Bebeğim bana tutunmamışKan sonucum:2,00
kızlar ben geldim bebeğim tutunmamış bana ben çok kötüyüm
biumut ekin bebek üzüldüldm ne kadar üzlmeyn deskte boş 1 hafta önce bende yaşadım böle acıyı ama şöyle düşünün bebeklerimz biize tutunsaysı ve bir kaç ay sonra bizi bıraksaydı bunu kabullenmk daha zor belki böyle olucktı böyle düşünerek kendimizi rahatlatalım kızlrrvardr bir hayır diyin üzülün ama kendinizi yıpratmayınn ltfnn
Anne Olmak.
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne o...lmak, hesapsızca sevmek demektir...
...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir..
cnm bnm inş bizlerde birgn bu duyguyu tadarızz
günaydın kızlar pc deki bazı problemlerden dolayı siteye giremedim benim sonucumda negatifffyine olmadı ve böylelikle bir tüp bebek sayfasıda benim için kapanmış oldu kader kısmet diyelim nasip değilmiş demekki daha zamanı var inşallah rabbim doğal yoldan hamile kalmamı nasip eder.. allah isteyen ve olmayan herkese evlat sevgisini tatmayı nasip etsinn herşey allahtan verende alanda o'dur bize sadece beklemek kalıyo..
baby cm geçmş olsn cnm dediğin gibi var bir zamanı hayatım napalım hayıırlı sağlıklı olsunlar bçz beklemey razıyız artık napalım...
iyi akşamlarr kızlarr
benim dün transferim oldu
herşey çok güzel geçti onu oraya yerleşirken görmek varya herşeye değerdi. o an başladı annelik duyguları sanki başladım ağlamayao benimdi benim.... resmi var hiçbişeye benzemiyo ama benim o .... herşeye değer inşallah bana tutunursun bebeğim
cnmm hkkında hayırlısı inş sımsıkı tutunur bebeşin sana
bu arada 4 tane dondurulmuşum kaldı
süper inş allah sana onları 2. çocuk olarak transver yapılmasını nasip eder hayatım
merhaba arkadaslar benımde dondurulmuslarla 3. deneme . 4. gunumdeyım 11 nısan test tarıhım.allahım hepımızın yardımcısı olsun.pozıtıf sonuclar alalım ınsallahhhhhhh
amin cnm inş hayırlı haberler verrsnn bizlere yha b işi sorjm cnm dondurlmuşların maliyeti aşağı yukarı nedr birde nerde yaptırıyosn tedavini
meraba kızlarr kaçgündr giremiyorumm ben cumartes doktora giitim benm tıpben tutmaması için hiçbir neden yok tahlillerim emriyolarım hepsi çok iiler doktorumda şaşırıuyor demekki allah daha vakktin var diyor bana mayıs gibi istersn dondurulmuşlarla tekrr deneye biliriz dedi açıkçası bi sorun olamamasına sevindm demekki daha zamanım var bu arada emriyolarım 8+1 yani en yüksek kaliteymiş transver yapılıp tutmayalrda dondurulanlrda en keliteli inş bi dahaki sefefrer bebeşim gelir bana bu arada paranın 4te 3çünü geri verilme gibi bişi söz konusu değil arkadaşlrr:):)