Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

aminnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşşşşşşşşşş canım rabbim çıkış yolu versin hepimize ne diyelim
 
kızlar merhaba size bir sorum olacak. bende polikistik var tedavi ile hamile kalmıştım ama maalesef 26 haftatada rahim ağzı yetmezliğinden dolayı bebeğimi kaybettim. tekrar 2 defa aşılama denedik ama olmadı şimdi ise tüp bebek tedavisine başladık. Hayırlısı ile güzel sonuçlanır bebeğime kavuşurum. size sormak istediğim şu : bu seferde hamile kalırsan rahim ağzına dikiş atılacak.tüp bebek tedavisi yapılırken iğneler falan bu süre içinde evde olmak istiyorum. çünkü işyerim çok uzak 3 otobüs değiştiriyorum ve çok stresli. zaten bebeğimi kaybettiğimde doktorum tekrar hamile kalırsan sürekli yatman gerek demişti. tüp bebek yaptırdığım merkez bana bu süre zarfında rapor verirmi sizce? tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Allahım inşallah bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder.
 

canım belli aralıklarla veriyorlar ama 9 ayın tamamına verirlermi bilmiyorum ama mutlaka bu süreci yatarak geçirmelisinnn hem tüp bebk dolayısıyla hemde rahim ağzı yetmezliği sebebiyle merkezşnle görüşmelisinnn
 

peki canım iğnelere başlayınca verirlerni o sürede çünkü işyerinde nasıl yapıcam nasıl götürücem işyerine onları?
 
peki canım iğnelere başlayınca verirlerni o sürede çünkü işyerinde nasıl yapıcam nasıl götürücem işyerine onları?

canım iğneleri kulanırken vermezler sanmıyorum zaten gerekte yok iğnler insülüniğnesi kendin yapa bilirsin birde saatlerini akşama ayralarsınnn mesela saat 9 gibi eve gelinceyaprsınnn sorun olmaz has bu işle kim ilğileniyorsa söyle satini ona göre ayarlayın
 



canım ben vardiyeli çalışıyorum bazen sabah 9 akşam 7 bazende öğlen 13:30 akşam 23:00 yani sabit çalışmıyorum.
 
canım ben vardiyeli çalışıyorum bazen sabah 9 akşam 7 bazende öğlen 13:30 akşam 23:00 yani sabit çalışmıyorum.

canım o halde ilaki iş yerinde yapacaksın iğnelerini sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun sen
 
canım o halde ilaki iş yerinde yapacaksın iğnelerini sakıncası yoksa ne iş yapıyorsun sen


ben marketçilik sektöründeyim.o yüzden belli bir saat yok orada müşteri hizmetlerinde çalışıyorum. akşama kadar birsürü insana dert anlatıyorum.
 



ben marketçilik sektöründeyim.o yüzden belli bir saat yok orada müşteri hizmetlerinde çalışıyorum. akşama kadar birsürü insana dert anlatıyorum.

canım yaaaa tedavinde transferden sonra mutlaka rapor almalısn o iş oldukça zor ve stresli
 
Evlenmeden 1 sene önce rüyamda bir bebek gördüm,bembeyaz kar gibi teni sarı saçları vardı yuyuyordu bana verdiler,mavi bir battaniye içinde kucağıma yatırdım saçları çeneme değiyordu öylü güzel kokuyorduki hala aklıma geldiğinde o kokuyu duya biliyorum burnumda 3 sen oldu göreli bu rüyayı.
Allah'ım sen herşeye can verensin emeklerimi boşa çıkarma ne olur diyorum.Ve gerçekten anne olmak isteyen herkese uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar ver.
 

çok duygulandımmmmmmm
rabbim daha fazla bekleytmesin inşşşş
 
selam kızlar öncelikle yetercim canım çok geçmiş olsun.inan çok üzüldüm.Allah şifa versin.sağlıktan başka herşey boş insan başına gelince daha iyi anlıyor.Yüce Rabbim herkezin duasını kabul etsin.
bana gelince istanbula geldik.yarın ofis histereskopim var.bana dua edin kızlar birşey çıkmasın.size sonucu yazarım.kendinize iyi bakın
 

sağol canımm
inşş senin de gönlünden geçen gibi olsun her şey
 
çok duygulandımmmmmmm
rabbim daha fazla bekleytmesin inşşşş
Allah'ım sanada nasip etsin mucize olsun.benim dokotrum tıpda herşey olur diyor ilk tüpbebek denemesi 17 cide olmuş ve ozamanlar uyuşturmadan göbekten gidiliyormuş ben bunu düşünerek diyorumki allah sağlık verdiği sürece denicem benim alnıma yazılanda buymuş demek ki.
Hakkında hayırlısı neyse Allah'ım onu versin sana inş. duaların kabul olsun.
 

canım haklısınnn ama işte maddi güçte önemli beneim artık maddi olarak gücüm kalmadı 5 denmeden ve eşimin rahatsızlığından dolayı bakalımmm kısmet artık
 
canım haklısınnn ama işte maddi güçte önemli beneim artık maddi olarak gücüm kalmadı 5 denmeden ve eşimin rahatsızlığından dolayı bakalımmm kısmet artık
Çok geçmiş olsun diğer sayfaları okurken gördüm Allahım acil şifa versin eşine bir dahada göstermesin inş. evdeki huzur daha önemli allahım ağzın tadını bozmasın gün doğmadan neler doğar sabrın tükenmesin.
 

sağol canım inşşşş
 

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Hepimiz sağlıklı hayırlı bebeklerimize hamile kalalım..........
 

Canım eğer doğumda risk var ise 3 aya kadar heyet raporu alabilirsin.smyrna vermezse herhangi özel hastanedende alabilirsin çok sıkıntı olacağını sanmıyorum
Canım bide pkoyum ve tedavi sonucu hamile kaldım demişsin (bebişini kaybemene çok üzüldüm rabbim bu sefer verir inş.) Sana nasıl bir tedavi uyguladılar hangi ilaçları kullandın.aeo
 
günaydınlarrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim sağlık huzue e evlat nasip etsinn işşşşş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…