Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım hayırlısı olsun. bende yarın başlıyorum Allahın izniyle bende de adet düzensizliği vardı. Kantoron otu tavsiye edebilirm. kaynatıp içiyorsun 1-2 gün içinde regl oluyorsun.ben kullanmıştım.

Az önce doktorum aradı..Telaşlanacak bir durum yok,süreye takılmayın,mutlaka gelir dedi..RahatladımBir iki gün daha bekleyip kantaron otunu denemek lazım.Teşekkür ederim fikir verdiğin için canım...

Hangi merkezlerle bu yoldasınız arkadaşlar.Ben bana oldukça uzak olmasına rağmen Antalya Tüp Bebek Merkezine gittim.Kendim Muğla da yaşıyorum..Çok zor olucak ama Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Az önce bir müşterimle konuştuk.O da moralimi bozmadı değil.(Bu ara çok mu alınganım ne!) Allah ın dediği olur,bu doktor işleri boş işler dedi.Dini bütün bir adam gibi görünüyor,niye böyle dedi anlamadım.Biz inkar etmiyoruz ki..Gereğini yapıp tevekkülü Allah a bırakmak gerekmiyor mu?

kızlar geçen ay tüp bebek yaptırdı 2 tane embiryo yerleştirmişlerdi. ama 1 tanesi 2 defa bölünmüş şu anda 3 çüzlerine hamile. mutluluğunu görseniz anlatılacak gibi değil. inşallah hepimizin yüzü güler.

canım sen takma kafana herkez herşeyi söylersonuçta hepimiz inançlı insanlarız. Doktorlar hastaneler vesile sadece tabiki Allahın dediği olur ama çaba sarfetmek lazım öyle değilmi. doktorum bana demiştiki kimi insanlar kıllarını bile kıpırdatmadan hamile kalırken malesef bazı insallar emek harcamak zorundalar.o zaman girip olunca ilaç almayalım bekleyelim geçmesini yok böyle birşey. sen takma onları kafana arkadaşım.

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla hayırlı haberler ver bizeee

Kızlar hepinize merhabalarrrrbaya olmuş girmeyeli şöyle bir göz attım geçmiş umarım herkes iyidir.hepinizi kucaklıyorumtedavide kş arkaladşalar başarılaarrr beklemedeki arkadaşlaraaa kolaylıklaarrr dilerim

Az önce doktorum aradı..Telaşlanacak bir durum yok,süreye takılmayın,mutlaka gelir dedi..RahatladımBir iki gün daha bekleyip kantaron otunu denemek lazım.Teşekkür ederim fikir verdiğin için canım...

canım bak iyi olcak her şeyyyyyyyyy stres de etkiler

Bende varım kızlar allahım herkezin yüzünü güldürsün inşallah
hoş geldin canımmm inş bir an önceee bebişine kavuşursun
canım tadevin hayırlı olsun inşş bebişine kavuşursun hepimiz genenin allahatan geldiğine ve hayırlısının yaşadığımız lduğuna inan insanlarız
sen bu süreçte hiç canını sıkma mümkünse bu konuda seni sıkacak insanlarala konuşma çünki tedavi süreci zaten strsli bir sürenolabilidiin adar rahat ol inşş rabbim emeğinin karşılığını versinn

rabbim hayırlı sağlıklı evlatları hepimize nasip etsinnn inşş arkadaşında sağlıcakla kucaklasın

anammmm derinim hpş geldin kuzum evet kaç zamandır uğramıyorsunnnn özledim seni kız gel öpemseni

yeterimmm bende özledim yahu:)denk gelmedi işteee

Haklısın canım yaa..Sizlerle konuştukça daha bi açıldım..3 üzleri olucak olan kimdi cilekw?Allah kucağına almayı nasip etsin..
canım istediğin zaman gel içini dök an oarada olmasakta geldiğimizde nmutlaka yazarızzzzzzzzzzz bizler aynı yolun yolcusuyuzzz analrız birbirimizi
yeterimmm bende özledim yahu:)denk gelmedi işteee

kız telefonlaşalım önce neteee gellllllllllllll :84::84::84::84::84::84:diyeeeeeeee
keyifler nasıl canımmmmmmmmm

canım benim keyifler fena değil.biraz kafam karışık.benim merkezde deneme yapan bi arkadaşında değerleri benim gibi arad .işallah o mutlu haber alır ama kafam karıştı yani yapılan bi hatamı sebebp olıuyor buna diye???bugün keyfimi kaçırdı bu durum.birde bir ünv de kursa başladım akşamları ordayım bugün yarın yok bi tek.onla meşgulüm hep böle yetercim.Eşin iyiymiş okuduğum kadarıyla işallahh çok daha iyi olsun sende tabiiisen de ne var ne yok bakalımmmm

kızlar mrb size bir sorum olacak yardımcı olursanz sevinirim transferden 4 gün sonra e2 testi yapıldımı sizlerede?degerleri kaç olmalı?

canım valla iyim ya işte eşimle uğraşıyorum yorucu oluyorr ama çok şükür

kızlar mrb size bir sorum olacak yardımcı olursanz sevinirim transferden 4 gün sonra e2 testi yapıldımı sizlerede?degerleri kaç olmalı?

alara canım bak bir arkadaş ne yamış

ama transfer oncesı degerıme bkıldı 30 kusurlerdeydı ıyı oldugunu soyledı ve transferım yapıldı transferımın 5 gunu tekrar yapıldı degerım 480 lerdeydı dr um hamıle olabılecegımı soyledı bende anladımkı transferımın 5 gunu embryolarım haylen benımleydı cnm kafan karısmasın bunlar benım yasadıklarımmm

canım benim yaa sen gerçekden çook iyi niyetli bir insansın bunu birkez daha anladım bende buldum onu dün akşam ama topik devam etmemş sonrasını bilemyrz umarım dedigi gibidr internetdenden de araşdırdım ama bundan başka birşey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…