canım benim yaa sen gerçekden çook iyi niyetli bir insansın bunu birkez daha anladım bende buldum onu dün akşam ama topik devam etmemş sonrasını bilemyrz umarım dedigi gibidr internetdenden de araşdırdım ama bundan başka birşey bulamadım
kızlar mrb size bir sorum olacak yardımcı olursanz sevinirim transferden 4 gün sonra e2 testi yapıldımı sizlerede?degerleri kaç olmalı?
ah yeter ahhh ben seni nerede bekliyim sen nerdesin
hahahha bil bakalım ben kmim
elbetteki yakın dostun
yakaladım seni
gizem_im eski nickimle
kazen sağolsun bizi şutlamadan önceki nickim
slm canım nerde yaşıyorsun daha önceki denemelerin nerde oldu
günaydın kızlar size bi sorum olacaktı ben pkoluyum(yumurtlama tembelliği) yumurtlamayı arttırıcı kürler biliyormusunuz ve bununla ilgili hangi ilaçları kullanıyor insanlar
Valla cnm bende aynı ahatsızlıgı yaşıyorum normalde eşimin spermleri 3 milyondu en azından öyle çıkmıştı 6 ay önceydi bu
5 gün önce tekrar gittik kaç çıktı biliyormusun 22 milyon meger eşim sabunla sperm testi vermiş ondan bozulmuş yani ama şimdi ise onunla ilgili problem çözüldü bende polikistik over çıktı yumurtlama yokmuş kaç gündür aglamakta şiştim o kdr zor ki
tutmama ihtimalini düşünmek çok zor
Valla cnm bende aynı ahatsızlıgı yaşıyorum normalde eşimin spermleri 3 milyondu en azından öyle çıkmıştı 6 ay önceydi bu
5 gün önce tekrar gittik kaç çıktı biliyormusun 22 milyon meger eşim sabunla sperm testi vermiş ondan bozulmuş yani ama şimdi ise onunla ilgili problem çözüldü bende polikistik over çıktı yumurtlama yokmuş kaç gündür aglamakta şiştim o kdr zor ki
tutmama ihtimalini düşünmek çok zor
selam, istanbulda yaşıyorum. daha önceki 2 denemem de okmeydanı memorialde oldu...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım bu sefer yumoşların sana tutunur inş....
özelden yazıyorum canımmgünaydım canımmmmmmmmmmmmmmmm
canım dediğin kür nasıl bana civanperçem ile arı sütünü tavsiye ettiler ama hepsine mi başlasam ne???:))
günaydın kızlar,
ben fazla nete giremiyorum ama fırsat buldukça takip ediyorum...
histereskopimi yaptırdım bir problem çıkmadı...
önümüzdeki adette inşaallah tüp bebeğe başlayacağız..bu sefer umudum daha fazla 3. denemem olduğu için 2 embriyo konulacak...inşaallah Rabbim hayırlısını verir...
özelden yazıyorum canımm
canım geçmiş olsun ben hep söylüyorum hiteskopi yapılmalı diyeeee tedaviye başlayacaksın nşşş yolun açık ve kısa olsun beklemeden bebişnle buluş inşşşşşşşşşşşşşşş rabbim yar ve yardımcın olsunnnn şansın bol olsunnn
özelden yazıyorum canımm
canım geçmiş olsun ben hep söylüyorum hiteskopi yapılmalı diyeeee tedaviye başlayacaksın nşşş yolun açık ve kısa olsun beklemeden bebişnle buluş inşşşşşşşşşşşşşşş rabbim yar ve yardımcın olsunnnn şansın bol olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?