmadım inan.yaşadıklarım yeti.tabi ki ikna oldum olmayacak modu da diil bu.sadece nefes almak gerek.çocuk önemli ama evliliğimin tek amacı değil.para,mal,mülk,iş,kariyer,okul,evlilik,aile,eş,çocuk...hepsi tek başına değil bir bütün içinde anlamlı olmalı.o bütün benim hayatım.hepsinden mühimi benim fiziki ve ruhi bütünlüğüm...bunu idrak etmek için bunları yaşamak mı gerekli bilmiyorum.aa yaşadığım kadar ıdrak yollarımı açmaya yetti çok şükürböle bacımmayrıcaa gelmeyeceğini bilemezsiinnnnnntıpkı geleceğini bilemediğimiz gibiii
kızlar ben geldim bebeğim tutunmamış bana ben çok kötüyüm
Ekincim ne demeli onca yaşamışlık ve haber almışlığa rağmen inan bilemiyorum.geçecek biliyorum ama geçerken çokda acıyacak...Sabır diliyorum birde çok mutluu olmanııı

Baby çok merak ettim seni...Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün hayatım.çabuk atlatman dileğiylee

kızlarrrrr nasılsınızzz ben bu gün hiç gelemedim sabahtan buyana misafirlerim vardı
sizlerde kayiler nasıl
babyy canım negatif almışsın rabbim yardımcın olsun ne desek boş yaa

kızlar ben geldim bebeğim tutunmamış bana ben çok kötüyüm
arkadaslarımın dedigi gibi ne desek bos cumleler olacak ama canımmm ....allahımm sabır versin..iç yansımaların dısa vurumları olacak kendini sıkma ve umutsuzluga kapılma...

evet bende cok duygulandımm... aklıma annem geldii bugun doktora gıttık tahlil sonucunu beklerken uykum geldi dedim dizinden hemen yer actıı uyu dedii ..annem benim 30 gelsemde o benim annem...
kimseyi umursamaksızın benim rahatım için yapmadıgı kalmadı....bogazım dugumlendii yaa..
allahım bizlerede tattırsın bu guzel duygularııı

evet kader kısmet...babycimm ama bizler umutsuzluga kapılmadan yola devam etcezz..allahım hazinesi o kadar bol kii ben inanıyorum bizde anne olacagız..

iyi akşamlarr kızlarr

benim dün transferim oldu

herşey çok güzel geçti onu oraya yerleşirken görmek varya herşeye değerdi. o an başladı annelik duyguları sanki başladım ağlamaya o benimdi benim.... resmi var hiçbişeye benzemiyo ama benim o .... herşeye değer inşallah bana tutunursun bebeğim

inşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmmmm
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar bende doktora gittim bugun... hapla gelen adetimin 3 gunuydu ve kısa protokol deneyecektik...ama degerlerim yuksek cıktı...gene kaldı bu ay gecen 2 ay kaldıgı gibi...mutlaka bundada vardır bir hayırr..doktorum dedeiki adetin 21 gunu baslıyacagım ignelere adet olmassamda yinede yapcaz dedi olmanada gerek yok dedi kafam karıstı o sekilde olurmukii sekilde yaptıran varmı acep

elfkaya hayirli olsun insallah bebeyin sana siki sik sarilir ve yapisirda 9 ay boyunca hic ayrilmaz rabbim rast getirsin canim sabir versin

inşşşşşşşşşşşşşş sımskı tutunsun sana kök salsın içinde

canım sağlık olsun üzme kendini geç olsunda güç olmasın
gelsin kuuzn hayırlısıyla bir ay sonra olsun inşşşşşşşşşşşş

bu arada 4 tane dondurulmuşum kaldı

canım buda çok güzel haberr

Son düzenleme:
inşşşşşşşşşşşşşş sımskı tutunsun sana kök salsın içinde

elfkaya hayirli olsun insallah bebeyin sana siki sik sarilir ve yapisirda 9 ay boyunca hic ayrilmaz rabbim rast getirsin canim sabir versin

inşallah hayırlısıyla...

Allah razı olsun hepinizden güzel dileklerinizden dolayı inş. rabbim hepinize iki katını versin.

Son düzenleme:

inşallah hayırlısıyla...

Allah razı olsun hepinizden güzel dileklerinizden dolayı inş. rabbim hepinize iki katını versin.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kiz derinn hic selem sabah yok bakiyorumda napiyon nasilsin bakimmm:79:
ayyy aşkımm bennnim yaaaaaaahayatım giriyorum bakıp yazıp çıkıyorum inannnyok sa olur mu hiç selamsızlık be canımmm:26:canımcım akşamları kursa giidiyorum gündüzse bi kaç zamandır gez gez yaptım şimdikkde evi topla toplaaondan pek gelemiyorumbirde tedavi fikrinden uzak bambaşka bi moddayımdaaondanda oluyor kalibamsen neler yapıosun canım beniimm

bu arada 4 tane dondurulmuşum kaldı

elifcim haydi hayırlısı olsun inşallahhhhhakkında hayırlısı sağlıkla neyse o olsunnnçok fazla odaklanmadan bekle hayatım her sonuç bizim için neticedeekendine çok iyi bak bol bol su iç,yoğurt meyve sebze balık ve et tüket.kafanı başka şeylerle meşgul edebilirsen ne mutluuuinşallah bize harika haberler vereceksinnnbu arada donmuş embriyo harika bişeyyy her açıdan güsel canım maşallahhhhh
7 nisan test günüm arkdaşlar 2 embriyo 8 hücreli bahçeli

hayırlı olsun arkadaşımmminşallah sağlıkla hayırlısıylaa gönlündeki gerçek olur

Gunaydın derıncım,bende yarın allah ızın verırse doktora gıdıcem yumurtalıklarıma bakılacak kamarayla nebılım derıncım heycanlıyım bıraz nasıl bakıcaklar napacaklar dıye nedıyım rabbım emeklerımızı bos etmesın allahım hepımeıze bırertane versın ınsallah,sen kendını toparladın maasallah dah ıyı ol kendıne ıyı bak opuldun tatlımmm

Günaydınnnnnnnn

7 gün kaldıı:84::84::84:

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar benımde dondurulmuslarla 3. deneme . 4. gunumdeyım 11 nısan test tarıhım.allahım hepımızın yardımcısı olsun.pozıtıf sonuclar alalım ınsallahhhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…