Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

çok çükür canım
senden güzel haberler alınca daha iyi olacağım inşşşşşşşşşşş

merhaba ben meryemce2 bir şey sormak istiyorum neden üç embriyo kaçıncı denemeniz bu arada inş. hayırlısıyla tutar dualarım seninle

Soya fasulyesi ve yumurta diyetiyle anne oldu

02 Mayıs 2011 Pazartesi 05:49

SHEFFIELD - - İngiltere'de üç defa düşük yapan bir kadın, soya fasulyesi ve yumurta diyetinin ardından hamile kaldı. Stacy ve James Bodle çifti bebek sahibi olmak için heyecanlanırken, genç anne adayı düşük yaptı. Yumurtalıklarındaki kist sebebiyle düşük yaptığı bildirilen Stacy tedavi gördü ve tekrar ikinci defa hamile kaldı. İkinci defa düşük yapan kadın, tüp bebek tedavisi gördü. Üçüncü hamileliğinde yine anne olma heyecanı yaşamaya başlayan genç kadın yine hüsrana uğradı. Bir arkadaşının tavsiyesiyle Amerika'da uygulanan yeni bir yöntemi denemeye karar veren Stacy hamile kaldıktan sonra, anne olabildi.
Chicago'da bir klinikte yumurta sarısı ve soya fasulyesiyle yapılan tedavi ile hamile kaldığını söyleyen genç kadın, "Hamile kaldığımda çok mutlu olmuştu. Bebeklerimin ikiz olacağını öğrendiğimde mutluluğum ikiye katlanmıştı" dedi. Problemsiz geçen hamilelik sürecinin ardından Stacy, Harry James ve Libby Rose adını verdiği bebeklerini dünyaya getirdi.

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

darısı başımıza
Günaydın gününüz güzel olsun duaların kabul olsun inş....

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn

Gunaydın kızlarrrr

Canım benım 4 denemem o yuzden doktor 3 taneyle deneyelım dedı bakalım hayırlısı..ama bugun karnım agrıyo..rabbım bu defa korktugumuza ugratmaz..umut ettıyımızı verır ınsallahhhh.. Rabbımm yardımcımız olsunn..artık yuzumuz gulsunn ınsallahhh

Sonduacım:80: Darısı bıze rabbımmmm ınsallahhh..ısteyen herkesın hepımızın kucagımızı doldursun rabbımm ınsallahh

cnım inşşşşşşşşşşşşş güzel olcak başka türlüsünü düşünmeeeeeeeeeeee

canımmmmmmm maşallahh güzelim yaaaaaaben ne yapayım devam hayat tedavisiz devam haberlerini bekliyorummmmm dört gözlee hakkında hayırlısı tatlışımm

meraba derinim sagol tatlim benim insallah hayirli bir haber verebilirim insallahhh..dinleniyomusunn normal yollardanmi deniyorsunn hayirlisi canimm ya rabbim kalbine gore versin insallahh

meraba derinim sagol tatlim benim insallah hayirli bir haber verebilirim insallahhh..dinleniyomusunn normal yollardanmi deniyorsunn hayirlisi canimm ya rabbim kalbine gore versin insallahh

TOANOM,canım transferin hayırlı olsun miniklerin seni hiiiiiiiiiiiiç bırakmasın karnın kocaman olsun inşallahhhh

ızlarr mrhb nasılsınızzzzz ben bu gün çok yoğundum eşime eksik evrak vermişler has çok uğraştmmmmmmm onaları yaptırdımm

SONDUACIMM canim cok sagol insallaahh valla tabi teyzesisiniz rabbim o gunleri gostersinn..insallah canim rahmin de bir problem cikmaz ondan sonrada tedaviye basliycanmi tatlimm ..rabbim emeyimizi bos etmesin insallahh..ben patladim bugun 10 gun oldu hala disari cikmadimm ..allah izin verirse yarin sabah test olucam bakalimm rabbim dualarimi duysunn da budefa bos olmasinn ..cok yipraniyorumm yani dusun dusun olucakmi olmayacakmii oyle iste ..birde bugunlerde cok duygusalimmm yanlizlik zorr ..soyle etrafimizda dolannen bir yavru versin rabbim insaaaalaahhh

111]---meryemce2-------------------------------asm aydın arıcı bu at transfer dondurulmuşlarla

canlar nasılsınızzzzz
inşş herkesler iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…