Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın canlarrrrrrrrrrrr
hayılı cumalar cuma hürmetine rabbim dularımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlar gunaydınn,hayılı cumalar hepınıze... Rabbım hayırlısıyla gonlumuzdekı bebıslerımızı versın ınsallahhhh

çok üzüldüm bu dönemde inadına stresliyiz bide maddi konular geriyo insanı
ben istanbul cerrahi hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum. ilaçları kendim aldım 1000 tl ye
hastaneyede 3750 tl verdim okadar
başka bi masraf çıkmadı
zaten baştan konusmuştuk.
sen tedavini yarım bırakma onlarda bunu bildiği için üstüne geliyorlar zaten ama moralini bozma sadakan say boşver.
inşallah pozitif sonuç alırsın

eliiiffffffffkız gerilim vermeee:)))vallahi ordaysa senin minik varya gerimm gerimm gerildiii heeee:)istesende geçecek istemesende rahatt olll bakiimmmmmmstreşş yokkk
bebek olursa zaten bu gerginlikle ajda pekkan giibi çıkar gerim gerimm gerilmiş biçimde
canım bebişin gelecek inşşşşşş

inşallah canım kısmet artık yapcak hiçbişiyim yok

bebek olursa zaten bu gerginlikle ajda pekkan giibi çıkar gerim gerimm gerilmiş biçimde

inşallah canım kısmet artık yapcak hiçbişiyim yok

inşşşşşşşş seninledir meleğinnnnnnnnnnn

Kızlar nasılsınız ben kaçgündür takip edemiyorum umarım herkeşlerin keyfi yerindedir.Bu sıralar negatifler var sanırnım.Ama bundan sonra inşallah bol bol pozifleri görürüz.Olumsuz sonuçlananlar üzülmeyin diyemiyprum eminim çok üzgünsüz neden ben diyee..!Ama yalnız değilsiniz unutmayın ve ve inanın zamanla üzüntünüz azalıp yeni arayışlar içine gireceksiniz inşallah bundan sonra doğal olarak size
bir süpriz yapar bebişinizzzz...
Yeter canım nasılsın eşin nasıl oldu ?Umarım ikinizde iyisinizdir.Derincim sen nasılsın güzelim güzellikler seninle olsunnnn....

sağol canım çok şükür hayat devam ediyor
her şeye rağmen

arkadaşlar geçen ay olumsuz tüpbbğimden sonra bugün 8.gün adetim gelmedi dün idrarda yaptım negatif böyle bidurum yaşayan oldumu normalmi gecikmesi hayırlı akşamlar

arkadaşlar geçen ay olumsuz tüpbbğimden sonra bugün 8.gün adetim gelmedi dün idrarda yaptım negatif böyle bidurum yaşayan oldumu normalmi gecikmesi hayırlı akşamlar
Eveeeeet ben canım aynı şey benimde geçen ay oldu.1 0 martta adet olmam gerkti 21 nde geldi.Bi önceki ay bende negatif sonuç almıştım.Kan testi falan yaptırdım merkezimde geç döllenme olabilir falan dediler.Tekaralamam gerek kalmadan 11. gün hastalandım.Canım olabiliyo bu durum ilaçlar ve stres yapıyo.Ama sen yine tedavi olduğun merekezi ara gelmezse ilaç veriyorlar.Benim gerek kalmadı şükür.Ama sen yine kan testi yaptır ondan sonra ilaç falan al bence.Belli mi olur belki hamişsin Allahım inşallah bi mucizeee...

inş dicemde nerde bize omucize iyice umudumu kaybediyorum begün 9.gün bakaklım ağrılarım var ama idarrada yaptırdım bişey çıkmadı hayırlısı artık:)

nasılsınız kızlarrrrrrrrrr
ben yine çok grip oldummmmmmmmmmmmm boğazım şiştiiiiiii
her yerim dökülüyorrrr neredeyse 1 ay oldu ama geçmedi bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…