Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Narsude slm canımm..benım gıbı bırtane buldum yanı aynı sorunumuzz...evet canım benımde esım azosperm malesef napalıım kader boyleymıs dıyorumm saglık olsun sekerımm..benımde ılk 3 denemem ..3 gun emrıyosuydu..olmadı ne yazıkı..yakınlarda bundan 1 ay once denedıkk..5 gun emrıyosuydu oda olmadı bılemıyorumm tatlım yaa..herdefasında yıkıntı yasıyoruzz..ınsallah yuzun guler canım bu defada senın esın amalıyat oldumu kac defa nasıl oldu ..bıraz bahsetsene cunkı sorunumuz aynı ..

crafty
kimsenin kafasını karıstırdığımız yok,hepimiz burda bişeyler için uğrasıyoruz,imkanlarımızı en iyi doğrultuda kullanmak istiyoruz.ben basarıcam 2 embriyo transfer ettirmeyi.sürekli kendimiz için felaket tellallığı yaparak elimize bişey geçmiyor.hem imkanlarımı en iyi şekilde kullanıp,hemde her zamanki gibi çok pozitif bakıcam.allahım ol dedikten sonra hepsi olur.

Sonduacım canım benımm ...benım ınsallah hersey gonlunce olurr..zaten tup bebek denemesınde tuplerı acık oup olmaması onemlı deyıl dıyorlar am canımm..

Sonduacım canım benımm ...benım ınsallah hersey gonlunce olurr..zaten tup bebek denemesınde tuplerı acık oup olmaması onemlı deyıl dıyorlar am canımm..

evet tüp bebkte tüplerin kapalı yada açık olması önemli değildir ama tüp bebk için rapor çıkatıyorsan devlet isityor hsg yi

Kızlar merhaba, ben pko hastasıyım eşimde azospermi hastasıydı allahıma binlerce kere şükür ki azospermiyi yendik, m.teseden sonra spermlerimiz donduruldu.. Ben uzun dönem tedaviye başladım bugün yasmin kullanmaya başlayalı 17. günüm, 19. günümde yani cumartesi günü allahım izin verirse lucrine başlıyacağım. Mayısın 27.sinde ankaraya gidiyorum ve artık tedavimin geri kalan kısmı orda devam edicek. Tahmin ediyorum ki haziranın 10nun dan sonra bir aksilik olmazsa yumurtalarım toplanır. İçimde tarifsiz bir duygu var, çok heyecanlıyım ilk denememiz olucak bizim. Pko hastası olduğum için daha fazla yumurta oluşabilir dedi doktorum. 27 yaşındayım ben ve sanırım 1 tane konuluyor, inşallah tutunur meleğim. Lucrini hergün 7de vurulmamı göbek deliğimin iki parmak yanından yada aşağısından vurulmamı söyledi doktorum.. Sizlerde durum nasıl? İlkinde tutma olanağı nedir benim durumumda bilgisi olan arkadaşım var ise paylaşabilir mi? Teşekkür ederim..

canım hayırlı olsun tedavinn
inşş her şey gönlünden geçen gibi olsunnn
evet bu tedavide tek embiryo konulacak sana:26::26: ilk denme tek embiryo falan bunlara asla takılma allahın izni ile rabbim ol dedikten sonraa hiç biriside sebep değill:44::44: inşşş senin için rabbimin ol dediği zaman gelmiştir şansın bol olsun tedavin bebişli olsunnn

slm tatlım eşim bikez amelıyat oldu baya bı sperm elde eldıldı ılk ıkı denemem normaldi bu ise dondurulmuslarla... bızım son ıkı denememız 5.gıun embrıyosu..bakalım test gunum 18 i ne olacak sonumuz... senın transferden sonra ne gıbı belırtılerın oluyodu canım?

narsude canimm benimde esimden baya aliyolar da spermi iski tutsunn..tutmasi zor oluyo tatlimm bee..bende belirtiler ya bilemiyomki karnim agridi goguslerim agrirdi hic agrimazdi ..ama hic birinde tutmadi canimm..bakalimm son bir denememiz var eylulde denemek istiyoruz..insallah bu defa tutar diyorumm bilemiyorumm rabbim yardimcimiz olsun insallahh..sana kac emriyo transfer olduu ..

günaydın canlarrrrrr hayırlı cumlarrrrr rabbim cuma hürmetine yapılan dualrımızı kabul etsinnnn ellerimzi boş çevirmesinnnn
sağlık huzur versin eşlerimizle birlikteeeeeeee bebişlerimizi nasip etsin bizlereeeeeee

selamlarr ben geri döndümmm :)ama bebişimle beraber :)Allah herkese nasip etsin :)(amin)

Mrb kızlar,ben çok üzgünüm ve çok acı çekiyorum.her bebek gördüğümde yada hamiile yda bu konu ile ilgili konuşmalar vb. ben çok geriliyorum.Ne yapacağımı bilemiyorum artık kendimi ve çevremdeki insanları üzüyorum.üzüntümü belli etmemeye çalıştıkça daha çok kötü oluyorum.neden neden derken içim sıkılıyo.her ay acaba demekten bıktım... (

canım bu yaşadıkların hisediklerin çok normal
bende ilk zamanlr böyleydim ve pskyatrisa gittim o da tabiki antidepresanlar verdi ve bu ilaçlr bei çok fena yaptı uyku yok sinirler tepemede vs
canımm en kısa zamanda mümkünse bir pskoloğa gir ilaçsız tedavi uygulasınn çok işe yarayacaktırrr

Tatlım daha önce gitmiştim ama devam ettiremedim ve açıkçası pekde rahatlatmadı beni..şimdi akupuntura gidiyorum o beni biraz rahatlmayıa başladı.ama sinirlerime hakim olamıyurm yetercim yaa.ben daha iki aşılama be bir tüpbebk dneem oldu oldu ama bıktım şimdi.yoruldum mücadele etmek zor geliyor.bunda 8 yıldır atanamamın da etkiside var bliyonmu?o kadar olumsuzluklar sınunda mücadele etmek bile gelmiyo içimden.burda sizin yaşadıklarınını okuyarak bende yapabilirim diyorum.ama olmayınca olmuyo işte..hayatımız inşallah bundan sonra güzel olur tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…