Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canlar nasılsınızzzzz
inşş herkesler iyidir

Yetercim sen nasılsın yaa bugün çok uğraştırmışlar galiba seniii.hastane işleri çok zor yaaaa ben zaten stresli biriyimdir hastaneye gidince bu hat safaya çıkar ve fazlasıyla yorulurum.Allah yardımcın olsun.ben birzcıkta ondan bekliyom biliyon mu şimdi.çünkü gerçekten çoooooooooooook yorgunum ve bazen kendimi çok güçsüz hissedenlerdenim.bu hafta akupuntura başladım bakalım o beni biraz rahatlacak mı bilmiyom valla bekleyip göreceğimmm...hakkımızda hayırlısı olsunn.Eşine acil şifalar siliyorum..seni hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç yalnız bırakmasınnn

kuzum malasef işte türkiye şartlarında böyleee taburcu kağıdına tarih yazmayı unutyorlarlar ilaçların altına tanı yazmayı unutyorlar ve sende (has yakını olarak)her gün has taşınıyorsunnn
benim yaşadığım yerle has arası 1,5 saat git gel 3 saat sürüyorrr ve birde has işleriii uzadıkça uzuyor lastk gibi ama ne yapacaksın mecburen gitmek zorundayız
canım senin adına sevindim akapunktur infertilitede işe yarıyor:26: güzel sonuçlar alınmasına yardımcı oluyorrr inşş senin içinde böyle olurrr ve bebişin gelirrrrrrrrrrrrrr ne kadar ok isityorum sizlerinanne olmasını kendim için ne kadar çok istiyorsam okadar istiyorum sizler çindeee inşşşşşşşşşş

Gunaydınn kızlarrr....bugun kanımı verdım test oldum ama sonuclarım belkı aksam ustu verılecek hakkımıza hayırlısı rabbım analı babalı nasıp etsınn..herbırımıze bırtane rabbımm verır ınsallahh bu emeklerımızı bos etmez ınsallahhhh dua edın arkadslarımm

buraya yazmadım ama seni takip ettim Allah yüzünüze gülsün sabırsızlıkla bekliorum sonucu bende buay 2. denememe başlıcam çabuk çabuk sonuç beklioruz

toana canim rabbim bu sefer yuzunu guldursun insallah
bekliyoruz canim guzel haberlerini

yeterim canimm cook gecmis olsun rabbim bundan sonra yuzunuzu guldursun insallah
ve bu yolda mucadele eden hepimize meleklerimizi gondersin insallahhhh

Merhaba bende 3.denememden önce akpuntura başlamak istiyorum ama araştırmalarımdan aklıma yatan bir yer bulamadım açıkcası BAHÇEÇİ KLİNİĞİnde varmış aradım sadece görüşme için 300 tl muayne ücreti istiyolar banada çok geldi açıkcası sen nereye gidiyorsun biraz bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşekkürlerrr :)

canım hadi ahyırlısı olsun bebişli olsun inşşşşşş canım pozitif gör ne olur yaz merak içindeyimmm
yeterim canimm cook gecmis olsun rabbim bundan sonra yuzunuzu guldursun insallah
ve bu yolda mucadele eden hepimize meleklerimizi gondersin insallahhhh

aminnnnnnnnnnnn canım sağolllll inşşşşşşşşşşş

Yeetercımm .. Malesef budefada olmadı kader arkadasım cok kotuyum kocaman 0 ım var hamıle deyılmısımm neyazıkkı

Yeetercımm .. Malesef budefada olmadı kader arkadasım cok kotuyum kocaman 0 ım var hamıle deyılmısımm neyazıkkı

canımsın yaaaaaa ne diyeceğim şimdi ne söyleyeceğim sana bilmiyorummmm
biliyorumki her şey boş anlamsızzzz içini dök ağla boşal üzme kendini demiyorum bu imkansız ama inş geçecek inşşşş rabbim çıkış yolu verecek inşşşşşşşşşşşşş

Canım benim ben de çok üzgünüm senin adına senden çok umutluydum ben bu sefer olcak diyordum kaç gündür içimden.bu duyguyu yaşadığım için içindeki üzüntünün nasıl bir acı verdiğini hissedebiliyorum çünkü bu sayfadaki herkes kader arkadaşı.eminimki şimdi hiç bir söz seni teselli etmiyecek ağlayabildiğin kadar ağla tatlım için rahatlar biraz.ve lütfeeen en kısa zamanda kendini oyalacak bişeyler bul seni çooooooooooook püyorumm iyi akşamlarr

merhaba tatlım ben izmirdeyim tayfur yağcıya gidiyom yeni başladım zaten,daha 2 seana gittim,özel muayenesi var.ilk seansım bilgisayrlı idi (150 lira) tüm vücüttaki enerji noktalarını tarıyolar ve benim enerjimin çok düşük olduğunu döyledi dr doğru bir karar vermişsin akupunturu seçmekle dedi çok faydasını göraceksin dedi.infertilite konusundada deneyimli ve hastaları var olumlu sonuç alanlar varmış,sadece doğal yollada olma ihtimali yüksekmiş bizim gruptakilerin.diğer seanslarda 100 lira dedi.önce toplamda 10 seans olcak sonra daha sonra seans sayıları azalacak bakalım bekleyip göreceğim ne olacağıını.ben çok gerildim zaten o nedenle şimdi tüpbebek falan düşünmüyom önce bi rahatlaam gerek inşallah faydasını görürüz.sende araştır bulunduğun ildeki akupuntur yapan doktorları,ben doktor sitesinden buldum sende o siteye üye olarak bulabilirsinnn

Canım Allah sabır evrsin Taktiri ilahi İnsanın elinden birşey gelmiyor Rabbim bukadar çabalayan insanları görüyordur illaki mükafatını verecektir

günaydın hayırlı cumlarrrrrrrr
rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsinnnn sağlık sıhat ve bebklerimizi versin inşşşşşşşşş

2008 yılında 70 yaşındaki Rajo Devi dünyanın en yaşlı annesi oldu. 50 yıldır eşiyle çocuk sahibi olmaya çalışan Rajo, bu emeline çok büyük maliyet ve 50 yıllık bekleyişten sonra ulaşabildi ve kızı Naveen'i dünyaya getirdi.

Rabbim bizlerede İnş. Bukadar çaba sonucunda bebiş verir AMİNNNNNNN.....(hepimize)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…