içimde bir umutsuzluk aldı başını gidiyor...içimden bağırıyorum yalvarıyorum rabbime bende bebek istiyorum diye...5 arkadaşız ve 4 ü hamile.artık onlardan dA KAçar oldum gördüğüm yerde...ağlıyorum devamlı...şu satırları yazarken bile tutamıyorum gözyaşlarımı...Rabbim yardım et..merhamet et..gör bizi Allahım
içimde bir umutsuzluk aldı başını gidiyor...içimden bağırıyorum yalvarıyorum rabbime bende bebek istiyorum diye...5 arkadaşız ve 4 ü hamile.artık onlardan dA KAçar oldum gördüğüm yerde...ağlıyorum devamlı...şu satırları yazarken bile tutamıyorum gözyaşlarımı...Rabbim yardım et..merhamet et..gör bizi Allahım
yapma arkadaşım bizim umut dolu olmamız lazım.inan hepimiz aynı durumdayız.ama sabır Allahın izniyle bizde bebeğimizi kucağımıza alıcaz.
bende 7 yıllık evliyim.bazen içim okadar daralıyorki eşimi terk etmeyi bile düşünüyorum.ama dirayetli olmamız lazım.bu yaşadıklarımın bir sınav olduğunu düşünüyorum.sonunda bende geçer not alıcam.ama biraz sabır
katılıyorum sana ama yinede bururk içim.dost sandıklsrımın ost olmadığını öğrendim bu süreçte...ama yine de isyan etmiyorum dua ediyorum rabbime gülsün yüzüme diye
yetercim çok iyisin.iyi ki varsın ve iyiki beni teselli ediyosun canım benim
yeter geçmiş olsun canım.aslında çoğu zaman kendimi motive ediyorum.eşim dünyanın en iyi insanı sanki.bazen bu beni daha çok üzüyor.o baba olmayı okadar hakediyorki.ne biliyim işte ayyyyyyyy bak şimdi bende ağlamaya başlıycam.neyse yaşadıklarımız hep Allahtan.isyan etmiyorum.Allahtan hepimize sabır diliyorum.
geçmiş olsun benimde 4 ay önce symrnada çekildi,ordaki anestesi doktoru çok şeker biri,benimde sorunsuz geçmişti
laledevrindenim senin adına çok sevindim ,Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza
canım inankiiii bazan bende kendimin anne omadığımımı değildde eşimin baba olmamasına üzlüyorum onu baba yapamadığıma üzülüyorumhatta bazan öyle şeyler söylüyorki canım bizim kızmız olsaydı (eşim hep kız ister)şimdi okula başlayacaktı yada kızm olsaydı bu elbise ne kadar yakışırdı
biz ilk evlendiğimizde eşim bana bir çiçek göndermişti ve üzerineee canım annemize diye yazmışşş ve altına oğlun arık kızın berrak mina yazmış (bizim kızmızın ve oğlumuzn ismleirydi bunlar)bende o karttı atmamışım(aslında çeyizimin içinde bebk bataniye yorgan vs vardı hepsini çocuğu olanlara dağıttım bebkle ilğili pek bir şey bırakmadım) ve dün o kartta baktık çok kötü olduk ikimizdeeee
ama ne yapalım bunalr bizim gerçeklerimiz hayatımızın acı tarafıııı ağrılı tarafııııı yaşamaktan başka yapılacak hiç bir şey yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?