Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cilekw tedavin hayırlı olsun canım.bende uzun protokolle basladım.kaç gündür doğum kontrol ilacını alıyosun seninle aynı zamanlarda transferimiz olacak sanırım.allah hepimizin kucaklarını doldursun insalllahhhhh ben 6 gündür falan alıyorum.17.gün kontrole gidicem.iğnelere ne zmana baslayacağım bu duruma göre.benimki de herhalde mayıs sonunu falan bulur canım

sondua sende durum ne canım bu ay mı baslayacaksın yoksa sonuç falan mı bekliyosun

canım hiç biri değil biz tam başlıyacaktık merkeze gittik 4m ile 7m arasında geçen eşimin sperm sayısı merkezde 26m çıktı(rabbim yüzümüzü güldürdü) bizde en azından yaz tatiline kadar beklemeye karar verdik

Nısan ,meraba Canım sagol amın ınsallahhh.. Rabbım ınsallah hepımıze hayırlı evlatlar versınnn

Yetercımm canım benım nasılsın Kızz ıyısın umarım tatlımmm,,amın yeetrcım dıleklerın ıcın sagol ..rabbım duysun bızlerı bos koymasın kucaklarımızı ınsallah

Sonduacımm slm tatlım Sen nasılsın,cok tesekur ederım canım benım.. ınsallah bolunurde yanı guclu olurlarda bebıslerım bana p tesı sıkı sıkı tutunurlar ..ınsallahh ayy kız onlar ordayken her sabah uyanıp.. Esıme soruyorum bızımkıler napıyo Dıye malum parcalarımız oralarda aklım kalıyo nedıyım canım ya ınsallah p tesıye kadar dayanıp.. ıcımede gırdıklerınde bana yapısıp kalsınlarr ınsallahhh

canım rabbim yüzlerimizi gülüdrsünnnnn hayatlarımıza renk katsınnnn eşlerimizle bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşşşşşşşşşşş

canım rabbim yüzlerimizi gülüdrsünnnnn hayatlarımıza renk katsınnnn eşlerimizle bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşşşşşşşşşşş

canım güzel dileklerin için teşekkürler.Allahım isteyen herkeze nasip etsin.Allahım inşallah burada bebişlerimizi burada konuşmayı nasip eder

canım ben doğum kontrol hapı ve bemik-c alıyorum 3 gün oldu. pazartesi günü için film çekilecek ayın 4. lucrine başlıycam Allahım izin verirse mayıs sonuna kadar transfer olabileceğini söyleiler.

canım güzel dileklerin için teşekkürler.Allahım isteyen herkeze nasip etsin.Allahım inşallah burada bebişlerimizi burada konuşmayı nasip eder

aminnnnnnn canımm inşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar merhaba ,bende aranıza katılmak istiyorum,Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün

bu gün transferimin 12. günü yarın kan testi yapılacak...dün idrar testi yaptım ...silik bir çizgi gördüm ama...ama sı var işte ...Rabbim isteyen herkese bana ona herkese versin heyecanlıyım....3.transferim..hamilemiyim değil miyim....

inşş pozştşf görürsün canım

cnm umarım ıyı sonuclar alırsın yarın
ama o gebelık testlerı varya o nasıl seyse olmadıgı zaman asla göremıyorsun o ıkıncı çizgiyi silik dahi olsa..umarım meleklerın gelmıstır
meleklerın dedımde kızlar merkezlerınız kaç tane transfer ettıler sızlere?

meleklerim iki tane..çok heyecanlıyız...dilekleriniz için çok teşekkür ederim....umarım tutmuşlardır anelerini...çok zor çoookkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…