canlar nasılsınızzzzz
inşş herkesler iyidir
Yetercim sen nasılsın yaa bugün çok uğraştırmışlar galiba seniii.hastane işleri çok zor yaaaa ben zaten stresli biriyimdir hastaneye gidince bu hat safaya çıkar ve fazlasıyla yorulurum.Allah yardımcın olsun.ben birzcıkta ondan bekliyom biliyon mu şimdi.çünkü gerçekten çoooooooooooook yorgunum ve bazen kendimi çok güçsüz hissedenlerdenim.bu hafta akupuntura başladım bakalım o beni biraz rahatlacak mı bilmiyom valla bekleyip göreceğimmm...hakkımızda hayırlısı olsunn.Eşine acil şifalar siliyorum..seni hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç yalnız bırakmasınnn
Gunaydınn kızlarrr....bugun kanımı verdım test oldum ama sonuclarım belkı aksam ustu verılecek hakkımıza hayırlısı rabbım analı babalı nasıp etsınn..herbırımıze bırtane rabbımm verır ınsallahh bu emeklerımızı bos etmez ınsallahhhh dua edın arkadslarımm
Gunaydınn kızlarrr....bugun kanımı verdım test oldum ama sonuclarım belkı aksam ustu verılecek hakkımıza hayırlısı rabbım analı babalı nasıp etsınn..herbırımıze bırtane rabbımm verır ınsallahh bu emeklerımızı bos etmez ınsallahhhh dua edın arkadslarımm
kuzum malasef işte türkiye şartlarında böyleeetaburcu kağıdına tarih yazmayı unutyorlarlar ilaçların altına tanı yazmayı unutyorlar ve sende (has yakını olarak)her gün has taşınıyorsunnn
benim yaşadığım yerle has arası 1,5 saat git gel 3 saat sürüyorrr ve birde has işleriii uzadıkça uzuyor lastk gibi ama ne yapacaksın mecburen gitmek zorundayız
canım senin adına sevindim akapunktur infertilitede işe yarıyor:26: güzel sonuçlar alınmasına yardımcı oluyorrrinşş senin içinde böyle olurrr ve bebişin gelirrrrrrrrrrrrrr ne kadar ok isityorum sizlerinanne olmasını kendim için ne kadar çok istiyorsam okadar istiyorum sizler çindeee inşşşşşşşşşş
Yetercim sen nasılsın yaa bugün çok uğraştırmışlar galiba seniii.hastane işleri çok zor yaaaa ben zaten stresli biriyimdir hastaneye gidince bu hat safaya çıkar ve fazlasıyla yorulurum.Allah yardımcın olsun.ben birzcıkta ondan bekliyom biliyon mu şimdi.çünkü gerçekten çoooooooooooook yorgunum ve bazen kendimi çok güçsüz hissedenlerdenim.bu hafta akupuntura başladım bakalım o beni biraz rahatlacak mı bilmiyom valla bekleyip göreceğimmm...hakkımızda hayırlısı olsunn.Eşine acil şifalar siliyorum..seni hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç yalnız bırakmasınnn
canım hadi ahyırlısı olsun bebişli olsun inşşşşşş canım pozitif gör ne olur yaz merak içindeyimmmGunaydınn kızlarrr....bugun kanımı verdım test oldum ama sonuclarım belkı aksam ustu verılecek hakkımıza hayırlısı rabbım analı babalı nasıp etsınn..herbırımıze bırtane rabbımm verır ınsallahh bu emeklerımızı bos etmez ınsallahhhh dua edın arkadslarımm
yeterim canimm cook gecmis olsun rabbim bundan sonra yuzunuzu guldursun insallah
ve bu yolda mucadele eden hepimize meleklerimizi gondersin insallahhhh
Yeetercımm .. Malesef budefada olmadı kader arkadasım cok kotuyum kocaman 0 ım var hamıle deyılmısımm neyazıkkı
Yeetercımm .. Malesef budefada olmadı kader arkadasım cok kotuyum kocaman 0 ım var hamıle deyılmısımm neyazıkkı
Merhaba bende 3.denememden önce akpuntura başlamak istiyorum ama araştırmalarımdan aklıma yatan bir yer bulamadım açıkcası BAHÇEÇİ KLİNİĞİnde varmış aradım sadece görüşme için 300 tl muayne ücreti istiyolar banada çok geldi açıkcası sen nereye gidiyorsun biraz bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşekkürlerrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?