Aslında bu işlerle uğraşınca çok da yanlız olmadığını anlıyor insan.Halbuki yaşadığım çevreye baktığımda bir çocuğu olmayan ben varım...Allah ın izniyle ben de tüp bebek tedavisine başlamak için adım attım arkadaşlar.Sanki daha yolun başında aksilikler var gibi ama aklıma getirip moralimi de bozmak istemiyorum.Doktorum test ve ultrason sonuçlarına bakarak adetimin geleceğini adet getirecek ilaç vermeyeceğini söyledi.Bu görüşmenin ardından beş gün geçti ama ben hala adet olamadım.Yine stres oldum galiba..Tavsiyeleriniz var mıdır?Getirmek için bitkisel önerebileceğiniz birşeyler var mı?Allah bu yola baş koyan herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah...
Bende varım kızlar allahım herkezin yüzünü güldürsün inşallah
Hangi merkezlerle bu yoldasınız arkadaşlar.Ben bana oldukça uzak olmasına rağmen Antalya Tüp Bebek Merkezine gittim.Kendim Muğla da yaşıyorum..Çok zor olucak ama Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Az önce bir müşterimle konuştuk.O da moralimi bozmadı değil.(Bu ara çok mu alınganım ne!) Allah ın dediği olur,bu doktor işleri boş işler dedi.Dini bütün bir adam gibi görünüyor,niye böyle dedi anlamadım.Biz inkar etmiyoruz ki..Gereğini yapıp tevekkülü Allah a bırakmak gerekmiyor mu?
KIZLAR IYI GECELER.. BEN BUGUN DOKTORA GITTIM YUMOSLAR BUYUMUS ..BIRAZ ONCE CATLATMA IGNESINI YAPTIM ..VEE.. CARSAMBA YUMOSLAR ALINACAK VE HAFTAYA.. P TESI.. RABBIM IZIN VERIRSE BEBISLERIM ICIMDE OLUCAK INSALLAH BU DEFA SIKI SIKI SARILIRLARR INSALLAH
Az önce doktorum aradı..Telaşlanacak bir durum yok,süreye takılmayın,mutlaka gelir dedi..RahatladımBir iki gün daha bekleyip kantaron otunu denemek lazım.Teşekkür ederim fikir verdiğin için canım...
hoş geldin canımmm inş bir an önceee bebişine kavuşursunBende varım kızlar allahım herkezin yüzünü güldürsün inşallah
canım tadevin hayırlı olsun inşş bebişine kavuşursun hepimiz genenin allahatan geldiğine ve hayırlısının yaşadığımız lduğuna inan insanlarızHangi merkezlerle bu yoldasınız arkadaşlar.Ben bana oldukça uzak olmasına rağmen Antalya Tüp Bebek Merkezine gittim.Kendim Muğla da yaşıyorum..Çok zor olucak ama Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Az önce bir müşterimle konuştuk.O da moralimi bozmadı değil.(Bu ara çok mu alınganım ne!) Allah ın dediği olur,bu doktor işleri boş işler dedi.Dini bütün bir adam gibi görünüyor,niye böyle dedi anlamadım.Biz inkar etmiyoruz ki..Gereğini yapıp tevekkülü Allah a bırakmak gerekmiyor mu?
rabbim hayırlı sağlıklı evlatları hepimize nasip etsinnn inşş arkadaşında sağlıcakla kucaklasınkızlar geçen ay tüp bebek yaptırdı 2 tane embiryo yerleştirmişlerdi. ama 1 tanesi 2 defa bölünmüş şu anda 3 çüzlerine hamile. mutluluğunu görseniz anlatılacak gibi değil. inşallah hepimizin yüzü güler.
Kızlar hepinize merhabalarrrrbaya olmuş girmeyeli şöyle bir göz attım geçmiş umarım herkes iyidir.hepinizi kucaklıyorum tedavide kş arkaladşalar başarılaarrr beklemedeki arkadaşlaraaa kolaylıklaarrr dilerim
canım bak iyi olcak her şeyyyyyyyyy stres de etkiler
Haklısın canım yaa..Sizlerle konuştukça daha bi açıldım..3 üzleri olucak olan kimdi cilekw?Allah kucağına almayı nasip etsin..
hoş geldin canımmm inş bir an önceee bebişine kavuşursun
canım tadevin hayırlı olsun inşş bebişine kavuşursun hepimiz genenin allahatan geldiğine ve hayırlısının yaşadığımız lduğuna inan insanlarız
sen bu süreçte hiç canını sıkma mümkünse bu konuda seni sıkacak insanlarala konuşma çünki tedavi süreci zaten strsli bir sürenolabilidiin adar rahat ol inşş rabbim emeğinin karşılığını versinn
rabbim hayırlı sağlıklı evlatları hepimize nasip etsinnn inşş arkadaşında sağlıcakla kucaklasın
anammmm derinim hpş geldin kuzum evet kaç zamandır uğramıyorsunnnn özledim seni kız gel öpemseni
canım istediğin zaman gel içini dök an oarada olmasakta geldiğimizde nmutlaka yazarızzzzzzzzzzz bizler aynı yolun yolcusuyuzzz analrız birbirimiziHaklısın canım yaa..Sizlerle konuştukça daha bi açıldım..3 üzleri olucak olan kimdi cilekw?Allah kucağına almayı nasip etsin..
yeterimmmbende özledim yahu:)denk gelmedi işteee
canım istediğin zaman gel içini dök an oarada olmasakta geldiğimizde nmutlaka yazarızzzzzzzzzzz bizler aynı yolun yolcusuyuzzz analrız birbirimizi
kız telefonlaşalım önce neteee gellllllllllllll :84::84::84::84::84::84:diyeeeeeeee
keyifler nasıl canımmmmmmmmm
canım benim keyifler fena değil.biraz kafam karışık.benim merkezde deneme yapan bi arkadaşında değerleri benim gibi arad .işallah o mutlu haber alır ama kafam karıştı yani yapılan bi hatamı sebebp olıuyor buna diye???bugün keyfimi kaçırdı bu durum.birde bir ünv de kursa başladım akşamları ordayım bugün yarın yok bi tek.onla meşgulüm hep böle yetercim.Eşin iyiymiş okuduğum kadarıyla işallahh çok daha iyi olsun sende tabiiisen de ne var ne yok bakalımmmm
kızlar mrb size bir sorum olacak yardımcı olursanz sevinirim transferden 4 gün sonra e2 testi yapıldımı sizlerede?degerleri kaç olmalı?
alara canım bak bir arkadaş ne yamış
ama transfer oncesı degerıme bkıldı 30 kusurlerdeydı ıyı oldugunu soyledı ve transferım yapıldı transferımın 5 gunu tekrar yapıldı degerım 480 lerdeydı dr um hamıle olabılecegımı soyledı bende anladımkı transferımın 5 gunu embryolarım haylen benımleydı cnm kafan karısmasın bunlar benım yasadıklarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?