Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yapma arkadaşım bizim umut dolu olmamız lazım.inan hepimiz aynı durumdayız.ama sabır Allahın izniyle bizde bebeğimizi kucağımıza alıcaz.
bende 7 yıllık evliyim.bazen içim okadar daralıyorki eşimi terk etmeyi bile düşünüyorum.ama dirayetli olmamız lazım.bu yaşadıklarımın bir sınav olduğunu düşünüyorum.sonunda bende geçer not alıcam.ama biraz sabır

biumut şu an bana neler hisetirdiğini bilemesinnn canım

ooffffffffff neden neden demiyorum artık allahım niye ben demiyorum nefesim daralıyor biliyorum ki bebğimi kokusunu bekliyorrrrrrrrr biliyorumm bu yaşanlar bir sınavvvv geçecekkk:26: dayanama gücümün son evresine gelsemde geçecek inşşşş bütün bunları bilmem bu hislerimi bastırmama yetmiyor içimde ki yangın sönmüyor her gün umudumu kayyybediyorum artık hiç gelemeyecek bekleme diyorum kendimeee ama yetmiyorrrrrrr vs vs bütün bunları yazsam safyalar dolar ama ben bununla yaşamak zorundayım bu duyguları bastırmak zorundayımmmmm

katılıyorum sana ama yinede bururk içim.dost sandıklsrımın ost olmadığını öğrendim bu süreçte...ama yine de isyan etmiyorum dua ediyorum rabbime gülsün yüzüme diye

canlarrrrr yaaaaa yapmayalım böyle ne zordur biliyorum ben bu uğrda ne çok şey kaybettim evlilğimin ilk yılarına baktığımda kendimi ne kadar üzmüşümmmm çocuk içinnnn:26: değmezmi değerdi onun için her şeye değer ama bu kadar üzntü yaşadım bu karada sıkıntı yaşadım ama bebeğim hala gelmediiii onu ne kadar özlediğimi anlatmama ama kızlarrrrr :26: başka nedenler yoksa ne olur eşlerinizi üzmeyinn bakın son zamanlarda eşimin sağlığı bozulduğunda ben şunu çok iyi anladımkiii:44: alışmadığım birlikte yaşamadığımbebğimin yokluğu beni böyle üzerken yıpratırken eğerki eşimi kayberdersem yuvamı kaybersem bunu kaldıramayacağımı düşündümmm
inşş geçer bunalr atlatırızz canlarrrrrrrrrr

yetercim çok iyisin.iyi ki varsın ve iyiki beni teselli ediyosun canım benim

canım keşke elimden fazlası gelseydiiiiiiiii destek olmaktan dua etmekten fazlası gelseeeeeeeeee
biz hep aynı şeyleri yaşıyoruzzzzzzz

yeter geçmiş olsun canım.aslında çoğu zaman kendimi motive ediyorum.eşim dünyanın en iyi insanı sanki.bazen bu beni daha çok üzüyor.o baba olmayı okadar hakediyorki.ne biliyim işte ayyyyyyyy bak şimdi bende ağlamaya başlıycam.neyse yaşadıklarımız hep Allahtan.isyan etmiyorum.Allahtan hepimize sabır diliyorum.

canım inankiiii bazan bende kendimin anne omadığımımı değildde eşimin baba olmamasına üzlüyorum onu baba yapamadığıma üzülüyorum hatta bazan öyle şeyler söylüyorki canım bizim kızmız olsaydı (eşim hep kız ister)şimdi okula başlayacaktı yada kızm olsaydı bu elbise ne kadar yakışırdı
biz ilk evlendiğimizde eşim bana bir çiçek göndermişti ve üzerineee canım annemize diye yazmışşş ve altına oğlun arık kızın berrak mina yazmış (bizim kızmızın ve oğlumuzn ismleirydi bunlar)bende o karttı atmamışım(aslında çeyizimin içinde bebk bataniye yorgan vs vardı hepsini çocuğu olanlara dağıttım bebkle ilğili pek bir şey bırakmadım) ve dün o kartta baktık çok kötü olduk ikimizdeeee
ama ne yapalım bunalr bizim gerçeklerimiz hayatımızın acı tarafıııı ağrılı tarafııııı yaşamaktan başka yapılacak hiç bir şey yokkkk

canlar helal olsun size valla pc başında benide ağlattınız inşallah hepimizin umutsuzluğu umudumuz olur da bebişlerimize kavuşuruz

arkadaşlar beni mahfettiniz, 2 akşamdır eşimden gizli ağlıyorum ,elimde değil,içimden geliyor,bbeni öyle görünce o dahada kötü oluyor,bitiyor,hepimizin hüznü aynı,inanmıyacaksınız,herkezden kaçıyorum,4 yıldır hep en yakınlarımın bebek haberlerini aldım kimisi 2. ye hamile eşime akrabalarımızın 2. hamileliklerini saklıyırum,bilse mahfolur,ne yazsam boş ne yapsam boş,Allahım bizim dualarımızı boş çevirmesin,yüzümüzü güldürsün inşallah

geçmiş olsun benimde 4 ay önce symrnada çekildi,ordaki anestesi doktoru çok şeker biri,benimde sorunsuz geçmişti

bende smyrna da tedavi görmüştüm 9 kasımda trasferim olmuştu fakat olmadı. 2. deneme için beklerken doğal yolla hamile kaldım. benimde sebepsiz infertiliteydi. inşallah en kısa sürede hayırlı sonuçlar alırsınız.

YETERRRR, BİUMUT, SENA81,35-OZ
mahvettiniz kızlar beni. bu sıralar duygusallığım tavanlarda geziniyor bir de yazdıklarınızı okuyunca iyice gittim. bir şey değil iş yerindekiler başıma toplanacak birşey oldu diye.
sizi görmeden sevdim, aynı derdi paylaşmak insanı birbirine daha da yaklaştırıyor.
RABBİM TÜM İSTEYENLERİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAHHHH.
İş arkadaşım 11 yıl ve 4 tüp bebek denemesinden sonra dünyalar tatlısı bir kıza hamile kalmış, arkasındanda kendiliğinden sapsarı , yeşil gözlü bir oğlan.
yine başka bir tanıdığım 17 yılın arkasından bir evlatlık aldı ve 3 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı hiç beklemezken. Böyle örnekler de çokkkk
ne olur kendinizi yıpratmayın, Oluruna bırakın. RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.

laledevrindenim senin adına çok sevindim ,Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

kızlar size bişey sorucam benim pazartesi gunu kontrolum var da uzun protokol uygulanıyordu.doğum konrol hapım devam ediyor bu adetim için.ilk kontrolde gelirken lucrin getirin demişti bayan,bugun de gonal-f getirin diyor.hangisini götüreceğimi sasırdım.tedavi lucrinle baslamıyor mu deneyimli kardeşlerim ne diyorsunuz uzun yada kısa protokolde fark ediyor mu acaba

okurken içimden inşallah ikizin olur diye geçirdim.ne güzel olur bir kız bir oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…