YETERRRR, BİUMUT, SENA81,35-OZ
mahvettiniz kızlar beni. bu sıralar duygusallığım tavanlarda geziniyor bir de yazdıklarınızı okuyunca iyice gittim. bir şey değil iş yerindekiler başıma toplanacak birşey oldu diye.
sizi görmeden sevdim, aynı derdi paylaşmak insanı birbirine daha da yaklaştırıyor.
RABBİM TÜM İSTEYENLERİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAHHHH.
İş arkadaşım 11 yıl ve 4 tüp bebek denemesinden sonra dünyalar tatlısı bir kıza hamile kalmış, arkasındanda kendiliğinden sapsarı , yeşil gözlü bir oğlan.
yine başka bir tanıdığım 17 yılın arkasından bir evlatlık aldı ve 3 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı hiç beklemezken. Böyle örnekler de çokkkk
ne olur kendinizi yıpratmayın, Oluruna bırakın. RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.
arkadaşlar beni mahfettiniz, 2 akşamdır eşimden gizli ağlıyorum,elimde değil,içimden geliyor,bbeni öyle görünce o dahada kötü oluyor,bitiyor,hepimizin hüznü aynı,inanmıyacaksınız,herkezden kaçıyorum,4 yıldır hep en yakınlarımın bebek haberlerini aldım kimisi 2. ye hamile eşime akrabalarımızın 2. hamileliklerini saklıyırum,bilse mahfolur,ne yazsam boş ne yapsam boş,Allahım bizim dualarımızı boş çevirmesin,yüzümüzü güldürsün inşallah
YETERRRR, BİUMUT, SENA81,35-OZ
mahvettiniz kızlar beni. bu sıralar duygusallığım tavanlarda geziniyor bir de yazdıklarınızı okuyunca iyice gittim. bir şey değil iş yerindekiler başıma toplanacak birşey oldu diye.
sizi görmeden sevdim, aynı derdi paylaşmak insanı birbirine daha da yaklaştırıyor.
RABBİM TÜM İSTEYENLERİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAHHHH.
İş arkadaşım 11 yıl ve 4 tüp bebek denemesinden sonra dünyalar tatlısı bir kıza hamile kalmış, arkasındanda kendiliğinden sapsarı , yeşil gözlü bir oğlan.
yine başka bir tanıdığım 17 yılın arkasından bir evlatlık aldı ve 3 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı hiç beklemezken. Böyle örnekler de çokkkk
ne olur kendinizi yıpratmayın, Oluruna bırakın. RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.
kızlar ben 35 yaşımdayımmm 7 yılık evliyim ilk aymızdan bu yana doğall yaldan çocuk sahibi olmayacağımzı biliyordukkk5 kez tüp bebek dendik 3 defa yarım kaldıı tedavimiz tsranfer olmadıııı 2 defa tarnsfer oldu ama bebklerim beni istemedier benimle kalamyı tercih etmedilerrrr ben onları sarıp sarmalarken onlarla (küçücük su damlalarıydı onalr )konuşurken ne olur beni bıramayınnn diye yalvarırken onlar beni yanlnızlağa bırakıp gittiler bunları yaşarken en kötüsü bu herhalde diyordummmm .......... bir gün eşimkle konuşup son kez tüp bebek deneyip artık çocuk işini, rafa kaldırayıa karar verdik:26: ve yeni bir merkeze gittik eşimden hormon tahlileri sitediler (erkek infertilitesi olduğumuz için )yapılan tahlilerde porolaktin hormonu 475 çıktı (normal değer 25 olmalıydı)sonra bir mr çekildi :26:ve eşimin beyninde 5 cm kist olduğu orataya çıktı hemen dr görüşmeye başladık vee dr kistin yerinden dolayı çok riskli dedii en sonn grörüştüğümm porf eşim çıktıktan sonra beni çağırdı bak kızım dediii eşinin bu amliyattan kurtulma ihtimali %30 körlük felçlik olasılığı çok yüksek ancak bu ameliyatı olmassa zaten çok kısa bir zamanda felço lacakkk belkide ölecek dediiiii o gün hayatımın en zor günlerinden biriydi eşimmi ameliyat için aldıkarında has odasından amliyathanenin önüne bile inemedimmm abim ve ablam gelip götürdüler çünki hep aklıımda dr söyledikleri vardı ölecek felç olacak kör olcakkk tam 12 saat sürdü ameliyat ve hayatımın en zor günlerinden birini daha yaşıyordummm.......... çok şükür eşim çıktı ve dr söylediği risklerin hiç birisi olmadıııı
kızlarr ben anne olmayı çok isitiyorummmm ama eşimi kabetmeden ben bebğimi eşimle birlikte büyütmek istiyorum
rabbim eşleirmizi yanımızdan eksik etmesinn en kısa zmanda bebklerimizi göndersin inşşş
kızlar size bişey sorucam benim pazartesi gunu kontrolum var da uzun protokol uygulanıyordu.doğum konrol hapım devam ediyor bu adetim için.ilk kontrolde gelirken lucrin getirin demişti bayan,bugun de gonal-f getirin diyor.hangisini götüreceğimi sasırdım.tedavi lucrinle baslamıyor mu deneyimli kardeşlerim ne diyorsunuzuzun yada kısa protokolde fark ediyor mu acaba
hayırlı sağlıklı inşşşş rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnokurken içimden inşallah ikizin olur diye geçirdim.ne güzel olur bir kız bir oğlan
ne kadar zor gunler gecırmıssın.Allah sabrını gercekten verıyor demkkı hala ayakta durabıldıgımıze gore.ınsallah en kısa zamnda kavusursun bebıslerıne .dularım sen ve bu sıtedekı dıger arkadaslar ıcın.................
yeter arkadaşım çok çok geçmiş olsun ,zor günler geçirmişsin,Allah yüzünü güldürsün inşallah,
slmlr neler yapıyonus kızlr ben bayadr yokum buralarda neler yaptına varmı yeni haberler ben şu boynumda şişklik var demiştim yha onunla uğrAşıyrum doktorlardn gelemiyorum henüz bir sonuçta almadım p.tesi mr çekildm sonucunu almaya bekıliyorum ondada bişi çıkmassa parça alınack çok korkuyorum ben rabbimden hayırlı sağlıklı evlat isterkn o bana dahada hastalık veriytor ama napalım buna şükür allah sewdiği kuluna dert verirmiş doktorlar 3 şeyden şüpeleniyor kedi hastalığındn düşü ihtimal burnun arkasında et oluşltuysa bundn olur dediler birdce en köütüsü lenf bezi vberemi olabilr dediler çok korkuyorum dua edin bana kötü bişi çıkmasın ilk zamnlr acımıyoordu şimdi felaket acıyor bir de temizlk yapıyorum hqareket ettikçe daha çok ağrı yapıy0r nese işte ben bu sebeblerdn dolayı gremedim ve özledim szlerle dertleşmeyi hamiş olan varmı arkadşlr yazı bana haaadi kendiniize ii bakınn öpüyorum hepinizi
slmlr neler yapıyonus kızlr ben bayadr yokum buralarda neler yaptına varmı yeni haberler ben şu boynumda şişklik var demiştim yha onunla uğrAşıyrum doktorlardn gelemiyorum henüz bir sonuçta almadım p.tesi mr çekildm sonucunu almaya bekıliyorum ondada bişi çıkmassa parça alınack çok korkuyorum ben rabbimden hayırlı sağlıklı evlat isterkn o bana dahada hastalık veriytor ama napalım buna şükür allah sewdiği kuluna dert verirmiş doktorlar 3 şeyden şüpeleniyor kedi hastalığındn düşü ihtimal burnun arkasında et oluşltuysa bundn olur dediler birdce en köütüsü lenf bezi vberemi olabilr dediler çok korkuyorum dua edin bana kötü bişi çıkmasın ilk zamnlr acımıyoordu şimdi felaket acıyor bir de temizlk yapıyorum hqareket ettikçe daha çok ağrı yapıy0r nese işte ben bu sebeblerdn dolayı gremedim ve özledim szlerle dertleşmeyi hamiş olan varmı arkadşlr yazı bana haaadi kendiniize ii bakınn öpüyorum hepinizi
günaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnn Ablacığım Tekrar tüp bebek yaptıramamana çok üzüldüm.Rabbim İnş. normal yolla verir.
sağol canımmmmmmm kısmet ya doğal yoldan olacağını sanmıyorum ama kısmet yinede
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin umarım temiz çıkar sonçlarrrrınslmlr neler yapıyonus kızlr ben bayadr yokum buralarda neler yaptına varmı yeni haberler ben şu boynumda şişklik var demiştim yha onunla uğrAşıyrum doktorlardn gelemiyorum henüz bir sonuçta almadım p.tesi mr çekildm sonucunu almaya bekıliyorum ondada bişi çıkmassa parça alınack çok korkuyorum ben rabbimden hayırlı sağlıklı evlat isterkn o bana dahada hastalık veriytor ama napalım buna şükür allah sewdiği kuluna dert verirmiş doktorlar 3 şeyden şüpeleniyor kedi hastalığındn düşü ihtimal burnun arkasında et oluşltuysa bundn olur dediler birdce en köütüsü lenf bezi vberemi olabilr dediler çok korkuyorum dua edin bana kötü bişi çıkmasın ilk zamnlr acımıyoordu şimdi felaket acıyor bir de temizlk yapıyorum hqareket ettikçe daha çok ağrı yapıy0r nese işte ben bu sebeblerdn dolayı gremedim ve özledim szlerle dertleşmeyi hamiş olan varmı arkadşlr yazı bana haaadi kendiniize ii bakınn öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?