Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

2008 yılında Thomas Beatie adlı erkek hamile olduğunu açıkladı. Dünyada da 'hamile erkek' olarak tanınan Beatie aslında kadınken (sadece görünümü değiştirerek, genital organlarını değil) cinsiyet değiştirerek erkek olmuştu. Eşi Nancy de aynı şekilde erkekken kadın olmuştu. Her ikisi kendi sperm ve yumurtalarıyla 3 bebek sahibi oldular.

RAbbim erkeğe bile veriyor bizede verir inş.....

Angie Cromar'ın nadir olarak görülen didelphys yani iki rahimi vardı.Daha önce iki normal gebelik yaşayan kadının, son gebeliğinde iki farklı rahimde birer bebek taşıdığı ortaya çıktı. Bebekler arasında birer hafta fark var. Bu 5 milyonda bir görülen bir şans.Dünyada 100'den daha az vaka olduğu görülmüş. Cromar bu doğal olmayan doğuma hazırlanıyor.

2009 Ekim'inde Ani adlı bir kadın Endonezya'da dünyanın en ağır bebeğini dünyaya getirdi. Akbar Risuddin adlı bebek doğduğunda 9.5 kg'dı. Neredeyse 1 yaşındaki çocuğun kilosuna sahip olan Akbar, anne karnında aşırı glikoz aldığı için bu şekilde kilolu doğmuştu.

RAbbim sizede tombiş bebek versin

2009 Eylül ayında Arkansas'da yaşayan Julia Grovenburg hamileyken tekrar hamile kaldı. Grovenberg hamile kaldıktan sonra bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi.

Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Dünyada bu tür sadece 10 vaka var.

canım inşşşşş bizlerede verir rabbim ama bunlar olan dışı şeyler olduğu için veriyor rabbim hani bir tecavüze uğrayan kadın vardır yaaaaa o yaşadığı talihsizlikten hemile kalırrrrrr işte böyle bir şeyyyyy
biz yumurtlama gününe bakarız aşılama yaptırırız tüp bebk yaptırrız olmaz ama diğeri bir ayıp oldu için yaşanan şey açığa çıkmaması geretği düşünüldüğü için rabbim yaşatır bunlarrrrr

inşşşş rabbim bizlerede çabamızın karşılığında anne olmayı nasiip ederrr

Dallas'taki Justin ve Jordan Washington sıradan ikiz kardeş değiller. 2008'de anneleri Mia kocasından ve sevgilisinden aynı anda hamile kaldı. Çocuklar doğal olarak ikizdiler ancak babaları farklıydı. Mia bir erkekten hamile kaldıktan sonra diğerinden de aynı anda hamile kalmıştı. Kocası her iki çocuğu da kendi çocuğu gibi yetiştirmeye karar verdi.

Canım burada en çok ilgimi çeken KAdının 50 yıl uğraşması ve 70 yaşında anne olması pes etmemiş ümitsizliğe kapılmamış Rabiim sonunda dualarını kabul etmiş Rabbim bizede nasıp etisin Ümitsizlik vermesin şu mübarek günde bebeği olmayan herkesin duasını kabul etsin Kimse ağlamsın çok zor çok büyük acı Hele burda başksının çocuklarına bakarken senin çocuğunun olmaması çok acı Rabbim ağlayan gözleri yalvaran dilleri Peygamber efendimizin(SAS) yüzü suyu hürmetine görür ve dualarını kabul eder inş..

canım rabim hiç birimizi bu kadar bekletmesin ama ne bileyim yaaaaa bende bir sürü şey bittimi neeee:26: içim bomboş (ben tedavilerden negatif aldığımda böyle olurdum )ama çok değişik duygular içindeyim yaaaaaa içimden hiç bir ş ey gelmiyorrrr bebek istiyorum ama bunun için çabalamak istemiyorummmmm nedne böyle oldu anlamadım umumudummu bittii ne olduuuu allahım sen büyüksünnn
güzel dileklerine aminnnnnnnnnn diyorum yüreğimin en derinlerinde

Canım neden umudunu kaybediyorsun rabbim nice kapılar açar hiiiççç belli olmaz.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Canım neden umudunu kaybediyorsun rabbim nice kapılar açar hiiiççç belli olmaz.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

dualrımı ediyorum isityorum ama ne bileyim bir karışıklık içindeyimm

seni çok iyi anlıyorum.bende 3. başarısız tüp bebek denememizden sonra böyledim.artık çok yorulduğumu hissettim.bir daha denemek için 2 yıl bekledim.şimdi yeni bir umutla tekrar başlıyoruz.sizin içinde doğru zaman gelicek.şimdi bunları hüç düşünme.hayatına bak eşinle mutlu ol.

tuana çok üzüldüm,inanki seni çok iyi anlıyorum,hep burada sağolsunlar arkadaşlar birbirimize teselli veriyoruz ama üzüntümüz dinmiyor ,Allah kabul ederse cumaları dua okuyorum,içimden haykıyrıyorum,okadar ümüitsizliğe kapılıyorum anlatamam,sanki benim çocuğum olmayacakmış gibi geliyor,gülerken ağlar oldum içimden öyle geliyor,çok ümitsizim çooooooooooooooook

canım sanırım yaşadığım olumsuzluklardan kaynaklı bir durummm bu ama ne bileyim aslında benim bekleyecek zamnımda yok yaşım 35 oldu hatta bitme üzre nebileyim yaaaaaaaaaaa
rabbim büyük

yeter bende 33 yaşındayım.benden sonra çevremde 25 kişi evlendi bunlardan 22 si hamile kimisi doğurdu bunun yanında dışardan tanıdıkarım hamile alış verişe gidiyorum yanıma hamile geliyor ya ben çıldırıyormuyum acaba yoksa bu büyük bir sınavmı
Allah bze sabır vesin valla

kuzum ben 35 yaşımın sonlarındayım benden sonra kaç kişi evlendi kaçıncı çocukları oldu unutum amcamım kız evlenmişti 3 yıl oldu ilk çocuğuu 9 ay sonra geldi (allah bağışlasın ) dün duydum 2. bebek geliyormuş 2 ay önce teyzemin kızı evlendi hamile haberi geldi kiiiiiii ben tezemin kızın doğdu günü bilirimmm
artık bunlar canımı yakmıyorrrrr artık sokakata gördüğüm hamilelerde eee:26::26:
eve bu bir SINAV hemde çok büyük çok ağır bir SINAV rabbim başarmayı nasip etsinnn hepimizeee

Evet kızlar bu bizim yaşadığımız bir sınav maalesef Rabbim bizi böyle sabrımızı ölçüyor.İnanın bende aynıyım 2 -3 yıldır uğraştığım bu yolda bu yıl o kadar çok yoruldum ki anlatamam.Çevremde sürekli hamile haberi alıyorum(en yakını geçen yaz evlenen eltim şimdi doğumuna 15 gün falan var)biz bide aynı binadayız komşular falan soruyolar bana sıkıldım artık milletin sorularından dışarı çıkmıyorum.4 haftadır okula başladım ücretli öğretmenlik yapıyorum gittiğim okuldaki öğretmen doğum iznine çıkmış çoçuklar diyorki buraya gelen hamile kalıyor diyolarsonra ertesi günü bana öğrencimin sorduğu coğrafya sorusu aynen şöyle 'günümzde artık çiftler tedavi yolulla hamile kalabiliyor vb.açıklama var ve bu durum nüfüsü nasıl etkiler? sorysy bende çıldırıyorum inaın okulda bbile unutamıyorum yani.sokaktada aynı durum otobüse biniyom hamile biri yanımda bitmiş ben üzgün kader mi bu yarabbim diyorum bari bunları görmesem biraz unuttuğum anda gözüme batıyor sanki hamileler yaaaaaaaaaa inşallah bizde hamiş kalırız bizde kızlar bende çoooooooooook istiyorummm

Yeetercımm .. Malesef budefada olmadı kader arkadasım cok kotuyum kocaman 0 ım var hamıle deyılmısımm neyazıkkı

ne diyim can arkadaşım...Rabbim sabrıyla beraber dermanını versin en kısa zamanda be canımmm
canimmm cok uzuldum inan
rabbimin takdiri elden birsey gelmiyor
suan nedesem teselli etmez biliyorum

nasılsın bebeğim???ne var ne yok canımcım

canım geçen sene 1 temmuz(ki benimde evlilik yıldönümümdür2005 1 temmuz)da evlenen görümcem 23 nisanda doğum yaptı.geçen mayısta evlenen en yakın arkadaşım 16 haftalık gebe.bugün veterinerine gittim kedimin 8 haftalık gebe geçen ağustosda evlendiler:26:herkes hamile arkadaşım vallahi iyi bildinnRabbim bititrsin şu sınavımızı artık ne diyim

yeteriimmmmmmcanım kardeşimmm ne diyim ki...bana da geliolarr gidiolarr kalabalık kalabalıkkkseviyorum seniii

SONDUAAA cımmmmm:)canım benimm nasılsın tatlışımmmmmm

canım bende seni seviyorum güzel arakadaşımmm inşş güzel olacak inşşşş canım rabbimin yardımıyla inşş

güzel arakadaşım evet canım malesef etrafımız hamiş dolu bebek doluuu ve bizlerde de yok ama ne yapalımmm canım buda bizim sınavımız bazan ağlayacağız bazan birbirimizie dert yanacağız inşşş güzel haberlerimizide paylaşacağızzzzzz
hiç kolay değil yaşadıklarımız etrafın baskısı da buna eklenincee dahada artıyor sıkıntıalrımızzzz ama ne yaplım kızlar bu bizim seçmimiz değilkii rabbimin takdiriii:26:
inşşş sonunda evlatlarımız gelsinnnnnnnnn bu günleri hiç yaşamamış syaraız kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…