sondua sende durum ne canım bu ay mı baslayacaksın yoksa sonuç falan mı bekliyosun
kızlar hepinize merhaba hayırlı cumalar. benim tedavim başlandı uzun protokolle başladık. doğum kontrol hapı ve vitamin verdiler . pazartesi film çekilecek ayın 4. de lucrin e başlıycam. diğer iğnelerede ayın 14. başlarız dediler yani Allahım nasip ederse hayırlısıyla mayıs sonuna kadar transferim yapılmış olacak. Allahım yüzümüzü g üldürsün inşallah...
Nısan ,merabaCanım sagol amın ınsallahhh.. Rabbım ınsallah hepımıze hayırlı evlatlar versınnn
Yetercımm canım benım nasılsınKızz ıyısın umarım tatlımmm, ,amın yeetrcım dıleklerın ıcın sagol ..rabbım duysun bızlerı bos koymasın kucaklarımızı ınsallah
Sonduacımm slm tatlımSen nasılsın,cok tesekur ederım canım benım.. ınsallah bolunurde yanı guclu olurlarda bebıslerım bana p tesı sıkı sıkı tutunurlar .. ınsallahh ayy kız onlar ordayken her sabah uyanıp.. Esıme soruyorum bızımkıler napıyo Dıye malum parcalarımız oralarda aklım kalıyo nedıyım canım ya ınsallah p tesıye kadar dayanıp.. ıcımede gırdıklerınde bana yapısıp kalsınlarr ınsallahhh
canım rabbim yüzlerimizi gülüdrsünnnnn hayatlarımıza renk katsınnnn eşlerimizle bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşşşşşşşşşşş
cilekw tedavin hayırlı olsun canım.bende uzun protokolle basladım.kaç gündür doğum kontrol ilacını alıyosun seninle aynı zamanlarda transferimiz olacak sanırım.allah hepimizin kucaklarını doldursun insalllahhhhhben 6 gündür falan alıyorum.17.gün kontrole gidicem.iğnelere ne zmana baslayacağım bu duruma göre.benimki de herhalde mayıs sonunu falan bulur canım
canım güzel dileklerin için teşekkürler.Allahım isteyen herkeze nasip etsin.Allahım inşallah burada bebişlerimizi burada konuşmayı nasip eder
Amııınnnn yeteercım amıın tatlımNedıyım rabbım yuzumuzu guldursun ınsallahhh
arkadaşlar merhaba ,bende aranıza katılmak istiyorum,Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün
peki beni ranıza alırmısınızhoş geldin canımmmm elbette ne demek
peki beni ranıza alırmısınız
ağustos ayında bende başlıyorum hayırlısıyla inşlh...
bu gün transferimin 12. günü yarın kan testi yapılacak...dün idrar testi yaptım ...silik bir çizgi gördüm ama...ama sı var işte ...Rabbim isteyen herkese bana ona herkese versin heyecanlıyım....3.transferim..hamilemiyim değil miyim....
cnm umarım ıyı sonuclar alırsın yarınbu gün transferimin 12. günü yarın kan testi yapılacak...dün idrar testi yaptım ...silik bir çizgi gördüm ama...ama sı var işte ...Rabbim isteyen herkese bana ona herkese versin heyecanlıyım....3.transferim..hamilemiyim değil miyim....
ne demek canım zaten aramızdasın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?