canım sağol vallahi girerken hep içimde bir kuşku vardı ama şükürler olsun. Allahım inşallah bebişlerimize kavuşuruz. Emeklerimiz boşa çıkmasın.
slm kızlar aslında ben eski üyeyim.bu hafta ofis histereskopi var.10 gün sonrada 4. tedaviye başlıycaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bu gün transferimin 12. günü yarın kan testi yapılacak...dün idrar testi yaptım ...silik bir çizgi gördüm ama...ama sı var işte ...Rabbim isteyen herkese bana ona herkese versin heyecanlıyım....3.transferim..hamilemiyim değil miyim....
slm kızlar aslında ben eski üyeyim.bu hafta ofis histereskopi var.10 gün sonrada 4. tedaviye başlıycaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Size sormak istediğim birşey var. ben çalışıyorum yumurtalar toplandıktan ve transferden sonra evde yatmak gerekirmi yoksa çalışmaya devam edilebilirmi?
Merhaba Kızlar, bende bu topiğin eski üyelerindenim 2 BAŞARISIZ aşılama ve 1 tüp bebek tedavisinden sonra şimdi Doğal yolla 17. haftalık hamileyim.
yazmasamda sizleri takip ediyorum.
RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH.
YILMAK YOK YOLA DEVAM.
ABUZELLLLLLL
test yapacağını okumuştum sonuç ne oldu. inşallah sevinçli bir haberdir.
çok heycenlandım
çok sevndim sağlıcakla kucakla inşşş
AMİNNNNNN
İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.
Ümitsizliğe düşmek yok her şeyin vaktini RABBİM bilir.
Ona sarılalım, ondan isteyelim, tedavilerimiz boşa çıkmayacak inşallah
kızlar merhaba benimde bugün histereskopi çekildi genel anestezi verdiler. yani hiç birşey hissetmedim. Allahıma şükürler olsunki hiçbir sorun çıkmadı. İnşallah Allahım sonunu da hayırlı ve bebişli etsin.
Size sormak istediğim birşey var. ben çalışıyorum yumurtalar toplandıktan ve transferden sonra evde yatmak gerekirmi yoksa çalışmaya devam edilebilirmi?
yumurat toplamadan sonra hiterokopideki gibi hiçbirşey hissetmiyorsun ve biraz istiraat ettikten sonra eve gönderiyorlar,transfer de ise 3 saat istiraat ediyorsun,evde 3 gün istiraat veriyorlar sonrasında fazla yatmayın diyorlar işte dikkat ediceksin ayakata kalma eğilme, hayırlısıııı
geçmiş olsun benimde 4 ay önce symrnada çekildi,ordaki anestesi doktoru çok şeker biri,benimde sorunsuz geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?