şaka yaptım kızzzzz
bebişim eğer salaya bilirsen bu olayda (bebişte )her şey daha kolay olcak sanırım
artık bu son olaydan sonra (eşimin rahatsızlığından sonra )artık bende bu olayın üstüne gitmiyorum bıraktım zaten son bir kez deneyelim diye düşünüyorduk onuda erteledik kendiliğinden geleceğini sanmıyorum (allah bilir tabiki )benim durumumdan dolayı ama rabbim bilir ben bu kadar çabalarken eğerki vermediyse hayılısı böyledir
Ekincim ne demeli onca yaşamışlık ve haber almışlığa rağmen inan bilemiyorum.geçecek biliyorum ama geçerken çokda acıyacak...Sabır diliyorum birde çok mutluu olmanıııkızlar ben geldim bebeğim tutunmamış bana ben çok kötüyüm
günaydın kızlar pc deki bazı problemlerden dolayı siteye giremedim benim sonucumda negatifffyine olmadı ve böylelikle bir tüp bebek sayfasıda benim için kapanmış oldu kader kısmet diyelim nasip değilmiş demekki daha zamanı var inşallah rabbim doğal yoldan hamile kalmamı nasip eder.. allah isteyen ve olmayan herkese evlat sevgisini tatmayı nasip etsinn herşey allahtan verende alanda o'dur bize sadece beklemek kalıyo..
arkadaslarımın dedigi gibi ne desek bos cumleler olacak ama canımmm ....allahımm sabır versin..iç yansımaların dısa vurumları olacak kendini sıkma ve umutsuzluga kapılma...kızlar ben geldim bebeğim tutunmamış bana ben çok kötüyüm
evet bende cok duygulandımm... aklıma annem geldii bugun doktora gıttık tahlil sonucunu beklerken uykum geldi dedim dizinden hemen yer actıı uyu dedii ..annem benim 30 gelsemde o benim annem...Anne Olmak.
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne o...lmak, hesapsızca sevmek demektir...
...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir..
günaydın kızlar pc deki bazı problemlerden dolayı siteye giremedim benim sonucumda negatifffyine olmadı ve böylelikle bir tüp bebek sayfasıda benim için kapanmış oldu kader kısmet diyelim nasip değilmiş demekki daha zamanı var inşallah rabbim doğal yoldan hamile kalmamı nasip eder.. allah isteyen ve olmayan herkese evlat sevgisini tatmayı nasip etsinn herşey allahtan verende alanda o'dur bize sadece beklemek kalıyo..
arkadaslarımın dedigi gibi ne desek bos cumleler olacak ama canımmm ....allahımm sabır versin..iç yansımaların dısa vurumları olacak kendini sıkma ve umutsuzluga kapılma...
evet bende cok duygulandımm... aklıma annem geldii bugun doktora gıttık tahlil sonucunu beklerken uykum geldi dedim dizinden hemen yer actıı uyu dedii ..annem benim 30 gelsemde o benim annem...
kimseyi umursamaksızın benim rahatım için yapmadıgı kalmadı....bogazım dugumlendii yaa..
allahım bizlerede tattırsın bu guzel duygularııı
evet kader kısmet...babycimm ama bizler umutsuzluga kapılmadan yola devam etcezz..allahım hazinesi o kadar bol kii ben inanıyorum bizde anne olacagız..
iyi akşamlarr kızlarr
benim dün transferim oldu
herşey çok güzel geçti onu oraya yerleşirken görmek varya herşeye değerdi. o an başladı annelik duyguları sanki başladım ağlamayao benimdi benim.... resmi var hiçbişeye benzemiyo ama benim o .... herşeye değer inşallah bana tutunursun bebeğim
canım sağlık olsun üzme kendini geç olsunda güç olmasınkızlar bende doktora gittim bugun... hapla gelen adetimin 3 gunuydu ve kısa protokol deneyecektik...ama degerlerim yuksek cıktı...gene kaldı bu ay gecen 2 ay kaldıgı gibi...mutlaka bundada vardır bir hayırr..doktorum dedeiki adetin 21 gunu baslıyacagım ignelere adet olmassamda yinede yapcaz dedi olmanada gerek yok dedi kafam karıstı o sekilde olurmukiisekilde yaptıran varmı acep
bu arada 4 tane dondurulmuşum kaldı
inşşşşşşşşşşşşşş sımskı tutunsun sana kök salsın içinde
elfkaya hayirli olsun insallah bebeyin sana siki sik sarilir ve yapisirda 9 ay boyunca hic ayrilmaz rabbim rast getirsin canim sabir versin
inşallah hayırlısıyla...
Allah razı olsun hepinizden güzel dileklerinizden dolayı inş. rabbim hepinize iki katını versin.
ayyy aşkımm bennnim yaaaaaaakiz derinn hic selem sabah yokbakiyorumda napiyon nasilsin bakimmm:79:
iyi akşamlarr kızlarr
benim dün transferim oldu
herşey çok güzel geçti onu oraya yerleşirken görmek varya herşeye değerdi. o an başladı annelik duyguları sanki başladım ağlamayao benimdi benim.... resmi var hiçbişeye benzemiyo ama benim o .... herşeye değer inşallah bana tutunursun bebeğim
bu arada 4 tane dondurulmuşum kaldı
7 nisan test günüm arkdaşlar 2 embriyo 8 hücreli bahçeli
canım hayırlı uğurlu olsun inş. bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?