Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Günaydınnnnn

kızlar 6 gün kaldı :84::84:
benim çok fena kaşıntım var iltihap olmuş gibi
acaba bu jellerden dolayı olabilirmi, yoksaa..........:44:

bu arada çok negatif sonuç alan oldu bu ay gözüm korktu:18::18:

günaydın kızlarrrrr

canım herkesin kaderi farklı senin kaderinde hamilelik varsa ki inş. öyledir, hamile olursun

korkmak yok ufaklık
yaaa bi rahat yok içimizi dökemiyoz heee
tamam pozitif olcam korkmuyorum ulenn:86:
günaydın kızlarrrrr

canım herkesin kaderi farklı senin kaderinde hamilelik varsa ki inş. öyledir, hamile olursun

haklısın herkes farklı inş. sonuç pozitif olur olmazsa da kısmet diyelim

merhaba gunaydın arkadaslar bugun 5.gunum gunu az kalan arkadaslarım pozitıf guzel mutlu sonuclar beklıyorum ınsallah hepımızın sonucları pozıtıf olsun ..Allahım bu mutlulugu bızlerede nasıp etsın.
AMİNNNNN.

merhaba arkadaşlar...
negatif sonuç almış biri olarak o kadar zor ki bu duygu anlatamam.dalıyorum bazen sanki negatif almamışımda sonuç bekliyomuşum gibi...sonrasında tabiki ağlama krizleri...RAbbim büyük

merhaba arkadaşlar...
negatif sonuç almış biri olarak o kadar zor ki bu duygu anlatamam.dalıyorum bazen sanki negatif almamışımda sonuç bekliyomuşum gibi...sonrasında tabiki ağlama krizleri...RAbbim büyük

Allah sabır versin canım inşallah normal yolla hamile kalırsın
tüp bebekten sona ilk 3 ay çok önemli biliyorsun
kaç kişi var tüpbebek deneyip tutmayıp sonraki ay kendiliğinden hamile kalan
üzülme diyemiyorum tai ççok üzülüyorsundr ama dünyanın sonu deil biz nefes aldıkça uğraşıcaz bebeğimiz olsun die hiç pes etmicez rabbim tez zmanda nasip edr inş.
bu üzüntün son bulur

tamamen jelden şekerim
ben hapa döndüm hayat varmış dedim :)
ph ı uygun olan temizleyiciler le temizle ve asla ıslak bırakma dikkat et

tamamen jelden şekerim
ben hapa döndüm hayat varmış dedim :)
ph ı uygun olan temizleyiciler le temizle ve asla ıslak bırakma dikkat et

hmm tmm bende zaten her seferinde yıkıyorum sonada havluyla kuruluyorum öyle olmasa hiç duramam
neyse zaten az kaldı katlanırım bebeğim gelsinde

hatunlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzz

cnm iyiyiz sen nasılsın
ya şey diycem sana sorayım bari
bu topikte bi arkadaş vardı MİNASOFİA diye ben çoktandır bu topiğe uğramadım o arkadaştan bi ses varmı acaba?hiç gördünmü?

canım bir süredir bende görmedim
zaten biliyorsunmalum durumdan dolayı düzenli takipte edemiyorummmmmmm

Canlarim size yazmis oldugum BONCUK arkadasimizla ilgili konuda sizlerin morelini bozmus olabilecegim konusunda uyari aldim hepinizden tek tek özür dilerim bende sizler gibi Tüp bebek tedavisi asmasindan gecmis bir arkadasiniz olarak Rabbimin katinda bir müminin mümin kardesine ettigi duanin büyük sevap oldugunu bilerek sizlerin arkadasimiza etmis oldugunuz dualarinda vesile olarak Rabbimin gönüllerinizdekini kucaginiza saglicakla vermesi ici huzurunu yasiyacaginizi düsünmüstüm sizleri üzmüs oldugumdan dolayi tekrar özür diler emeklerinizin karsiligini almanizi tüm kalbimle diliyorum .....

kızlar, benimde canım çok sıkkın.bende 3 aydır istanbul tüp bebek merkezine gidiyorum. bu ay tedaviye başlayabildik. yarın yumurtalar toplanıcak inşallah. ama dün bi sorun yaşadık çok canımı sıktı. zaten stresteyim. bide bu geldi üstüne. biz daha önce görüşmeye gittiğimizde bize ilaçlarla beraber 4500 tl fiyat verdiler. geçen hafta ilaçları uyguladık. zaten ilaçlarım 2300tl tuttu. dün en son görüşmeye gittiğimde yumurtalar toplandığında yanında belgelerinizi getirin dendiğinde birde 3750 tl para istediler. oldu sana 6000 tl. bende renk filan attı zaten böyle konuşmamıştık dendiğinde biz böyle bişey demedik biz size 6000 fiyat verdik dediler. bende durumumu önceki fiyata göre ayarlamışım zaten. o anda çektim geldim zaten ne desem üste çıkmaya çalışıyorlar. başka bi tedavi olsa yarım bırakıcam ama zaten o kadar para vermişiz nasıl devam etmiyim onlarda bunun farkındalar tabi. inşallah tutarda bidaha bu gibi insanlarla karşılaşmam. sizdede bu hastaneye giden oldumu ne kadar maliyet oldu söylerseniz sevinirim.

canım yaa böyle bir süreçte bunu yaşamana çok üüzldümbenim kuzenim yaptırdı iki sene önce ama inan bilmiyorum fiyat vs.bebekimis var ama canım çok tatlışşşdediğin gibi yapılan çok yanlış moralini bozma ama nolur bi daha konuşsa eşin çok yanlış bu durumminşallahh emeklerin neticesi hayırlı sağlıklı bir evlat olur canımm

offff yaaaaaa bunlarım hepside tücarrr
canımsın sona gelmişsin allah yardımcın olsun nşş bebişn gelsinde bütün bu sıkıntıları umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…