Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar size umut olsun diye bi hikaye anlatıcam dün anlattı bana bi ablam.suan 40 yasında bu bayan ve eşi 50 yasında.kocaman 2 tane çocukları var biri üniversite sınavlarına hazırlanıyor diğeri 13 yasında.bu bayanın adetleri 10 günde bir hafif lekelenme şeklinde gelmeye baslamış kızlar.10 günde bir adet görüyo gibi olup 13 gün kesiliyomuş.sonra doktora gitmiş menopoza giriyorum sanırım demiş ve bi bakmışlar ki 2 aylık hamile :) üstelik hem kendisi hem eşi korunmasına rağmen.o yasta bir kadının hamile kalma şansı %2 miş arkadaşlar doktor soylemiş :) bebeği hiç istemediler ama kıyamayıp aldırmadılar da.dün konustuk o kadar morali bozuktu ki diyeceğim o ki yiyecek ekmeği varsa çocuklarımız dünyaya gelecek ne olursa olsun.bunun tıpla,korunmayla ya da ilaçlarla falan ok alakası yok bence.sadece önlem alıyoruz ve yapabileceğimiz herseyi yapıuyoruz biz :) bana dedi ki hani ben diyorum ya ilkinde tutmaz ama diğer denemelerde mutlaka gelecek bebeğim diye,sana en iyi örnek benim dedi.kesinlikle olumsuz düşünme bu imkanlarla ve o yaşta belkide kendiliğinden hamile kalacaksın dedi :) kendisi çok üzgün bebek dünyaya geleceği için.herkes beni ayıplayacak beni annanesi zannedecekler diyo allah kucaklarımızı tez zamanda doldursun yavrularımızla insallah

çok örnekler var arkadaşım çok, Rabbimin hikmeti.
Dün iş yerinde başka bir birimde çalışan bir bayan geldi. Hamile olduğumu öğrenince çok sevindi, biz çok geç kaldık 12 sene olmadı dedi. tedavi gördünüzmü diye sordum. her türlü tedaviyi gördük, kaç kere tüp bebekte denedik ama olmadı dedi. daha sonra kendiliğinden olmuş. olduktan sonrada korkusundan 2 hafta eve bebek yataklaını getirtememiş. bebek doğduktan sonra çok sarılık olmuş 2 kere kanını değiştirmişler, gitti, gidecek diye perişan olmuşlar, şimdi kocaman kız oldu. yiyecek ekmeği olduktan sonra oluyor.

biliyorum böyle hikayeleri çok dinliyoruz, ama sıkmak için değil ümut olsun ümitsizliğe düşmeyelim diye yazdım.
Herkese hayırlı cumalar

arkadaşlar merhaba,hayırlı cumalar herkeze,ben bugün hepimiz için çok dualar ettim,Allahım kabul eder inşallah,sizleri tanımıyorum ama çok sevdim,

kızlar dualrınıza yürekten amin diyorummmmmm aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşş
mucizelere her zaman ihityacımız varrrr litfen bu konuları daha çok paylaşalımkiiii bizlere umut olsunnn

canım çooookkkk geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin umarım temiz çıkar sonçlarrrrın

hepinize saolun kızlr dua edin bana yetercim sonucumu yAZArım haytım

çok geçmiş olsun.inşallah sonuçların temiz çıkar.temizlik yapıyorum demişsin canım kendini fazla yorma.Allah şifa versin.hepimizin duaları kabul olsun.

günaydın kızlarrrrrrrrrr güzel hafta sonlarıııııı
inşş her şey gönlünüzden geçen gibi olsunnnnnnnn

3 mayısta lucrinle tedaviye başlıyorum.doktorum yeditep^'den cem fıcıcıoğlu.
herkese bu yolda bol şans diliyorum.

3 mayısta lucrinle tedaviye başlıyorum.doktorum yeditep^'den cem fıcıcıoğlu.
herkese bu yolda bol şans diliyorum.

hayırlısı olsun canım. bende Allahın izniyle 4 mayısta lucrine başlıyorum.Allahım yüzümüzü güldürsün bebişlerimizi göndersin..

canımm merhaba nasılsıınn????ben çok sık giremiyorum o yüzden yazdıysanda göremedim tatlım nasıl gidiyor ne durumdasın merak ettim çok öpüyorummmm

kızlar dualrınıza yürekten amin diyorummmmmm aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşş
mucizelere her zaman ihityacımız varrrr litfen bu konuları daha çok paylaşalımkiiii bizlere umut olsunnn

yeteriim nasılsın kuşşuummmm:)gelemiyorum hiç yüreğim almıyor bu aralarrr çok özledim ama hepinizi çok öperimm eşinde umarım daha iyidirrr koccaamann öptüm

kızlarrr sellaaaammm

yokum bi zamandır aklımdasınız kalbimde dualarımdaaaatoanam tedavideydii nolduuuhepinizzzz çok seviyorum nasıl gidiyor ne var ne yok bakalımmmmmmgelemediimmm yüreğim almadıpek zor bi dönemden geçtim galibaumaroım geçtim yadahepinize sevgiler

canım çok şükür yaaaa daha iyi olcağz inşşş

Meraba yeeetrcımm nasılsın tatlımm..

Derınım canım benım,benım transferım oldu sımdı ..beklemedeyım 6 gunum gectı cok sukur 4 gun sonra test yapıcam rabbım ızın verırse..ınsallah bu defa ıstedıyım haberı alırımm..benımkı 5 .gun emrıyosuydu 3 tane transfer ettıler bakalımm canım ..tesekur ederım ılgınden dolayıı..sen nasılsınn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…