Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

derin tesekkurler canim iyi olmaya calisiyorum..
suan tedavi icin mecburen beklemedeyim doktor esime tese olmasi lazim dedi ve koskoca Hollandada sadece 2 hastane tese yapiyormus ustelik microtese deyil eski yontem tese operasyonu vede en az 6 ay tarih atiyorlarmis cildircam valla tedavinin zorlugu varken bi de bu islemlerin uzun surmesi canimi SIKIYOR rabbim hepimize sabir versin

canim sen nasilsin?
neler yapiyorsun?
tedavi dusunmuyormusun?
hersey gonlunce olsun tatlim optum:79:

evet kizlar gercekten cok zor bir surecten geciyoruz rabbim hepimize sabir versin
benimde etrafimda herkezin bebegi var benimle ayni yil evlenenlerin 1 deyil masallah 3 -4 cocuklar var allah onlara bagislasin bizlerede rabbim hayirlisndan nasip etsin insallah tez zamanda
yasim nerdeyse 30 olacak... evleneli busene tam 10 yil olacak ilk zamanlar hep kolaylikla olur zannediyordum taki ilk tup bebek deneyip negatifi alana kadar ama simdi sanki hic olmayacakmis gibi geliyor umidimi yitiriyorum dualarim kabul olmuyor diye uzuluyoru
rabbim insallah bu yolda bizleri daha fazla yipratmadan meleklerimize kavustursun AMINNNNN

canımmm işallahhh geçecek bugünlerr yaaben tadaviyi bıraktım bi müddet bakalım ne kadr sürersee:)hepinize dua ediorum m Allah kurtarsın yahu biiiziiii:)

KIZLAR MERABA..simdi yazinizi okudum duygulandimm ayni kaderimiz ayni dusuncemizz ..rabbim versin artik diyorum yalvariyorumm ..inanirmisiniz ayi goruyom dua ediyorum..yildizi goruyorum dua ediyorumm..gunes doguyor rabbim diyorum yavrum istediyim evladimm gunes gibi dogsun gelsiinn amin insallah nediyim ki rabbime sigindimm..

canlar yol arkadaşlarımmmm benim neler yaşadığımı az çok bilirisinizz ne zorluklarla savaştığımı nasıl bebek istediğimiii:26: ben bunları gocunmadan yazıyorum buraya çünki isityorum özlüyorum bekliyorummmmm...dualrımda hep bebeğim ve yol arkadaşalrımın bebekleriiiii gelmeleri için dualar ediyorum hacca gidenlere dua ettiriyorum kabeyi gördüklerinde :26: bizler için bildiğim duyduğumum her şeyi deniyorum dua üzerineeee dünyada dua üzerine kurulu değilmi :26:
canlarrrrrr her şey rabbimin elinde o ol dekiten sonraaa neden olmasınnn:44: evet bizimle evlenlerin 2. 3. çocukları oldu ama onların sınavada çocuklarının olmasıdır belkideee belkide başka başka sınavalrı vardırrrrr nereden bilebeilirizki:26rabbim her şeyin hayırısını verisn ) kızlar benimde umutlarımın tükendiği azaldığı çok zaman olurrrrr sizler en yakın şahitsiniz ama bizim umutlarımızı kaybetmek gibi bir lüksümüz yokkkk :44:biz umutlarımıza sarılacağız ki bebeklerimizde umutla gelsinler inşşşşşşşşşrabbim yolunuzu açık ve bebişli etsin inşşşşşşşş

günaydınnnnnnnnnnn arkadaşlar iyi hafta sonları hepimize,

yarın anneler günü benim içimden hiç bir şey gelmiyorrr ne hediye almak (annelr günüde hediye alırken kendimi kötü hisediyorummm anne olamdığım için )ne başka bir şeyyyy bir boşluk var içimde..... 7 yıldırrrr her anneler günüde bu son olsun inşş önümzdeki yıl anneler gününü beğimle bebklerimizle kutlayalım dedğim ama tam 7 sendir yalnız kutluyorum anneler günün.. nedenler niçinleri bıraktm artıkkk nedense neden niçinse niçinn ben hala yalnızım hala anner gününü tek geçiriyorummmm üzgünümmm belikide bu bir ömür boyu böyle devam edecekkkk içimdeki bu boşluk hiç dolmayacakkkkk bu karışıklık düzelmeyecek.. bu benim kaderimmi çilemmi sınavımı bilmiyorum ama bu yaşadığıklarım beni çok yordu yıprattı duygusalaştırdı ... kendimle ilği hiç bir şey düşünemiyorum ne kadar kötü çok istediğim bir şey hakında hayal bile kuramamak hayal kurarkennn kötü bir şey olacak diye korkmak .....

dün dışarıya çıkmıştım anne olan kız kardeşim için küçücük bir hediye aldımmm ve 2.5 yaşındaki oğluna verdim:emir akşammm git annene enneciğim annelr günü kutlu olsun de öp vee hediyeni ver dedimmm aynen yaptı o hediyeyi verirkennn annesi çok duygulandı yeğenim okadar talıyıdıkııı
çok ağladım o görüntü karşısındaaaa RABBİM bizlerede yaşat dedimmmm birsin bu hasretimiz diye dualr ettimmm

Meraba yeeetercıımm ..aglattın benı kızzzkaderler bır olunca oyle oluyo ıste evet tatlım yarın anneler gunu ve bızım ıcın hıc farketmıyo ..cunkı anne deyılızz ..nedıyım canım benımm aglıyorum kendım yıpranıyomm..esıme bakıyorum bellı etmeden aglıyorumm cok zor rabbım cok zorr dıyorumm ona sıgınıyorumm nedıyım ..gorsun bızlerı versın bızlerede ..bızı tuketmesın rabbım dıyorum bızı evlat hasretıyle tuketme ınsallah dıyorumm ..rabbım ısteyen herkese ama hepımıze verısn ınsallahh uzulmektende elden bırsey gelmıyoo..bu sıteyı okudkca yanlız olmadıgımı hıssettıkce bıraz rahatlıyorumm ..arkadaslarımm hepınızı sevıyorumm rabbıme sıgınalım bol dua edelım ınsallahh ve bırbırımızı unutmayalımm..bıldıyımız dularımızıda burada yazıpp ..bırbırımızle paylasalı ee bosa demısler bazı yerde para cook yerded dua acar kapılarıı ok arkadaslarımm yıkılmak yokk..rabbımın vermedıyınde belkı bır hayır vardırr belkı bızlerı daha kotu seylerden koruyordunn guzell allahım..ne aylerse guzelll eylerrrr...ınsallahh kaderımızde gulerr bıze guzel guzel evlatlar nasıp eder ammmııınnnn

canım acın yeni daha yeni olmsuzluk yaşadın
geçiyormu de hayır geçmiyor sadece küleniyor zamanla ve yeniden umutlar yeşeriyor kuzum bütün dualrına katılıyorum amin diyorum yüreğimin en derin yerindennn:26: inşşşşş canım rabbim evlatlerimzi bize göndersin bekletmesin kuzum

Çok ayıp kızlar...Umutsuzluğa,ümitsizliğe yer yok....Siz bööle yaparsanız valla gelmez bebişler... :)Sizi çooook seven eşleriniz...Bir yerlerde gelmeyi bekleyen mis kokulularınız var...Yarın değilse bir dahaki anneler gününe en kötü ihtimalle şiş göbek olun inşallah emiiiiiiiiiii...............

anne olabilmek... anneler gününü kutlayabilmek...

bence sadece doğurmak değildir anne olmak. bayan olmak yetmez mi?
hepimiz bir çocuğun çığlığıyla irkilmiyor muyuz,
hepimiz ağlayan bir çocuk görsek başını okşamak istemiyor muyuz,
hepimiz gülen bir çocuğun gözlerindeki neşe ile huzur bulmuyor muyuz,
hepimiz çocukları çok ama çok sevmiyor muyuz...

hepimiz doğuramasak da, bu duygularımızı aktaracak bir yavrumuz olmasa da, bu duyguları taşıyoruz ya
bu sevgiyi derinliklerimizde bir gün o şanslı miniğe verme umudu ile yeşertiyoruz ya...

hepimiz anneyiz belki de bazılarından bin kat daha anneyiz. hepimizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar.
sevgiler gulsumay

Aynen arkadaşım.Katılıyorum sözlerine...Çok doğru ve güzel ifade etmişsin....:81: Bu umutla yaşayan tüm kk lılara....

Canımmmmmmm benim çok şükür sağlığımız yerinde bebişimizde oldumu daha iyi olacağım:)))
kızlar yarın hsg çektireceğim bana dua edin hepinizin duasına ihtiyacım var. sizleri çoookkkk seviyorum kader arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…