Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

selam arkadaşlar...
iyi akşamlar..

hakkında hayırlısı olsun....
inşaallah kan testinde pozitifi görürsün...

test sonucunu beklemek çok güç ,ama bence sen hamileşin gibi geliyor,Rabim yüzünü güldürsün,

sağol cnm nekadar sıcak kanlısınız
sen tedavıdemısın hangı aşamadasınız
ne demek canım bizi bizden iyi kim anlaar
canım ben 35 yaşımdayım 5 tüp bebk denmem var ama bebğim yol hala

meleklerim iki tane..çok heyecanlıyız...dilekleriniz için çok teşekkür ederim....umarım tutmuşlardır anelerini...çok zor çoookkk...

kızzzzzzzzzz inşşşşşşşşşş ikizdir de evini b...k götürrr iş yapamasın bıdıklara bakmaktannnnn

yeter çok güzel yazmışsın ,inşallah bizimde ikizlerimizde olurada bizde iş yapma fırsatı bulamayız

hilal kayıkcı maya tüpbebek bugün başlıyorum tedaviye inşallah:)

günaydın savaşçı anne adaylarııııııı yeni hafta süprizlerle gelsin inşşşş

merhaba arkadaslar..
ben yenı katıldım, bu sıtenın olması gercekten bızler ıcın avantaj,sızlerı tanıdıgıma cok mutluyum.
ınanın sızlere dua edıyor ve kaygılarınızı yurekten paylasıyorum.
ben de 4 yıllık evlıyım.2 asılama 3 tup bebekten sonra hala gebe degılım.
arada kımyasal gebelıkler,dıs gebelık yasadım ve cok zor gunler gecırdım.
sımdı 4 aydır dınlenıyorum ve sızlere dua edıyorummmmmmmmmmm.
yenı arkadaslar varsa uye olan veya olmayan bu yazıyı okuyanlara sadece sunu soylemek ıstıyorum
LUTFEN.....
sonuc ne olursa olsun,aldıgımız ılaclar ve stress dolayısıyla cok kırıcı olabılırız,bu normal ama evvelınde eslerımızle bunu konusup bu durumun gecıcı bı surec oldugunu asıl evlılık hayatımızın bu surecten ıbaret olmadıgını,onemlı olan eslerımızın ve bızım mutlulugumuz oldugunu,elele,omuzomuza ve yurek yurege bu surecı atlatacagımıza ınanalım,lutfennn...
yuvayı dısı kusun yaptııgını bu surecten gecerken ogrendım,hem dostumuza hem de dusmanlarımıza karsı eslerımızle bırlıkte dımdık durmalıyız arkadaslarrr...
tup bebege yenı baslayan arkadaslara da pozıtıf enerjıler ve bol sabır dılıyorum.....

çok haklısınnnnn

selam kızlar...
inşaallah haftamız güzel olur..
ben adet bekliyordum sanırım bir iki gün içinde tedaviye başlayacağım....
Rabbimden hayırlısı olsun inş... bu sefer sonuç güzel olur...
sizde dua edin...

hayırlı uğurlu olsun
inşş sonu çok çok güzel olurrrrrrrr

kızlar merhaba benimde bugün histereskopi çekildi genel anestezi verdiler. yani hiç birşey hissetmedim. Allahıma şükürler olsunki hiçbir sorun çıkmadı. İnşallah Allahım sonunu da hayırlı ve bebişli etsin.

geçmiş olsun canımmmm ben söylemiştim anestezi altında yapıldığında hiç bir şey disetmiyorsun diyeeeeeeeee hadi bakalım bebşin önündeki bütün engeler kaktı gesin meleklerrrrrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun canımmmm ben söylemiştim anestezi altında yapıldığında hiç bir şey disetmiyorsun diyeeeeeeeee hadi bakalım bebşin önündeki bütün engeler kaktı gesin meleklerrrrrrrrrrrrrrrrr

canım sağol vallahi girerken hep içimde bir kuşku vardı ama şükürler olsun. Allahım inşallah bebişlerimize kavuşuruz. Emeklerimiz boşa çıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…