aminnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş- Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı
Mrb kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremiyom bu siteye yine.İçim o kadar sıkılıyoki bişey yapmak gelmiyo içimden.konuşmak bile zor geliyor bazen.Geçen gün bi akupunturcu ile görüştük bize stresi azaltıp normal yolla hamile kalma şansımızın olacağından filan bahsetti.ama düşük tabi tüpbebek dahada yükseliyormuş bu oran.bense kendimi bitkin ve yorgun hissediyorumm hem istiyorum hem mücadele edecek gücü bulamıyorum kendimde.neyse bende haberler böyle.
Yeter im ne kadar zor günler geçirmişsin okurken çok duygulandım.Allahım yar ve yardımcın olsun.Herşey rabbimin elinde meryem hz isaya nasıl hamile kalmış rabbim ol deyince imkansız yok canım.tıp bi yerden sonra bişey yapamıyo kesinlikle.Herşey Allahın elinde dualarımızı eksik etmeyelim.Gerçi bazen ben bunu bile yapamıyorum dedimya içim çok sıkılıyo.Neyse ama en kısa zamanda bebişelre kavuşmak dileğiyle.Hem shçek dan bebek sahibi olabiliriz bir başka bebeği kendimizin gibi sahiplenebiliriz.bunun için 5 yıl evli olmak yeterli..ben ilerde olmazsa düşünüyom.tabii bu sizin kararınız..Aeol canım..
kızlar merhaba size bir sorum olacak. bende polikistik var tedavi ile hamile kalmıştım ama maalesef 26 haftatada rahim ağzı yetmezliğinden dolayı bebeğimi kaybettim. tekrar 2 defa aşılama denedik ama olmadı şimdi ise tüp bebek tedavisine başladık. Hayırlısı ile güzel sonuçlanır bebeğime kavuşurum. size sormak istediğim şu : bu seferde hamile kalırsan rahim ağzına dikiş atılacak.tüp bebek tedavisi yapılırken iğneler falan bu süre içinde evde olmak istiyorum. çünkü işyerim çok uzak 3 otobüs değiştiriyorum ve çok stresli. zaten bebeğimi kaybettiğimde doktorum tekrar hamile kalırsan sürekli yatman gerek demişti. tüp bebek yaptırdığım merkez bana bu süre zarfında rapor verirmi sizce? tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Allahım inşallah bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder.
canım belli aralıklarla veriyorlar ama 9 ayın tamamına verirlermi bilmiyorum ama mutlaka bu süreci yatarak geçirmelisinnn hem tüp bebk dolayısıyla hemde rahim ağzı yetmezliği sebebiyle merkezşnle görüşmelisinnn
peki canım iğnelere başlayınca verirlerni o sürede çünkü işyerinde nasıl yapıcam nasıl götürücem işyerine onları?
canım iğneleri kulanırken vermezler sanmıyorum zaten gerekte yok iğnler insülüniğnesi kendin yapa bilirsin birde saatlerini akşama ayralarsınnn mesela saat 9 gibi eve gelinceyaprsınnn sorun olmaz has bu işle kim ilğileniyorsa söyle satini ona göre ayarlayın
canım ben vardiyeli çalışıyorum bazen sabah 9 akşam 7 bazende öğlen 13:30 akşam 23:00 yani sabit çalışmıyorum.
canım o halde ilaki iş yerinde yapacaksın iğnelerini sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun sen
ben marketçilik sektöründeyim.o yüzden belli bir saat yok orada müşteri hizmetlerinde çalışıyorum. akşama kadar birsürü insana dert anlatıyorum.
Evlenmeden 1 sene önce rüyamda bir bebek gördüm,bembeyaz kar gibi teni sarı saçları vardı yuyuyordu bana verdiler,mavi bir battaniye içinde kucağıma yatırdım saçları çeneme değiyordu öylü güzel kokuyorduki hala aklıma geldiğinde o kokuyu duya biliyorum burnumda 3 sen oldu göreli bu rüyayı.
Allah'ım sen herşeye can verensin emeklerimi boşa çıkarma ne olur diyorum.Ve gerçekten anne olmak isteyen herkese uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar ver.
selam kızlar öncelikle yetercim canım çok geçmiş olsun.inan çok üzüldüm.Allah şifa versin.sağlıktan başka herşey boş insan başına gelince daha iyi anlıyor.Yüce Rabbim herkezin duasını kabul etsin.
bana gelince istanbula geldik.yarın ofis histereskopim var.bana dua edin kızlar birşey çıkmasın.size sonucu yazarım.kendinize iyi bakın
Allah'ım sanada nasip etsin mucize olsun.benim dokotrum tıpda herşey olur diyor ilk tüpbebek denemesi 17 cide olmuş ve ozamanlar uyuşturmadan göbekten gidiliyormuş ben bunu düşünerek diyorumki allah sağlık verdiği sürece denicem benim alnıma yazılanda buymuş demek ki.çok duygulandımmmmmmm
rabbim daha fazla bekleytmesin inşşşş
Allah'ım sanada nasip etsin mucize olsun.benim dokotrum tıpda herşey olur diyor ilk tüpbebek denemesi 17 cide olmuş ve ozamanlar uyuşturmadan göbekten gidiliyormuş ben bunu düşünerek diyorumki allah sağlık verdiği sürece denicem benim alnıma yazılanda buymuş demek ki.
Hakkında hayırlısı neyse Allah'ım onu versin sana inş. duaların kabul olsun.
Çok geçmiş olsun diğer sayfaları okurken gördüm Allahım acil şifa versin eşine bir dahada göstermesin inş. evdeki huzur daha önemli allahım ağzın tadını bozmasın gün doğmadan neler doğar sabrın tükenmesin.canım haklısınnn ama işte maddi güçte önemli beneim artık maddi olarak gücüm kalmadı 5 denmeden ve eşimin rahatsızlığından dolayı bakalımmm kısmet artık
Çok geçmiş olsun diğer sayfaları okurken gördüm Allahım acil şifa versin eşine bir dahada göstermesin inş. evdeki huzur daha önemli allahım ağzın tadını bozmasın gün doğmadan neler doğar sabrın tükenmesin.
evlenmeden 1 sene önce rüyamda bir bebek gördüm,bembeyaz kar gibi teni sarı saçları vardı yuyuyordu bana verdiler,mavi bir battaniye içinde kucağıma yatırdım saçları çeneme değiyordu öylü güzel kokuyorduki hala aklıma geldiğinde o kokuyu duya biliyorum burnumda 3 sen oldu göreli bu rüyayı.
Allah'ım sen herşeye can verensin emeklerimi boşa çıkarma ne olur diyorum.ve gerçekten anne olmak isteyen herkese uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar ver.
kızlar merhaba size bir sorum olacak. bende polikistik var tedavi ile hamile kalmıştım ama maalesef 26 haftatada rahim ağzı yetmezliğinden dolayı bebeğimi kaybettim. tekrar 2 defa aşılama denedik ama olmadı şimdi ise tüp bebek tedavisine başladık. Hayırlısı ile güzel sonuçlanır bebeğime kavuşurum. size sormak istediğim şu : bu seferde hamile kalırsan rahim ağzına dikiş atılacak.tüp bebek tedavisi yapılırken iğneler falan bu süre içinde evde olmak istiyorum. çünkü işyerim çok uzak 3 otobüs değiştiriyorum ve çok stresli. zaten bebeğimi kaybettiğimde doktorum tekrar hamile kalırsan sürekli yatman gerek demişti. tüp bebek yaptırdığım merkez bana bu süre zarfında rapor verirmi sizce? tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Allahım inşallah bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?