Canımmmmmmm benim çok şükür sağlığımız yerinde bebişimizde oldumu daha iyi olacağım:)))
kızlar yarın hsg çektireceğim bana dua edin hepinizin duasına ihtiyacım var. sizleri çoookkkk seviyorum kader arkadaşlarım
canım benim inşallahhhh snuvcunu meraklaa bekliyorumm canımmm
yeter sel nasılsınız epeydir giremiyodum ama hep aklımdaydınız. zeynep karatasöz sizler bebişleriniz cinsiyeti neydi benim kızım oluyo
gözün aydın kız annesiiiii
canım ok şükürrrr
ben 26 yasındayım.ilk denemem olacak ve 2 tane koyduracağım döllenme olursa.yasaya falan bakmıyorum hastalar isteyince doktorlar yapıyormuş.benimkini de yaparlar.hem tanıyoruz da doktorumuzu.siz bilirsiniz ama bence en az 2 tane koydurun özellkile yaşınız buyukse.çünkü bu sürekli yapılacak bişey değil neden şansımız daha çok artmasın ki.buarada kızlar bizim yaş grubumuz için başarı oranı %60 mış.bana doktorum %40 demişti.bu oran tüm hastalar için geçerli olan rakammış bunu yeni öğrendim.ben şansımı daha da artırmak istiyorum daha çok embriyoyla.son kararı allah verecek tabi ki :))
günaydınnnn...
benim transferim salı günü oldu... 21 mayıs test günüm..gerginim,heyecanlıyım,şaşkınım yani uçlardayım..ALLAH yardımcımız olsun...
günaydınnnn...
benim transferim salı günü oldu... 21 mayıs test günüm..gerginim,heyecanlıyım,şaşkınım yani uçlardayım..ALLAH yardımcımız olsun...
günaydınnnn...
slm arkadaslar bu benım 3. tüp bebek denemem... bızım sorunumuz esimden kaynaklı azospermı.. ılk denememdee 2. gun embrıyosuydu... OLMADI.. 2. denemem 5. embırıyosuydu OLMADI....su anda 3 .denememın 6. gunundeyım...2. gunden beri sancımm varrrr adet olucakmısım gıbı.... bakalım bu sefer sonuc ne olacak benım agrılarım cok asırıı agrılı böle olan varmı aranızda? yardımcı olabılırmısınız? tesekkurler
cANIM BEBİŞLİ OLSUN HAYIRLI HABERLERİNİ BURADA BEKLERİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?