Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım sağol vallahi girerken hep içimde bir kuşku vardı ama şükürler olsun. Allahım inşallah bebişlerimize kavuşuruz. Emeklerimiz boşa çıkmasın.

inşşşşşşşşşşen kısa zamanda

slm kızlar aslında ben eski üyeyim.bu hafta ofis histereskopi var.10 gün sonrada 4. tedaviye başlıycaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ayyy ben bile heyecanlandım sonuç ne oldu merak ettim yaa

Size sormak istediğim birşey var. ben çalışıyorum yumurtalar toplandıktan ve transferden sonra evde yatmak gerekirmi yoksa çalışmaya devam edilebilirmi?

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

slm kızlar aslında ben eski üyeyim.bu hafta ofis histereskopi var.10 gün sonrada 4. tedaviye başlıycaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hoşşş geldin aramızııııııı

Size sormak istediğim birşey var. ben çalışıyorum yumurtalar toplandıktan ve transferden sonra evde yatmak gerekirmi yoksa çalışmaya devam edilebilirmi?

canım opunun olduğu dinlennnnnnnnnnn
transefden sonra ilk 3 gün çok önmemli dinlenmelisin ama mümkünse test gününe kadar evede dlenlelisin canım

Merhaba Kızlar, bende bu topiğin eski üyelerindenim 2 BAŞARISIZ aşılama ve 1 tüp bebek tedavisinden sonra şimdi Doğal yolla 17. haftalık hamileyim.
yazmasamda sizleri takip ediyorum.
RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH.
YILMAK YOK YOLA DEVAM.

ABUZELLLLLLL
test yapacağını okumuştum sonuç ne oldu. inşallah sevinçli bir haberdir.
çok heycenlandım

çok sevndim sağlıcakla kucakla inşşş

inşşşş canım inşşşşşşşşşşşş
zaten rabimizden başaka sığınacağımız bir yerde yok kii

Merhaba Kızlarrr...
Takip ediyorum da yazamıyorum iki gündür..Abuzel i bende merak ettim...Sanırım sevinçli haberler var içime öyle doğuyo önce kendi tadını çıkarıcak sonra bizimle.....
Hadi bakalım ........

geçmiş olsun benimde 4 ay önce symrnada çekildi,ordaki anestesi doktoru çok şeker biri,benimde sorunsuz geçmişti

yumurat toplamadan sonra hiterokopideki gibi hiçbirşey hissetmiyorsun ve biraz istiraat ettikten sonra eve gönderiyorlar,transfer de ise 3 saat istiraat ediyorsun,evde 3 gün istiraat veriyorlar sonrasında fazla yatmayın diyorlar işte dikkat ediceksin ayakata kalma eğilme, hayırlısıııı

verdiğin bil için teşekkürler canım hayırlısı bakalım.inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz

geçmiş olsun benimde 4 ay önce symrnada çekildi,ordaki anestesi doktoru çok şeker biri,benimde sorunsuz geçmişti

canım seninde smyrna da olmuş bende oraya gidiyorum. senin sonuç nedir. çok takip edemiyorum işten dolayı. sende sorun neydi?

benim sebepsiz infertile,ilk tüp bebek denememdi,sonuç negatif,yakında tekrar gidicez ne yapabiliriz diye,bizi önce iyice bir hazılasınlar yumurta kalitem 2. ci kalteydi bunun için tedavi varsa öğrenmek istiyorum,bu sabır işi canım,çok zor duygulardan geçiyoruz,Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın ,kafanı rahat tut canım hakkında hayırlısı, güzel haberlerini alıcaz inşallah....

herkeze günaydıııııııııııııııııııııııııııııın

içimde bir umutsuzluk aldı başını gidiyor...içimden bağırıyorum yalvarıyorum rabbime bende bebek istiyorum diye...5 arkadaşız ve 4 ü hamile.artık onlardan dA KAçar oldum gördüğüm yerde...ağlıyorum devamlı...şu satırları yazarken bile tutamıyorum gözyaşlarımı...Rabbim yardım et..merhamet et..gör bizi Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…