sağol canımAllah razı olsun...Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşaallah...
canımm çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin Aminnnnnnnn.....
merhaba kızlar ara ara yazılarınızı okuyorum Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah bende bi tüp bebek annesiyim Allah sizede göstersin inşallah
Merhaba Arkadaşlar...
Maşallah takip edemiyorum hızınızı..:) 1867 de bıraktım 1869.sayfaya geçmişsiniz bile...Allah muhabbetimizi artırsın..
Bişi söylemek istiyorum...Sondua klomenden bahsetmişsin,gerçi dr dan sonra diye de eklemişsin..Ben de tam ona dikkat çekicektim..O hatayı yaptım çünkü.Daha önce 2 kez klomenle tedavi gördüm dr kontrolünde çatlatma iğnesi de oldum ama olmadı maalesef...Aradan zaman geçti.Nasıl olsa dr daha önce bu hapı verdi bana kullanayım ne çıkar dedim.Tabi önceki uygulamayı unuttuğum için süreyi uzatmışım.Bu da rahimde iltihaplanma yapmış.Çok canım yanmıştı o zamanlar..Dikkat edin derim...
ama olmazki dr sormadan ilaç kulanmak ve dahada önemlisi b tarz ilaçlardan önce mutlaka vajinal muayene şartır
Çok haklısın canım ama cahillik işte..O dönemde işimizi kaybetmiş ve yeni bir başlangıç içine girmiştik..Doğal olarak maddi sıkıntılar hat safhadaydı.Bebek tedavisi için kolay kolay para ayıramayacağımızı düşünüyordum.Cahillik ve çaresizlik arası bir durum yani.Nasıl olsa daha önce kullanmıştım ya birşey olmayacak diye düşündüm.Yoksa tavsiye ile ağrı kesici bile almam.Birazcık yumurtaları hareketlendirebilirmiyim o buhranlı dönemlerde hayatımıza bir renk katabilirmiyim derken sağlığımdan oluyordum.Doktor bademcik te nasıl iltihap olur yutkunamazsın bu da aynı durum olmuş demişti.siz düşünün gerisini..Tuvalete bile çıkamadım...Neyseki fitil verdi de çok uğraştırmadan geçti...
Merhaba Arkadaşlar...
Maşallah takip edemiyorum hızınızı..:) 1867 de bıraktım 1869.sayfaya geçmişsiniz bile...Allah muhabbetimizi artırsın..
Bişi söylemek istiyorum...Sondua klomenden bahsetmişsin,gerçi dr dan sonra diye de eklemişsin..Ben de tam ona dikkat çekicektim..O hatayı yaptım çünkü.Daha önce 2 kez klomenle tedavi gördüm dr kontrolünde çatlatma iğnesi de oldum ama olmadı maalesef...Aradan zaman geçti.Nasıl olsa dr daha önce bu hapı verdi bana kullanayım ne çıkar dedim.Tabi önceki uygulamayı unuttuğum için süreyi uzatmışım.Bu da rahimde iltihaplanma yapmış.Çok canım yanmıştı o zamanlar..Dikkat edin derim...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrhayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr rabbim dualarınızı kabul etsinnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn.Amin canım hepimizin
canım hadi bakalım her şey gönlünden geçen gini olsun inşş pzrts bebişlerini alıp dönersin ve 9 ay seninle olurlarKIZLARRR GUNAYDINNN , BENIM SUANA 3 TANE EMRIYOM DOLLENMISS..RABBIM IZIN VERIRSE P TESIYE KADAR.. RABBIM GUC VERIRSE UCUNUDE TRANSFER EDECEKLERMIS.. ALLAH IZIN VERIRSE INSALLAHHH RABBIM HEPIMIZIN GONLUMUZDEKINI VERSINN AMINNN..
TOANA cım inşallah hamile olduğunun haberini de duyarız bi mübarek günde de...
Allah'ım Cumanın yüzü suyu hürmetine...Sen bilirsin...Dualarımızı kabul et...Bizim de kucaklarımızı doldur...Hayırlısını ver yarabbim....
kızlar hepinize merhaba hayırlı cumalar. benim tedavim başlandı uzun protokolle başladık. doğum kontrol hapı ve vitamin verdiler . pazartesi film çekilecek ayın 4. de lucrin e başlıycam. diğer iğnelerede ayın 14. başlarız dediler yani Allahım nasip ederse hayırlısıyla mayıs sonuna kadar transferim yapılmış olacak. Allahım yüzümüzü g üldürsün inşallah...
KIZLARRR GUNAYDINNN , BENIM SUANA 3 TANE EMRIYOM DOLLENMISS..RABBIM IZIN VERIRSE P TESIYE KADAR.. RABBIM GUC VERIRSE UCUNUDE TRANSFER EDECEKLERMIS.. ALLAH IZIN VERIRSE INSALLAHHH RABBIM HEPIMIZIN GONLUMUZDEKINI VERSINN AMINNN..
kızlar hepinize merhaba hayırlı cumalar. benim tedavim başlandı uzun protokolle başladık. doğum kontrol hapı ve vitamin verdiler . pazartesi film çekilecek ayın 4. de lucrin e başlıycam. diğer iğnelerede ayın 14. başlarız dediler yani Allahım nasip ederse hayırlısıyla mayıs sonuna kadar transferim yapılmış olacak. Allahım yüzümüzü g üldürsün inşallah...
kızlar merhaba.bende bu ay tüp bebek tedavisine basladım.bir arkadasımız mayısta tüp bebek yaptıracaklar topiği açmış orda toplanıyoruz bu ay ve önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracak arkadasları topiğimize de bekliyoruz.en azından liste yapmış oluruz ve sırayla hamiş haberlerimizi almış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?