adım başı tüp bebek merkezi bıktım usandım bunlrın para ile bizim umutlarımızı bir tuttuklarına ....
kızlar, benimde canım çok sıkkın.bende 3 aydır istanbul tüp bebek merkezine gidiyorum. bu ay tedaviye başlayabildik. yarın yumurtalar toplanıcak inşallah. ama dün bi sorun yaşadık çok canımı sıktı. zaten stresteyim. bide bu geldi üstüne. biz daha önce görüşmeye gittiğimizde bize ilaçlarla beraber 4500 tl fiyat verdiler. geçen hafta ilaçları uyguladık. zaten ilaçlarım 2300tl tuttu. dün en son görüşmeye gittiğimde yumurtalar toplandığında yanında belgelerinizi getirin dendiğinde birde 3750 tl para istediler. oldu sana 6000 tl. bende renk filan attı zaten böyle konuşmamıştık dendiğinde biz böyle bişey demedik biz size 6000 fiyat verdik dediler. bende durumumu önceki fiyata göre ayarlamışım zaten. o anda çektim geldim zaten ne desem üste çıkmaya çalışıyorlar. başka bi tedavi olsa yarım bırakıcam ama zaten o kadar para vermişiz nasıl devam etmiyim onlarda bunun farkındalar tabi. inşallah tutarda bidaha bu gibi insanlarla karşılaşmam. sizdede bu hastaneye giden oldumu ne kadar maliyet oldu söylerseniz sevinirim.
4 gün kaldı sonucu öğrenmeyeeeee
bebek olursa zaten bu gerginlikle ajda pekkan giibi çıkar gerim gerimm gerilmiş biçimdeeliiiffffffffkız gerilim vermeee:)))vallahi ordaysa senin minik varya gerimm gerimm gerildiii heeee:) istesende geçecek istemesende rahatt olll bakiimmmmmm streşş yokkk
canım bebişin gelecek inşşşşşş
bebek olursa zaten bu gerginlikle ajda pekkan giibi çıkar gerim gerimm gerilmiş biçimde
inşallah canım kısmet artık yapcak hiçbişiyim yok
Kızlar nasılsınız ben kaçgündür takip edemiyorum umarım herkeşlerin keyfi yerindedir.Bu sıralar negatifler var sanırnım.Ama bundan sonra inşallah bol bol pozifleri görürüz.Olumsuz sonuçlananlar üzülmeyin diyemiyprum eminim çok üzgünsüz neden ben diyee..!Ama yalnız değilsiniz unutmayın ve ve inanın zamanla üzüntünüz azalıp yeni arayışlar içine gireceksiniz inşallah bundan sonra doğal olarak size
bir süpriz yapar bebişinizzzz...
Yeter canım nasılsın eşin nasıl oldu ?Umarım ikinizde iyisinizdir.Derincim sen nasılsın güzelim güzellikler seninle olsunnnn....
Eveeeeet ben canım aynı şey benimde geçen ay oldu.1 0 martta adet olmam gerkti 21 nde geldi.Bi önceki ay bende negatif sonuç almıştım.Kan testi falan yaptırdım merkezimde geç döllenme olabilir falan dediler.Tekaralamam gerek kalmadan 11. gün hastalandım.Canım olabiliyo bu durum ilaçlar ve stres yapıyo.Ama sen yine tedavi olduğun merekezi ara gelmezse ilaç veriyorlar.Benim gerek kalmadı şükür.Ama sen yine kan testi yaptır ondan sonra ilaç falan al bence.Belli mi olur belki hamişsin Allahım inşallah bi mucizeee...arkadaşlar geçen ay olumsuz tüpbbğimden sonra bugün 8.gün adetim gelmedi dün idrarda yaptım negatifböyle bidurum yaşayan oldumu normalmi gecikmesi hayırlı akşamlar
Eveeeeet ben canım aynı şey benimde geçen ay oldu.1 0 martta adet olmam gerkti 21 nde geldi.Bi önceki ay bende negatif sonuç almıştım.Kan testi falan yaptırdım merkezimde geç döllenme olabilir falan dediler.Tekaralamam gerek kalmadan 11. gün hastalandım.Canım olabiliyo bu durum ilaçlar ve stres yapıyo.Ama sen yine tedavi olduğun merekezi ara gelmezse ilaç veriyorlar.Benim gerek kalmadı şükür.Ama sen yine kan testi yaptır ondan sonra ilaç falan al bence.Belli mi olur belki hamişsin Allahım inşallah bi mucizeee...
Canım inşallah pozif sonuç alırsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?