günaydınlarrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim sağlık huzue e evlat nasip etsinn işşşşş
canım geçmiş olsunnnnn hemde çok rabbim yardımcın olsunnnn eşimin beyninde kitle çıktığındaki yaşadıklarım (halada yaşamaktayım)aynısı rabbim ayrdımcınnnn olsun canımmmmmm inşş temiz çıkar sonuçlar ne olursun haber ver buradan yaz merak içinde bırama
canım çooookkkk geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin umarım temiz çıkar sonçlarrrrın
slmlr neler yapıyonus kızlr ben bayadr yokum buralarda neler yaptına varmı yeni haberler ben şu boynumda şişklik var demiştim yha onunla uğrAşıyrum doktorlardn gelemiyorum henüz bir sonuçta almadım p.tesi mr çekildm sonucunu almaya bekıliyorum ondada bişi çıkmassa parça alınack çok korkuyorum ben rabbimden hayırlı sağlıklı evlat isterkn o bana dahada hastalık veriytor ama napalım buna şükür allah sewdiği kuluna dert verirmiş doktorlar 3 şeyden şüpeleniyor kedi hastalığındn düşü ihtimal burnun arkasında et oluşltuysa bundn olur dediler birdce en köütüsü lenf bezi vberemi olabilr dediler çok korkuyorum dua edin bana kötü bişi çıkmasın ilk zamnlr acımıyoordu şimdi felaket acıyor bir de temizlk yapıyorum hqareket ettikçe daha çok ağrı yapıy0r nese işte ben bu sebeblerdn dolayı gremedim ve özledim szlerle dertleşmeyi hamiş olan varmı arkadşlr yazı bana haaadi kendiniize ii bakınn öpüyorum hepinizi
hepinize saolun kızlr dua edin bana yetercim sonucumu yAZArım haytım
iyi akşamlar kızlar histereskopim temiz çıktı inşallah 10 gün sonra tedaviye başlıyabiliriz.
iyi akşamlar kızlar histereskopim temiz çıktı inşallah 10 gün sonra tedaviye başlıyabiliriz.
3 mayısta lucrinle tedaviye başlıyorum.doktorum yeditep^'den cem fıcıcıoğlu.
herkese bu yolda bol şans diliyorum.
3 mayısta lucrinle tedaviye başlıyorum.doktorum yeditep^'den cem fıcıcıoğlu.
herkese bu yolda bol şans diliyorum.
canımm merhaba nasılsıınn????ben çok sık giremiyorum o yüzden yazdıysanda göremedim tatlım nasıl gidiyor ne durumdasın merak ettim çok öpüyorummmmçok örnekler var arkadaşım çok, Rabbimin hikmeti.
Dün iş yerinde başka bir birimde çalışan bir bayan geldi. Hamile olduğumu öğrenince çok sevindi, biz çok geç kaldık 12 sene olmadı dedi. tedavi gördünüzmü diye sordum. her türlü tedaviyi gördük, kaç kere tüp bebekte denedik ama olmadı dedi. daha sonra kendiliğinden olmuş. olduktan sonrada korkusundan 2 hafta eve bebek yataklaını getirtememiş. bebek doğduktan sonra çok sarılık olmuş 2 kere kanını değiştirmişler, gitti, gidecek diye perişan olmuşlar, şimdi kocaman kız oldu. yiyecek ekmeği olduktan sonra oluyor.
biliyorum böyle hikayeleri çok dinliyoruz, ama sıkmak için değil ümut olsun ümitsizliğe düşmeyelim diye yazdım.
Herkese hayırlı cumalar
kızlar dualrınıza yürekten amin diyorummmmmm aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşş
mucizelere her zaman ihityacımız varrrr litfen bu konuları daha çok paylaşalımkiiii bizlere umut olsunnn
canımm merhaba nasılsıınn????ben çok sık giremiyorum o yüzden yazdıysanda göremedim tatlım nasıl gidiyor ne durumdasın merak ettim çok öpüyorummmm
yeteriim nasılsın kuşşuummmm:)gelemiyorum hiç yüreğim almıyor bu aralarrr çok özledim ama hepinizi çok öperimm eşinde umarım daha iyidirrrkoccaamann öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?