Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Bebeğim bana tutunmamış Kan sonucum:2,00

kızlar ben geldim bebeğim tutunmamış bana ben çok kötüyüm

biumut ekin bebek üzüldüldm ne kadar üzlmeyn deskte boş 1 hafta önce bende yaşadım böle acıyı ama şöyle düşünün bebeklerimz biize tutunsaysı ve bir kaç ay sonra bizi bıraksaydı bunu kabullenmk daha zor belki böyle olucktı böyle düşünerek kendimizi rahatlatalım kızlrrvardr bir hayır diyin üzülün ama kendinizi yıpratmayınn ltfnn

cnm bnm inş bizlerde birgn bu duyguyu tadarızz

baby cm geçmş olsn cnm dediğin gibi var bir zamanı hayatım napalım hayıırlı sağlıklı olsunlar bçz beklemey razıyız artık napalım...

cnmm hkkında hayırlısı inş sımsıkı tutunur bebeşin sana

bu arada 4 tane dondurulmuşum kaldı

süper inş allah sana onları 2. çocuk olarak transver yapılmasını nasip eder hayatım

merhaba arkadaslar benımde dondurulmuslarla 3. deneme . 4. gunumdeyım 11 nısan test tarıhım.allahım hepımızın yardımcısı olsun.pozıtıf sonuclar alalım ınsallahhhhhhh

amin cnm inş hayırlı haberler verrsnn bizlere yha b işi sorjm cnm dondurlmuşların maliyeti aşağı yukarı nedr birde nerde yaptırıyosn tedavini

meraba kızlarr kaçgündr giremiyorumm ben cumartes doktora giitim benm tıpben tutmaması için hiçbir neden yok tahlillerim emriyolarım hepsi çok iiler doktorumda şaşırıuyor demekki allah daha vakktin var diyor bana mayıs gibi istersn dondurulmuşlarla tekrr deneye biliriz dedi açıkçası bi sorun olamamasına sevindm demekki daha zamanım var bu arada emriyolarım 8+1 yani en yüksek kaliteymiş transver yapılıp tutmayalrda dondurulanlrda en keliteli inş bi dahaki sefefrer bebeşim gelir bana bu arada paranın 4te 3çünü geri verilme gibi bişi söz konusu değil arkadaşlrr:):)

amin cnm inş hayırlı haberler verrsnn bizlere yha b işi sorjm cnm dondurlmuşların maliyeti aşağı yukarı nedr birde nerde yaptırıyosn tedavini

merhaba cnm ben fulya bahcecı klınıgınde tedavı gordum ılaclar fln 3 ü buluyor .rahat bı tedavı cnm.

allahım bebıslerımızı nasıp etsın bıze .allah yardımcımız olsun.

slm kızlarrrrr

bende bugün 4. denememin ilk iğnesine başlıyorum....rabbim bekleyen isteyen herkese hayırlısını nasib etsin ...

tedavide olan arkadaşlar beklemedekiler inşallah pozitif sonuçlar alırsınızzz

çok üzüldüm baby,bu kez umut etmiştim senin için . herşeyin hayırlısı tabiki. dediklerine katılıyorum,inşallah Allah hiç beklemediğimiz bi anda yaşatır bize de bu duyguyu. mucizelere inanıyorum , bir gün olacak sadece biraz daha sabır diyorum.

kızlar mrh eşimi kontrole götürmüştük yeni geldim daha sabahtan bu yana çok yoruldum
herkesler iyidir inşşşşşşşşş

kızlar merhaba..beni hatırlar mısınız bilmem ilk tedavimde yeteri yumurta olmadığı için tedavim sonlandırılmıştı..hemen ilk adetle tekrar başlattı doktorlarım tedaviye..3 yumurtam oluşyu 3 ü de döllendi 8 hücreli hale geldi transfer de oldu nihayetinde..cuma günü test günümdü dayanamadık 8. gün yani bugün kan testi yaptırdık ama maalesef değerim 0,9 çıktı..haber çok taze daha eşim de ben de toparlanmaya çalışıyoruz..allah emeklerini kimsenin boşa çıkarmasın..

canım çok üzüldüm
ama sen elinden geleni yapmışsınnnn inşşşş hiç beklemdiğin bir anda karşına çıksın bebişin

kılzar bu ara ne kadar çok negatif haberi aldık yaaaaaaaaaa

Yeeeter meraba canım umarım ıyı haberler almıssınızdır doktorunuzdan rabbım kımseyı cumlemızı korktugumuza ugratmasınn

Yeeeter meraba canım umarım ıyı haberler almıssınızdır doktorunuzdan rabbım kımseyı cumlemızı korktugumuza ugratmasınn

canım sağol sorun yok dedi dr ilaçları ayarladı patoloji sonucuda temizmiş
15 gün sonra görüşelim dedi mr çektir gel dedi

canım sağol sorun yok dedi dr ilaçları ayarladı patoloji sonucuda temizmiş
15 gün sonra görüşelim dedi mr çektir gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…