Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bende baktım bayağı ama bulamadım bir şey

kızlar mrb size bir sorum olacak yardımcı olursanz sevinirim transferden 4 gün sonra e2 testi yapıldımı sizlerede?degerleri kaç olmalı?

ben bi aşılama bi tüp denemesi yaşadım..aşılamada bakılmamştı sonra doktrum dedi ki içi boş yumurtaların(bizim anlayacağmz dilde yani) sonra tüp denemesinde 1er gün arayla baktırdım o değerler..hergün artıyordu belli bir değeri olduğunu sanmıyrm..en kesin bilgiyi doktorundan öğrenirsin cnm...

ah yeter ahhh ben seni nerede bekliyim sen nerdesin
hahahha bil bakalım ben kmim
elbetteki yakın dostun
yakaladım seni
gizem_im eski nickimle
kazen sağolsun bizi şutlamadan önceki nickim

günaydın kızlar size bi sorum olacaktı ben pkoluyum(yumurtlama tembelliği) yumurtlamayı arttırıcı kürler biliyormusunuz ve bununla ilgili hangi ilaçları kullanıyor insanlar

Valla cnm bende aynı ahatsızlıgı yaşıyorum normalde eşimin spermleri 3 milyondu en azından öyle çıkmıştı 6 ay önceydi bu
5 gün önce tekrar gittik kaç çıktı biliyormusun 22 milyon meger eşim sabunla sperm testi vermiş ondan bozulmuş yani ama şimdi ise onunla ilgili problem çözüldü bende polikistik over çıktı yumurtlama yokmuş kaç gündür aglamakta şiştim o kdr zor ki
tutmama ihtimalini düşünmek çok zor

ah yeter ahhh ben seni nerede bekliyim sen nerdesin
hahahha bil bakalım ben kmim
elbetteki yakın dostun
yakaladım seni
gizem_im eski nickimle
kazen sağolsun bizi şutlamadan önceki nickim

canım canım canımmm yaaaaaaaaa bu ne güzel süprizzzzzzzzzz canım kızın olacakmaış ne sevindim bilemesinnnnnnnnnnnnnnnnn sağlıcakla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ohhhhhh ohhhhhhhh kız teyzesi oluyorummmmmmmmm

günaydın kızlar size bi sorum olacaktı ben pkoluyum(yumurtlama tembelliği) yumurtlamayı arttırıcı kürler biliyormusunuz ve bununla ilgili hangi ilaçları kullanıyor insanlar

canım ballı tarçın varrrr çok işe yarıyor

fatoşcuğum canımmm öncelikle geçmiş olsunnnn ben polikistikover olan has tedaviye daha iyi cevap verdiğini tüp bebekte tutunma şansının daha yüksek olduğunu biliyorummmm ama eğer böyle bile değilse tedavilerle çözülecek bir durum sakın kendini üzme vee stres yapama stres olacağı varsada olmamamsına sebebeptirrrrrrrr sakin ol zamanla aşarsınızz

canım geçmiş olsun(2mizinde yaşadıkları şey birbirine çok benziyor) drum bana pko ların yumurtlaması güç olur ama yumurtladı mı da baya yumurtası olur dedi onun için hiç üzülme bizim karşı komşuda da pko varmış ve dru ona klomen vermiş şimdi 5 yaşında ikizleri var bazen bende kullansammı diye düşünüyorum ama önce dra gideyim diyorum 10güne kadar gideceğim sanada haber veririm

günaydın kızlar,
ben fazla nete giremiyorum ama fırsat buldukça takip ediyorum...
histereskopimi yaptırdım bir problem çıkmadı...
önümüzdeki adette inşaallah tüp bebeğe başlayacağız..bu sefer umudum daha fazla 3. denemem olduğu için 2 embriyo konulacak...inşaallah Rabbim hayırlısını verir...

günaydım canımmmmmmmmmmmmmmmm

canım dediğin kür nasıl bana civanperçem ile arı sütünü tavsiye ettiler ama hepsine mi başlasam ne???:))
özelden yazıyorum canımm

canım geçmiş olsun ben hep söylüyorum hiteskopi yapılmalı diyeeee tedaviye başlayacaksın nşşş yolun açık ve kısa olsun beklemeden bebişnle buluş inşşşşşşşşşşşşşşş rabbim yar ve yardımcın olsunnnn şansın bol olsunnn

sağol canımAllah razı olsun...Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşaallah...

canımm çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin Aminnnnnnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…