Tatlım daha önce gitmiştim ama devam ettiremedim ve açıkçası pekde rahatlatmadı beni..şimdi akupuntura gidiyorum o beni biraz rahatlmayıa başladı.ama sinirlerime hakim olamıyurm yetercim yaa.ben daha iki aşılama be bir tüpbebk dneem oldu oldu ama bıktım şimdi.yoruldum mücadele etmek zor geliyor.bunda 8 yıldır atanamamın da etkiside var bliyonmu?o kadar olumsuzluklar sınunda mücadele etmek bile gelmiyo içimden.burda sizin yaşadıklarınını okuyarak bende yapabilirim diyorum.ama olmayınca olmuyo işte..hayatımız inşallah bundan sonra güzel olur tatlım..
Amin canım Rabbim bizimde dualarımız kabul edeceği zaman mutlaka vardır.Eğer kaderimizde böyle yaşamak varsada yaşayıp göreceğiz.inşallah bununda sabrını verir yüce rabbim.ben şimdi çok acı çekiyorum ama bir geçeçkmi yoksa artacakmı onu bilemiyorum.İnşallah güzel şeyler paylaşırız bu sayfalarda hepimizz..bazı gerçekleri kabullenmek gerçekten çok zor oluyor.bugünleri atlatmak dileğiyleeinanki canım burada paylaşılanlar yaşanların sadece bir kısmıı :26::26:bunu untma ve kendini sakın suçlama bende yapardım deme zaten sende çok fazla şey yapıyorsun :44::44:bu zor bir süreçç ve dahada kötüsü ne zaman biteceği beli olmayan bir süreç sıkıtlı zor ve belirsiz
işte bizi en çok bu belirsizlik zorluyor yani bilsekki bebğimiz 40 yaşımızda gelecek o vakte kadar sıkıntısısz bekleyeceğizama her ay acaba geldimi gelecekmi derken bitiyoruz tükeniyoruz ruh sağlığımız bozuluyor
bastırıyoruz duygularımızıbaşkalrının yanında dim dik durmya çalışıyoruz :26:hep içimize atıyoruz (aslında içimize atmadığımız ida ediyoruz )kendimize yükleniyoruz ve böyle sonuçlar çıkıyor ortaya sakın kendini üzme ve suçlama oldukça sabırlı ve sağlam bir kadınsın bebek hasretine dayanamak hemde çok isterken dayanam çok zordur bunu sadece yaşan bilir
rabbim bizleride sevindirsinnn ellerimizi boş çevrimesin bizim ondan başka sığınacağımız limanımız yokk
Amin canım Rabbim bizimde dualarımız kabul edeceği zaman mutlaka vardır.Eğer kaderimizde böyle yaşamak varsada yaşayıp göreceğiz.inşallah bununda sabrını verir yüce rabbim.ben şimdi çok acı çekiyorum ama bir geçeçkmi yoksa artacakmı onu bilemiyorum.İnşallah güzel şeyler paylaşırız bu sayfalarda hepimizz..bazı gerçekleri kabullenmek gerçekten çok zor oluyor.bugünleri atlatmak dileğiylee
Eki Görüntüle 194555Susesı merabaTatlımm..kız sen nekadar karamsar dusunuyon bakımm..gercı bende senden kalır deyılım ama tatlımm sabırlı olucaz rabbıme sıgınıcazz..supesız sesımızı duyuyor rabbımm ama vaktını beklıyorr tatlımm ınsallahh..
Yeeeterımm slm :79:..canım butunn dualarına butun ıctenlıyımdenn amıın dıyoruumm..benımde canım acıyo hamıle gorduyumde..hamıle haberı aldıgımda sankı ıcımden bırseyler kopuyo napalımm tatlımm buda bızım kaderımız.. Guzel rabbımın bıldıyı bırse varr..allahımm eslerımıze bızlere saglık sıhat versıın ınsallahh..guzel allahımın yanında hersey cokk bızlerede tattıracak onlerdann ınsallahhh...bosverr
TOANOM tatlım ben insan bazı şeylerı yaşadıkları tecrübeler sonucu öğreniyor işte benim karamsarlığımdan burdan geliyor.8-9 yıldır yaşamış olduğum bi kpss mücadelem var her seferinde umutlenıp sonasında olumsur sonuçlana.sonra 3 yılddır devam eden bebek mücadelemiz varilk başlarda pek takmıyordum sonradan tedavilere başladım, çevre,eltimin hemecik hamile kalması falan beni iyice karamsalığa sürükledi.artık umutlarım tükenmek üzere.hiç bir sebep yokken hamiş kalmayı başaramamk koyuyo insana.inşallah bugünlerde geçer canım be.bazen gerçekten bunalıyorum bazen takmyor sallıyorum ama içimde hep bi burukluk var malesef.şimdi tekrar görüşttük merkezle bakalım önümüzdeki ay başlayalım diyoruz .ben şimdi akupuntura gidiyorum inşallah faydasını görürüm.canım hepimiz için dua ediyorum bu yolda emek harcayan herkese rabbim yardımcı olsun.biz aslında kendimizi ödüllendirez bebişlerimzle onlarla arkadaş sırdaş olmak istirouz.inşallah bizimde olur...Susesı merabaTatlımm..kız sen nekadar karamsar dusunuyon bakımm..gercı bende senden kalır deyılım ama tatlımm sabırlı olucaz rabbıme sıgınıcazz..supesız sesımızı duyuyor rabbımm ama vaktını beklıyorr tatlımm ınsallahh..
Yeeeterımm slm :79:..canım butunn dualarına butun ıctenlıyımdenn amıın dıyoruumm..benımde canım acıyo hamıle gorduyumde..hamıle haberı aldıgımda sankı ıcımden bırseyler kopuyo napalımm tatlımm buda bızım kaderımız.. Guzel rabbımın bıldıyı bırse varr..allahımm eslerımıze bızlere saglık sıhat versıın ınsallahh..guzel allahımın yanında hersey cokk bızlerede tattıracak onlerdann ınsallahhh...bosverr
Tatlım tedavin hayırlı olsun inşallah sonu güzel biter bebğine en kısa zamanda kavuşman dileğiylee..merhaba arkadaşlar...allahın izniyle tüp bebek tedavisi için başvurduk şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince hemen iğnelere başlıcakmişiz...eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var inşş isteyen herkese nasip olur tabi banada
Eki Görüntüle 194555
Eki Görüntüle 194555 Eki Görüntüle 194555 Eki Görüntüle 194555 Eki Görüntüle 194555 Eki Görüntüle 194555
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmmmmmmm
canım inşallh rabbim bize bu yaşadıklarımızı kolaylıkla atlatabilecek gücü verir...karamsar bulutlar dağılsın üstümüzxden artık.... burda birbirimizi anlıyoruz ve sıkıntılarımzı paylaşabildiğimiz tek yer sanırım çünkü bunları ancak yaşayanlar anlayabiliyor.... güzel günlerin bekler inşallah .birbirimizin umudu olamak dileğiyleeee.....kızlar nasılsınız
biraz karamasarlık var ama yaşadıklarımız çok ağrır bu yüzden geçecek inşş kızlar rabbim bizleride sevindirecek inşşş
selam kızlar ben de tüp bebek tedavisine başladım geçen çarşamba. hakkımızda inşallah hayırlısı olur. Allah'ım isteyen herkese sağlıklı bebişle nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?