ne diyim can arkadaşım...Rabbim sabrıyla beraber dermanını versin en kısa zamanda be canımmm
nasılsın bebeğim???ne var ne yok canımcım
canım geçen sene 1 temmuz(ki benimde evlilik yıldönümümdür2005 1 temmuz)da evlenen görümcem 23 nisanda doğum yaptı.geçen mayısta evlenen en yakın arkadaşım 16 haftalık gebe.bugün veterinerine gittim kedimin 8 haftalık gebe geçen ağustosda evlendiler:26:herkes hamile arkadaşım vallahi iyi bildinnRabbim bititrsin şu sınavımızı artık ne diyim
yeteriimmmmmmcanım kardeşimmm ne diyim ki...bana da geliolarr gidiolarr kalabalık kalabalıkkk seviyorum seniii
SONDUAAA cımmmmm:)canım benimm nasılsın tatlışımmmmmm
güzel arakadaşımevet canım malesef etrafımız hamiş dolu bebek doluuu ve bizlerde de yok ama ne yapalımmm canım buda bizim sınavımız bazan ağlayacağız bazan birbirimizie dert yanacağız inşşş güzel haberlerimizide paylaşacağızzzzzz
hiç kolay değil yaşadıklarımızetrafın baskısı da buna eklenincee dahada artıyor sıkıntıalrımızzzz ama ne yaplım kızlar bu bizim seçmimiz değilkii rabbimin takdiriii:26:
inşşş sonunda evlatlarımız gelsinnnnnnnnnbu günleri hiç yaşamamış syaraız kendimizi
derin tesekkurler canim iyi olmaya calisiyorum..
suan tedavi icin mecburen beklemedeyim doktor esime tese olmasi lazim dedi ve koskoca Hollandada sadece 2 hastane tese yapiyormus ustelik microtese deyil eski yontem tese operasyonu vede en az 6 ay tarih atiyorlarmis cildircam valla tedavinin zorlugu varken bi de bu islemlerin uzun surmesi canimi SIKIYOR rabbim hepimize sabir versin
canim sen nasilsin?
neler yapiyorsun?
tedavi dusunmuyormusun?
hersey gonlunce olsun tatlim optum:79:
evet kizlar gercekten cok zor bir surecten geciyoruz rabbim hepimize sabir versin
benimde etrafimda herkezin bebegi var benimle ayni yil evlenenlerin 1 deyil masallah 3 -4 cocuklar var allah onlara bagislasin bizlerede rabbim hayirlisndan nasip etsin insallah tez zamanda
yasim nerdeyse 30 olacak... evleneli busene tam 10 yil olacak ilk zamanlar hep kolaylikla olur zannediyordum taki ilk tup bebek deneyip negatifi alana kadar ama simdi sanki hic olmayacakmis gibi geliyor umidimi yitiriyorum dualarim kabul olmuyor diye uzuluyoru
rabbim insallah bu yolda bizleri daha fazla yipratmadan meleklerimize kavustursun AMINNNNN
KIZLAR MERABA..simdi yazinizi okudum duygulandimm ayni kaderimiz ayni dusuncemizz ..rabbim versin artik diyorum yalvariyorumm ..inanirmisiniz ayi goruyom dua ediyorum..yildizi goruyorum dua ediyorumm..gunes doguyor rabbim diyorum yavrum istediyim evladimm gunes gibi dogsun gelsiinn amin insallah nediyim ki rabbime sigindimm..
Meraba yeeetercıımm ..aglattın benı kızzzkaderler bır olunca oyle oluyo ıste evet tatlım yarın anneler gunu ve bızım ıcın hıc farketmıyo ..cunkı anne deyılızz ..nedıyım canım benımm aglıyorum kendım yıpranıyomm..esıme bakıyorum bellı etmeden aglıyorumm cok zor rabbım cok zorr dıyorumm ona sıgınıyorumm nedıyım ..gorsun bızlerı versın bızlerede ..bızı tuketmesın rabbım dıyorum bızı evlat hasretıyle tuketme ınsallah dıyorumm ..rabbım ısteyen herkese ama hepımıze verısn ınsallahh uzulmektende elden bırsey gelmıyoo..bu sıteyı okudkca yanlız olmadıgımı hıssettıkce bıraz rahatlıyorumm ..arkadaslarımm hepınızı sevıyorumm rabbıme sıgınalım bol dua edelım ınsallahh ve bırbırımızı unutmayalımm..bıldıyımız dularımızıda burada yazıpp ..bırbırımızle paylasalı ee bosa demısler bazı yerde para cook yerded dua acar kapılarıı ok arkadaslarımm yıkılmak yokk..rabbımın vermedıyınde belkı bır hayır vardırr belkı bızlerı daha kotu seylerden koruyordunn guzell allahım..ne aylerse guzelll eylerrrr...ınsallahh kaderımızde gulerr bıze guzel guzel evlatlar nasıp eder ammmııınnnn
anne olabilmek... anneler gününü kutlayabilmek...
bence sadece doğurmak değildir anne olmak. bayan olmak yetmez mi?
hepimiz bir çocuğun çığlığıyla irkilmiyor muyuz,
hepimiz ağlayan bir çocuk görsek başını okşamak istemiyor muyuz,
hepimiz gülen bir çocuğun gözlerindeki neşe ile huzur bulmuyor muyuz,
hepimiz çocukları çok ama çok sevmiyor muyuz...
hepimiz doğuramasak da, bu duygularımızı aktaracak bir yavrumuz olmasa da, bu duyguları taşıyoruz ya
bu sevgiyi derinliklerimizde bir gün o şanslı miniğe verme umudu ile yeşertiyoruz ya...
hepimiz anneyiz belki de bazılarından bin kat daha anneyiz. hepimizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar.
sevgiler gulsumay
ne diyim can arkadaşım...Rabbim sabrıyla beraber dermanını versin en kısa zamanda be canımmm
nasılsın bebeğim???ne var ne yok canımcım
canım geçen sene 1 temmuz(ki benimde evlilik yıldönümümdür2005 1 temmuz)da evlenen görümcem 23 nisanda doğum yaptı.geçen mayısta evlenen en yakın arkadaşım 16 haftalık gebe.bugün veterinerine gittim kedimin 8 haftalık gebe geçen ağustosda evlendiler:26:herkes hamile arkadaşım vallahi iyi bildinnRabbim bititrsin şu sınavımızı artık ne diyim
yeteriimmmmmmcanım kardeşimmm ne diyim ki...bana da geliolarr gidiolarr kalabalık kalabalıkkk seviyorum seniii
SONDUAAA cımmmmm:)canım benimm nasılsın tatlışımmmmmm
Kızlarr meraba ...anneler gununuz kutlu olsunnrabbım annelık duygusunu bızlerede tattırsınn ınsallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?